|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 09/18 [ chat]
13.9.2018 7:04:09   
vonavoj
J je sinoc pre spavanja povratila slajm,sto je dobro,i posle je zaspala,nisam je cula da kaslje. Spavala je sa mm..kontam da ce brzo proci. Stavila sam joj kapi u nos sinoc i dala aerius😉ja to odmah sprecim,tu salivaciju ida ne ode na usi..

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 426
13.9.2018 7:50:27   
IvanaSK RR
Jeste, Sanjice, najveći tračevi se pricaju po frizerskim salonima. Ja ne zatvaram usta, da sto vise musterija bude upuceno u najnovije traceve. 😉
Ja sam dosla kod dr ali mislim da cu ipak bataliti drzavne institucije.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 427
13.9.2018 8:00:51   
mama Jo
Dobro jutro... napisah sinoc post i tek sad vidim da ga nisam objavila pogub user posted image
Ljisho, kuvaj serbet, i ja sam 2 dana kao magarac kasljala od serbeta mi je bilo bolje... sad je malo lakse.

,,Carpe diem"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 428
13.9.2018 8:06:27   
vonavoj
Kakvi su ovi grozni virusu sa kasljem.ja sam u trudnoci 3 puta kasljala..a pre toga nisam godinama..i to traje i traje..

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 429
13.9.2018 8:16:07   
jess021
Jutro!Odvela decu u vrtic i sela na kafu.Ni ja ne volim razgovore po salonima, eventualno I vremenu i slicno.Ovaj virus je bas neki bzvz, jos uvek mi curi nos. Njih dve su bolje, nek to bude sve za ovu godinu, mislim sto se tice virusa.Mama Jo, kad krecete? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 430
13.9.2018 8:26:32   
Sanjica26 RR
Dobro jutro.  Bas sam kasno legla. Nesto sam zavrsavala.  Sigurno oko 1. Odvela T u skolu. Boze, koliko je teska za ustajanje i ako rano leze. Sad se Sofi inhaliram,  pa da malo dremnem. Ocajno sam spavala kod nje,  a posle sam presla u dnevnu.  Smrzla sam se nesto. Kasnije idem u selo na cas. Lepo provedite dan. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 431
13.9.2018 8:47:18   
vonavoj
Ispadoh jos i tracara...ne mogu samo o deci i poslu😁,neke teme za opustanje..gde je ko bio,ona dosta putuje. Ja to zovem tracaranje. Cim izadjem iz okvira prica o porodici.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 432
13.9.2018 8:55:02   
jess021
Von, ma otkud da si ispala tracara bre, razumem te apsolutno.  Ja generalno ne volim razgovore sa nepoznatim, tako da iako nisam cutljiv, u takvim situacijama uglavnom cutim😎

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 433
13.9.2018 9:12:37   
vonavoj
Ovo je moja frizerka vec 7 godina😉Spremamo se po seku,pola 10 za tren dodje..posle u apoteku po dopune..nemam kapi za nos..

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 434
13.9.2018 9:20:24   
Sanjica26 RR
Von niko nije pomislio da si tracara.  Zbog toga sam rekla sigurno ti je frizerka drugarica.  Jess,  ja nisam cutljiva sa nepoznatima. Mada,  procenim s kime mogu da razgovaram, a s kime ne. Mene cela pijaca zna, jer sa onim bakama i dekama pricam. Haha  Samo kod takvih i kupujem. U salonima ne volim da se otvaram jer one vole da smaraju. Nista nisam spavala. Sad cu do pijace da kupim pile,  pa rucak.  

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 435
13.9.2018 9:25:05   
Maraj
Jutro mame.
Ja poslala L sa dekom u vrtic. Mm na poslu. S i ja kuci. Nesto mi je kenjkava. Da l je stomak muci...mada i mene stomak bolucka kao da cu dobiti. Sa L sam posle 6 meseci dobila. Valjda necu jos uvek....
Hocu da odem do lily-ja da vidim cene mustele, na popustu je...
Da odem i do dm-a po onaj njihov paketic za bebe.
A i do apoteke , nestao mi probiotik (waya) za S

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 436
13.9.2018 9:54:13   
Misha i Ljisha
Mi smo bili u najduzoj setnji do sad. Od pola 8 do 9 user posted image u kolicima. Kuci smo dosli oko 9. Nikad tako dugo nije izdrzao u kolicimauser posted image dremnuo covek 10 min i evo ga kao da je spavao 3 sata. Kuvam mu tikvicu da proba. Isli smo i do mesara po vrele cvarke (jao sad ce Ivana da me pecka) pa morali smo i po svez lebac ko jos jede cvarke sa matorim hlebom user posted image joj nisam jos izvadila iz zamrzivaca sta cu kuvati

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 437
13.9.2018 10:02:48   
IvanaSK RR
Ljiso, nadam se da je hleb vruc i da si kupila i kajmak user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 438
13.9.2018 10:07:23   
Misha i Ljisha
Imaam u frizideru. A imam i luka i paradajzauser posted image jos samo djavo da odspava

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 439
13.9.2018 10:40:12   
pari
Meni nocas standardno budjenje non stop...M se 2 puta rasplakao u snu a jednom probudio...T se budila na 2h...veselo...Na rodjendanu sinoc bili kratko...M mi plakao 3 puta i hteo kod mene...izgleda da mu je bilo previse dece,galama...a on bio umoran i eto...Tako da nisam stigla ni da se ispricam sa mamama iz vrtica a bilo ih je nekoliko simpaticnih.

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 440
13.9.2018 11:25:03   
vonavoj
Sad smo.usli..mrzim sto smo daleko pijace,ovde deru sa cenama,a roba nikakva..U apoteci 1100din,kapi ta nos 320din..za 10 dana mogu u kantu..ajde propolaid je 430..propolis,fizioloski...c c c..i gde odose pare..

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 441
13.9.2018 13:17:37   
pari
Von, ne nerviraj se, sta da radis...Mama jo, kad krecete?Jess, pocinjes u ponedeljak? Bice to super!
Mi napolju. Bile smo jutros malo i evo sad ponovo. I ja bih trebala u dm po paketic za bebu...nikako da odem. A trebala bih i kod frizera na farbanje, to ne znam kad cu ..tesko zbog sisanja uskladiti.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 442
13.9.2018 13:52:40   
jess021
I ja retko kad stignem na pijacu, a po piljarnicama sve skuplje za 20-30din najmanje. Sto kaze Von eto gde odose pare, ali sad je tako. Imam pijacu blizu posla, pa mozda se nekad organizujem da pokupujem kad zavrsim. Ja skuvala rucak, peglala. ...sad lezim dok one spavaju. Za vikend def moram kod frizera. 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 443
13.9.2018 14:00:01   
pari
Sta ces raditi kod frizera jess?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 444
13.9.2018 14:10:04   
jess021
Farbanje i sisanje, trebala sam vec ali nikako da se organizujem. Ne smem u pon na posao sa ovolikim izrastkom 😕

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 445
13.9.2018 14:12:36   
pari
Taman da se sredis lepo ☺

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 446
13.9.2018 14:36:46   
vonavoj
Jess.jesi li spremna?Joj i ja bi odspavala,ali ko ce ves da sredi.To je ono "spavaj kad beba spava, peglaj kad beba pegla"..Spava po 30min.nista ne stignem..

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 447
13.9.2018 14:50:30   
jess021
Von, ne znam sta bi ti rekla. Opustena sam jer ce mm sad biti kuci dve nedelje, a onda sta nam bude 😂Moje jos spavaju, jos malo pa cu da ih budim. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 448
13.9.2018 15:37:05   
Maraj
Pari nema vaucera u nasem dm-u. Nisam nista uradila.
Von ja ostavila 3200din u apoteci tj lily-ju. Uzas. Bio gaja mi je samo oko 1200din. Plus sam uzela za rezervu u kuci panadol baby, marisol (po prvi put, neki roze boje) , defrinol i uzeh mustelu za lice. Sad je na snizenju oko 660 din
I eto gde su pare...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 449
13.9.2018 15:58:54   
vonavoj
Maraj.o da..odose pare.Jess,i to znaci.Moj prdavac spavao 35min..sve onda poremeti..spavs mu se kad treba da jede,sve naopako..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ishrana bebe
Najbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here