|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 09/18 [ chat]
12.9.2018 7:16:59   
pari
Ljisho,nadam se da cete danas biti bolje!
Definitivno onda necu u igraonicu sa T...bolje da je cuvam malo vise...a sa M cu ostati sat i po i kuci...sta da se radi...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 376
12.9.2018 7:18:11   
jess021
Ljiso, rekoh ti virozauser posted image
Joj kad su tako mali i taj zapusen nosic je veliki problem, nit'' mogu da spavaju, nit'' da jedu...
Ljiso, ne znam kakva je to babica kad misli da bi se beba ugusila od 5ml?
Ja mojima redovno stavljam luk pored glave i def radi posao.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 377
12.9.2018 7:22:44   
Sanjica26 RR
Nesto i ne verujem Jess da cu da odmorim. Evo T sam odvela u pekaru. Gnjavi sa jelom. Sofi se probudila. Sva je nikakva. Mama joj je skuvala caj. Zali se i na stomak.  Zali se i da je boli kad guta. A i isto kaslje kao prosle nedelje. Razmisljam da joj ukljucim isto kao prosli put sto joj je dr prepisala. Osim naravno bez Ab. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 378
12.9.2018 7:41:42   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: jess021

Ljiso, rekoh ti virozauser posted image
Joj kad su tako mali i taj zapusen nosic je veliki problem, nit'' mogu da spavaju, nit'' da jedu...
Ljiso, ne znam kakva je to babica kad misli da bi se beba ugusila od 5ml?
Ja mojima redovno stavljam luk pored glave i def radi posao.

Jess pa nije bas za novorodjence fiziomer. I svi kazu ukapajte samo par kapi ne kazu isperi sa 5ml user posted image a valjda se zena nije nadala da ima toliko kad stisne. OTkud znam. Matora neka patronazna. To bilo pre pet godina.

Setila sam se luka, ali posto smo se svejedno drzali nisam ga ni stavila. Njega su mozda cak vise mucili nocas gasovi nego taj nos. Ali kombinacija je katastrofalna. Evo seka nam se tek sad spremila. Odosmo.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 379
12.9.2018 7:52:03   
Sanjica26 RR
To ide u kombinaciju nos i stomak ili grlo i stomak.  Bas mi je zao macica.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 380
12.9.2018 7:58:03   
vonavoj
Ljisho, fitobalm na grudi i ispod nosa..znas kako ce da spava..Ja se probudila ukocena.Joj,pari,ja mog M vucem svuda...pa i one mogu da mu donesu viruse..ne znam,ja oduvek imam tu filozofiju,i nisu bolesljive. 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 381
12.9.2018 7:58:46   
vonavoj
Sanjice,bas mi zao sto se opet razbolela.dajes li joj propolis?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 382
12.9.2018 8:05:37   
jess021
Von, slazem se da virus pokupe bilo gde, ali ipak ja ne bih vodila tako malu bebu u igraonice.
Uf, nesto me ukocilo u vratu. Njih dve evo jos spavaju, sto vole spavati na bracnom krevetu, pa to ti jeuser posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 12.9.2018 8:06:00 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 383
12.9.2018 8:10:39   
vonavoj
Jess,dobro dosla u klub ukocenih.Mi smo M vec 2 puta vodili...on i onako sedi sa odraslima😂ili je u kolicima.I ovako covek ide po seke,u vrtic,skolu..i tamo moze na hodniku da pokupi..ide samnom i u nabavku😁Pu,pu one nisu bile bolesljive,jos na jesen rođene,a isto su svuda isle.Danas ih opet vodim kod zubara,T jos jedan da popravi,a J da pogleda..a sina su mi svi zapamtili. Sa sve kolicima uđem u ordinaciji,sta cu.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 384
12.9.2018 8:11:57   
Maraj
Jutro mame...
Ivana kakav je to fizioloski od pola litre? Kako to dajes?
A marisol jel to od nekog odredjenog proizvodjaca ili je marisol marisol?

Ljiso pa spava ona meni i tokom dana al uvece posle kupanja se toliko unervozi. Spava joj se. Ja legnem sa njom. Ona sisa pa drema na sisi. I gotovo. Oci kao kod sove. Onda je dignem. Nosam je. Pa opet legnem sa njom....
Pari ja sam S vodila. Prespavala je u kolicima
Nego koliko si platila u liliju sampon? Koliko je snizenje? Ja u benu apoteci 1300din

< Poruku je uredio Maraj -- 12.9.2018 8:13:58 >

Direktna veza do poruke: 385
12.9.2018 8:17:01   
jess021
Maraj, onaj fizioloski u plasticnoj boci sto se koristi za infuziju. Za bodes u njega iglu u
I izvlacis spricem.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 386
12.9.2018 8:19:35   
mama Jo
Jutro....
Mene savladalo skroz. Nocas sam kasljala, uf, nista spavala nisam. Beba se sto puta probudila, jos je sinoc i zaspala u 22h 😩 inace u pola 9 je uveliko u carstvu snova...
Vodili smo juce i J da je dr poslusa jer kaslje duboko. Kaze dr ok je, nema na usima nista. Dala joj altiprim 5 dana i onda neki drugi zaboravih i kako se zove, tu mi je kupili smo odmah. I neke kao bombonice za kasalj. Valjda ce nas proci.
Evo meni sad krece- kasalj, suzne oci i nos... jon!!

Sta je to sa lukom, kako to ide?

,,Carpe diem"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 387
12.9.2018 8:22:34   
mama Jo

IZVORNA PORUKA: jess021

Maraj, onaj fizioloski u plasticnoj boci sto se koristi za infuziju. Za bodes u njega iglu u
I izvlacis spricem.

Mi smo taj uzimali, i onda mi babica rekla da oni u porodilistu taj koriste ali ako ne potrose bocuza 24h svakako jje bace jer izvetri cak i kroz tu rupicu od igle pa kao nije prakticno za kucne upotrebe....

,,Carpe diem"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 388
12.9.2018 8:23:31   
Misha i Ljisha
Ni ja sa P ne bih u igraonicu. A svuda inace ide sa mnom jadan.  Evo drema. Ritam nam je poremecen. Evo on standardno drema a treba da jede u 9. Inace jede u 10. Al dobro sta sad. 
Von fitobalm mislim ne mogu tako male bebe. Ja imam vaporub. Ista stvar i pise niposto ispod nosa vec na grudi i ne malim bebama. 

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 389
12.9.2018 8:26:42   
vonavoj
Ljisho,sme,zato ti i pisem. Smeju i trudnice.Mama jo,moj fizioloski je otvoren odavno,slabo ga koristimo.moze samo da je slabiji,ali ne moze da se pokvari..khm..

Direktna veza do poruke: 390
12.9.2018 8:34:43   
Sanjica26 RR
I ostale teme imamo.  Koristite pretrazivac. Fitobalm moze od prvog dana.Ni ja nisam za to da bebu vodim u igraonicu. Odoh sad drzavno da odveden Sofiju posto nasa dr ne radi.  Valja ce drugi pogoditi terapiju posto idemo samo privatno.  A sada pare nemam.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 391
12.9.2018 8:46:26   
vonavoj
Ajde Sanjice,valjda ce ubosti terapiju...Pijem kafu,M spava..i za tren mi dođe pola 10,kad idem po T..nista ne mogu ni da pocnem,osim da jedem i njega sredim,i popijem kafu😉

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 392
12.9.2018 9:01:21   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Sanjice, javi sta kaze dr.
Maraj, Jess napisa. Nikada nisam uzimala nista osim tog fiziološkog od pola litre, kosta oko 100 din. Izvucem spricem, stavim je na stomak i uspricam u jednu nozdrvu, tako i u drugu. Onda izvlacim pumpicom slinice. Nekad i ne koristim pumpicu.
Pisale smo o tome u nekoj temi.
Klik

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 12.9.2018 9:03:24 >

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 393
12.9.2018 9:04:01   
Maraj
A taj fizioloski...pa i ja sam znala za to da mora da se potrosi brzo pa ga ne uzimam. Koliko ga vi dugo koristite od otvaranja?
Inace juce sam probudila L za vrtic. Skocio je odmah.
Danas je sam ustao. Bas voli da ide u vrtić. Pričala sam vam koliko voli decu. Juce je i grlio vaspitacicu za nogu. Kad se ne rasplakah. Volim tu ljubav dece i vaspitacica, kad im se deca obradujuuser posted image
Jedino nam je sada, da L krene tamo da jede. Juce je bio na dorucku. Nije jeo. Danas i na dorucku i na uzini ....

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 394
12.9.2018 9:07:32   
IvanaSK RR
Od drugarice sin nije jeo skoro godinu dana u vrticu user posted image pa ga je ujutru hranila kuci i isla po njega u vreme ručka.
Ja taj fiziološki koristim dok ga ne potrosimuser posted image ne moze mu nista biti osim sto ce mozda malo biti slabiji.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 395
12.9.2018 9:15:07   
Misha i Ljisha
Moja D i dalje ne jede u vrticu a ide od jaslica. Uvek kuci doruckuje. Tamo pojede bananu il jabuku za uzinu. Lubenice i jagode i nekad belo grozdje. Narandze ne jede. I ne ruca u vrticu. A evo predskolac i ja sam se pomirila s tim. Nece nista biti fizioloskom moze da se koristi.  Moj P dremuo malo i evo sad jede.  

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 396
12.9.2018 9:25:06   
lesica
Idite u temu o čišćenju nosića.

A ja samo moram jednu sugestiju da vam dam, po otvaranju boce fiziološki, i njenog stajanja dešavaju se dve stvari - sadržaj boce više nije sterilan, što nema neki značaj kada je čišćenje nosa u pitanju, i drugo isparavanjem vode iz boce, taj rastvor postaje neznatno i beznačajno "jači"

Elem, ja ga po otvaranju kad su bolesni trošim tokom celog tog perioda bolesti, dakle 5-7-10 dana što za ispiranje nosa, što za inhalacije.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

Direktna veza do poruke: 397
12.9.2018 9:49:09   
Maraj
Hvala les.... svasta covek neplanirano i nauci....

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 398
12.9.2018 10:28:59   
pari
Igraonica ima terasu...ali neka, bolje da idem sama sa M da se malo odmorim ☺
Mi napolju...lepo je

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 399
12.9.2018 12:36:49   
vonavoj
Sanjice sta kaze dr?Meni dođe da se lansiram negde. Pms me ubi..a i ovaj mali,nista,ali nista ne mogu od njega..a svasta imam,to me dodatno nervira....vristala bi.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Osnove dojenja
video
Majčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here