|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 09/18 [ chat]
12.9.2018 12:39:53   
pari
Von, probaj sebi da olaksas tako sto ces reci sebi: tako je kako je...necu se nervirati....uzivacu u momentima...i necu uraditi to sto treba jer ne mogu 😀

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 401
12.9.2018 12:40:34   
Milena18
Dobar dan, mame!
Počela sezona virusa.
I mi smo kilavi. M curi nos od kad je krenula u vrtić. Noćas se žalila da je boli stomak i imala je dva puta baš retku stolicu. Ostala sam sa njom kući danas. Evo sada je tek zaspala, a ja stavih kafu, da se malo opustim.
Von, šta je sa bebcem, neće da spava?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 402
12.9.2018 13:15:45   
IvanaSK RR
Moja maca slinavi vec par dana, malo je i kasljala u subotu, al od tada vise ne. Ispiram joj nosic i dajem Fluimucil.
Von, ne nerviraj se. Mene u desnom guzu, kuku, nozi boli vec danimauser posted image neplanirano smo jutros isli kod dr da vidimo za sportski pregled, sad smo dosli kuci. Evo sela sam a treba sve srediti i spremiti pre nego sto odem po macu.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 403
12.9.2018 13:38:27   
Sanjica26 RR
ne stigoh da se javim, jer sam odmah ukljucila inhalaciju. Dobili smo spalmotil tri dana. Ako prestane kasalj za tri dana stajemo sa inhalacijom. KLjukam je cajevima.
Sad sam dosla od direktorke. Sad sam sela da pravim raspored. Sofiju sam stavila da spavam.
Ni ja nisam dobre volje. Posebno sto tati nije opet dobro. Sad cu da se udubim u ovo da ne mislim na probleme.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 404
12.9.2018 14:42:24   
Misha i Ljisha
I nas ceka sportski pregled pre pocetka zvanicne sezone. Znaci najkasnije u oktobru. I najgore mi je to sto vazi samo 6 meseciuser posted image

Evo pokupili seku iz vrtica. Grejem rucak pa cemo ona i ja da rucamo dok P drema.
Sanjice znam da se covek najvise nervira od nemoci. Ne mozes nista promeniti. Trebas svima stalozena.

Ivana ja sam danas kucu sredila tek u podne. Malog sam dva sata drzala na sebi da odspava da mi ne nervozira, lepo je odspavao, jeo ukakio se i onda mi je OPET pravio dar mar. Da sizne covek stvarno.
Odoh da nateram D da se presvuce. Da se ne prlja.
Kuckamo se kasnije

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 405
12.9.2018 14:53:54   
jess021
Ja zavrsila rucak, one spavaju. Imam neke obaveze popodne, pa ce ih tetka pricuvati.
Od ponedeljka pocinjem da radim, vec imam tremuuser posted image Samo da njih dve budu zdrave, nekako cemo se organizovati.
Napolju je bas toplo, bile na igralistu, dok smo dosle skuvala sam se.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 406
12.9.2018 15:00:36   
mama Jo
Mm od danas na godisnjem pa je od jutros kod kuce i ja stalno imam osecaj da je subota ☺
Mi se spremamo polako za put - garderoba, apoteka, nabavka... svasta. On sad treba da ide po auto kod majstora, nadam se da nece biti puno para.
J zaspala, beba se probudila, klasika taman da ne mogu ni sekund da dremnem user posted image
Ali nesto mi se ni ne spava danas.

,,Carpe diem"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 407
12.9.2018 15:00:37   
Sanjica26 RR
Juhuu,  napravila sam neki raspored. Neku grupu nisan mogla nikako da spojim jer jedno odeljenje ima sesti,  a drugo dva nemaju.  I onda sam to razdvojila,  pa cu vise raditi.  Barem sam stavila jedan radni dan da sam slobodna posle podne. A petkom nemam casove,  jer nemam punu normu.  Po zakonu mi sleduje jedan dan slobodan.Mama mi opeglala stvari.  I ako joj nisam dala. Kaze nema sta da radi,  a hoce da mi nesto pomogne. Posle cemo deciji ormar da sredjujemo. I tako. Ljiso,  ne vredi kad sy tvoji uvek se nerviras. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 408
12.9.2018 15:35:06   
bebilule
Gdje ste mame? Ja čekam da iscuri još pola sata, pa po M u vrtić. Bljak mi je dan, jedva se vučem.
Mama Jo, je li ono na more idete sad?

Direktna veza do poruke: 409
12.9.2018 16:49:55   
IvanaSK RR
Ljiso, bilo sta da trenira trebao bi lekarski na sest meseci. Kod nas bude krajem septembra i krajem marta. Ok mi je i kad doktorka dolazi na trening, plaćamo, al se ne cimam do VMA. Istina, u domu zdravlja bude kompletniji pregled, sa krvnom slikom, glukozom, urinom...
Ali sam se bas iznervirala, cekali smo sa bolesnom decom oko 45min da bih dobila uput za sportskog doktora. Setila sam se price o vrticu i potvrdamauser posted image

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 12.9.2018 16:51:39 >

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 410
12.9.2018 17:25:25   
vonavoj
Ne znam odakle da krenem..Ili da ne krecem u ovoj temi..J kasljala puno u vrticu,vidim slinava..povucicu je do ponedeljka,sirup od lovora sam joj napravila i marisol i cajevi..nema trece..nadam se da nece imati temp..grlo je ok.A mm ide u petak posle posla sa kumom do Soluna i da osole dupeta,kaze jel mogu,da malo predahnem?!?! Vracaju se u nedelju.. ali to znaci da ce cele i sleeece n3delje biti mrtav umoran.a ja sama sa njima..a treba da dobijem...

Direktna veza do poruke: 411
12.9.2018 17:58:58   
Misha i Ljisha
E von ne bih imala nista protiv kao sto i nisam kad je mm odveo D na more na 7 dana. Hajd da vodi decu tj starije devojcice pa ok. Al da on ide sam da mu dupe vidi puta da se on odmori. Ne znam ne bi ni meni bilo pravo. A ja sam bas opustencija. Ja mm "sve dozvoljavam" . 
Mi kod sveki. P spava napolju u kolicima. Sveki pravi palacinke za Ducku. Pa cwko kuci pred kupanje. Tatu smo ostavilo da dzonja malo posle posla

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 412
12.9.2018 19:44:41   
Maslacak15
dobro vece mame. Von a sta bi se desilo da kazes ne moze? Moja A vec zaspala, bas se danas propisno premorila. Mi vecerali pa varim. I moj mm izadje na jedno pivo, ali cu da mu vratim koliko u subotu, idem na neko kafenisanaje. Samo da poteram jos omladince u krevet pa da malo piljim u tv ili u plafon.

Direktna veza do poruke: 413
12.9.2018 20:50:33   
Maraj
Vece mame. Ja lezim sa S. Ona sisa i drema. Valjda ce zaspati.
Sta je to sad sa tim virozama...tek je poceo septembar user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 414
12.9.2018 21:09:22   
vonavoj
Samo ga cekam...prvo cu jednu subotu da odem na šatiranje,koje traje 5h..a onda cu jedne da odem sa kumom u Temisvar..A mozda ih posaljem i u Palanku,sve,bez mene...mali ne sisa,znaci moze da ide..tu mu je tata..(to ce malo teze biti,ali kao..) pa da vidi,naucice da ceni..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 415
12.9.2018 21:18:02   
Misha i Ljisha
Maraj nisu viroze ni prestajale. Nego nam deca sad krenula u vrtic. Eto Maca nasa ljubimica cist dokaz da su virusi stalno tu.
Ja idem u krevet. Popila sam metafex. Nisam izdrzala. Morala sam. Mm me izludjuje ima novi tel (koji je uzgred losiji od njegovog starog al to nema veze ovaj je nov) i igra se na njemu kao malo dete. Mojo spavaju naravno. Sefu sam se javila da sam bolesna. Idem da odmorim dusu i telo

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 416
12.9.2018 21:33:54   
Sanjica26 RR
Haha Von satiranje ne traje toliko. Spakovala sam decu.  Sutra Sofi vodim kod pulmologa.Predlozila mi je T uciteljica da je odvedem kod njene sestre pulmologa.  Mm se vraca sutra sa puta. Jedva cekam da stigne. Nista bez njega.  Bas mi fali. 
Moracu da legnem pored dece jer ne zaklapaju,  a T ustaje rano. 

Direktna veza do poruke: 417
12.9.2018 21:45:21   
vonavoj
Sanjice.ko kaze da ne traje😂kod moje frizerke traje,cuti..dok popijemo kafu,istracarimo se..Ljisho,koji ti je to lek? Za sta😉Joka,kaslje li kaslje,sad kad je legla..davi se u suvom kaslju,bice ovo duga noc..

Direktna veza do poruke: 418
12.9.2018 21:47:12   
Misha i Ljisha
to je panadol i brufen zajedno

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 419
12.9.2018 21:59:07   
Maraj
Moja S naravno i dalje budna. Nasisala se i sad moze "u zivot". ...

Direktna veza do poruke: 420
12.9.2018 22:11:30   
IvanaSK RR
"maca ljubimica" 😂😂 moram je snimiti kako mjauce, kao prava macauser posted image
Jeste istina za viruse, uopšte ne prestaju. Maca kad sastavi dve nedelje bez slina ja sam presrecna. Pocela je da me drnda oko uspavljivanja, te citanje knjige, te nece da spava, nemam pojma koji joj je. Ali obavezno jedna drugoj izjavimo ljubav pred spavanje ETE TE (volim te) 😂

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 421
12.9.2018 22:24:15   
Sanjica26 RR
Von,  ja ne volim da idem kod frizerke na trac partiju.  Jedva cekam da izadjem iz salona,  jer se tu pricaju najveci tracevi.  Mozda je ta tvoja frizerka drugarica, pa ti prija.  Evo ja inhalirqm Sofi.  Mozda budem citala,  ali sam muerto. :D

Direktna veza do poruke: 422
13.9.2018 6:27:58   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. Batke se vratio na standardno budjenje u 5. Dobro je jer sam bas bila jako umorna sinoc. Mm krece na posao ja pijem kaficu. Imam dorucak za D. Laganica od jutros. 

Bice lep dan danas izgleda. Vise ni prognozu ne gledam 😀

Direktna veza do poruke: 423
13.9.2018 6:36:57   
vonavoj
Jutro.Moj sve poremetio..vec u 2 je jeo..i sad je budan,gleda babytv😁Zakasljao mi se nocas 2 puta,kao da ima nesto u nosu..samo bi mi to falilo..

Direktna veza do poruke: 424
13.9.2018 6:57:58   
Misha i Ljisha
Jao von nadam se da nema nista u nosu. Srecom ovo sto smo pokupili ocito brzo prolazi. I D samo jedan dan slinavila i P. Al evo ja kasljem kao magarac.
D doruckovala sad pere zube pa ce da se spremi a batketa cemo buditi za jedno 15 minuta da vodimo seku u vrtic.
On i ja treba da odemo do mesara, da kupimo cvarke sunke i slanine. Valjda ce mi biti dobrica. Da mi ne pravi frku usput.

Idem da namestim krevete dok jos ima malo mira u kuciuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ishrana bebe
Najbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...
Kako birati sigurne igračke za bebe?
Dobra igračka odgovara uzrastu deteta, napravljena je od kvalitetnog, netoksičnog materijala, nema delove koji otpadaju ...

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here