Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 10:22:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa onako, ne znam sta da kazem. Povratila je jednom, nema vise proliv. Ali makar trazi vodu da pije. Sacekacu dok se muz ne vrati sa posla pa da vidimo tada da li treba da je vodimo kod dr.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 10:48:00
|
|
|
|
pari
|
Ivana, biće ona dobro! Kod dece čini mi se to sve ide brže i lakše nego kod nas... Ja nisam bila ponovo kod dr, a možda BiH trebala, opet imam nadražaj na kašalj stalno...A opet i mislim da mi je od stresa opao imunitet i zato ne mogu da se oporavim. M mi ide sutra kod tate na nedelju dana,tj.od subote do petka, jer on stalno ide kod njega vikendom,tad kad moj bivši muž ne radi tako da M ima utisak da je kod tate samo razonoda i odmor,a kod mene obaveze,vrtić...Videćemo kako će to proći. On se raduje što ide kod njega na duže (iako mislim da oni nemaju pojam vremena u tom uzrastu)
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 10:55:23
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: smeško Anči, kupila test? Meni končići kreću u toku ili posle ovulacije. Samo me sada ne brinu, ja sam sada kao iz vica o plavuši ,,sipaš i ne misliš'''' Hahahahaha, kako si me nasmejala Ja sam i bez toga kao plavuša, godinama sipamo i ne mislimo Nisam trudna, nema šanse. Kreće mi braonkasto, znači da ću dobiti uskoro. Posle spontanog i kiretaže prošle godine ciklus mi je užasan.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 11:09:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Ivana bem mu miša, pa opet je nešto muči. Nadam se da če proći već danas Milena, ti si baš nagrabusila, čoveče. Hemomicin je jak, trebalo bi brzo da ti bude bolje. Jedino što (meni barem) posle njega krene neki kašalj. Jess, bolje je malo, to je dobro. Ješće kad se oporavi skroz, normalno je to. Jesi li ti bolje? Ljišo, to je dobar znak ako temperatura ne raste i produžava se interval. Biće to super. Ne znam da li sam sve popamtila, sporo mi radi rr zbog VPN-a pa dok mi otvori stranu, ja za to vreme odradim nešto na poslu, pa se vratim na rr i već sam zaboravila da li sam na toj strani bila ili treba da listam dalje. Užas.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 12:04:38
|
|
|
|
Rosita
|
Dan devojke. Moj mališa se probudio u 6, tako da je bila dobra noć. Imao jednu stolicu od jutros, bolju. Rokam mu waya, juče mu dadoh 10 kapi, to je kao za 2-6 godina. Nadam se, oh nadam se da prolazi! Videćemo. Sanjice, srecan rodjus malenoj🎂 Smeško, zapalo mi za oko, mali sa 5 g za igraonicu? Mi smo D slavili tako 4. i 5. Više nećemo najverovatnije. Skupo je, a ja naprotiv mislim da prerastaju igraonicu sa 6,7 max. Naravno, ako se unajmi nešto uzrasno specifično, onda ne. Milena, ajde da te sredi taj hemo! Maraj, ja ne gledam tv, šta je na tv? Mm kad dođe pusti. Meni radi ili dečji radio ili neki radio. Ivana, nadam se da će danas biti ok. Poz mame.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 12:07:41
|
|
|
|
vonavoj
|
Ivana,ne daj joj da pije puno vode odjednom.da ne izbaci sve..po kasiku..bolje neki caj.isto na kasiku.Meni vestica kasni,ali gledam ciklus,na 34 dana dobijam..Milena,da ti bude sto pre bolje!Sanjice,odmori..ako uspes opusti se dobro ti doslo sto ne radis danas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 12:12:20
|
|
|
|
Rosita
|
Jao, ja se nadam makar godinu da neću dobiti... Prvi put je prošlo 14 m.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 12:17:22
|
|
|
|
Maraj
|
Rosi ja pustim jutarnji program i zavrsavam po kuci. Al od jutros sve neke vesti.... Von da niste i vi sta "smuckali" u Istanbulu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 12:25:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jutros T i ja u pekari. Uzela sam novine da tu prelistam, jer ih je neko zaboravio. Odmah sam zatvorila. Ma, ono samo negativa. Meni toliko curi da samo menjam uloske. Morala sam da iskuvam posteljinu. Hvala Bogu na susilici. Sad cekam da zavrsi, pa da namestim krevete. Danas je black friday, pa mozda posle izadjem
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 23.11.2018 12:31:54 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 12:35:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zapela je jogurt da pije pa se naravno ispovracala. Ima temperaturu 37.6.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 13:38:33
|
|
|
|
Milena18
|
Ivana, pa kud jogurt baš da joj se pije? M je imala stomačni virus u julu, davali smo joj po savetu lekara Bulardi i bila je na dijeti baš dugo. Nadam se da će Maci brzo proći. Rosita, možda je i kod njega neki stomačni virus bio. Pari, odi do lekara, nemoj da se zezaš. Meni stigao rezultat brisa nosa. Zlatni stafilokok u velikom broju. Tri puta sam bila kod orl specijaliste, nije me poslao da uradim bris. Dao mi je antibiotik napamet i sad gledam antibiogram, na taj koji sam tada pila je rezistentan, pila sam ga bez veze 😈 Jao, žene, šta nam je svima? Hajde da prođu već jednom ove bolesti i dečije i naše.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 13:59:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milence, videla u frižideru i vristi hoce jogut. Zaspala je pre sat vremena, temperatura i dalje 37.6
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 14:04:57
|
|
|
|
Milena18
|
Ma znam, Ivana, oni uvek traže baš ono što ne bi trebalo. M je tada bila manja pa se i nije nešto izvoljevala što se hrane tiče. Tada sam je ubedila da je najzanimljivija stvar na svetu da se plazma umače u čaj od kamilice pa je to najviše i jela. Hoćeš li je voditi kod dr?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 14:14:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao Milena, užas. Napamet daju lekove. Mi obično to uradimo privatno. Mila naša maca
< Poruku je uredio Ana RR -- 23.11.2018 14:16:12 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 14:20:20
|
|
|
|
lesica
|
Žene drage, pa šta je to? Ajde da redom sve, i vas i dečicu pusti brzo. Ivana, izljubi mačence 💕
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 14:22:04
|
|
|
|
Milena18
|
I ja sam išla u privatnu ambulantu, pa posle kod državnog orl. Samo sam gubila vreme. Pitam se da li stvarno moramo sami da se lečimo. Još meni kao neprijatno da sama predlažem bilo šta, ne bih da im se mešam u posao. Nema Ljiše da javi kako je batke, da li je prošla temperatura.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 15:09:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Milena, tako su i mm dali napamet AB a nije trebalo taj. Onda je sam radio bris. Bespotrebno je pio taj koji su mu prvi put prepisali. Sofijin pedijatar je rekla da se ta bakterija ne leci. On je jako dugo kasljao. Jos kaslje, jer je u pitanju refluks. Sofi spava.Mazila se sa mnom.Ja sam se rasplakala. Ona me pita: "Mama, jel places od srece". Posle me je zvala da dodjem kod nje u krevet, da mogu slobodno da je mazim ako nije beba.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 15:29:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maca spava od jedan sat. Tesi me sto nije povracala od tada. Ali joj je temp 37.9. Muz kasni sa posla... Videcu kad se probudi kakvo je stanje pa cemo tada odluciti.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 15:51:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Nadam se da će biti dobro
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 15:58:33
|
|
|
|
Duškić
|
O, dusa mala iscrpljena je. Bas sam umorna. Sutra idem na slavu, a mozda i ostanem neki dan u zavicaj !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 16:04:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Duskic, lepo se provedi. Popila je vode i nastavila da spava, nije povracala. Temp i dalje tu. Nocas skoro uopšte nije spavala, a ustala u pola sedam.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 16:13:20
|
|
|
|
Maraj
|
Ivana i temperatura je slomila...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 16:55:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
38.3 i dala sam joj sirup. U par navrata i vodu, hvala Bogu, nije povratila. I dalje spava. Muz jos radi, baksuz.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 16:56:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma, samo da vise ne povraca. Imas cepice umesto sirupa?
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 23.11.2018 17:00:52
|
|
|
|
Maraj
|
Jao ja nisam nikad kupovala te cepice a nije lose imati ih...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?