|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 09/18 [ chat]
10.9.2018 7:31:41   
mama Jo
Jutro 😊
Pari, tako je i kod nas bilo nocas...
A ja se prehladila uzas, grlo me otkida...idem u temu da vidim sta mogu uzeti od lekova.

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 326
10.9.2018 10:18:57   
Maraj
Jutro mame. Ja odvela L u vrtic. Sutra ide i na dorucak. Bice veselo user posted image
S sisa.
Mi juce bili u dino parku na Kalemegdanu. Covece....meni ni na kraj pameti da se ulaz placa. Razmjsljam...Kalis...otvoreni prostor...kad cvrc...oni ogradiki i naplacuju. 350 din za odrasle. 250 din za decu. Bas je preskupo. Al jbg...kad smo krenuli. Naplacuju 350 za odrasle, ko da mene zanimaju ti dinosaurusi. Nas troje 950din. A unutra pored dinosaurusa kucica sa tiboganima. I naravno sva deca na toboganima. Niko kod dinosaurusa...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 327
10.9.2018 12:14:05   
pari
E da,i ja sam se iznenadila sto je toliko skupo...Mi kratko bili sa M jos kad sam bila trudna...
Ja sam definitivno dobila jutros...prvi put od porodjaja...bolucka me stomak,nije strasno.Mi bile malo napolju. Moram da joj kupim Mustelin sampon protiv temenjace...nikako da joj prodje...Kupila danas vigantol da joj dajem...valjda cu se set_iti svakog dana da joj dajem...Napravila sam i banana bread jutros...bas ga volim.

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 328
10.9.2018 13:04:39   
Maraj
Pari skupo je pa preskupo...
Ja sam kupila S taj sampon tj to je pena. Mada ona meni nema temenjacu. Njoj se teme ljusti, kao da se peruta.
Za temenjacu mozes i obicno bebi ulje ili pavlovicevu da joj namazes , malo odstoji i onda cesljem rascesljas. Ja sam tako L skidala. Naravno, to pred kupanje...

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 329
10.9.2018 13:08:07   
pari
Da,znam da je skupo ali ako je efikasno,uzela bih ga. Mi izasle malopre napolje iako sam bas umorna...ali u kuci moram da je nosam,zabavljam...napolju mi je ipak lakse.Posle cu nesto sa tikvicom da napravim,mozda pljeskavice u rerni i imam salatu i eto. Uvek mi nedostaje M ponedeljkom...ave sto je duze od jednog dana mi nedostaje zapravo...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 330
10.9.2018 13:25:12   
Maraj
Pari na dino park sam mislila da je preskup user posted image
Taj sampon/penu sam platila 1300 cini mi se.

Jel ti je M ponedeljkom kod tate? Tj vikendom?

< Poruku je uredio Maraj -- 10.9.2018 13:26:07 >

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 331
10.9.2018 13:27:55   
pari
Hahaha...da da, dino park je skup...
Da, M je kod tate nedeljom i ponedeljkom jer on subotom radi...Uvek mi nedostaje...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 332
10.9.2018 14:32:09   
Maraj
Pa mogu misliti...ja L nisam videla 12 dana, kada sam bila u porodilistu...nije bilo dana da oplakala nisam...

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 333
10.9.2018 14:33:58   
pari
Ja nisam tuzna...samo mi nedostaje...mali moj decak 😊

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 334
10.9.2018 15:14:57   
Duškić
Auuu, ne mogu da se snadjem na ovaj tel. Poruke da pisem.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 335
10.9.2018 15:30:02   
Maraj
Duskic predji na desktop verziju...bar sam ja presla dok "ne srede" mobilnu

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 336
10.9.2018 20:52:29   
Maraj
Vece mame. Nema vas.
Ja legla sa S da probam da je uspavam..danas nesto sve na juriš..jedva postizem.
Mama dosla da me ofarba. Ne stigoh da se isfeniram. S se unervozila. L mi u poslesnje vreme kija ujutru, pa mu curi nos. Definitivno je alergija na ambroziju. Veceras mu i oci bile onako crvenkaste i suzne. Tako da mu dadoh malo pre aerijus. Pedijatrica je osavno rekla da nu damo, al ja sve kao necu. Veceras sam morala. Bas mi zao...nema pune 3 god i vec ga "gusi" ova ambrozija.
Mene isto. A ne smeme da pijem lekove jer dojim . Ma uzas jedan...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 337
10.9.2018 21:08:17   
Duškić

IZVORNA PORUKA: Maraj

Duskic predji na desktop verziju...bar sam ja presla dok "ne srede" mobilnu

Presla..i bas je lepo.user posted image user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 338
10.9.2018 21:16:54   
IvanaSK RR
Dobro veče. Ja ponedeljkom sredjujem kucu jer retko sta stignem vikendom. Pa ucila geografijuuser posted image sad nemacki. Pre toga roditeljski.
Jedino sam uspela jutros da trcim i posle da se isfeniram. Htela i vežbe da radim, al nisam stigla. Sat pokazuje predjenih 14 km pa me ne grize savest mnogo zbog vežbi user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 339
10.9.2018 21:21:58   
Sanjica26 RR
Dobro vece. Moja deca spavaju. Sofiju sam jedva uspavala. Bas je plakala. user posted image I meni je bila knedla u grlu. Nece da ide u vrtic. Igrali su neku igru. Njoj se to ne svidja. I tako milion i jedan razlog protiv. Onda me je zagrlila i zaspala. Pre toga je T plakala. I tako njih dve na smenu. Umorne su. Sofija posebno.
Sad cu da se tusnem, pa cu verovatno da cituckam.

Sutra ce da bude haoticno. I jednu i drugu da odvedem u vrtic i skolu. Posle ja u skolu. I jos gomilu obaveza. Sutra nista necu da radim. Praznik. Nadam se da cu da stignem na Liturgiju kad se konacno dogovorim sa direktorkom oko rasporeda.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 340
10.9.2018 21:24:18   
vonavoj
Ivana,dokle se bre uci sa decom,nemoj da me plasis.Nama je danas dan D,M mnogo nervozan,3 puta kakio,sto je retko..urlao,2 puta mu dala na manje od 3h od jela,i drugi put sve ispovracao..Sad opet jede,gladan je,valjda nece bljuvati.Isli smo opet kod zubara,bila je dobra,5cu plombirali,jos jednu u sredu...

Direktna veza do poruke: 341
10.9.2018 22:18:50   
IvanaSK RR
Vonavoj, nisu svi baksuzi kao ja da im dete nece da uci. Mog sina ne interesuje skola ni malo tako da kod njega mora tako.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 342
11.9.2018 6:31:49   
Milena18
Dobro jutro!
Kako ste, mame?
Ja se spremam za posao, pa rekoh da svratim malo da vidim šta ste pisale.
Ivana, bravo za 14 km! Ja nikako da se aktiviram i počnem da radim makar neke vežbe. Baš mi je to potrebno, ali proleti vreme u toku dana i ne stižem.

Direktna veza do poruke: 343
11.9.2018 6:36:23   
mirana1
Dobro jutro! nas dve se probudile i sad se igramo. Odlično ko stiže da vežba, samo je potrebno dosta volje.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 344
11.9.2018 7:15:46   
pari
Opet sam lose spavala...T mi se mnogo budi i nemirno spava,stalno se meskolji...

(odgovor članu mirana1)
Direktna veza do poruke: 345
11.9.2018 8:48:03   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Sama sam sa decom. Od 5 nisam spavala od kako je mm otisao na put.  Jedva sam Sofi probudila.  Prvo nju odvela, a T ostavila dorucak. Vratila se po nju i odvela je do skole. Posle do svoje skole. Bezveze sam isla. Direktorka nije tu.  Sad stigoh na sluzbu. Jos nije pocela,  pa vam zbog toga pisem. Srecan praznik svima. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 346
11.9.2018 8:48:30   
vocicana
Dobro jutro mame. Ziva sam, evo me, nisam stizala nista ovih dana.
D je jako bolestan bio, dozivela sam I da se jos malo pa onesvestim kada sam videla rezultat. Nisam verovala sta se desilo za jednu noc, a sa nezalecenom prehladom. Idem u teme da se raspisem, pa da vidite sta se desilo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 347
11.9.2018 9:21:19   
Maraj
Jutro i od mene
Mene je S juce okupala koliko se ispovracala. L kao curi nos od alergije. Jutros rece i grlo da ga boli. Tacno covek da se rokne. U vrticu je. Prsnula sam mu apis golu. Bice valjda ok. Mozda ga i od alergije grebucka grlo. S sad zadremala. I ona mi nesto kija pa sam joj ocistila nos

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 348
11.9.2018 9:44:55   
Milena18
Voci, sad čitah u temama, baš ti je nagrabusio D. Sreća pa je tako brzo delovao ab.
Maraj, ne mora ništa da znači što kija. Moja M je stalno kijala, a prvi put se razbolela sa 14 meseci. Nadam se da i kod S nije ništa. Možda kija i da bi izbacila mleko koje joj ostane u nosiću.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 349
11.9.2018 9:49:03   
pari
I meni T cesto kija...Svakako ciscenje nosica fizioloskim je skroz ok...
Meni T odremala 5 min...ne znam zasto kod kuce nikad ne spava dugo...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here