|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/16
14.11.2016 7:24:17   
vocicana
Dobro jutro
Emice koji gel mazete? Ja se pod hitno moram snaci za nesto sto su nam iz inostranstva doneli, fiono, jako fino, a vec smo pola potrosili. Zaista sada ocekujem jedinicu dole desno, sva se sluzokoza izdigla, vidim ga, ali jos nije probio. Decica malena, mogu da zamislim kakav tri, sta je ovo sada u mojim ustima, nesto ostro? Kakva je to stvar, ne mogu da je progutam, a ne mogu ni rucicom da je izvadim napolje....Hhahahaaa, male srece.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 551
14.11.2016 7:43:39   
emicaa
Dobro jutro,David me probudio pa ponovo zaspao a i Dora spava.Jos sam u krevetu,ne ustaje mi se user posted image
Voci pojma nemam kako se zove,pisacu posle.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 552
14.11.2016 7:52:57   
vocicana
Hajd...

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 553
14.11.2016 7:53:48   
IvanaSK RR
Dobro jutro. Mi budni od sest sati.
Emice, evo ti i snajka u krevet, ja odoh u svoj krevet user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 554
14.11.2016 7:54:59   
Anck Su Nmaun
Dobro jutro
Kod nas opet zurka sinoc.. ma standardno necu vise ni da pisem user posted image
Ja nikad nisam bila zadovoljna tim gelovima, bar ne onim sto imakod nas u ponudi.
Ja sam uzela sam Dentinokid kazu da je naj efikasniji. Videcemo.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 555
14.11.2016 7:57:03   
vocicana
Uzecu ga i ja, dobila sam Dentinox gel, na bazi kamilice i nane, divno reaguje, bas u jeku onog trpanja rucica u usta, glodanja svega i svacega, reagovao je super, sadauvece narocito zna covek da cu mu mazati gel, lepo otvori usta i zestoko me zagrize, ali mirno spava, ni preko dana nije naporan toliko.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 556
14.11.2016 7:58:11   
emicaa
Anck Dori nije apsolutno nista pomagalo,zato im i ne vjerujem ali ipak se nadam user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 557
14.11.2016 8:59:36   
vocicana
Mame imamo prvi zubic!! dole desno jedinica! Ljubav moja zlatna!!!user posted image user posted image user posted image
Ko sta pije???

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 558
14.11.2016 9:06:37   
eca89
Jao, bravo za dečkonju i prvi zubićuser posted image !

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 559
14.11.2016 9:08:10   
Anck Su Nmaun
Bravo bravo za deckonjuuuu user posted image user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 560
14.11.2016 9:12:15   
Ed83
Dentinox je stvarno super, a lepo slatko... Ja mu ponekad preko noci stavim kad place i ne moze da se smiri, onda on oseti ukus slatkog i prestaneuser posted image ..
Ah da, nek' je sa srecom prvi zubicuser posted image

Direktna veza do poruke: 561
14.11.2016 9:15:09   
IvanaSK RR
Ja cu kafu, Voci kuvaj opet user posted image

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 562
14.11.2016 9:41:03   
Ana RR
Ja ću duplu! Oka nisam sklopila. Em sam kasno legla, em se Mare nešto vrteo pa sam ga stalno pokrivala. Razmišljam da odremam malo ali ja teško mogu da zaspim preko dana.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 563
14.11.2016 10:27:56   
IvanaSK RR
Ana, i ja bas tesko zaspim preko dana. Jos i ako pokusam dok ona spava, obavezno krene da se vrpolji i kenjkauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 564
14.11.2016 11:29:04   
vocicana
Hvala lutke moje, bas sam srecna. Stavljam kaficu, sluzim sve sta vam dusa iste. Kasljucnuo je suvo nocas i danas, nadam se da nece daljeuser posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 565
14.11.2016 12:35:25   
Animsaj9
Vocika bravo za zubic , ja cu Nes ! Rekla sam ti ta nervoza pre nedelju dana je bila od zubica ...dusa mala , sad ce jedno vreme da bude miran, pa opet krecu muke , mom D je posle dve nedelje izbio drugiuser posted image

...jer nisam u mogucnosti :P ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 566
14.11.2016 12:48:56   
Anck Su Nmaun
Mi sad bili do radnje, reko malo da prosetamo i kupimo vockice i povrckice ...smrzliii smo se! ne znam jesmo li bili pola sata mene su ruke vec bolele od hladnoce user posted image
Pre toga sam malo odremala sa V, ja mogu pre podne malo , ne treba mi mnogo sat vremena odlicno! Taman toliko da napunim baterije.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 567
14.11.2016 12:55:58   
Maraj
Voci user posted image za zubic.
mi muku mucimo vec danima sa nocnim spavanjem...ne znam vise sta mu je...da l su zubi , da l zapusen nos.... pola noci mi kenjka

Animsaj9 user posted image nasmeja me sa "potpisom". Sto bi rekla deca "Dobra fora" user posted image

Direktna veza do poruke: 568
14.11.2016 13:04:05   
Anck Su Nmaun
Tako i kod nas ista stvar..sve mislim nosic ali mislim dai jeste malo zbog zuba. Poludecu od ne spavanja.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 14.11.2016 13:18:01 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 569
14.11.2016 13:06:03   
suzi kju
Helloooo mame.
Ja sam bas u nekom haosu juče i danas. Prehladjeni smo svi komplet. Jutros sam decu vodila kod doktorke. Pluca cista,nosic po malo curi e jedino je grlo malo crveno. Apis gola za grlo,dexametason kapi za nos i physiomer ili fiziološki pa cemo videti.
Tata mi je juče dosao pa spremala doručak ručak dezert, jutros u dom zdravlja. Trebala sam danas kod tetke na slavu ali ipak necu i tako.
Nadam se da ste dobro.
Voci bravo za zubic, to sam jedino zapamtila user posted image
Nocas nismo spavali uopšte, tako da sam sva nikakva.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 570
14.11.2016 13:06:33   
Maraj
Anck i ja. Nikad nije bio ovakav. I gore i dole mu se nazire cetvorka. Tj samo jedan kraj cetvorke se lojavio. Ostala tri ne. Da l ga to muci. Celu noc mi jeca i sisa.

Direktna veza do poruke: 571
14.11.2016 13:08:18   
Maraj
Suzi , to su izgleda cari vrtica user posted image jao...to i nas ceka kada krenemo... jeate isli cele prodle nedelje

< Poruku je uredio Maraj -- 14.11.2016 13:09:07 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 572
14.11.2016 13:18:29   
Mala Elena
Moja nije isla u jasle dve nedelje, danas otisla...
Nadam se da je nece skorije napasti neki virus... Kazu da ih zimi ima vise, mada je nama proslo leto bilo uzasno, non stop visoka temp. Jos ako ova mala podje..bice veselo...
Ja malaksala, pijem nesic i kuliram dete user posted image
Voci, cestitam! Ja mackala malo Kamistad baby..koji ti mazes?

< Poruku je uredio Mala Elena -- 14.11.2016 13:19:52 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 573
14.11.2016 13:37:34   
emicaa
Voci bravo za zubu user posted image
Jos jedan razlog zasto mrzim zimu du virusi na svakom koraku.A i hladno je brate,danas 4 stepena

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 574
14.11.2016 13:59:47   
suzi kju
O da,cari vrtica. Išle su 4 dana,petak bio neradan dan i eto.
Nama se bas pogodilo da krenu zimi ali mislim da bi nas isto to cekalo kad god da krenu.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here