|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
22.12.2016 20:48:21   
veselicaa
Sanjalice slazem se sa Emicom nikakvu uslugu ti ne cine.Treba da postuju sta im kazes to je tvoje dete i samo ti odlucujes kako ce da se ponasa.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2301
22.12.2016 21:11:12   
isidora88
Muz na na terenu, a meni oboje dece bolesnouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 2302
23.12.2016 15:08:27   
Sanjalicaaa
Kako da zabavim G. Ceo dan u kuci, a ne zna sam da se zaigra.

Edit:uopste nisam htela da pisem u ovoj temi. Ovo je bilo namenjeno O cemu razmisljate.

< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 23.12.2016 15:20:24 >

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2303
26.12.2016 19:22:38   
MishMash
Mm već je već dve nedelje na terenu. Potpuno sam sama sa dečicom bez bilo čije pomoći, a upravo sam saznala da se kod M u grupi pojavio šarlah.user posted image

"Live the life you love, love the life you live"

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 2304
27.12.2016 11:28:25   
IvanaSK RR
Mishu, drzi se. I moj je otisao na teren, i ja sama.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 2305
27.12.2016 11:57:58   
Sanjica26 RR
Grrr. Sad sam toliko besna da bih vristala. Kako neko nema pojma o zivotu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2306
27.12.2016 20:55:53   
branki*
sta se desilo,sanjiceuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 2307
29.12.2016 16:02:57   
Adriana83
Uzasno sam besna,ujedala bih! I nemocna i tuzna i ma ne znam vise ni sama... Ova godina nam je bas teska,poslednjih par meseci narocito.Mm je bio dugo na bolovanju zbog povrede i plata je naravno srezana. Ni sama ne znam koliko cu jos moci da presipam iz supljeg u prazno.Racuni se samo gomilaju,oglasila sam gomilu stvari da prodam zbog praznika,da deci makar malo ulepsam. Izmedju ostalog i nov mobilni koji sam uzela uz paket u telenoru. Imam komsiju,zivi preko puta mene.Ne vidjamo se cesto jer mnogo radi bukvalno od jutra do mraka.Popijemo kafu kad ima vremena a sa njegovom zenom redovno kafenisem.Moja deca se druze sa njihovom decom.Spremam im redovno peciva kad je njihovim klincima rodjendan,bez nadoknade,naravno, jer smo dobri.NJihovog klinca vec dve godine vodim i vracam iz vrtica,sad vec skole. I zamoli mene komsija da mu dam telefon,njegov je totalno otisao,treba mu za posao a placa za 7 dana. Kazem mu da mi pare stvarno trebaju,deci za paketice,zamolim ga lepo da ako kaze za 7 onda to i bude za 7 dana. Obeca,ma nema problema pa Boze moj,komsije smo,druzimo se ,dobri smo! Pa nece me valjda za****ti. Vec danima me zavlaci,ne javlja se na telefon,kad se i javi obeca da dolazi uvece i naravno,ne dodje.Odselio se od zene pre par dana,ona ostala sa klincima user posted image Racuni neplaceni,paketica nema,o novogodisnjoj trpezi mogu samo da mastam. Ja u kuci 2000 do 6. januara.... Juce mi dete daje 70 dinara dzeparca sto joj je ostalo ,kaze evo ti mama da nam napravis kolace za novu godinu... user posted image Dusa mi se raspada...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2308
29.12.2016 19:36:27   
degu
Joj Adriana nadam se da ce ti dati pare uskoro, salji mu poruke ili ga nahvataj da ti vrsti telefon :( bas sam se rastuzila zbog paketica user posted image
Sta si jos stavila na prodaju i gde?

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 2309
29.12.2016 20:05:38   
branki*
jao,adriana,koji covek,stvarno uzas!!!user posted image user posted image ne mogu ni da zamislim kakvih sve ljudi ima!strasno!dripac jedan obicni!!!

branki

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2310
29.12.2016 20:08:36   
vocicana
O majmuncina jedna, majmunska! Adriana, nemoj biti tuzna, zavrsice se ove godina, dace Bog da nam svima bude dobro. Duso! user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2311
29.12.2016 20:44:49   
Adriana83
Ma svaki dan ga zovem.I danas sam ga zvala,javio se na 7. poziv user posted image nema sta mu nisam rekla. Kaze resicemo , veceras user posted image Naravno da ga nema...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2312
29.12.2016 21:11:41   
Ed83
Boze dragi, idiota od coveka.... Nadam se da ce ga savest (ako je ima) peci i da ce ti ipak doneti tel ili novac. Nemam reci za takve osobe.. gnjida jedna

Direktna veza do poruke: 2313
29.12.2016 21:21:58   
IvanaSK RR
Adriana, zao mi je. Znam kako se osecas. Iz supljeg u prazno vec neko vreme presipamo. Ako ti je za utehu imam manje novca u kuci do 06.01. :)
I sin i ćerka su dobili po jedan paketic, od mojih drugarica i to je to.
Ljubim te i saljem ti mnogo snage.
Inace, komsiju bih obesila!

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 2314
29.12.2016 21:24:39   
Sanjica26 RR
Meni je ovo bas jadno da se neko tako ponese posebno sto imas decu. Sram ga bilo. Rastuzilo me je to sto ti je cerkica ponudila parice.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2315
29.12.2016 21:35:03   
Sanjalicaaa
Uh, baš mi je žao zbog cele priče. Ne daj se. Biće bolji dana!

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 2316
30.12.2016 1:21:27   
dijana1*
Jao Adriana koji kreten, nadam se da ti se do sada javio i da ste nesto resili.
Bas se rastruzim kada cujem da se neko tako muciuser posted image
Ljubi decicu i da im nova godina bude ispunjenija.
Vec sat ipo trazim daljinski. Popizdela sam vise, svaki dan trazim baterije i daljinski. Juce ga je Uros bacio u smece, sve pretrazila i pomislim da nije slucajno u smecu kad ono jeste. Ali danas je odjednom nestao i nema gauser posted image

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 2317
30.12.2016 7:19:09   
emicaa
Adriana mnogo mi je zao,dusa m boli user posted image
Di sklanjaj ga sve dok im je zanimljiv,ako ga nadjes naravno user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2318
30.12.2016 8:08:33   
branki*
I moji su pre mesec dana bacili daljinski u smece!

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2319
30.12.2016 9:56:24   
Torbica
Adriana, imate od nas 4 slatka paketica, javi samo gde da dobacim. Danas radim popodne. Ljubim, gore glavu, posle kise uvek dolazi sunce.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2320
30.12.2016 10:44:59   
degu
Torbice divna user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2321
30.12.2016 10:48:07   
Adriana83
Torbice,ti divna zeno user posted image Hvala ti ali zaista ne mogu da prihvatim.Snaci cu se vec,pazaricu na crtu tu kod nas u radnji,smislicu vec nesto. Samo me jako pogadja kad se ljudi tako ponasaju user posted image Nije se ni juce pojavio.Deci su jutros iskljucili satove jer nisam platila racune. Je****h 800 dinara za njih dve... Poslala sam mu poruku,zahvalila se sto im je ulepsao praznike.Da mi je bar vratio telefon kao sto sam ga molila,prodala bih ga nekom drugom. Ali eto... Moja su deca jako skromna, svesna su svega i to me onda jos vise pogodi. I budem jako besna kad mi kazu tako ti i treba kad dajes bez para.Treba ja da se osecam lose sto sam htela nekom da ucinim a taj neko ispadne user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2322
30.12.2016 11:00:26   
degu
Adriana odgajices divnu decu, koja ce znati da cene sve sto imaju i nemoj odbijati kad neko zeli tvojoj deci sa posalje paketice, praznici su, pusti da im pokloni ko god zeli!

Direktna veza do poruke: 2323
30.12.2016 11:01:17   
Torbica
Ma draga, to je sitnica, moji imaju vise nego sto im treba. A znamo se, nego ne prihvatam ne, gde mogu da ih ostavim? Nije mnogo ali je od srca.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 2324
30.12.2016 11:02:53   
Sanjica26 RR
Torbica je jedno veliko srce.user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here