Mariii
|
Evo i ja da vam se pridruzim.. Zdravo svima! Ovako , 2013. godine prva trudnoca koja se zavrsila spontanim , odradjena kiretaza. Doktorka kaze , desava se ,glavu gore ,imate vremena ,jos ste mladi i ostale price koje svima pricaju. Ohrabi nas , krenemo dalje , 2014. godine druga trudnoca , i opet spontani , u 9 oj nedelji pad Bthcg i prestanak rada srca . Uradimo analize: tohoplazmu, cmv, chlamidia, i mostale osnovne analize . Sve je u redu . Pomislimo , ma dobro sl pu ,uspecemo ,sigurno.. Prosle godine uradim test i ,srecni naravno .. Sve je bilo u redu , odemo na kontolu ,kad ono ,prestali otkucaji srca .. Ponovna kiretaza , i toliki slom da se jos oporavljam . Suvisan je opis to osecaja. Odemo kod privatnika , da se ozbiljno okrenemo tom problemu koji ocito imamo. On kaze test na trombofiliju i onda genetika. E sad imamo problem ,jer smo iz malog gradica u kome nista ne funkcionise.. Ne mogu nikako da nam zakazu taj test , i sad cekamo . U medju vremenu pila sam folnu kiselinu ,a razmisljam da krenem i sa aspirinom 100, jer ne moze da steti ,a mzd da efekat neki. Ocajna , ne znam sta sad,dok cekamo A toliko zelimo
|