Mariii
|
IZVORNA PORUKA: mamica 91 Marii draga, hvala ti na podrsci i svim ostalima zenicama, inace Dr mi je rekla da odmah ovih dana uradim hormone i uzv stitne, torch, trombofiliju i jos nesto nzm sta napisala je u nalazu (ovo mi je prvi spontani, imala sam dve skroz skolske trudnoce) Inace moja agonija jos traje u utorak je stigao nalaz Papa i imam neku bakteriju, zbog nje se Dr plasila da mi radi kiretazu jer se boji da je kiretom kroz cervikalni kanal ne ubaci u matericu, zbog sepse, tako da smo pustili da prirodno ode, u utorak mi je beta bila 11603, juce 7600 tako da normalno opada u ponedeljak cu na UZV da vidi kakvo je stanje. A osecam se otprilike kao da me udario kamion, bas me dotuklo i psihicki i fizicki. Placljiva, secam te iz trudnickih tema, saljem oogroman zagrljaj tebi i Jani. I da na sve ovo zove me juce tetka od mm da pita kako sam i kaze kako je i njena snajka trudna, reko bas mi je drago zbog njih, a meni eto jedno otislo (misleci na moju bebu) drugo doslo da mi je bila blizu ako je ne bih pljunula glavu dajem, bas me iznervirala. Obavezno uradi svee analize... Ne znam da li si procitala, ja sam stigla do trombofilije.. I nadam se da je to ,jer ako nije ,ja ne znam sta dalje ,sta moze biti. Mislim ,sulodo je nadati se bolesti. Ali je opet bolje i da je to ,jer se resava ,nego da protracim jos godinu dana u trazenju uzroka.. Bas mi je zao sto ti na sve to dodaju so na ranu ,verovatno nije bilo iz zle namere. Ja sam posle spontanog plakala svaki put kad cujem rec beba, trudna je , porodila se .. I sad mi je tesko, ali oporavljam se. Mnoogo je dug put psihickog oporavka , bar kod mene je bio. Ja sad toliko zelim bebicu da je to nesto strasno.. Cini mi se sto vece zelja to komplikovaniji put. Trebalo bi da se opustimo zeneee, i onda se desi kad se najmanje nadamo i Mamica91, SRECNOOOO! i SVIM OSTALIM ZENAMA ZELIM STO PRE
|