|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/18 [chat]
22.11.2018 22:17:09   
milicicak
Maraj, Pogacice sa cvarcima

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 926
22.11.2018 22:32:15   
smeško
I dok ja sednem za komp sve odete na spavanje!user posted image

Ivana, kada je koncert? Kako maca?

Jess, kako ste vi? Svi nešto nadrljavamo ovih dana. Mene stomak boliiiii, čekam i ja mens, ali joj se ne radujem previše. Prošlog puta me je koštala živaca i mleka za J.

Anči, kupila test?user posted image Meni končići kreću u toku ili posle ovulacije. Samo me sada ne brinu, ja sam sada kao iz vica o plavuši ,,sipaš i ne misliš''''user posted image

Ljisho, kako ste vi? M ima upale uha i kada procuri obavezno dobijemo ab zbog rupice u bubnoj opni. Na tvoju priču o sirupima odmah se set_ih sebe kako sam ga detetu ubacila u oko! user posted image Flaster sam tek danas uspela da skinem. Jeeeeeeeeee.user posted image

Još nismo rešili šta ćemo poslati da častimo drugare u ponedeljak? Zabranjeno je odneti bilo šta od hrane, možda možemo balone i sl. M puni pet godina, neko je pitao. On se tako nada da će slaviti u igraonici, a meni se tako ne daju tolike pare za tako mali uzrast. N će u januaru u igraonici, on je ipak veći i ima svoje društvo. Nemam pojma i žao mi je i nije jer se uvek razboli posle igraonice, a tek je krenuo ponovo u vrtić posle upale uha.

Olga, mislila sam da ste rešili taj problem sa viberom. Koliko li je ta devojčica opterećena tvojom M kada još uvek smišlja nešto. user posted image

Valjda sam obuhvatia sve što sam htela da pomenem, sigurno nisam ali bar sam probala.user posted image J spava odavno, bilo je malo borbe. On se uspavljuje sam, ali je bitno da nije gladan i daa sam mu ja u vidokrugu, na tatu baš i ne reaguje isto.

< Poruku je uredio smeško -- 22.11.2018 22:36:10 >

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 927
22.11.2018 22:59:50   
Sanjica26 RR
Smesko, T od prosle godine ne slavi. Sofija da.  Ali i njoj Jednu godinu i to je to.  Vise smo da ih ne razdvajamo.  Inace je za nas to bacanje para. 

Legla Sam, Ali od stomaka ne mogu da spavam.Evo ja ne spavam

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 928
22.11.2018 23:11:56   
smeško
user posted image

Ja čekam da M budim da piški. U poslednje vreme imamo problema sa tim. Ima tvrd san, a ima i fazu da i preko dana čeka poslednji momenat pa se nekad i upiški. Izlaze nam rogovi od toga. N je imao istu fazu da trpi do kraja kad je išao u vrtić, ali je trajala jako kratko.

Direktna veza do poruke: 929
23.11.2018 7:11:51   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Otisla sam na koncert, al bolje da nisam. Sve vreme sam bila na telefonu i brinula se. Povrati svaki put cim popije vodu. Imala je nocas i četiri, pet puta proliv. Naravno, nemam vise pelena. Povratila i malo pre kad sam joj dala probiotik. Sad sam joj skuvala supicu iz kesice pa cu pokusati sa njom. Ako nastavi ovako da povraca tečnost ne gine nam infuzija.
Procitala sam sta ste pisale, al nista nisam zapamtila, ne zamerite, nisam spavala ni dva sata ukupno.
Jess, Milena i ostali da ozdravite. Ljiso, Rosita, nadam se da su deca bolje. Ljubim vas

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 930
23.11.2018 7:15:40   
Misha i Ljisha
Dobrl jutro. Mi odavno budni. Imao mi P temp nocas ali ga je valjda jucerasnji brufen dugo drzao. Naravno nocas rekoh ajd opet brufen kad ga tako dugo drzi i naravno da je trebalo da mu stavim cepic u guzu. Povratio je brufen i drao se ko blesav i zagrcnuo se i okretah ga ma svasta s nama. No veseo je od jutros. Doruckao je. Muce ga i gasovi. Valjda i od lekova. Dobio je probiotik naravno.D eno crta. Jos se ne spremamo za vrtic jer ja hocu kojo gutljaj kafe da srknem. Nemam kola i sad moram da ga cimam skroz do vrtica prodavnice i apoteke  u kolicima.
Idem dok jos imam koji momenat za mir

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 931
23.11.2018 7:17:35   
Misha i Ljisha
Joj Ivana znam uvek tako. Ja odem na 15 godina mature i bas tu noc neka frka. Presedne ti izlazak. Zato ja nigde ni ne idem.  Bas mi zao. Nadam se da cete uspeti sa supicom. Plazmice malo i ne znam ja ne bih tako malom detetu davala kolu ali kazu da to radi poso

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 932
23.11.2018 7:23:26   
Duškić
Joj, pa samo neki virus.
A to tako bude sa decom , ali sta da radimo bice bolje.
Mi se budili jos pre sat, aaa spava mi se.

Direktna veza do poruke: 933
23.11.2018 7:23:45   
Maraj
Jutro mame.
O ivana, znaci maca i dalje povraca ...
Smesko i moj L zna da se upiski tokom noci. Zato ga mm dize da piski. Jednom u toku noci . Odnese ga da piski i vrati u krevet. Ovaj odmah nastavi da spava
Ja sva sreca nemam jos uvek mens. Sa L sam dobila 6 meseci od porodjaja.
Smesko ima onih lepih bojanki u kreativnom centru. Otprilike 50 din je jedna. Mozete i tako nesto da odnesete drugarima u ponedeljak.
Mada nama su vaspitacice rekle da mogu i cok.bananice ali im ne daju da jedu vec im stave u ranac .

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 934
23.11.2018 7:24:36   
IvanaSK RR
Nece bukvalno nista da jede. Jedva joj dadoh i supicu na spric. Sreca te nije ispovracala. Nadam se da nece i dalje da je povraca.
Bas retko negde idem uvece i sad mi se ne mili uopšte da bilo gde idemuser posted image
Inace, sin je generalno super sa imunitetom, ne znam da li je tri puta u životu pio ab (hvala Bogu), a bili smo u bolnici zbog stomacnog tri, četiri dana. Otprilike kad je imao ovoliko kao ona sada. Jos mene tamo uhvati stomacni. Uf, juce sam izjavila kako mrzim upale usiju, evo da dopisem, mrzim i stomacni.

Direktna veza do poruke: 935
23.11.2018 7:51:01   
pari
Ajoj Ivana...baš mi je žao...Proći će danas sigurno...dobro je da nije povratila supicu...Javljaju kako ste...

Ljsiho, nadam se da će i P danas biti bolje...

Ja noćas opet kašljala, strašno sam malo spavala...A i pričala sam dugo sa mm i eto...

Svima dobro jutro!

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 936
23.11.2018 7:51:37   
Sanjica26 RR
Dobro jutro.
Maca znaci nagrabusila. :(

Ljiso,  ni vi niste bole. 

Moja Sofi je otisla u vrtic sva srecna sa razlogom. 
Ja Sam lose spavala. Cele noci sam menjala uloske.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 937
23.11.2018 8:11:00   
mama Jo
user posted image da svima bude bolje u toku dana pa da se u vikendu uziva.
Ivana, bas bzvze sto je tako strefilo, mi smo letos imali takav stomacni sa povracanjem i prolivom i isto dodajem da mrrrrrzim stomacne viruse, covece koliko je to iscrpljujuce. Ljubimo Macu puno, nadamo se da ce bar kratko da traje.

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 938
23.11.2018 8:14:44   
milicicak
Ivana, ljubi macu i nadam se da ce brzo da prodje.
V je nocas bio raspolozen za pricu, nista nisam spavala.
Ljiso, nadam se da se P nece vracati temperatura.
Odoh da vidim sta cu sa sobom danas

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 939
23.11.2018 8:14:47   
IvanaSK RR
Mama Jo i ja se nadam da ce sto krace trajati. Danas mi dolaze svekijevci, sinu u nedelju rodjendan... Evo jos jednu masinu pustila, ovu sa sušenjem. Sledeca nije hitna, bice bez sušenja.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 940
23.11.2018 8:36:34   
Misha i Ljisha
E sad onu kafu da zavrsim. Spava. Nadam se da ce me cas_titi za dorucak i kaficu bar.
Ubise ledja. Ja ne znam kojim cudom se ja jos uvek nisam ukocila. Neverovatno.
Ivana bice ona dobro. 

Direktna veza do poruke: 941
23.11.2018 8:42:57   
Milena18
Jutro!
Ivana, Ljišo, da brzo prođe!
Jess, kako si ti? 
Pari, jesi li išla da te lekar posluša nakon što si popila antibiotik?
Sanjice, jesu li prošli bolovi?
Ja sada došla od lekara. Bronhitis. Dobila sam hemomicin i nešto za iskašljavanje. 
Juče popodne smo M i ja išle u lepu šetnju. Ima jedna uličica blizu nas koja je sva u grafitima i muralima, mnogo volimo tamo da idemo. M se najviše sviđa mural sa likom Odri Hepbern, ali je zbunjuje što je naslikan samo torzo. Juče me je pitala da li  Odri ima noge 😁 Posle sam kući morala da joj pustim odlomak iz fima da se uveri da ima noge 😂

< Poruku je uredio Milena18 -- 23.11.2018 8:45:44 >

Direktna veza do poruke: 942
23.11.2018 8:53:38   
smeško
Milena, sjajna je! Ala si ti nadrljala. Pa sta je ovo, zenice?! Jess, kako ste vi? Ivana? Probaj Maci da das malo Orosala. Pari, kako je kod vas?Mene pocinje da boli zub, a niko nema termine do sledece nedelje. Bas smo sjajne!Ljisho, ja nemam naviku stavljanja cepica, ali kad mi ispljune sirup tad se set_im.Sanjice, kad je Sofi rodjendan? Nama je u ponedeljak, vama mora biti koji dan ranije. Da smo bliže pa da slavimo zajedno! Koja bi to galama bila! 😀😂

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 943
23.11.2018 8:53:53   
Sanjica26 RR
Milena, znaci bronhitis. user posted image

Boli me stomak. Lezim i ne mrdam. Danas sam sebi dala voljno. A sutra idemo na rodjendan, pa cu da se bacim u spremanje jos neceg za Sofijin rodjendan.

Tako i mi deci posle kad nesto pitaju ako su videli pokazemo i objasnimo.user posted image

Moju Sofi je pocelo da nervira sto je svi kad prodjemo i odemo kod nekog maze. Kaze nije vise beba.user posted image

Danas, danasuser posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 23.11.2018 8:54:37 >

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 944
23.11.2018 9:26:25   
Milena18
Srećan vam rođendanko, Sanjice! 🎁

Direktna veza do poruke: 945
23.11.2018 9:46:37   
jess021
Sanjice, srecan vam divan dan! 
Mi smo relativno dobro. L se sinoc zalila da je boli stomak i dalje nece nista da jede.
Milena, otkud ab za bronhitis? 
Ivana, ne bih da te plasim, ali obavezno neki ORS, ako i dalje povraca vodi je na infuziju jer oni bas brzo dehidriraju. Ja najvise mrzim stomacne, a svi smo ih nesto zaredjali. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 946
23.11.2018 9:51:19   
Maraj
Joj danas bas crni petak....najbolje da ugasim tv...vidim jess i kod vas u ns."veselo"
Gasim tv definitivno...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 947
23.11.2018 9:55:17   
Milena18
Jess, super što ste bolje. Dala mi je antibiotik jer mi je povišen CRP. 
Ivana, kako je Maca sada?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 948
23.11.2018 10:02:10   
jess021
Milena, koliko ti je Crp? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 949
23.11.2018 10:19:35   
Milena18
38, Jess. Ali kaže da je i nalaz na plućima takav da ću  možda morati i da nastavim sa antibiotikom kad ovo ispijem. Koliko shvatih, na ivici je da pređe u upalu pluća. 

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here