Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 15.11.2016 23:24:11
|
|
|
|
serpica
|
Dobro vece mamike,imam jedno pitanje. U temi pitajte pedijatra da li mozemo uvek da postavimo pitanje ili cekamo kad pedijatar bude on line za odgovre? Mislim kao sto je ranije bilo?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 15.11.2016 23:53:30
|
|
|
|
BubaBubica
|
Mah mah, sa jeeedva otvorenim očima, peku me i spava mi se fali, fali mi dopisivanje sa vama, sad kad krene zima i muž bude kući, imaću više vremena pa ću se aktivirati ponovo. Deca spavaju, odoh na brzinu da se tušnem pa na leganje Laku noć dečica i mamice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 0:20:12
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Moja leđa su sad već sasvim dobro pa se sve vraća u stari ritam a to znači da više ne odmaram pa da mogu da pišem i da vas čitam...sad sam sve unazad pročitala ali ništa nisam zapamtila! Danas sam sredila spavaću, mm je isprskao sredstvom protiv buđi, pa sam ja prebrisala nameštaj,usisavala, on obrisao pod, soba je sad cakum-pakum! Odvela sam H na kontrolu kod dr, uši su super,da ispijemo pancef do kraja i to je to. Pa smo svratile u apoteku,pa u rodu u nabavku, baš mi je bila dobra,svo vreme je brbljala i pevala Ne znam da li sam vam pisala da se L klimao zub. I danas je došla kući plačući, ispao joj prvi zub u vrtiću i jadniče se tako uplašilo,njoj je to nešto strašno! Nismo je baš pripremali jer iskreno, i nas je iznenadilo da joj već ispadaju,ima 5 godina. Ali objasnili smo joj da se to svakome dešava i zašto se dešava ali je sva uspaničena. Sutra u 3 imaju predstavu za bake i deke. Baš čekam da vidim kakva će biti,to je njen prvi nastup
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 0:35:40
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: serpica Dobro vece mamike,imam jedno pitanje. U temi pitajte pedijatra da li mozemo uvek da postavimo pitanje ili cekamo kad pedijatar bude on line za odgovre? Mislim kao sto je ranije bilo? Šerpi draga, pitaj slobodno kad god te nešto interesuje. Dr Julka sama obilazi redovno temu i odgovara. Može da se desi da dobiješ i kroz 5 minuta odgovor, sat-dva ili sutradan, u svakom slučaju relativno brzo.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 6:26:31
|
|
|
|
branki*
|
Serpi,kao sto kaze les,pitaj kad god hoces. Jutro,mame!pijem kafu i spremam se za posao,jos jedan radni dan,mm radi u drugu,pa vodim samo malecku u vrtic,a popodne sam sam sama sa njima...ljubim vas😘😘
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 7:32:12
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro jutro... Slomljena sam, odoh da pijem kafu... Emice, pitala si kakav je V prema A. Nekada je pravi stariji brat, cuva je i zabavlja, daje joj igracke i kad nece da jede insistira da joj pustim Ide zmija, jer je voli; onda pocne da puzi on kako bi ona isla za njim, a nekad se pitam kako ce prema drugima da se ponasa kada njoj ne da nista... A tvoja Dora prema Davidu?
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 7:58:44
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Ja ispila limunadu. L se jos meskolji po krevetu. Ne znam sta mu je al i dalje mi jeca tokom noci. Drzao bi (.) celu noc u ustima. Nije takav bio . Da l se razmazio il su zubi...stvarno nisam pametna. Al znam samo da mi fali sna.... suzi , kako su ti devojke? Jel idu u vrtic
< Poruku je uredio Maraj -- 16.11.2016 8:03:41 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 8:05:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro cure! Bebac lepo spavao do 5....posle toga....nista Kako ste svi?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 8:20:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Anck, vama danas sest meseci?
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 8:21:32
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro, mame! Mi ustale u 7:30, prethodno se budila još tri puta, to nije radila ni kad je imala mesec dana. Jutros čujem trtlja nešto, ustanem i imam šta da vidim - devojče se okrenulo sa leđa na stomak. A videla sam prethodnih dana da pokušava, nego sam mislila da joj neće još uspeti. Anck, mislim da je bolje da spava i samo do 5 u kontinuitetu nego da se budi na svaka dva sata do 7-8. Tako i ti možeš da odspavaš malo duže u cugu. Ja bih volela da je kod nas tako Ovde je lepo jutro, nadam se da će i dan biti takav, pa da malo prošetamo, nismo već nekoliko dana.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 8:24:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ivana nije jos...oduzio se ovaj mesec Milenice ma jeste naravno da je bolje, tako je poslednja tri dana, i to je bolje sigurno. Al opet sam slogirana To bi bilo super da se devojcice ne bude u pola 7 i onda zurka , inace bi mi i dalje spavali i sve super. Al dobro... nemozes sve imati u zivotu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 8:32:52
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR IZVORNA PORUKA: serpica Dobro vece mamike,imam jedno pitanje. U temi pitajte pedijatra da li mozemo uvek da postavimo pitanje ili cekamo kad pedijatar bude on line za odgovre? Mislim kao sto je ranije bilo? Šerpi draga, pitaj slobodno kad god te nešto interesuje. Dr Julka sama obilazi redovno temu i odgovara. Može da se desi da dobiješ i kroz 5 minuta odgovor, sat-dva ili sutradan, u svakom slučaju relativno brzo. Hvala Les idem odmah da pitam
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 8:32:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, onda je prekosutra? Ne mogu da se sastavim ni sa danima ni sa datumima
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 8:35:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jeste 18-og Neznam tacan datum vas ali znam da je tacno nedelju dana razlike 11 onda?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 8:49:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi smo 12.05. A ja znam da je vama nešto za sest, da li 16.05 ili sest dana posle nas a sad cu zapamtiti, i ja i mm smo 18-og u mesecu :)
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 9:01:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro ja još uvek čekam da ovo moje dete završi sa doručkom pa da idemo u vrtić. Joj živote!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 11:28:26
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mame,cijelu noc sam se borila sa temperaturom,da imam kome ostaviti djecu otisla bih doktoru a da ih vucem sa sobom ne dolazi u obzir. Popkice ona Davida za sad obozava,vidjecemo sta ce biti kasnije kad malo poraste pa joj bude uzimao igracke ali pricam joj i sad stalno da ce dijelit.Dal ce pomoci vidjecemo
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 11:56:48
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobar dan mame. Ja sam malo smorena danas moji slave a ja nisam otišla, ovo je prva slava da ja nisam sa njima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 12:05:01
|
|
|
|
emicaa
|
Suzi zasto ne,jesu li daleko od vas? David zaspao sam,dok sam nesto zavrsila u kuhnji.Mogao bi tako svaki put
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 12:08:25
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa nije to neka daljina, nesto manje od 300 km ali je skroz drugačija klima, one bas ne uzivaju u voznji, prehladjene, vec im je bolje ali eto. Odlučili smo da ipak ne odemo. Bili smo krajem oktobra, to je i dodatni trošak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 12:29:33
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi mogu misliti kako ti je.... ni mi nismo isli ove god kod svekijevca . L imao upalu usiju pa smo bas taj dan morali na kontrolu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 13:13:00
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan mame. Suzi ne budi tuzna maco, ici cete kada se sve sanira, bekama nije bilo dobro, bolje sto niste otisli. Ja kuvam rucak malenom, super spavali, redovna situacija, evo samo jos da zavrsim sa ovim peglanjem u kuhinji. Zivote moooooj!!! Milena, sugradjanko, poljubi tu lutkicu! za okretanje, kako je to lepo za gledati.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 13:18:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milena, ljubi lepoticu! Suzi, ove godine za slavu mojih roditelja nisam otisla, lezala u krevetu sa ogromnom temperaturom. Bilo mi jr je krivo, ali sta da se radi, visa sila.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 14:52:31
|
|
|
|
branki*
|
Evo i mene!uzela decu i stigli kuci.sad rucak,pa da rasklonim i malo odAhnem..
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 16.11.2016 15:02:01
|
|
|
|
Maraj
|
L i ja sad rucali. Mama moja donela pancerote pa je posle rzcka i pancerote grickao sad se ne smiruje. Ja ne znam kad je ovo moje dete prohodalo... samo je ustao i evo ga ne smiruje se. Samo šparta po kuci
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciKalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?