Mariya
|
Hej žene!! MM otišao da spava sa decom a ja zvrndam malo po netu i po RR,kad već mogu. Nisam baš mnogo čitala unazad, znam da me Ivana pitala za sestru, hvala na pitanju, dobro je. Ima mr u decembru pa ćemo da vidimo , ali generalno se dobro oseća i zasad su joj rezultati ok. E i ja sam dobila ovu slinavost od dece, zapušen mi je nos ako se nagnem napred kaplje mi iz nosa a kad legnem osećam kako mi se sline slivaju niz grlo. Bem ti zimu i prehlade i boleštine sve, a tek je počelo. Moj L već 5 dan kenja kao beba, posle svakog jela. Guzica mu je kao pavijanova, ne znam više ni šta da mažem Maraj kao što su žene već rekle, izotonični sprej (ja koristim sinomarin), usisavaj noskom, podigni uzglavlje, stavljaj je na leđa da leži da joj se ne slivaju sline. Ona sad već može i sirup za snižavanje T. Ništa gore nego kad su tako mali bolesni. E ja se slažem sa Ljišom, dobro je sve rekla/pisala. Nigde se ne živi kao kod nas. To što se nama servira o Americi, kao obećana zemlja, o je kao i većina priča o životu i radu u inostranstvu. Radiš od jutra do mraka, za četvorostruku platu za koju radiš ovde ali pola plate ti ode na kiriju, režije, krediti, hrana, i ne ostane ti ništa na kraju (kao i ovde u Srbiji ) ali nisi sam u belom svetu nego si ovde, na svome, među svojima. Imaš kome da se obratiš, kome da odeš, ko da te gleda ili nazove, da popiješ kafu. Ja ne bih mogla da živim ttaj život, u inostranstvu, bez ikoga. Pari, nadam se da ćete naći neko rešenje. A ostavljanje deteta ovde to nikako nije.
|