Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.12.2011 12:53:37
|
|
|
|
Inica
|
Kod zajednice- cak i da niko ne gura nos u tudja posla (meni se ni za sta ne mesaju njegovi, do sad ni jednom) ali je dovoljna sama cinjenica da zivimo zajedno- pa da to ne bude to.. Ali to je vec druga tema
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 2.10.2016 9:05:12
|
|
|
|
wivern
|
Pa ja ne verujem šta sve zene pišu kao razlog za brak. Da dete ne bi pitalo zašto se mama i tata različito prezivaju??? Hellooooo?!?! Na žalost masa ljudi se ženi i udaje jer je to društveno prihvatljivo i onda daje glupe razloge u korist braka. Za mene je bitno da se dvoje ljudi slažu, postuju i vole, bili oni u braku ili ne. Najvažnija je lična sreća i zadovoljstvo u bilo kakvom obliku zajednistva.
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 30.4.2017 12:03:56
|
|
|
|
emicaa
|
po meni papir ne mjenja puno toga,osim prezimena i ako dodje do razlaza komplikovanije je Ali ja licno sam pristalica bracne zajednice,meni je bilo sve to bitno ali nemam apsolutno nista protiv i kad neko neko kaze da je u vanbracnoj zajednici.
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 30.4.2017 12:09:34
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice potpuno isto razmisljam
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 14.7.2017 20:24:32
|
|
|
|
dddaca
|
IZVORNA PORUKA: wivern Za mene je bitno da se dvoje ljudi slažu, postuju i vole, bili oni u braku ili ne. Najvažnija je lična sreća i zadovoljstvo u bilo kakvom obliku zajednistva. Bas tako i ja razmisljam
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 14.7.2017 20:43:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Saaama papirologija, ako nisu u braku papirologije da boli glava oko svega! Ako si u braku problem oko razvoda. Ja sam za bracnu zajednicu ali sam papir nista ne znaci ako nema ono sto je potrebnu za srecnu zajednicu pa kakava god ona bila.
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 14.7.2017 21:30:08
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: wivern Pa ja ne verujem šta sve zene pišu kao razlog za brak. Da dete ne bi pitalo zašto se mama i tata različito prezivaju??? Hellooooo?!?! E ovo mi je najace od svega majke mi Potpuno mi je svejedno. Ja uvek pricam da sam se bolje provela na veridbi sa 40 ljudi nego na samoj svadbi sa svim ti ceremonijama.
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 14.7.2017 22:59:00
|
|
|
|
degu
|
Isprobali smo i jednu i drugu, sve je ostalo isto sem sto nasa deca nikako nisu htela vanbracno da se rode Ja volim brak, volim da se prezivam isto kao deca, volim sto smo muz i zena, meni je to bilo bitno. Mm je bilo svejedno. Slagali smo se da necemo svadbu, napravili smo kucnu zurku i bilo je fenomenalno, mogla sam taj dan opusteno da se napijem A o razvodu i komplikacijama oko papira nisam mislila jer ne planiram da se razvodim
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.7.2017 8:12:49
|
|
|
|
krin 40
|
Deca su plod ljubavi(bar tako bi trebalo da bude).Šta njih briga da li je bračna/vanbračna ili nešto treće.Brak je ugovor izmedju dve strane na papiru.Ako nema strasti i ljubavi taj papir ne vredi.Inače sam protiv promene prezimena.Za pridodavanje jos jednog DA.
< Poruku je uredio krin 40 -- 15.7.2017 8:17:21 >
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.7.2017 8:21:32
|
|
|
|
nata11
|
Krin imam neopisivu zelju da te dodatm na fb Ne mislim da je to nesto wouuu ali to bi trebalo biti zakonom obavezno. Sto bih ja gubila deo svoje proslosti, licnosti kada se udam.
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.7.2017 8:34:06
|
|
|
|
krin 40
|
Nato mozes da me dodaš,videćeš da imam dva prezimena😃Slažemse skrozz.i obrnuto,ne radjam ja ćerku "za bacanje"😃
< Poruku je uredio krin 40 -- 15.7.2017 8:35:15 >
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.7.2017 11:20:30
|
|
|
|
degu
|
Zavisi kako kome, ja sam iz mnogo razloga bila srecna sto sam se resila svog starog prezimena. A sto se tice dece, salim se krin na racun toga sto smo se 5 godina borili sa sterilitetom, a ostala sam trudna prirodno kad smo se vencali. Pa smo se sprdali da dete nije htelo da se rodi vanbracno, naravno da se radja iz ljubavi. Iz ljubavi smo se i trudili i lecili da ga dobijemo, nezavisno od toga da li smo bili ubracnoj ili vanbracnoj zajednici. Eto mi nismo vencani u crkvi, to mi je ostala zelja, ali mm ne zeli, postujem to.
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 15.7.2017 15:23:12
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam u vanbracnoj zajednici, nikada do sada nisam osetila potrebu da se potpisem, ako bi me zaprosio, pristala bi, a ako nebi nikada, nema veze. Zivimo lepo, bez nekih sam specijalnih trzavica, svadja tu i tamo, ali ga neizmerno volim i jedini je muskarac sa kojim sam pozelela da rodim dete.
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 18.9.2017 15:13:17
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Kod nas je sve bilo nekako spontano,verili se na moru posle pola godine sam presla kod muza,a nakon godinu dana smo se vencali. I na snimku sa svadbe se vide raznih izraza lica u momentu kada ja izgovaram da zadrzavam SVOJE i dodajem suprugovo prezime
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 20.10.2017 16:25:42
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Meni papir ne znaci nista. Pa mi je isto.
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 20.10.2017 20:04:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam uzela muzevljevo prezime i ne vidim u tome nista strasno. Niti mislim da je strasno zadrzati svoje i dodati. Svoju proslost, licnost i dalje nosim sa sobom. Ako ce prezime to promeniti, onda sam debil.
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 20.10.2017 20:05:29
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Bas tako! Licno,zadrzala sam svoje i dodala. Nisam htela da se odreknem svog prezimena ni po koju cenu. Osetila sam to kao odbacivanje dotadasnjeg zivota (cudno zvuci,znam).
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 20.10.2017 20:08:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suludo je to i komentarisati.... Inace, ja sam za brak. Ali ni tu mi nije strasno ako i ne bude. Ne osudjujem nikoga, niti zelim da mene neko osuđuje. Mnogo vecih problema ima od toga.
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 20.10.2017 20:09:40
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Svako ima neko svoje misljenje.. Ali da ljubav bude veca i tome slicno u braku,nije. Meni je zaista svejedno,ali ipak ako su tu deca,brak mi je svetinja.
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 2.3.2018 18:48:19
|
|
|
|
Dragce86
|
Mi smo u vanbracnoj zajednici i nista nam ne fali :D
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 2.3.2018 18:51:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ovako i nije bitno jedino da te zaboli glava oko papirologije kasnije a zasto se mama i tata ne prezivaji isto. Mozda bi mi to jedino smetalo, sad kad razmisljam da se svi prezivaju jednako samo ja drugacije
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 2.3.2018 19:18:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ovako i nije bitno jedino da te zaboli glava oko papirologije kasnije a zasto se mama i tata ne prezivaji isto. Mozda bi mi to jedino smetalo, sad kad razmisljam da se svi prezivaju jednako samo ja drugacije Meni aman uopste ne smeta iako D kaze nekad da nisam sa njima "u timu"
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 2.3.2018 19:26:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mi smo u braku ali nije losa ni vanbracna zajednica...
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 2.3.2018 19:32:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Mi smo u braku ali nije losa ni vanbracna zajednica... nije losa. Kako da kazem, obaveze su iste, nema razlike. Mama i tata su tu, sve se deli eto jedino bukvalno fali papir i mama se drugacije preziva. Elem, kupam ja D i pita ona mene da li smo tata i ja vencani. Ja kazem nismo, i pitam je sto pita. Kaze ona "pa morate se vencati dobicete bebu" .Rekoh sreco vec imamo tebe pa nismo vencani ne moramo se vencavati. Morate morate. I ode ona posle kupanja i pita tatu da me zeni. Tek mm poceo da se zeza "kad deda da miraz" bla bla...I na kraju kaze meni moja D "nema veze mama ja cu te ozeniti" Toliko o njihovom pojmljenju braka eheheh... U svakom slucaju svima nam je ok i dobro. E sad jedino sto sad ne zivim vise na salasu, mozda treba da promenim adresu u lk, jer smo se preselili. Mogla bih to uraditi u narednih mesec dana pre nego sto se rodi deran
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 2.3.2018 19:33:18 >
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 2.3.2018 21:46:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho, sad pogledah tvoj ticker i vidim - pa bog'me priblizava se polako, jos mesec dana... juuuuuuuhuuu 😊 Meni je vanbracna zajednica sasvim u redu, mi smo u braku, tako smo se eto dogovorili, ali da me je mm pitao da budemo u vanbracnoj zajednici ja ne bih imala nista protiv...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.