Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 11.9.2018 9:54:17
|
|
|
|
Rosita
|
Jutro zene.Srećan praznik.Nama bata u vrtiću, popodne gosti... N i ja posle moramo tati nešto na posao da vozimo. Meni N nekad slinucka, ništa strašno, ni ne pridajem važnost.
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 11.9.2018 10:03:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro drage.... Maraj i mene grlo boli od alergije bas evo vec dva dana, i curi mi nos...a evo danas i pocela da kasljem. J mi kaslje vec 3 dana bas jako. Danas vodimo bebu u savetovaliste pa cemo taman da dr poslusa i J. U petak treba na more da idemo a kasljemo kao u sred zime 😣
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 11.9.2018 12:49:52
|
|
|
|
jess021
|
Mi smo danas ostale kuci jer smo sve tri slinave. Ja sam i dalje ubedjena da je to viroza, jer sva deca oko nas imaju iste simptome, a vidim i na rr ista prica. Curenje nosa, kijavica, a M je pocela i da kaslje.
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 11.9.2018 13:49:45
|
|
|
|
pari
|
Jess, drzite se i da sto pre budete bolje! Sinoc mi mm kaze da sam druga zena kad sam sama sa T a cim su u i M i T da sam nervoznija,zabrinutija...Da li je i kod vas tako? Sa jednim detetom je lakse pa mi deluje da sam zato opustenija kad sam sama sa njom
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 11.9.2018 14:21:41
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari,a mi te sa troje🙄🙄🙄Ma ja sam nervoznija vise kad me mm izbaci iz takta nego obaveze oko dece😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 11.9.2018 14:33:01
|
|
|
|
Maslacak15
|
Pozdrav mame. Ja Sam Malo bolje spavala. Jess rekla bi da si skroz U pravu jel ne postoji prehlada koja nije viroza:) SVE prehlade Su U principu infekcije necim Samo Sto Su to najcesce bezazleni virusi i simptomatika nije neka Pa se kaze "Samo je prehlada". Kao Sto se niko ne moze razboleti od promaje...inace mene mm ubi od zezanja zbog srba i promaje. To je Nas specijaltet, Niko U svetu se ne plasi promaje. Zelim Vam BRZ oporavak
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 11.9.2018 14:41:28
|
|
|
|
Rosita
|
Maslacak, ovo me podset_i na ono sa jajnicima. Upala jajnika. Nahladila ih, sedela na ladan beton, a ustvari- infekcija.I moji malko slinkaju ali nista strasno.Svima brzo ozdravljenje!
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 11.9.2018 14:45:44
|
|
|
|
pari
|
Pocinje neka sitna kisica a mi napolju...nesto bas malo spavala T danas...Naoblacilo se prilicno
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 11.9.2018 14:50:34
|
|
|
|
Maslacak15
|
Hahha Dada Rosi, da to Tako IDE engleska vise nebi postojala odavno posto bi izumrli zbog nemogucnosti reprodukcije. To Mi je prvi kulturoloski sok Bio U zivotu kad Sam dosla U London sa 19 i shvatila kako one idu gole i bose U provod U petak vece a ja se smrzavam U dzemperu i jakni ( tipa 10 ak stepeni nocu) Jos se najezim kad se set_im hahahaha Pa im jajnici sljakaju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 11.9.2018 15:08:21
|
|
|
|
pari
|
Kupila sam Mustelin sampon protiv temenjace...da znate da je u Lillyju snizenje Mustelle...
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 11.9.2018 19:38:48
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. P je u carstvu. Sam on covek sebe uspava. Peva aaaa aaaaa i okrece se okrece i okrece i na kraju zaspi sam. Jako je smesan. Ja ga naravno gledam. I pravim se da spavam na krevetu pored 😀 D i mm na treningu.I ja se slazem.da promaja samo u Srbiji u ija ali mm ne mogu to da objasnim a D nam odrasla na salasu gde stalno duva i nikad upala usiji nikad nista od silne promaje 😂😂😂 A prehlada. Pa to je vec drugo. To je ono kad se smrznes pa krenes od hladnoce da kijas i bude bez temp i bez iceg i brzo prodje. Ihaj puta pokisnem pa krenem da kijam. Ja uvek kazem prehlada je kad ti curi nos a posle se niko ne zarazi. Ako curi noa i kojas i posle par dana jos neko dobije iste aimptome onda je naravno virus. I Jess bila si u pravi. D je SAMO u subotu bila slinava ja udarnicki na nos svako malo marisol i td. I za dan je proslo ali evo i P poceo nos i meni. Znaci virua. Nismo se svi nahladili. Sutra cemo opet P i ja u becare. Imam rucak za sutra. Pa mozemo da zvrndamo. Idem da stavim maramu da mi se pere. Ugasila sam sutra bez nje. Imam i drugu al ova stara mi i dalje bolja na duge staze. Maraj evo P dobio bas pravu temenjacuni ja uzmem kosili. Najobicniji kosili i resen problem. Mislom da su te mustele i ostalo sve mamipare. Gluposti. Prala sam mu kosu sebamed sapunom i pocela temenjaca i evo prebacim se na kosili i sve super. Nego mi smo narod koji voli da daje puno novaca za svasta 😂😂😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 11.9.2018 19:46:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Mene uhvati promaja,evo ja se javljam,i to me ubija..ramena,vrat..Ja samo kozmetika babylove,i niko nema temenjacu,nikad nije jmao..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 11.9.2018 21:24:41
|
|
|
|
Rosita
|
Ček, zar temenjača može naknadno da se pojavi? Ja mislila to na početku. Moja deca nisu imala. I ja mislim da nema potrebe za skupom kozmetikom osim kod oset_ljive dece. Doduše, mi smo koristili babylove pa sam kupila mixa za kupanje na sniženju, mnogo lepše miriše mixa. Imam onecdm vaučere pa se kao zamajavam sa popustima, kupiću sad verovatno hipp, pošto je iz tog set_a vaučera.
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 11.9.2018 21:33:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Devojke, imamo temu o temenjaci. Molim vas presaltujte se tamo.
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 11.9.2018 21:45:06
|
|
|
|
Maslacak15
|
Kolko Ste Para potrosile na probiotike mogu do skole da ih kupam U musteli i da Jos ustedim:):) to Mi je jedini luksuz pa se ludiram hahahah Volim i ja Christian Dior da se razumemo za sebe.... Bejah na prvom roditeljskom U Skoli. Ocekivana zabava.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 11.9.2018 21:45:47
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso dobro me podseti za marisol...jel njega smeju deca od 3 god? Ja L kulujem phisiomer...mozda bi mogla sad marisol . I da, ljiso tebi je P divan. Ja evo nikako da uspavam S. Visi mi na sisi...i ne spava...jos uvek...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 11.9.2018 22:11:21
|
|
|
|
vonavoj
|
Koje probiotike😏?Maraj,smes marisol i njemu,on sad moze i kapi za nos..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 11.9.2018 23:05:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, ja od prvog dana uzimam fiziološki od pola litre. Marisol i fiziološki su isti A kao sto kaze Von on sad sme i neke kapi.
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 11.9.2018 23:08:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ljiso dobro me podset_i za marisol...jel njega smeju deca od 3 god? Ja L kulujem phisiomer...mozda bi mogla sad marisol . I da, ljiso tebi je P divan. Ja evo nikako da uspavam S. Visi mi na sisi...i ne spava...jos uvek... Ma da moze marisol. Ima hipertonicni i hopotnicni rastvor. Mislim da moze sad i hipertonicni. I mozete da koristite operil p kapi. Jel ti se S premori u toku dana? Ili mozda bolje spava danju nwgo nocu. Ja kad vidim da tako male bebe kasno idu ma spavanje bas mi cudno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 12.9.2018 1:07:09
|
|
|
|
Rosita
|
Haha, nakon svega ja probiotik smatram dobrom investicijom :) Ivana, ja u bocicu od marisola sipam fiziološki, a zatim D svako veče, nevezano za zdravlje- boles'', pere sebi nos marisolom :) Laku noć mame.
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 12.9.2018 6:11:23
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ljiso dobro me podseti za marisol...jel njega smeju deca od 3 god? Ja L kulujem phisiomer...mozda bi mogla sad marisol . I da, ljiso tebi je P divan. Ja evo nikako da uspavam S. Visi mi na sisi...i ne spava...jos uvek... Taj cuvaj za bebca, za ovog veceg mozes i operil p ili marisol.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 12.9.2018 6:52:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Juce se nisam javljala jer mi je dan bio haotican. Mislim da sam bila tri puta do skole. Nije samo to. Trebalo bi da napisem u temi "Nasumice izabran dan". Mama i tata su mi dosli da ne budemo same. Nisam ih ni zvala. Ali moja majka nece da bude mirna ako ne bude dosla. Sofija je opet na putu da se razboli. :( Uzela sam je juce iz vrtica. Ona sve vreme smrkce. Cele noci tesko dise. Nista nisam spavala, jer sam spavala sa njom. Zamiliste posle toliko dana cimanja direktorka mi je rekla da napravim sama sebi raspored. Poludela sam. Kad ispratim T u skolu, vraticu se u krevet. Posle moram da se skoncentrisem i napravim.
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 12.9.2018 7:00:12
|
|
|
|
pari
|
Ajoj Sanjice...nadam se da ce joj brzo biti bolje i da ces uspeti da uradis taj raspored danas... Ja sam opet lose spavala...T mi se budi na 2h i dalje...Evo ih sad oboje spavaju a ja ne mogu 😕 Danas popodne imamo rodjendan...jos uvek ne znam da li da vodim i T...ako je ne vodim, krace cemo ostati...
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 12.9.2018 7:12:15
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro i od mene! Sanjice, nadam se da ces se bar malo danas odmoriti. Pari, ja je ne bi vodila. Vidis da su opet viroze na sve strane podivljale. Mi smo porodicno slinavi, i M je sinoc pred spavanje bas kasljala. Ako nastavi danas vodicu je kod dr. Mislila sam da sutra idemo u vrtic, ali videcu kakvo ce biti stanje. Mene je juce oko 15h tako sastavila kijavica, jedva sam docekala da mm dodje s posla.
|
|
RE: Razgovori mama 09/18 [ chat] 12.9.2018 7:13:34
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Mi smo lose spavali. P i ja smo bolesni. Na kraju sam opasala opet maramu i spavao je na meni a ja u sedecem polozaju da bi mogao da spava od nosica a da ga ne ispustim iz ruku. Nadam se da cemo danas vec biti bolje. I ja sam ga budila jer kasljem. Njemu samo nos curi. a cak ni to nije strasno. Povrh svega ga je mucio i prdez. Eno sa sestrom se mazi. Pa cemo do vrtica kad ona doruckuje. Sanjice valjda ce malena biti dobro uskoro. Maraj nemoj bebi fiziomer stavljati mislim da u cevcici fiziomera kad stisnes ima 5ml fizioloskog a to je puno za bebu, meni babica rekla da je mogla jednu bebicu udaviti sa tim fiziomerom. Njima se ipak samo ukapa po koja kap. to je pod pritiskom. Mada je sjajno kad su veci kad ih onako stavis na stranu pa stisnes i onda kroz drugu nozdrvu izadje sadrzaj. Idem da se oblacim. Pa da poteram D. Ona uvek ima kade
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?