|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/16
11.11.2016 18:57:27   
Milena18
Dobro veče, mame! Evo i mene posle par dana.
Vidim da još ima zapušenih nosića. Neka prođe to već jednom...
Mariya, nisam u toku - od čega te bole leđa? Znam da si imala stomačni virus, ali za leđa nisam propratila.
Mi smo danas ceo dan same, mm kreči kod njegovih, a verovatno će tako biti i sutra. Malo smo prošetale popodne, posle se nešto unervozila i evo sad zaspa, a skoro je sedam sati. Nadam se da će samo pola sata kao i obično, inače ću morati da je budim.

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 501
11.11.2016 19:14:56   
vocicana
Dobro vece mame,moje kiflice kao iz pekare, kao sundjer.
Popki user posted image , meni bas nedostaje, ona je stvarno fina zenica, bas se neke ne javcljaju, evo ni BubaBubice nema. user posted image
Branki dobaci neku palacinku, bas sam i to htrela da pecem, ali mm nije bio za, pa hajde sada.
D smo izvodili napolje, setali posle podne, nije izasao od srede, uzivali malo u troje.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 502
11.11.2016 19:29:42   
Anck Su Nmaun
Dobar dan i vece user posted image
Ja samo da mahnem...mrtttva saaaaam!

Sinoc groozna noc, nesto ga je mucilo... svakih sat se mucio nesto,vrteo, bunio, nisam oka sklopila. Danas jako nervozan, verujem da su zubici , al mrzim kad nisam sigurna user posted image
Mada mi grize ruku citav dan. Kupila sam mu Dentinokid, nadam se da ce biti bolje.
Bili jos kod mojih, nisam ni dremnula citav dan... jedva cekam da se dohvatim kreveta.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 503
11.11.2016 19:58:30   
branki*
Voci,stizu palacinkeuser posted image jesi pravila one tvoje brzinske kifle?super su!ja gledalla sa bokom pepu prase,to bas voli,pa ce sad valjda da se uspava jos malo...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 504
11.11.2016 20:15:01   
Sanjica26 RR
Ja ceo dan petljam po kuci. Vodila sam ove dve i kod dr. Mm ih je kupao. Sad inhalacija i spavanje. I meni se jedu palacinke. Ali nisam dala da pravi jer ove dve slabo jedu, a ja se ubi spremajuci.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 505
11.11.2016 20:46:38   
Animsaj9
evo i mi se uspavljujemo , samo da nam noc bude kao prosla , bice dobro .
Daa nekih zena nema ...eto meni fali Mamamaj , bile smo u isto vreme trudne , ona se nesto pre mene porodila

...jer nisam u mogucnosti :P ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 506
11.11.2016 20:49:38   
suzi kju
Ja nikako da se javim. Sredjivala pa pravila kolace za slavu da posaljem mami7,tata dolazi prekosutra. Onda bili do komsija na kafu,sad isekla kolace. I spakovala i sedoh. Onda kupanje i spavanje. Emi curi nosic po malo,izvlacimo slinice ,videcemo dal ce na ovome ostati. Mislim da nas ceka burna noc. Cari vrtica user posted image

Direktna veza do poruke: 507
11.11.2016 22:07:30   
emicaa
Moji pilici veceras malo kasnije otisli na spavanje,mora tako kad se slaviuser posted image
Vidjeceo kakva ce nam noc biti.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 508
11.11.2016 22:17:37   
Maraj
Vece mame
Mi danas imali bas buran dan
muz me za rodjendan odveo u Novi Sad. user posted image bilo nam auper. I dan nas posluzio. Veceras imali goste. L se izigrao sa decom . Bas divan dan. Napunih 34.... to da komentarisem neću... user posted image

eco , da parili smo va. Nema sad puno slinaca. Sad nam je vise problem zapusen nos. Isprala mi mama svinjsku mast u 9 voda. To kao pomaze. Otkud znam
..i to cu da probam. Ne znam.vise sta da mu dajem za zapusen nos

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 509
11.11.2016 22:20:12   
Anck Su Nmaun
Kod nas ce izgleda biti i veceras zurka, vec se dva puta budio user posted image Al veceras mm dezura dogovorili smo se.
A ja moram da se naspavam jer je sutra Girls night out user posted image user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 510
12.11.2016 0:09:33   
Mariya
Veče mame!
Maraj, srećan rođendan user posted image kakvih 34,pogrešno si napisala,htela si 24 da pišešuser posted image Ali verujem da ti je ovo jedan od najlepših rođendana!
Milena,nisam imala stomačni,pomešala si me sa nekim. Sagnula sam se da pokupim smeće i samo mi preseklo leđa. I posle se onesvestim. Sve na svoj rođendan user posted image 3 dana nisam mogla ništa da radim, sad je već mnogo bolje,prolazi. I vreme je,sutra nedelju dana kako mi se to desilo.
Jao,bacite i meni koju palačinku! Pravimo ih jednom nedeljno barem,a mogla bih stalno da ih jedem.
Branki, i moja H voli pepu, mašu,Ben i Holi.
Prošla ponoć,vreme da se spava. Laku noć mame!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 511
12.11.2016 6:56:00   
popkica bebic
Jutro mame! Kafu, dajte mi kafuuuuser posted image Pola noci sam budna. V se otkriva, a spava sa mnom, pa je to zacarani krug gde ga ja pokrivam, a on se uz vristanje otkriva. Onda A vristi i hoce na (.) Preko dana slabo sisa, mozda 3 puta maximalno, ali me nocu pojede, a ciklusi jos nisu krenuli.
Animsaj, i meni fali Mamamaj, ona je bas fina, pazljiva i nastoji da komunicira sa svima kao mama.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 512
12.11.2016 7:16:11   
branki*
jutro,mame!
popki,evo stize kafica,upravo skuvala!
mi sad ustali.koliko je juce bio lep dan,toliko je danas sumorno i tmurno i oblacno...

branki

Direktna veza do poruke: 513
12.11.2016 7:21:46   
vocicana
Dobro jutro devojkeeee
Branki, da, moje brze, uh, uh, msm da sam 6-7 pojela, htela sam da puknem. Genijalan recept, sve radis odmah i sve je ocas posla. Evo saljem ti zracak sunca da se nasmejes, nemoj da si smorena.
Spavali super, juce zavrsili ab, videcemo koliko ce mir da traje.
Popkice jao...nije lako. A zar tm malo ne uskoci?
Majka je jedna!
Mamamaj, javi seeee....ona je stvarno sjajna.
Maryia, kako ledja?

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 514
12.11.2016 8:07:41   
IvanaSK RR
I ja sam bas zagotivila Mammaj, krivo mi sto je nema. BubiBubica je dobro, cujemo se skoro svaki dan. Beba izgleda ima reakciju na gluten, pa je pocela izbacivati to iz ishrane.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 515
12.11.2016 9:18:39   
Milena18
Dobro jutro, mame!
Maraj, srećan rođendan!
Eto Mariya, ja ti nakačih i stomačni, baš ti to treba user posted image Izvini i da bolovi u leđima brzo prođu...
Ivana, pozdravi Bubicu, meni ona, Ella i Pngpme baš nedostaju na forumu, zajedno smo trudnovale user posted image Kako je tvoja bebica?

< Poruku je uredio Milena18 -- 12.11.2016 9:19:54 >

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 516
12.11.2016 9:31:52   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

I ja sam bas zagotivila Mammaj, krivo mi sto je nema. BubiBubica je dobro, cujemo se skoro svaki dan. Beba izgleda ima reakciju na gluten, pa je pocela izbacivati to iz ishrane.

Kakvu reakciju? user posted image

Direktna veza do poruke: 517
12.11.2016 9:47:37   
Sanjica26 RR
Dobro jutro zenice. Mi smo krenuli na veridbu. Bas je uzasno vreme. Ne volim da putujem kad je ovakvo vreme. Morala sam jutros da poranim kod frizerke. Dvoumila sam se da li da obucem pantalone ili haljinicu. Ipak sam obukla haljinicu. Kuckamo se kasnije. Uzivajte.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 518
12.11.2016 10:07:05   
sonyasha
Dobro jutro mamike!
Većina ženski iz crtica u trudničke i onda više ne svraćaju...tako sam i ja prošli put...neke ženske baš nedostaju!!!
Drago mi je da su dečica bolje! I mi smo valjda isplivali, juče skitarali pa do prijatelja sa klinkicom, baš je prijalo! Danas kuliranje a sutra se otvara sezona rođendana, prvo mojoj mami pa ide Vojinov pa Milutinov! Mesec za rođendane user posted image user posted image
Ko je za nesić? Istina moj je hladan napravljen u sedam a od tada stigoh jedan gutljaj da uzmemuser posted image

< Poruku je uredio sonyasha -- 12.11.2016 10:19:48 >

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

Direktna veza do poruke: 519
12.11.2016 10:18:20   
jess021
Dobro jutro i od mene!!
Maraj, drago mi je da vam je bilo lepo u NS, nadam se da je index bio dobaruser posted image
Mm i L napolju, ja pravila przenice. Juce bila na ctg-u u Betaniji, od kontrakcija ni tragauser posted image Da se javim ponovo u pon ili uto.
I ja sam sinoc jela placinke, posle 100 god.
Sony, super za rodjuse, imace akciju ovaj mesec, divnoo.
Dosadna sam vec sama sebi koliko kukam, stvarno moram prestati. Kako bi bilo lepo da danas krene, taman mm uzeo go od pon.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 520
12.11.2016 10:19:29   
Ed83
Ja skuvala malopre kafu i ohladila se... ja ne volim hladnu kafu da pijem, a ni nes hladni ne volimuser posted image ... hnaci, moracu opet skuvati kafu u nadi da cu makar gutljaj-dva popiti...

Dobro jutro.. nadam se da su decica a i mamike fino spavale... moj stariji je dobro spavao sinoc, ali se zato mladji budio na tacno 2 sata da sisa...malo je reci da sam grogi, jedva ustah jutros a jos ni ne popih kafu kako treba .

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 521
12.11.2016 10:23:09   
sonyasha
Jess, želim ti od sveg srca da danas krene, taj kraj trudnoće je baš mučan, težak si i sebi i drugima a i jedva čekaš da upoznaš beku!user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 522
12.11.2016 11:41:51   
branki*
jess,user posted image da krene uskoro!
sanjice,ni ja ne volim da idem na veselja po ovakvom vremenu,no dobro,ti ides kod brata,da se lepo provedeteuser posted image
boka zaspala,rucak imam od juce,da provrtim kanale,mislila da idemo napolje i do mojih,ali je vreme bzv,pa me mrzi.uzecu nesto da bojim sa b.

branki

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 523
12.11.2016 11:49:04   
eca89
Jess, da sto prije krene!

Sanjice, lijep provod!

Ovde kisa pada glupa, hladno, u stanu smo stalno!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 524
12.11.2016 11:49:17   
vocicana
Akcija spremanja rucka za bebca. Vidim svuda je grozota od vremena, mi juce malo i iskoristili, izasli prvi put od prehlade na malo duze, mali uzivao bas.
Sony, sve mi devojke nedostaju.
Ivana, moram bubu da kontaktiram, kakva alergija na gluten?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...
Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here