|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/18 [chat]
23.11.2018 19:12:21   
IvanaSK RR
Imam neke cepice (ako ih nisam bacila), nisu joj pomagali uopšte. Ne povraca vise, ali je imala dva, tri puta proliv. Mada je generalno bolje, cini mi se. Raspolozenija je mnogo i bolje funkcioniše. Dala sam joj opet probiotik i dajem Rehidran, mada na njega bas ima nagon za povracanjem.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 976
23.11.2018 19:45:37   
Misha i Ljisha
Joj Ivana pa bas se namucila. Nadam se da ce kratko trajati.

Batke je danas bio bez temp do 4 popodne i onda se popela na 37.5 i tako i ostala do kupanja. Dadoh mu lek za spustanje temp posto je vec poceo da kenjka pa reko damirno spava.

D na krstenju sa babom. mm na fesn viku user posted image

A ja... ja oko SUDOVA... a ti mama peri sudove...pih majku im njihovu. Ma idem da gledam sad neki film da malo pustim mozak na pasu

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 977
23.11.2018 19:54:21   
pari
Ivana,da vam bude brzo bolje! 😘

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 978
23.11.2018 20:03:32   
milicicak
Ivana, bas mi zao mace. Nadam se da je to sto je imala prorutnjalo danas i da ce od sutra biti bolje.
Rosi, valjda ce se stabilizovati ta stolica... Ja sam zaboravila kad je mini buba prestala da kaki nocu... Ovaj mali ocigledno jos nema nameru da prestaje 😁
Ljiso, super za batketa!
Mini buba na engleskom, ja uspavljujem V, danas je malo okasnio sa spavanjem. Inace, danas je T radila ortopan, bez ikakvog straha je usla sa tehnicarem i sve sama odradila... Zubi su joj katastrofa, ne gine joj proteza...
Smesko, mi slavimo rodjendane u igraonici od prvog rodjendana i mislim da to jos uvek nije prerasla. Priznajem, jeste skupo al ja voleem i ne zalim ni dinara. Za sledecu godinu  je trazila da slavi na hipodromu i ja bih joj rado ispunila zelju da znam da ce biti lepo vreme. A rodjendan se ne pomera, slavi se taj dan kad je bez obzira koji je dan u nedelji. 
Valjda ce V da se brzo uspava pa da mm i ja konacno odgledamo Hana Sola. Jao, kako jedva cekam nove Avengers-e 

Direktna veza do poruke: 979
23.11.2018 20:06:33   
Misha i Ljisha
Cvvv jos niste gledali Han Sola strasno...i ja jedva cekam nove avengerse . mm i ja isto volEmo

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 980
23.11.2018 20:11:50   
milicicak
Nismo, Ljiso, od bruke i sramote 😂 al da se zna meti ta fransiza nije medju najomiljenijima 😁 mini buba obozava Thora, ljubi je majka. Wonder Woman joj je najcool lik svih vremena

Direktna veza do poruke: 981
23.11.2018 20:18:33   
Misha i Ljisha
nmoj zezati pa sta ti je medju najomiljenijima? user posted image mi obozavamo star wars. I D voli star wars. Doduse njoj smo crtani pustali.Jos je mala za film. Mada kad kazes mini buba je gledala mozda i mi Ducki da pustimo user posted image

Meni se svidja i ovaj novi antman.

Direktna veza do poruke: 982
23.11.2018 20:32:12   
milicicak
Rekoh fransizu ne volem, prva tri dela su mi u omiljenim.
Elem, ja sam Marvel fan, sve cu njihovo da progutam 😀 Thor i Iron Man su mi omiljeni.
Transformerse mogu uvek da gledam, sve delove po milion puta (priznajem, fimovi su go...ce, ali to je nostalgija za crtacima iz detinjstva 😊)
Ali najomiljeniji od svih omiljenih mi je Indiana Jones 😎

Direktna veza do poruke: 983
23.11.2018 20:35:55   
milicicak
Mini buba je gledala Thora i Iron mana, mislim sve delove. Naravno, ne cele i ne sa punom paznjom ali je drzi neko vreme. A Wonder Woman gleda i ne trepce, izdala me sa DC comics 😂 gledala je i Star wars ali je ne privlaci toliko

Direktna veza do poruke: 984
23.11.2018 20:46:32   
Misha i Ljisha
haha i ja Marvelove sve mogu da gledam ali volim i DC comics. Sad ces da se valjas od smeha ali ja Betmena obozavam user posted image toliko da nerviram mm i da on stalno govori kako Betika nije superheroj ahahha... I on iz inata nece da gleda nikad Betmena sa mnom a kad god je na TV npr zove me da kaze "evo ti Betmen" i pusti me da gledam hahah... I to nije bitno koji Betmen iz koje "ere" user posted image

I meni je Iron man sjajan i Thor isto. Transformerse ovaj poslednji deo mm i ja isli u bioskop da gledamo u 4D. user posted image Ma bas imamo isti ukus hehe...Mm i ja se poklapamo sa svim filmovima osim sa Betikom kako se sad vec sprdamo user posted image

A Indi je naravno neprikosnoven user posted image

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 23.11.2018 20:50:10 >

Direktna veza do poruke: 985
23.11.2018 21:00:54   
milicicak
I mm voli Betmena i Kapetana Ameriku. I Vulverina. On je citao dosta stripova. Ja manje... Mislim da ima jedan hard samo sa skinutim stripovima.
Nas dvoje se dosta poklapamo sa filmskim i knjiskim ukusom, zato su nam muzicki ukusi dijametralno suprotni 😁 jedini koncert na koji smo zajedno isli je VivaVox 😂 i isao je samnom da gledamo Irske plesace par dana pred svadbu 😂

Direktna veza do poruke: 986
23.11.2018 21:15:49   
Maraj
Vece mame.
S spava. L trazio da ide kod b&d da spava. Nije skoro...
Meni S ne kaki nocu. Ja mislim, kako su joj prestali grcevi, sa dva i po meseca. Niti piski, niti kaki nocu. Spava user posted image

Direktna veza do poruke: 987
23.11.2018 22:39:00   
Sanjica26 RR
Kako je maca?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 988
24.11.2018 7:03:59   
Maraj
Jutro mame.
Kako je prosla noc

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 989
24.11.2018 7:28:51   
pari
Ivana, kako ste?

Ja i dalje kašljem...sinuse osećam i dalje...bože koliko ovo traje...Uz dojenje sam ograničena što se tiče lekova tako da jedino inhalacije, čajevi ...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 990
24.11.2018 8:23:06   
Duškić
Zenice, kako su decica.?
Moji suvo kaslju. A evo sad pijemo caj!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 991
24.11.2018 8:32:30   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. Ja bila vredna od jutros. Evo P vec drema. Mm se nije ni probudio. U 3 je dosao. D doruckuje tek sad. P nije imao celu noc temp. I ok je. Veseljak je. 
Mm kad ustane opet ide. O opet ko zna kad ce se vratiti. Tako da soliramo nas troje. A najgore mi od svega sto nemamo auto a niko mi blizu nije da se malo druzimo. Mozda nagovorim nekog da dodje 😂 da nam malo neko prekrati dan.
Nadam se da su decica dobro

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 992
24.11.2018 8:38:30   
milicicak
Jutro, mame. Nadam se da su deca bolje.
Pari, tebi to bas dugo traje, nisam ispratila jesi li popila hemomicin? Ja mrzim to davanje ab napamet, bez antibiograma.
V se standardno budio na 3 sata ali je samo u 5 bio nesto kratko raspolozen za pricu 😁 nocu mu se zapusi nos, cuje se kako krci u korenu ali ujutru nista nema da se izvuce osim belih komadica, bas me nervira
Mm pravi dorucak pa cemo posle videti sta cemo.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 993
24.11.2018 9:55:19   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Nije povracala, ali je imala proliv nocas. I temperaturu. Pila je vodu. Sada spava. A taman sam pomislila sinoc da je bolje. Skroz čudan virus. Nije imala proliv od jutros, ali ako bude imala jos danas mislim da je odvedem kod dr.
Pari, bre, aj da ozdravis vise user posted image ne znam da li pijes neke vitamine? Mozda i gvozdje da uvedes?

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 24.11.2018 9:56:09 >

Direktna veza do poruke: 994
24.11.2018 10:23:37   
Ana RR
Dobro jutro, ko je za kafu?

Moji odoše do laboratorije da Marko uradi bris prepucijuma (nismo dugo), ja kao nešto rasklanjam po kući. Ni danas ne kuvam, zvali kumovi na ručak. A sutra zvali drugi kumovi user posted image krenulo me hahaha.

Ivana, ljubi macu. Nadam se da će brzo proći. Mislim da ništa nije gore od takvog virusa,

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 995
24.11.2018 11:16:03   
Maslacak15
dobar dan mame. Ja evo sedoh drugu kafu da popijem pa idem malo sa starijim sinom da kupimo par stvari. Pari ako ne prodje a i kasljes mislim da bi mogla da razmislis i o pulmologu a ne samo o ORL. Inace i longacef je kompatibilan sa dojenjem ali mili je u pravu, s obzirom da deluje da to sto imas ima kranje rezistentan fenotip ( do sad bi hemomic trebalo da je resio stvar znaci ni hemoimcin/ azitromicin ne deluje) trebalo bi uraditi antibiogram. Kad su bakterije u pitanju moze bukvalno da traje u nedogled.... Naravno teoretski moze organizam sam da se izbori ali to je jako tesko ako je infekcija hronicna. Smatram interesantnim za jaku bakterijsku infekciju da nemas temperaturu, barem sam propustila da si se zalila??. U svakom slucaju vreme je za neke detaljnije pretrage... Ja volim caj od belog sleza, meni pomaze za disajne puteve ali mislim da to u tvom slucaju nece resiti problem. Moze malo da ti olaksa simptomatiku.

A je spavala 15 minuta. Ja ne znam odakle detetu snage da bude stalno budna.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 996
24.11.2018 11:33:26   
Rosita
Dobar dan.
Sad se ja pravim pametna, da nije to virus neki takav kod pari? 
Ja evo pijem kafu pa cu rucak da stavim za sve, bebcu odvajam pre začina. Neka gusta čorba će biti. Posle 5 idemo u goste kod prijatelja, imaju bebu i starijeg dečaka.
Moji doručkovali sat vremena. Cerekaju se i odugovlače kao blesavi.
Maleni se budio u pola 4, dadoh mu sisu, jedva sam čekala da mi olakša, bila prepuna.
Stolica nije sjajna, ali je bolja.
Šta biste vi uradile sa žumancetom? Opet ispočetka? Ja bih opet probala iduće nedelje jer o dejstvu ove četvrtine ne znam ništa. Kad bude stolica stabilna. Da ne dajem next step pola?
Maco, ozdravi koliko danas!!
Lep dan 

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 997
24.11.2018 12:07:08   
IvanaSK RR
Hvala, Rosi, ja se molim da joj danas bude bolje.
Sto se tice zumanceta, mislim da bi se ispoljilo nesto i od te cetvrtine.. Mada, s'obzirom da mucite muku ipak bih na vašem mestu opet četvrtinu. Iskreno, ja nisam bas gledala da tacno bude cetvrtina, polovina... Ali ja sam budala user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 998
24.11.2018 12:08:53   
milicicak
Rosi, kad se stabilizuje stolica, krenes iz pocetka. Ja sam tako radila sa mini bubom.
Ja sam glaaadnaaa. Hronicno. A vec sam debela ko 🐖 moram malo da se kontrolisem.
Danas za rucak meso i krompir, raspolozena sam za cascavanje 😀

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 999
24.11.2018 12:13:14   
Maslacak15
Pitanje je zasto Virus traje tri nedelje...orl je spomenuo slojeve gnoja. Tesko je nagadjati, treba raditi analize.

Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here