Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 0:05:43
|
|
|
|
Nensi*
|
Cipiripi,sad odmaraj maximalno,uzivaj,a mi smo tu da te bodrimo i da navijamo sa tobom
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 10:30:45
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Drugari... Evo mene kuci ..lezim.. Kad sam raskrecila noge da mi urade transfer receno mi je da ubacuju 4 komada, bila sam u soku i pitala A ZASTOOOOOOO ??????? Kazu da su tri extra oplodjene za transfer, 3 za zamrzavanje, jedna nije bila za zamrzavanje a nije ni extra za transfer i ipak su odlucili da i nju ubace sa ove tri pa mozda se i ona primi.... Moja doktorka kaze da bi bilo najbolje da lezim minimum 5 dana da bi se povecala sansa...to cu i da uradim.. Jupiiiii! Lezi, lezi sada, neces moci kad stignu bebe!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 11:09:44
|
|
|
|
melania
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 11:21:42
|
|
|
|
Kleopatra
|
Cipiripi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 11:35:01
|
|
|
|
bebuska
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Drugari... Evo mene kuci ..lezim.. Kad sam raskrecila noge da mi urade transfer receno mi je da ubacuju 4 komada, bila sam u soku i pitala A ZASTOOOOOOO ??????? Kazu da su tri extra oplodjene za transfer, 3 za zamrzavanje, jedna nije bila za zamrzavanje a nije ni extra za transfer i ipak su odlucili da i nju ubace sa ove tri pa mozda se i ona primi.... Moja doktorka kaze da bi bilo najbolje da lezim minimum 5 dana da bi se povecala sansa...to cu i da uradim.. Meni je dr. rekao da je najvazniji period od 3. do 7. dana jer se tad plod oslobadja iz te neke opne i ugnjezduje u materici ( neznam stucno objasnit al to je sustina) zato uzivaj i odmaraj maksimalno a mi cemo da navijamo za tebe.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 11:59:25
|
|
|
|
Kleopatra
|
Bebuska draga kako si ima li sta novo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 12:00:25
|
|
|
|
vodolija 82
|
Zene zna li iko sta ja sa Marijaci?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 12:12:10
|
|
|
|
bebuska
|
IZVORNA PORUKA: Kleopatra Bebuska draga kako si ima li sta novo Simptoma (trudnickih) nemam pa me pomalo strah da nije uspjelo, al trudim se da se ne opterecujem. Sta je tu je nemam izbora osim da cekam do sutra da uradim betu a dotad cu nastojat ostat optimista. Kako si ti? Imal kakvih nagovjestaja da je u stomacicu?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 12:13:32
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: vodolija 82 Zene zna li iko sta ja sa Marijaci? ja sam joj pre jedno mesec dama poslala pp, ali mi se nije javila
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 12:17:56
|
|
|
|
Kleopatra
|
IZVORNA PORUKA: bebuska Simptoma (trudnickih) nemam pa me pomalo strah da nije uspjelo, al trudim se da se ne opterecujem. Sta je tu je nemam izbora osim da cekam do sutra da uradim betu a dotad cu nastojat ostat optimista. Kako si ti? Imal kakvih nagovjestaja da je u stomacicu? Naravno draga moras biti optimista i da verujes da je uspelo,ma nesto ima ali ne smem previse da se nadam naravno i ja sam optimista ali bolje da sacekam da uradim betu .Drzim ti pesnice sutra,nadam se da ces nas obradovati
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 12:32:22
|
|
|
|
bebuska
|
Hvala Kleopatrice, i samo napred cekaju nas lijepe vijesi za vikend.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 12:43:30
|
|
|
|
Kleopatra
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 13:53:09
|
|
|
|
lence
|
Bebuska i Kleopatra, zelim vam strpljenja i visoke bete!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 14:02:54
|
|
|
|
Verus
|
Devojke navijam i drzim fige!! A i za nos vucem!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 14:05:44
|
|
|
|
Kleopatra
|
Hvala Lence i Verus ,a nosici su spremni samo da se povuku
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 14:06:42
|
|
|
|
Verus
|
Bas vam zelim to od srca! Da vise ne cekate vase bebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 14:08:08
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: Kleopatra Hvala Lence i Verus ,a nosici su spremni samo da se povuku Od mene ne pomaze, ja nisam . Samo mi smesna tvoja poruka, nemoj molim te da shvatis licno, ali bas je Kleopatra imala nos za povlacenje!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 14:08:18
|
|
|
|
Kleopatra
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 14:10:35
|
|
|
|
Kleopatra
|
IZVORNA PORUKA: lence Od mene ne pomaze, ja nisam . Samo mi smesna tvoja poruka, nemoj molim te da shvatis licno, ali bas je Kleopatra imala nos za povlacenje! Sad sam se bas slatko nasmejala da znas da si u pravu,ne ljutim se draga naravno.Cmok
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 14:41:24
|
|
|
|
trba
|
Kao sto rekoh tek smo na pocetku....cekamo konacno misljenje sl nedelje posle kontrolnog pregleda kod urologa. Trenutno mi je jaca polovina :) na proxeed-u. Do sada nismo radili nista po pitanju papira i nalaza (osim mojih izleta tipa hlamidija, mikroplazma, ureoplazma, brisevi...i sve je to ok .Ovo sa hormonim i ostala cudesa :) nisam radila /iskreno nije mi palo na pamet/.E to je ono sto me zabrinjava, sto ja sama moram da smisljam sta i kako.Od mog ginekologa (pre moje pametne ideje da mm izvadi spermogram i spermokulturu-koji su ok osim malog broja)sam svaki put cula sve je ok treba vreme?!? dacu jos jednu sansu mom gin.a posle toga menjam ustanovu...odoh kod privatnika :) Koliko treba cekati sa vto posle inseminacije (u slucaju da ista ne uspe)?Ako sam dobro shvatila manje hormona ti krkaju pri inseminaciji? IZVORNA PORUKA: lence Ma ako ti nije previsok FSH nije zgorega da probas inseminaciju. Ako ne uspe barem ne trebas da cekas da ti se sistem vrati u normalu pa da pokusas IVF.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 14:41:26
|
|
|
|
bebuska
|
Hvala Lance i Verus, nadam se da ce mi sutra skakutat onaj ruzicasti slonic.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 14:55:14
|
|
|
|
trba
|
Jesi pomogla i to puno hvala ti. Da li mozda znas tacno u kojim bolnicama rade zamrzavanje? Ja sam iz NS-a ali sve opcije dolaze u obzir:) I jos jedno tupavo pitanjce....samo se smejte;)...igra li ulogu ako se odlucim o drzavnom trosku za Bg i tamo se prijavim? Ili moza biti NS? Probala sam nesto da saznam u KCV zavodu za humanu reporodukciju u NS-u ali sam prosla ko bos po trnju pa sam odlucila da to ostavim za sledecu nedelju. IZVORNA PORUKA: melania Vidim da sam zaboravila Trbo tvoje trece pitanje gde raditi.Preporuka je tamo gde se lecis i vodi racuna o tome da li ti je vazno da rade zamrzavanje,to ce ti u neku ruku osigurati vise pokusaja za manjom stimulacijom.Imas 6 bolnica za izbor ali ti tu ne mogu pomoci jer je to skroz nezahvalno.Znaci papire u ruke i pozuri sa predajom papira,to se zavrsava za deset minuta.Ako odes u Visegradsku treci salter ti je za vto gde se prijavljuju i pacijenti iz unutrasnjosti,komisija im je cetvrtkom uglavnom.Nadam se da sam ti bar malo pomogla
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 15:11:28
|
|
|
|
Kleopatra
|
IZVORNA PORUKA: trba Ako sam dobro shvatila manje hormona ti krkaju pri inseminaciji? Kod inseminacije pijes klomifen i dobijas amp.pregnil to ti je to
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 15:17:05
|
|
|
|
trba
|
Cipika :) mozes li mi reci gde si radila vto? Ja jos uvek nisam odlucila da li cu privatno ili o drzavnom trosku. Sto se nalaza tice, cekamo kontrolni pregled moje jace polovine sl nedeljice pa se bacamo u akciju. Ja sam radila bris vagine , cerviksa, mikrobiooski, hlamidia, mikroplazma, ureoplazma i sve je to ok.Ostalo nisam i nadam se da ce i to biti ok:) Mozes li mi reci kako se ovo kod mm vadi -bris uretre, zatim na hlamidiju, mikro i ureo -hiv, hcv, toxo, rubela.. pitam posto imam jednog zeca koji se i zubara plasi. Da li je ovo snimanje prohodnosti jajnika uvek neophodno za vto ili to zavisi od slucaj ado slucaja ? Citala sam da nija bas prijatno? IZVORNA PORUKA: cipiripi @ Trbo Tvoj i moj problem je isti. Oligospremija. ............................................... ............................................... Volela bih da ti pomognem, ako te nesto zanima kazi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 5.11.2009 15:28:23
|
|
|
|
trba
|
Cipiripi samo napred ~~~~~~ vidim da sam pozurila sa pitanjem :)....citala sam starije prema novim postovima....Radulovic :) Bebuska, do sutra ce mi prsti poplaveti ali nema veze Samo optimisticno bice evo i za tebe jedan good ~~~~~~
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Anketa
Jedna, dve ili tri bebice :)Lady412Koliko bebica bi zeleli da dobijete iz prve trudnce? :)Jednu (
59%)
Dve (
32%)
Tri (
9%)
Ukupan broj glasova: 169Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!