|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/16
12.11.2016 11:56:56   
Anck Su Nmaun
Kod nas opet sinoc zurka, bas je placljiv user posted image Jedva da je spavao.
Sad je mm otisao s njim u krevet, a ja pravim integralni hleb za mm i nama one stapice sa susamom, dolazi mi danas kuma . Napokon s nekim da se druzim malo user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 526
12.11.2016 12:05:49   
Animsaj9
Caooo, caooo, kod nas bas hladno i tmurno.
Ja sisala mm, uspavali D, pa malo odmaramo.
Posle podne treba da idemo kod tetke na rođendan 🎂
Jess nikako da docekas user posted image

...jer nisam u mogucnosti :P ...

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 527
12.11.2016 19:03:10   
branki*
Gde ste,mame!ja pravila pitu sa jabukama za veceru,bio mi brat malo..sad se tu muvam,kasnije da decu uspavam i iskuliram malo.kako je super kad ne idem na posao!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 528
12.11.2016 19:51:46   
Sanjica26 RR
Mi smo malo pre stigli. Ovo je haos od vremena. Sutra provodim dan u pizami. user posted image Deca polako zavrsavaju veceru, pa na spavanjac. I mi da se opruzimo. Lepo smo se proveli.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 529
12.11.2016 20:26:51   
Mariya
Veče mame!
Ja večeram pa vas čitam. Kad završim sa sobom hranim devojčice, pa kupanje,mazanje,igranje i u krevet. A vi ih već sad smestiteuser posted image
Milena, nisi samo ti,i svekar ispričao svekrvi da me boli stomakuser posted image ,rekoh kakav stomak,leđa me bole! A ovaj mali u stomaku se razmahao, užas koliko mlati,nekad me zaboli baš,šta će tek za mesec-dva da radi?!
Voci,bolje su leđa, danas sam već i auto vozila,mogu i noge da podižem, ustajanje mi je još bolno. Jesi li stavljala recept za te tvoje kiflice, pišete kako je brzo i lako,takav recept mi treba!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 530
12.11.2016 22:00:39   
vocicana
Napisacu ti ovde.
500 ml mleka u njega stavi parcence kvasca, supenu kasiku secera, jedno dve supene kasike brasna, to ostavi na toplom da naraste.
Cim naraste u vanglici izmeri 750 gr brasna, 100 ml ulja i kafenu kasicicu soli, zamesi testo da se ne lepi za ruke. Treba ti jos oko 50 gr brasna za to. Iseci 4 jufki, od svaake napravi 8 kiflica filuj slatko ili slano, neutralno je testo, nije preslano. Odmah ih redjaj u pleh, premazi jajetom i stavi kockicu margarina ili maslaca, sta vise volite. Nema cekanja, mesi, premesi, odmah ih izradis i peces, kao san su. user posted image
Cuvaj ledja, kada se samo set_im koliko me je bolelo i posle porodjaja sadakada pomislim samo koliko me bole, nego ne stizem na red da se zalim.

< Poruku je uredio vocicana RR -- 12.11.2016 22:13:38 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 531
12.11.2016 22:19:40   
serpica
Dobro vece mamike,evo mene opet na brzinu da vam napisem koju rec,ustvari imala bih puno toga da vam pisem a ne znam ni odakle da krenem..uglavnom je sve isto a opet se nesto i desi. Ovaj produzeni vikend deci bas prija,cak anm je i tata
tu vec dva dana pa koristim da uradim sto vise mogu. Zao mi je sto sa mobilnog ne mogu da udjem na RR verujem da bih vise vremena provodila sa vama,ovako cim ugrabim vreme sednem za komp i procitam po nesto.
Ljubim vas sve,decicu najvise....user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 532
12.11.2016 22:38:24   
Maraj
Vece mame.
Mariya , Milena , jess hvala na cestitkama. Jess , jeste , super nam je bilo u NS. I dan nas je poslužio. L je bio dobar , pa smo i kafu popili na Petrovaradinu.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 533
13.11.2016 0:26:24   
Mariya
Veče mame!
Voci,hvala na receptu,možda ću već sutra da isprobam,mada sam mislila čizkejk da pravim,ali poješće se i kiflice user posted image
Žene,mojoj L počeo večeras da se klima zub! Zagrizla je hleb i počela da se žali da je boli zub,i kaže mm kad je pokazivala koji,vidi da je iskrivljen! Ne mogu da verujem da će mojoj bebici da ispadnu zubići,kad preuser posted image Ali najgore je što se ona toliko uznemirila,počela je i da plače,pa ode pred ogledalo,gleda,vrati se i sobu plačući,baš mi je bilo žao,jedva smo je smirili,iako smo joj objašnjavali da je to normalno i da se dešava svoj deci...ne znam više ni šta pametno da joj kažem.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 534
13.11.2016 7:14:23   
popkica bebic
Dobro jutro, mame! Kakve divne vesti kad sam usla na RR jutros! Porodila se Jess, a bebac je veeelika devojcica.
Ja sam mojoj deci zahvalna jer su me pustili da spavam do 6h sa jednim Andjinim budjenjem u 3h. Ona spava, pa kada se probudi da ih odvedem na sluzbu.
Neko me je pitao pomaze li mi muz, odgovor je NE! Ili nema vremena ili je u parohiji, nas troje sami po ceo dan. A kada je kod kuce, deca i sama zele sve sa mnom. Valjda je to zato sto su navikli na to da sam ja uvek tu za njih.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 535
13.11.2016 7:58:08   
vocicana
Dobro jutro mame. Lepe vesti za Jess.
Mi smo se probudili u 7, ruckali, sada malo mira i tisine. Kako ste spavali?
Maryia, menjanje zubica, o dusa malena. Poljubi mazulju od mene. Probaj kiflice, recept je prost kao pasulj, fina kolicina, taman ce biti za vas, mekane i sto je najvaznije, brzo ide, nema zezancije ceo dan, tj 2-3 sata.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 536
13.11.2016 8:38:37   
branki*
jutro,mame!i ja sam se bas obradovala za jess,bas mi je drago!
super su kiflice ,ja ih pravim isto,moram da ih pohvalim,brzo ide,a mekane ko dusa.
vreme bljak1ja u punoj brzini,pravim dorucak,pripremam za rucak,hocu posle da vezbam sa b,pa da imamo slobodno da idemo do mojih.

branki

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 537
13.11.2016 8:48:17   
Maraj
Jutro mame. I ja se od jutros bas obradovah zbog jess. Velika devojka!! Jel i ovog puta bio prirodni porodjaj?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 538
13.11.2016 12:12:15   
serpica
Zdravo mamike user posted image
sad procitah za Jess bas mi je drago,vidim da se prirodno porodila jel prvi bio CR kolio se secam? Eto,kako je sve moguce i to mala razlika medju decom.
Bravo svaka cast.user posted image
Dok moji mali spavaju da iskoristim da procitam nesto ovde i eto vidim lepu vest...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 539
13.11.2016 12:36:30   
vocicana
Ja stavila ruckic za malenog, posle za nas, pa da izadjemo u set_nju, bas se lepo suce pojavilo, ali hladno je.
Da ne zapostavim slatki deokuhinje, hocu malo onih slatkih krofnica iz aparata, bas sam ih se zazelela, malo krema u sredinu doksu vruce i super. Valjalo bi malo...
E da, juce sam se cula sa BubaBubicom i ellom, divne su im devojcice, dobri su rastu napreduju fino. Veliki pozdrav su uputile, ali su naravno uglavnom same sa bebama, zato ih nema. Bubina mala , ona sumnja, da ima alergiju na gluten, ima ekcem, koji burno reaguje i siri se svaki put kada ona pojaca peciva i glutenske stvari, cim ne jede, kao mala bude dobro posle siskanja.
Ellina devojcica je kao krofnica, pa mnogo je slatka, a ona blista, lepa, doterana, svaka cas_t.
ETo to sam ostala duzna da prenesem, jer smo ih juce , prekjuce spominjale.

< Poruku je uredio vocicana RR -- 13.11.2016 13:03:35 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 540
13.11.2016 12:40:55   
branki*
serpi,ljubi svoju ekipu!
meni boka spava,musaka je u rerni,ja vezbala sa bozom,cekamo mm da dodje,i ovde neko kao polusunce,videcemo da li cemo do mojih malo ili do brata.a,sutra ponedeljak,jaoooo,kako mi se ne ide na posao nemate pojma!

branki

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 541
13.11.2016 12:51:49   
Maraj
Nije serpi. Prvi put se porodila prirodno. A koliko vidim i sada. Jess je zagovornik prirodnog porodjaja user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 542
13.11.2016 13:03:50   
IvanaSK RR
Ja pokušavam ovu malu vristalinu, pa da begamo da vodimo sina na utakmicu.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 543
13.11.2016 13:48:37   
Sanjica26 RR
Meni jedna vristalina spava. Deci se krcka spanac. Treba da umesim ruzu pogacu. Imamo goste. Razmisljam sta slatko da spremim, a da je brzo. Kaze mm da se ne petljam.
Mnogo mi je drago za Jess. A bas je volela dok joj je muz kod kuce.
Joj, Branki ni meni se ne izlazi iz kuce.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 544
13.11.2016 14:21:03   
Anck Su Nmaun
Hello
Kod nas ceo daan gosti...s ad sam izmedju gostiju user posted image tj. jedne ispratila cekam sledece. A dobila.. a nenaspavana... uzas. Bas nisam ni za sebe al ajd.
Mm odvezao devojcice na plivanje, bebi danas ne mrda iz kuce, sta da mu radim.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 545
13.11.2016 15:01:35   
emicaa
Nisam od prekjuce ulazila,jesam li nesto propustila?
David od juce katastrofa nervozan,stalno ruke gura u uste i toliko grize sav se trese.Mazem mu desne ali slabo da pomaze ovaj gel.
Mene ruja i dalje boli,jedva ga drzim a stalno mi je u rukama od juce.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 546
13.11.2016 17:12:42   
Milena18
Dobar dan ili dobro veče, već je mrkli mrak...
Emice, od čega te boli ruka! I mene nešto boli desna od jutros, ne znam da li od držanja bebe, otežala je, mada je nisam ovih dana držala tako puno kao ranije. Možda sam i samo nezgodno spavala.
I nama sada dolaze gosti, a meni se spava strašno. Mi smo danas prvi put založili, nije bilo neophodno jer super greje ovaj norveški radijator, ali mnogo je lepa ova toplota od drva. Samo da se ušuškaš i da kunjaš...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 547
13.11.2016 18:55:36   
Maraj
Vece mame. L nas zeznuo danas. Nikako da zaspi. Pa kad je zaspao spavao samo pola sata. I evo vec je nervozan. Pustili smo.mu Masu i medu. To voli da gleda. Razbudio se. Taman da produzimo bar do 20h da ne zaspi

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 548
13.11.2016 19:04:39   
emicaa
Milena nemam pojma,vec par dana me boli,onaj gornji misic.Imam ja sa tim dugo problema,nekad boli lijeva,nekad desna,nekad rame.Kao da imam reumu.
Dora ljubi Davida,topim se gledajuci ih user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 549
13.11.2016 19:14:25   
Mariya
Veče!
Mi gledamo F1, pijuckamo čaj, stavila sam proso u mleku da se kuva za večeru, devojčice se igraju.
I kod nas je vreme grozno, užasno je hladno i ludački duva vetar.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Prepucijum - šta roditelji dečaka treba da...
Gotovo svi dečaci su rođeni sa uskim prepucijumom koji je spojen s glavićem. To je normalno fiziološko stanje i nije raz...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here