Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 1:57:40
|
|
|
|
marijaci
|
jao,jao devojke.... evo i mene napokon.... vidim ima novih clanova...... upravo sam procitala sve postove...zao mi je zbog melanije,a evo bebuski drzim fige..pa da i nama krene...ispravite me ako gresim..ali od kad sam ja na ovom forumu jos niko nije zatrudneo...(mozda gresim) a ja jadna ne znam sta cu od silnih bakterija koje spopadose mene i mog muzica.. pa samo da ste vi videli tu kolicinu tableta koju smo mi ispili..pa nas ce da zaobidje ne svinjski ..nego svaki naredni svemirski virus....to je strasno.... evo sad cekamo rezultate novih briseva da vidimo da li smo proterali tu gamad.... ja sam pocela da pijem microgynon.....(u slucaju da smo otklonili gamad, da krenemo u proces), a ako nismo uklonili doticne goste , naravno prekidam sa microgynonom. u svakom slucaju 9.11 idem u leskovac da uzmem injekcije...i tada ce nam objasniti sta i kako dalje.... zanima me samo da li rade ICSI ako ima pacijentkinja ranicu na grlicu,a papa test je uredan odnosno II?eto to me zanima ako neko zna.... e tako devojke ............ dunja.dunja...koja tvoja pp poruka.....? mene su ove bakterije skroz pretumbale.............
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 11:08:31
|
|
|
|
Kleopatra
|
Bebuska draga jesi li vadila betu kad ocekujes rezultate navijam za visokuuuuuuuuuuuuuuuuuu betu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 11:11:04
|
|
|
|
Nensi*
|
Bebolino,gde siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Navijamo,navijamo,navijamo...Javi se cim budes mogla...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 11:30:33
|
|
|
|
melania
|
Bebolino navijamo za veliku betu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 11:35:08
|
|
|
|
dunja RR
|
davno sam ti draga poslala kada sam videla da te bas dugo nema, a to pitanje za ranicu i mene zanima, i ja je imam?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 11:43:38
|
|
|
|
bebuska
|
Popodne ce mi bit gotova beta. E tek sad sam nervozna...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 11:45:45
|
|
|
|
magnetic
|
bebuska uz tebe smo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 11:55:04
|
|
|
|
Kleopatra
|
Bebuska uspece drzimo pesnice cvrsto
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 11:55:18
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: bebuska Popodne ce mi bit gotova beta. E tek sad sam nervozna... bebuska navijamo , nemoj da si nervozna , uzmi citaj nesto ili gledaj neki filmic.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 12:01:45
|
|
|
|
bebuska
|
bebuska navijamo , nemoj da si nervozna , uzmi citaj nesto ili gledaj neki filmic. [/quote] Ma ne mogu se skoncentrisat sad ninasta misli mi idu samo u jednom pravcu. Cure hvala vam na podrsci,divne ste.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 12:28:23
|
|
|
|
vodolija 82
|
Bebuska,iskreno se nadam viskoj beti i navijam ajde pokreni vozic
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 13:42:56
|
|
|
|
Nensi*
|
Uz tebe smo,i nadamo se velikoj beti... U koliko sati su ti rezultati? Ja krecem na posao u pola 4,nadam se da ce biti gotovi do tad...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 14:14:41
|
|
|
|
bebuska
|
[beta hCG 156]
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 14:16:46
|
|
|
|
Nensi*
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 14:18:34
|
|
|
|
lence
|
Tooo bebuska!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 14:21:39
|
|
|
|
bebuska
|
Hvala Nensi,Lance u soku sam jos i placem i smijem se neznam sta bi prije
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 14:23:57
|
|
|
|
Nensi*
|
Mogu da zamislim koliko si srecna,i bas sam imala dobar predosecaj za tebe Joj,sva sam se najezila
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 14:24:20
|
|
|
|
Rivana
|
Srecno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 14:25:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Čestitam bebuška, želim ti laku trudnoću
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 14:25:20
|
|
|
|
Verus
|
VRIIIIISTIIIIIIM OD SRECE!!!!!!!!!!!!!!!!! Ima Boga!!!!!!!!!!!BEBUSKA CESTITAM TI NA BEBI ILI BEBAMA!!!!!IZVORNA PORUKA: bebuska [beta hCG 156]
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 14:27:40
|
|
|
|
bebuska
|
Hvala cure najbolje ste
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 14:28:06
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: bebuska [beta hCG 156] Bebuska, CESTITAM!!!!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 14:29:10
|
|
|
|
magnetic
|
Osetila sam da ce tako biti.Bebuska CESTITAM OD SRCA
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 14:31:15
|
|
|
|
dacica
|
bebiska-----ccceeeeesssstttttiiiiiitttttaaaammmmm.......izvini,a gde si radila vto
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 6.11.2009 14:33:20
|
|
|
|
Suncicabg
|
Suppper
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
RR DRUŽENJEKoji datum vam najviše odgovara za RR druženje? (Molim glasati samo jednom, pa da ovo zaista uspe)subota 2.5. (
43%)
subota 9.5. (
10%)
subota 16.5. (
17%)
subota 23.5. (
23%)
subota 30.5. (
3%)
drugo (navesti datum u napomeni) (
3%)
Ukupan broj glasova: 30Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!