|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja
5.11.2009 0:05:43   
Nensi*
Cipiripi,sad odmaraj maximalno,uzivaj,a mi smo tu da te bodrimo i da navijamo sa tobom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1151
5.11.2009 10:30:45   
lence
IZVORNA PORUKA: cipiripi

Drugari... user posted image
Evo mene kuci ..lezim.. user posted image
Kad sam raskrecila noge da mi urade transfer receno mi je da ubacuju 4 komada, bila sam u soku i pitala A ZASTOOOOOOO ??????? user posted image
Kazu da su tri extra oplodjene za transfer, 3 za zamrzavanje, jedna nije bila za zamrzavanje a nije ni extra za transfer i ipak su odlucili da i nju ubace sa ove tri pa mozda se i ona primi.... user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja doktorka kaze da bi bilo najbolje da lezim minimum 5 dana da bi se povecala sansa...to cu i da uradim.. user posted image user posted image

Jupiiiii! user posted image
Lezi, lezi sada, neces moci kad stignu bebe! user posted image

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1152
5.11.2009 11:09:44   
melania
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1153
5.11.2009 11:21:42   
Kleopatra
Cipiripiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1154
5.11.2009 11:35:01   
bebuska

Drugari... user posted image
Evo mene kuci ..lezim.. user posted image
Kad sam raskrecila noge da mi urade transfer receno mi je da ubacuju 4 komada, bila sam u soku i pitala A ZASTOOOOOOO ??????? user posted image
Kazu da su tri extra oplodjene za transfer, 3 za zamrzavanje, jedna nije bila za zamrzavanje a nije ni extra za transfer i ipak su odlucili da i nju ubace sa ove tri pa mozda se i ona primi.... user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja doktorka kaze da bi bilo najbolje da lezim minimum 5 dana da bi se povecala sansa...to cu i da uradim.. user posted image user posted image

Meni je dr. rekao da je najvazniji period od 3. do 7. dana jer se tad plod oslobadja iz te neke opne i ugnjezduje u materici ( neznam stucno objasnit al to je sustina) zato uzivaj i odmaraj maksimalno a mi cemo da navijamo za tebe. user posted image user posted image user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1155
5.11.2009 11:59:25   
Kleopatra
Bebuska draga kako si ima li sta novouser posted image user posted image user posted image

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1156
5.11.2009 12:00:25   
vodolija 82
Zene zna li iko sta ja sa Marijaci?

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

(odgovor članu Kleopatra)
Direktna veza do poruke: 1157
5.11.2009 12:12:10   
bebuska

IZVORNA PORUKA: Kleopatra

Bebuska draga kako si ima li sta novouser posted image user posted image user posted image

Simptoma (trudnickih) nemam pa me pomalo strah da nije uspjelo, al trudim se da se ne opterecujem. Sta je tu je nemam izbora osim da cekam do sutra da uradim betu a dotad cu nastojat ostat optimista.
Kako si ti? Imal kakvih nagovjestaja da je user posted image u stomacicu?

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

Direktna veza do poruke: 1158
5.11.2009 12:13:32   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: vodolija 82

Zene zna li iko sta ja sa Marijaci?

ja sam joj pre jedno mesec dama poslala pp, ali mi se nije javilauser posted image

(odgovor članu vodolija 82)
Direktna veza do poruke: 1159
5.11.2009 12:17:56   
Kleopatra

IZVORNA PORUKA: bebuska

Simptoma (trudnickih) nemam pa me pomalo strah da nije uspjelo, al trudim se da se ne opterecujem. Sta je tu je nemam izbora osim da cekam do sutra da uradim betu a dotad cu nastojat ostat optimista.
Kako si ti? Imal kakvih nagovjestaja da je user posted image u stomacicu?

Naravno draga moras biti optimista i da verujes da je uspelo,ma nesto ima ali ne smem previse da se nadam naravno i ja sam optimista ali bolje da sacekam da uradim betu .Drzim ti pesnice sutra,nadam se da ces nas obradovatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1160
5.11.2009 12:32:22   
bebuska
Hvala Kleopatrice, i samo napred cekaju nas lijepe vijesi za vikend.user posted image

Direktna veza do poruke: 1161
5.11.2009 12:43:30   
Kleopatra
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 1162
5.11.2009 13:53:09   
lence
Bebuska i Kleopatra, zelim vam strpljenja i visoke bete! user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1163
5.11.2009 14:02:54   
Verus
Devojke navijam i drzim fige!! A i za nos vucem!!user posted image

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 1164
5.11.2009 14:05:44   
Kleopatra
Hvala Lence i Verus ,a nosici su spremni samo da se povukuuser posted image user posted image

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 1165
5.11.2009 14:06:42   
Verus
Bas vam zelim to od srca! Da vise ne cekate vase bebeuser posted image

Direktna veza do poruke: 1166
5.11.2009 14:08:08   
lence
IZVORNA PORUKA: Kleopatra

Hvala Lence i Verus ,a nosici su spremni samo da se povukuuser posted image user posted image

Od mene ne pomaze, ja nisam user posted image .
Samo mi smesna tvoja poruka, nemoj molim te da shvatis licno, ali bas je Kleopatra imala nos za povlacenje! user posted image

Direktna veza do poruke: 1167
5.11.2009 14:08:18   
Kleopatra
user posted image user posted image user posted image

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1168
5.11.2009 14:10:35   
Kleopatra
IZVORNA PORUKA: lence

Od mene ne pomaze, ja nisam user posted image .
Samo mi smesna tvoja poruka, nemoj molim te da shvatis licno, ali bas je Kleopatra imala nos za povlacenje! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sad sam se bas slatko nasmejala da znas da si u pravu,ne ljutim se draga naravno.Cmok

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 1169
5.11.2009 14:41:24   
trba
Kao sto rekoh tek smo na pocetku....cekamo konacno misljenje sl nedelje posle kontrolnog pregleda kod urologa. Trenutno mi je jaca polovina :) na proxeed-u.
Do sada nismo radili nista po pitanju papira i nalaza (osim mojih izleta tipa hlamidija, mikroplazma, ureoplazma, brisevi...i sve je to okuser posted image .Ovo sa hormonim i ostala cudesa :) nisam radila /iskreno nije mi palo na pamet/.E to je ono sto me zabrinjava, sto ja sama moram da smisljam sta i kako.Od mog ginekologa (pre moje pametne ideje da mm izvadi spermogram i spermokulturu-koji su ok osim malog broja)sam svaki put cula sve je ok treba vreme?!?
dacu jos jednu sansu mom gin.a posle toga menjam ustanovu...odoh kod privatnika :)

Koliko treba cekati sa vto posle inseminacije (u slucaju da ista ne uspe)?Ako sam dobro shvatila manje hormona ti krkaju pri inseminaciji?

IZVORNA PORUKA: lence

Ma ako ti nije previsok FSH nije zgorega da probas inseminaciju. Ako ne uspe barem ne trebas da cekas da ti se sistem vrati u normalu pa da pokusas IVF.

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 1170
5.11.2009 14:41:26   
bebuska
Hvala Lance i Verus, nadam se da ce mi sutra skakutat onaj ruzicasti slonic. user posted image

Direktna veza do poruke: 1171
5.11.2009 14:55:14   
trba
Jesi pomogla  i to puno user posted image hvala ti.
Da li mozda znas tacno u kojim bolnicama rade zamrzavanje? Ja sam iz NS-a ali sve opcije dolaze u obzir:)
I jos jedno tupavo user posted image pitanjce....samo se smejte;)...igra li ulogu ako se odlucim o drzavnom trosku za Bg i tamo se prijavim? Ili moza biti NS?

Probala sam nesto da saznam u KCV zavodu za humanu reporodukciju u NS-u ali sam prosla ko bos po trnju user posted image pa sam odlucila da to ostavim za sledecu nedelju.

IZVORNA PORUKA: melania

Vidim da sam zaboravila Trbo tvoje trece pitanje gde raditi.Preporuka je tamo gde se lecis i vodi racuna o tome da li ti je vazno da rade zamrzavanje,to ce ti u neku ruku osigurati vise pokusaja za manjom stimulacijom.Imas 6 bolnica za izbor ali ti tu ne mogu pomoci jer je to skroz nezahvalno.Znaci papire u ruke i pozuri sa predajom papira,to se zavrsava za deset minuta.Ako odes u Visegradsku treci salter ti je za vto gde se prijavljuju i pacijenti iz unutrasnjosti,komisija im je cetvrtkom uglavnom.Nadam se da sam ti bar malo pomoglauser posted image

(odgovor članu melania)
Direktna veza do poruke: 1172
5.11.2009 15:11:28   
Kleopatra

IZVORNA PORUKA: trba

Ako sam dobro shvatila manje hormona ti krkaju pri inseminaciji?

Kod inseminacije pijes klomifen i dobijas amp.pregnil to ti je to

Sreca prati hrabre!!!

(odgovor članu trba)
Direktna veza do poruke: 1173
5.11.2009 15:17:05   
trba

Cipika :)
mozes li mi reci gde si radila vto? Ja jos uvek nisam odlucila da li cu privatno ili o drzavnom trosku.
Sto se nalaza tice, cekamo kontrolni pregled moje jace polovine sl nedeljice pa se bacamo u akciju.
Ja sam radila bris vagine ,  cerviksa, mikrobiooski, hlamidia, mikroplazma, ureoplazma i sve je to ok.Ostalo nisam i nadam se da ce i to biti ok:)

Mozes li mi reci kako se ovo kod mm vadi
-bris uretre, zatim na hlamidiju, mikro i ureo
-hiv, hcv, toxo, rubela.. user posted image user posted image user posted image pitam posto imam jednog zeca user posted image user posted image koji se i zubara plasi.

Da li je ovo snimanje prohodnosti jajnika uvek neophodno za vto ili to zavisi od slucaj ado slucaja ? Citala sam da nija bas prijatno? user posted image

@ Trbo

Tvoj i moj problem je isti. Oligospremija.
...............................................
...............................................
Volela bih da ti pomognem, ako te nesto zanima kazi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1174
5.11.2009 15:28:23   
trba

Cipiripi samo napred user posted image ~~~~~~ user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vidim da sam pozurila sa pitanjem :)....citala sam starije prema novim postovima....Radulovic :)

Bebuska, do sutra ce mi prsti poplaveti ali nema veze user posted image Samo optimisticno bice user posted image
evo i za tebe jedan good user posted image ~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trba)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Prvi znaci trudnoće
VVVV

Prvi znak koji mi je rekao da sam trudna:

Izostanak menstruacije (73%)

Poremećaj mirisa/ukusa, želja za određenom hranom (4%)

Pospanost (13%)

Nervoza/depresija (3%)

Mučnina i/ili povraćanje (2%)

Malaksalost i vrtoglavica (4%)

Ukupan broj glasova: 94

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here