Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 14.11.2016 14:20:16
|
|
|
|
Milena18
|
Ćao devojke! Voci, bravo za zubić! I ovde je jako hladno, mi od juče ložimo, uživancija. Ručak imamo od juče, samo sam hleb umesila da ne jedemo baš uvek ove aditivne. Danas malo odmaram. Da li se meni čini ili se Sandricak ne javlja već danima?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 14.11.2016 14:22:56
|
|
|
|
branki*
|
Voci,bravo za zubic! Ja sad iz skole i iz vrtica.duva hladan vetar.bar ne pada nista.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 14.11.2016 14:52:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao kako je ovo moje malo cudo nervozno, iscrpeo me je maximalno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 14.11.2016 16:25:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Danas sam posle posla isla po decu u vrtic. Sreca sto sam isla autom. Bas je hladno. Sad da im spremim veceru, pa da brisem na casove. Ja kad stignem mm izlazi. Mora da sluzi na nekoj veceri. Masem vam.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 14.11.2016 16:29:03
|
|
|
|
jess021
|
Cao mame, najpre hvala svima na cestitkama i lepim zeljama. Mi cemo sutra verovatno kuci, jako mi nedostaje moje veliko dete No, ubrzo cemo svi biti zajedo, to je najbitnije. Suzi, pa kad idete na kontrolu? Da sto pre ozdrave. Serpi, kao sto ti je Maraj rekla, oba puta sam se prirodo porodila. Ja nemam pojma kakvo je vreme, nisam bila napolju od subote
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 14.11.2016 16:36:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Cao, jess. Kako ste? Ljubi lepoticu!
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 14.11.2016 17:22:58
|
|
|
|
jess021
|
Ivana, dobro smo. Danas Mila uglavnom pajki, pa sam odmorila. A juce sam se rastavljala, ovo kad je beba stalno sa tobom uopste nije dobra ideja. Jedva ustajem, a ona misica bas plakala. Danas je vec bolje. Jeste isli na utakmicu?
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 14.11.2016 17:27:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jao, ti si zapamtila nasu utakmicu :) Isli smo, izgubila nasa ekipica, ali nema veze :) I ja ne mislim da beba treba stalno da bude sa mamama koje sve živo boli. Jel ti prvi porodjaj nije bio baby frendli?
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 14.11.2016 17:52:49
|
|
|
|
jess021
|
Ma jeste, ali smo bili daleko od sestrinske sobe, pa im je bilo lakse da bebe budu kod njih, nego da one stalno setaju, sta da ti kazem, cirkus.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 14.11.2016 18:07:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ovde u Bg toga nema, moraju da setaju Meni je bio problem visoki krevet. Ja sam niska, i kad treba da sidjem ili se popnem sa kreveta, mislim da su mi pucali konci na stomaku. Kad cete kuci?
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 14.11.2016 18:18:15
|
|
|
|
sonyasha
|
Joj još kreveti na točkiće a ono kočenje radi za svaki drugi pa kada proklozam sa sve onom ranom na stomaku, pomozi Bože Nego Jess, drago mi je da je danas već bolje!!! Voc, srećan vam zubica Nama je za vrtić svaka sezona ista, tamo uzgajaju takve sorte virusa i bakterija da im nikakva klima ne smeta V je dobrica ovih dana, i M je ali je neumoran i blesav i umori nas sve dok ne zaspi uveče
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 14.11.2016 19:03:24
|
|
|
|
emicaa
|
Jess lijepo sto si se javila,jos malo i uzivacete svi zajedno. I ovde je beba sa majkom u sobi i brines se o njoj osim ako ne mozes sama ustajati onda didje sestra da doda bebu.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 14.11.2016 19:06:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess, nisam videla da si gore napisala da ćete, verovatno, sutra kuci... Emice, Dora je dobro?
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 14.11.2016 19:21:21
|
|
|
|
Maraj
|
Jess za tebe jos jednom. Mogu misliti kako ti je Jel ti m cuva starije dete? Jel te trazi? I u bg-u tj u Frontu , isto je beba sa tobom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 14.11.2016 19:29:28
|
|
|
|
lesica
|
Mamice, bacite pogled na facebook stranicu Ringeraje
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 14.11.2016 19:32:38
|
|
|
|
Animsaj9
|
lesice, jel se snima video zapis? tj kako da podelimo svoje mišljenje o pelenama? samo pisano ili video?
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 14.11.2016 20:00:10
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana Dobro je,imala opet temperaturu pa je popila sirup i sad opet vileni.Sad i mene kuva,vjerovatno ce preci i na Davida.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 14.11.2016 20:11:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 lesice, jel se snima video zapis? tj kako da podelimo svoje mišljenje o pelenama? samo pisano ili video? Animsaj, javi se na mail pa ces tamo dobiti instrukcije :)
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 14.11.2016 20:48:46
|
|
|
|
branki*
|
Jess😘super sto si se javila!sad da se uhodate vas tri zenskice i milina! Mi bili do moje snaje i brata,malopre dosli,stavila boraniju da se kuva da ima za dva dana,pa uspavljujem decu i onda opet nesto da ispisem za skolu,odlepih vise od tog pisanija i kontrolnih i diktata!
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 14.11.2016 21:40:53
|
|
|
|
popkica bebic
|
Mame, drage, ja sam ocajna i uzasno tuzna i nemocna... :( Moj V je cesto bas agresivan, narocito od rodjenja sestrice. Danas je u cekaonici u savetovalistu sutnuo jednu baku jer mu je zauzela mesto, ju ju, pa je pocupao neko dete. Lepo mu se objasni kako je to ruzno i lose, ali on vice e nije, e hocu i sl. Onda gradom histerise, trazi igracke, ne daje ruku dok prelazi ulicu. Pitam psihologe za savet, kazu faza, a ja ionako nisam trpeljiva i ludim. Pretvorila sam se u baba rogu i stalno vicem i vicem. I psujem... Ne znam kako ovo da prevazidjemo. I pametan je i umiljat i ume da se zaigra, ali i da se pretvori u malo cudoviste... Ah, tradicionalne metode bih ja, ali ne sme...
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 14.11.2016 22:14:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Popkice, verovatno i jeste faza. Skretanje paznje na sebe. Ako smatras tradicionalnom metodom malo po guzi, ja sam je primenjivala. Palilo je i da ga stavim u "cosak", tj stolica na sred kuce i sedi tu dok se ne izvine i razume zasto je kaznjen. Naravno, ustajao je sa stolice, ja ga vracala... Ne verujem da sam ti pomogla, ali zelim ti da brzo prodje sve to.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 14.11.2016 23:33:31
|
|
|
|
sonyasha
|
Popkice, koliko on ima? I kod nas je agresivna faza, od rođenja bate, ali mi se čini da sada baš jenjava, znači traje skoro godinu dana i agresivan je uglavno verbalno i prema nama i babama i dedama. Prosto za to nemam rešenje, pričaj, pričaj i ukidam povlastice(slatkiši,tv, tablet) nije da puno pomaže, eventualno trenutno
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 15.11.2016 7:23:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Kako ste, mame?
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 15.11.2016 7:54:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: popkica bebic Ah, tradicionalne metode bih ja, ali ne sme... Ponekad samo one i pomazu. Ja neke stvari nikako ne dopustam i za to bi dobile po guzi, udariti roditelja ili kao sto ti rece baku ili slicno ...za to obavezno. Naravno da svoje dete necu polomiti od batina ali cuskice i po guzi ... nece im nista biti. A histerija i to.. to smo bas morali da prezivimo, malo ignoristai, kazniti ali dok ne prodje... strpljenjaaa
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 15.11.2016 7:56:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Dobro jutro. Kako ste, mame? Ajd sad.. jutriic Malisa spavao do 4 lepo (i to je nesto) posle se budio bas cesto u 6 vec nije dao da spavamo Popih kafu sad se malo zabavljamo. Kako isplanirati dan, nigde ga ne bih vodila ledeno je
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciZdravstveni problemi nedonoščadiPrevremeno rođene bebe, manje su po konstituciji i težini, i mogu imati zdravstvenih problema.
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?