Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 11:47:04
|
|
|
|
smeško
|
M hoce tek da uci slova. A N ce zatezanje posteljine prekinuti zbog slicica, kakva knjiga.😂😂 Ko je pre par dana primetio, Lhisha ja mislim, pola rr ceka ciklus. I ja sam se upisala u petak, pa sam ceo vikend gutala zivu decu.😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 11:48:52
|
|
|
|
smeško
|
Ico, Amin!😘💗
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 12:00:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahaha, sjajne ste 😊 nikako da pisem ovih dana, ali citam.. pisacu posle, samo da vam mahnem i zagrlim pari 😘
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 12:09:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mislim smesko da je pola foruma prosle nedelje imalo ciklus.. :D
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 12:16:53
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Meni jos traje 😂 P mi je bas lose. Sad je sve to pocelo da ga boli. Gnoj se vratio a i temp 😞 Maraj ja znam dva slucaja gde je dete ostalo sa tatom pa ih mame ne vidjaju . tako da takvih ima i u muskom i u zenskkm rodu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 12:20:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E, ja cu dobiti za dva, tri dana pms i macin virus, ma super mi je
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 12:38:56
|
|
|
|
Rosita
|
Uf, ljišo :(. Što li se to vratilo? Nikako da odahneš. Ne znam sme li da se napiše, najjeftiniji izotonični sprej koji sam ja uzela za D je u onim apotekama betty, 250 din. Njihov.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 12:41:35
|
|
|
|
Maraj
|
Ma znam ljiso, al seti se kada joj je sun otisao sa tatom u Egipat...jedva da je jednom ili dva puta cula dete preko skajpa. Nije ni znala kako joj je dete Meni je to ostalo upecatljivo kada je pisala. Pa jbg budi covek i obavesti majku kako joj je dete... Al necemu vise o tome u ovoj temi. Slazem se sa prethodnim postovima. I ja sam pari dozivela kao jednu izuzetno finu , smirenu osobu. Meni S zaspala. Ja skuvala batake i karabatake pa sam mislila da kao sanjica ubacim u rernu sa pirincem i spanacem. Kupila sam onaj smrznuti
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 12:41:38
|
|
|
|
bebilule
|
Ljisho, uho jel? Ne upratih, znam da si se na uho žalila i da je dobio ab.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 12:44:37
|
|
|
|
Maraj
|
Rosita moze li objasnjenje. To isotonic pa hipertoni rastvor... Sta kupiti, u cemu je razlika? Ja sam za L uzela marisol i na njemu pise isotonic. Sta je delotvornije ili je to isto. Kako da znam. Nigde ne pise.... S je sinoc mm uzeo hipertoni rastvor u ampulama... Ljiso a neke kapi, jel ti dr dala da mu sipas i u nos? Kako tibsad izgleda njegovo uho , jel ne curi? A kad ga pipnes iza uha, kako reaguje?
< Poruku je uredio Maraj -- 26.11.2018 12:45:25 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 12:45:23
|
|
|
|
bebilule
|
Maraj, njen bivši je ok, koliko sam skontala. Imaju oni dobru komunikaciju. Tada se nije čula sa njim jer on nije htio da priča na tel. Neki klinci to neće, moj M bježi od tel kada ga neko želi čuti, najčešće. Neće pa neće, nije bitno što npr. babu obožava. Samo je u fazonu manite me telefona.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 12:46:41
|
|
|
|
Maraj
|
Bebi ma razumem ja to. Ni moj L nije ljubitelj komunikacije preko tel. Al zato ima odraslih koji mogu majku da obaveste kako joj je dete. Bar sms-om
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 12:50:33
|
|
|
|
bebilule
|
Polako, riješiće se. što reče Pari, oboje su u pravu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 12:52:12
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Mislim smesko da je pola foruma prosle nedelje imalo ciklus.. :D Ili je bilo u pms..meni je tek danas krenulo bas..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 12:53:10
|
|
|
|
pari
|
Hvala vam svima na lepim rečima i savetima! Nastaviću u drugoj temi... Ja koristim sad Sinomarin za M. Ni ja ne znam te razlike što kaže Maraj... Ljisho, kako je P?Ivana, kako je devojčica sad?
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 13:20:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, bolje je. Imala je sinoc proliv i evo malo pre. Ustala je jutros oko sedam i sad zaspala.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 13:30:36
|
|
|
|
Rosita
|
Klik Evo tu piše. Ma, ajde kao ima razlike, ali bitno je samo učiniti nos prohodnim... Moj stariji sin je cesto imao otok sluzokože pa sam se zato "primila" da je bolji hipertoni, ali ko zna... U svakom slučaju ja sam onomad N primenjivala običan fiziološki a boljitak se desio kad smo prešli na hipertoni. Moždq slučajnost. Starijem sad prskam operil kad zakrči.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 13:54:51
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala rosi Sad sam se i ja edukovala , da ne zapitkujem vise sta je hipertoni , sta izotoni
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 14:04:26
|
|
|
|
pari
|
I meni je sad jasno Rosi! Ja koristim Sinomarin,piše hipertonični,ima 2.3%. Nas dve bile u delti sa drugaricom pa napolju i evo sad kući. Kašljem stalno...grrr...tj.imam nadražaj... Nikako da napravim onaj sirup od jess...
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 14:31:26
|
|
|
|
Rosita
|
Ja sa njih dvoje četvrti dan. D nešto promukao, nije danas bio u vrtiću. Mnogo je teže kad je on tu. Dobro je dete i ne pravi probleme ali ja se unervozim jer nemam vremena da sedem malo sama sa sobom. Ma, ne znam. Evo poslala sam mm poruku blago tebi, napolju si :D. A opet, trčim njima kao oparene kad negde odem. O, majka, majka.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 14:38:08
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Pari, šaljem ti pozitivnu energiju i verujem da ćete naći najbolje rešenje za sve. Ivana, da li ima apetit, kako je raspoložena? Ljišo, da ozdravi mališa brzo! Ja i dalje kašljem, mada dr kaže da su mi pluća sada čista. Valjda mi se sliva iz nosa. Za sinuse dobih novu terapiju, treću po redu. Maraj, šta ti imaš protiv muškaraca? 😁 Ja mislim da intenzitet nečijih osećanja i volja da se posveti detetu nema baš nikakve veze sa polom. Kao što reče Ljiša, kako ima očeva koji zanemaruju decu, tako ima i majki.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 14:40:26
|
|
|
|
jess021
|
Ja na poslu, cekam jos malo da prodje, pa da idem po M u vrtic. L je danas jos ostala kuci zbog vrtica. Milena, hahahahah. Maraj je nesto ogorcena na muski rod.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 14:53:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Rosita, tako i ja. Kažem lako je tebi, ti odes, ovamo, onamo.. A ja izmisljam izgovore da ne odem, a ako odem jurim kuci. Milena, ima apetit, hoce da jede. Nije to mnogo, al uzme po malo. Uglavnom je raspoložena, mada kad kenjka skontam da je od gladi Danas se i igrala sama
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 14:56:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari ja sam u nekom periodu ove godine imala taj dosadni kašalj, ništa mi nije pomoglo a mm je samo donosio neka čuda iz apoteke. Išla kod lekara i sve je bilo ok. Samo je od jednom prošlo samo od sebe ali izludelo me načisto. Najgore mi je bilo uveče kada legnem, tada nisam mogla da se zaustavim.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 26.11.2018 15:18:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Ima raznih muškaraca ali i žena. Ja sam bila 5 godina u vezi sa čovekom kome je bivša devojka ostavila dete a rodila ga je jer je bila u fazonu kako joj prolazi voz. I nije se interesovala za klinca sve do njegove 7. godine. Otac ili majka - u oba slučaja ne razumem da nekoga ne zanima rođeno dete.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?