veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 Moram da vas pitam, ne znam da li je tema baš prikladna aliii, premestiću ako treba imam neke teleće kosti, onako lepe i mesnate i sad bih je teleću čorbicu da kuvam. Nisam nikad pre- Kažite mi pliz kako kuvate teleću čorbic? Hvala puuno IZVORNA PORUKA: jess021 Olga, mozda je tema za ovo Pricajmo o hrani. Ja bih te kosti stavila sa povrcem da se kuvaju, pa posle samo odvojila meso i izvadila kosti, po zelji malo zgusnuti sa brasnom ili ako stavljas krompir nece ti ni trebati, a sluziti sa pavlakom. IZVORNA PORUKA: jess021 Olga, mozda je tema za ovo Pricajmo o hrani. Ja bih te kosti stavila sa povrcem da se kuvaju, pa posle samo odvojila meso i izvadila kosti, po zelji malo zgusnuti sa brasnom ili ako stavljas krompir nece ti ni trebati, a sluziti sa pavlakom. IZVORNA PORUKA: jess021 Olga, mozda je tema za ovo Pricajmo o hrani. Ja bih te kosti stavila sa povrcem da se kuvaju, pa posle samo odvojila meso i izvadila kosti, po zelji malo zgusnuti sa brasnom ili ako stavljas krompir nece ti ni trebati, a sluziti sa pavlakom. Znači, šargarepa, peršun, celer, lukac crni i beli, paprika babura, lišće zeleni i krompir i to da kuvam kao bilo koju supicu? Znači ne moram te kosti prvo da prokuvam? I kad se skuva i kad je procedim da ne ukuvam testo ili knedle nego da je samo pavlakom začinim? Onako u tanjiru ili još u loncu? Znam da zvučim glupavo, sorry ali stvarno nikad nisam pravila takvu čorbicu IZVORNA PORUKA: jess021 Od toga svega ja ne bih stavljala baburu, sta ce paprika u corbu? 😊 Da, lepo to sve stavis da se kuva, ako je teletina brzo ce se skuvati. Posle samo meso odvojis od kostiju, zacinis, mozes izblenderisati da bude kao krem, a i ne moras. IZVORNA PORUKA: jess021 Ne moras stavljati testo, gledaj da stavis vise povrca da bude gusta, a pavlaku lepo dodajte svako u tanjir. IZVORNA PORUKA: Olga75 Hvala ti puno pohvaliću se sutra kako je ispalo
< Poruku je uredio veselica RR -- 3.11.2018 14:57:21 >
|