|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/16
10.11.2016 15:33:14   
Maraj
I moj L zaspao pa ja pristavila kafu. Ja L samo hipp uzimam kad krenemo negde. Al uzimala sam mu par puta sok Juvitanin
I to na nagovor mm. Ja sam protiv tih kupovnih sokica. Zato sam mu sad natrljala na nos ovaj link. Inace L je pio juvitanin sok jabuka , sargarepa i narandza. A on nije na ovom spisku , pa se kao malo tesim

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 476
10.11.2016 15:36:56   
Animsaj9
Maraj i mi smo pili bas te sokice sto si ti navela, ne znam sta da kazem, al mislim da nas truju sa svih strana, a sto mi ni ne znamo.

...jer nisam u mogucnosti :P ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 477
10.11.2016 15:37:22   
Anck Su Nmaun
Ma ja uzmem sta mi tog momenta treba pa sta ima... Trenutno imam Lino, uzimala sam i Juvitana i Frutek i Hipp i onaj Bebi..nesto i Sun.... Ne mogu da se setim. Meni to sve isto.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 478
10.11.2016 15:48:20   
vocicana
Sada cu procitati clanak, Juvitanu nece, nece nni FRutek, jos mu nisam dala onu jednu Hipp sto imamo griz keks, mozemo da probamo pa da vidim kako ce biti. Nece, na silu je pojeo nmozda tri ali samo ja sto spremim. E pa strasno.
Kako je zajecaomalo pre u snu, pa to je strava!!!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 479
10.11.2016 16:00:29   
branki*
mrtva sam..sad oribala vc i kupatilo,a u 6 moram da vodim b na neki rodjendan,svake nedelje po dva rodjendana!svud moras nesto da kupis.no,dobro.vodicu ga ja,a ne da sam umorna i da me mrzi,uhuser posted image mnogo je dobro sto se ne radi sutra,mnogo,bilo bi jos bolje da rade vrtici,pa da ovo dvoje odvedem i da imam celo pre podne liberouser posted image ,no dobro..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 480
10.11.2016 16:22:36   
emicaa
Branki da samo znas kako te razumijem,jos ne radim a navece jedva cekam da legnem.Planiram sledeci vikend ici kupiti nove tepihe sa sveki a mm da cuva djecu,moram malo pobjeci da se izduvam user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 481
10.11.2016 16:38:07   
Sanjica26 RR
Dobar dan. Ja dosla sa posla i rucali. Setila sam se da nisam nesto zavrsila u skoli i ajde nazad. Sad da vodim T na ples. Dobro joj je.
Branki, meni su se stvarno smucila kupovina za rodjendane. A ne mogu bilo sta da kupim. Rekla sam cim zavrsi drugi razred slavicemo kod kuce. Par drugarica i dovidjenja.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 482
10.11.2016 19:04:30   
IvanaSK RR
Ja mislim da se to namerno radi... Juvitana je nasa i najjeftinija...
Mi isli da vidimo balon sinu za rođendan.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 483
10.11.2016 19:17:18   
popkica bebic
Vece, mame. Iju! Kakav sok za Juvitana kasice! Ali, sve je to farsa, a za decu je najbolje kad mama kuva, inace, samo Bog zna sta se u tim teglicama nalazi cim toliko smrde.
I moja A svasta stavlja u usta i po ceo dan je na podu i samo skuplja, ne treba mi usisivac.user posted image

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 484
10.11.2016 19:41:58   
emicaa
Mene je strah tog stavljanja u usta kad David bude isao na pod,moracu stalno pazit da nema nesto Dorino sitno od igracki.Kad sam kod igracke ona je danas sve istresla na pod,trebamo ici pokupiti da ja opet bacam sto ne treba user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 485
10.11.2016 20:28:20   
Animsaj9
Kakav balon Ivana kupujete ? Kad je rodjus?- 26-tog ?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 486
10.11.2016 21:04:12   
branki*
Mi sad dosli sa rodjendana,boka bila kod svekrve,jer je mm opet morao na posao,pa sam i nju uzela i sad smo konacno kod kuce,da uspavam decu i da se razgacimuser posted image
Sanjice,bas tako,ne mogu bilo sta da kupim,tek da nesto ponesem,a opet sve iziskuje novac.a,ja decu i ne znam,mada mi je bas drago sto ga svi zovu !bilo je ok.i jos zaboravim kesu da ponesem,pa kupim i nju,ukrasna kesa 125 dinara!!!!strasno!
Sretoh drugaricu,rece da ce svratiti sutra,posto mm i sutra radiuser posted image
Muka mi neka bila u toku noci i sad opet,je l neki stomacni virus vlada?sanjice,jesi bese ti mucila muku?
Ivana,kakav balon?

< Poruku je uredio branki RR -- 10.11.2016 21:07:39 >

branki

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 487
10.11.2016 23:31:29   
Mariya
Veče mame!
Da se javim i ovde...
Mi polegali. H se još prevrće u krevecu user posted image Ne znam šta joj je,legnemo u pola 11 i evo sat vremena kasnije ona još uvek ne spava! I onda naravno da ujutro ne može da ustane, pa kad je budim onda vrišti,plače,kmezavi.. 2 noć su bez kapi za nos i ne zapuše se,tako da je bolje,iako još slinave,ide nabolje!
Sutra smo svi kući,ručak imamo,znači samo da pospremim kuhinju posle doručka i možemo da se družimo ceo dan! Danas sam bila vredna,malo sklanjala i ribala, koliko mi leđa dozvoljavaju, pa kad sam legla da odmorim leđa onda sam šila. Inače sam već 2 dana bez panadola, samo nimulid mažem ujutro i uveče, mogu do neke mere i da se sagnem ali ne forsiram. I dalje me boli kad iz sedećeg treba da ustanem. Ali i to ide nabolje.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 488
11.11.2016 7:16:18   
branki*
jutro,mame,jeste budne!

branki

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 489
11.11.2016 8:17:39   
Sanjica26 RR
Ja sam se sad probudila. Ova mala mi se uvukla u krevet.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 490
11.11.2016 8:27:48   
emicaa
Dobro jutro,Doda i ja budne a David opet zaspao.Sinoc je super spavao.Da puta se budio da jede i treci put onako ali na kratko samo user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 491
11.11.2016 8:48:08   
IvanaSK RR
Dobro jutro i ovde. Emice, ni moja nije noćas haos pravila, ali zaspala je tek oko jedanaest, pola dvanaest.
Animsaj, Branki, rodjendan je 25.11. Verovatno pravimo 26.11. A balon ni smo kupovali, nemamo mi para za to user posted image salim se. To je balon za fudbal, isli smo da pogledamo. (da vidimo da li se uklapamo u njihove cene i novac sto je tata poslao). Oni organizaciju decije rodjendane sa onim bubble soccerom fudbalom za decu i jos nekim stvarima sto je za vecu decu, nije klasicna igraonica.
A pošto je mom sinu fudbal sve u životu, to je odusevljenje sa tom pricom.
Videćemo jos, ali najverovatnije cemo tamo.
Ne mogu kuci da pravim, stvarno nemam zivaca za to, a ni prostora.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 492
11.11.2016 8:50:10   
Maraj
Jutro mame. I mi ustali. Mm ne radi danas al je otisao da zameni zimske gume....
L nisam stavila operil nocas. Samo sam ga namazala fitobalmom. Fio je spavao do pred zoru. Onda mu se nos zapusio i spavanja vise nije bilo. Ne znam sta cu sa tim nosicem. Dajte mi neki savet. Bas je lepo spavao dok nije poceo nos da ga zeza....

inace , napravila sam kolac sinoc. Prvi put da nisam tortu. Al kupila sam slag u sprju , pa bice slaga preko svakog parceta user posted image tako da zene , izvolte posluzite se , kuvam i kafu i vruce pogacice (by Minjina kuhinja- extra su)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 493
11.11.2016 8:52:16   
eca89

IZVORNA PORUKA: Maraj

L nisam stavila operil nocas. Samo sam ga namazala fitobalmom. Fio je spavao do pred zoru. Onda mu se nos zapusio i spavanja vise nije bilo. Ne znam sta cu sa tim nosicem. Dajte mi neki savet. Bas je lepo spavao dok nije poceo nos da ga zeza....

Maraj, ja te opet smaramuser posted image , jesi li ga parila u kupatilu?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 494
11.11.2016 9:15:15   
vocicana
Eco ja te drzim za ovo kao zlatnu varijantu ako se sa mojim sinom bude ponovilo ovo cudo.
Dobro jutro mame.
Pravicu kiflice danas, slane, za rucak cekam da se muz izjasni.
Popkice A bas porasla, kada se samo setim...trudne, debele, teske user posted image , a eto, bebac na podu i usisava sve. Dusa mila, poljubi je. Molim te, reci mi kako je Alex88, nema je nigde, kako njena devojcica? Jel ona dobro, sa onim problemom sto ima, da li se tu nesto desava.
Danas D da jede spanaca malo, moram da uzmem Frikom, pa da probamo mozda bude hteo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 495
11.11.2016 11:33:13   
emicaa
David se svadja sa balonom,nesto mu je zgrijesio izgleda user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 496
11.11.2016 16:24:49   
Animsaj9
Gde ste mamice nema vas !
Ivana , pa ja mislla 26ti , bila sam blizuuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 497
11.11.2016 16:52:16   
branki*
ivana,znaci strelac je!ja pecem palacinke.

branki

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 498
11.11.2016 17:07:52   
IvanaSK RR
Da, strelac-blizanac :) muke moje sa njim user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 499
11.11.2016 18:37:33   
popkica bebic
Vece!
Vocika, kao da je proslo sto godina od onda kada smo bile juce debeljuce. Nazalost, nisam u kontaktu sa Alex, ali se i ja pitam kako je. Ako ste prijatelji na fb, pozdravi je.
Isla sam u kupovinu i kupila A nosu, da vezbamo malo. Valja na vreme poceti.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here