Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.7.2015 1:11:24
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Vježbice Jillian Michaels. Mislim da je Shred za pocetnike . Daje najbolje rezultate na stomaku i guzi. :-) Mislim da ne postoji "lijenija" (što mi ovo čudno zvuči, da l' se uopšte tako kaže ) osoba od mene. Srećom genetika mi je dobra pa se ne gojim previše. Ali od trudnoća mi uvijek "ostane" pomalo stomaka. Totalno je čudno i nemam pojma zašto se dešava, ali ujutru se probudim bude mi relativno ravan, a do uveče se naduva kao da sam trudnica Moraću da probam sa tim vježbama kako znam i umijem
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.7.2015 1:14:19
|
|
|
|
Buba Mira
|
Moj stomak mi uredno obezbedi mesto za trudnice u busu. Tako da, dok su ove vrućine i guranje u busu, ja ga skidat' neću.
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.7.2015 1:18:01
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Moj stomak mi uredno obezbedi mesto za trudnice u busu. Tako da, dok su ove vrućine i guranje u busu, ja ga skidat'' neću. Meni ga je poslije trudnoće sa M, pop blagoslovio misleći da sam trudna Od tada, ne mogu nikako da ga se rješim
< Poruku je uredio choopa choops -- 5.7.2015 1:32:46 >
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.7.2015 1:20:36
|
|
|
|
Buba Mira
|
Ja sve ko računam sad ću ostat trudna, pa da ne mršavim džaba
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.7.2015 1:24:54
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Ja sve ko računam sad ću ostat trudna, pa da ne mršavim džaba P'to! Nisi blesava da se mučiš dva puta, kad možeš sve o jednom trošku
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.7.2015 7:08:04
|
|
|
|
mali_mis
|
A znaci iz ove teme se spominje cuvena nana i po kafani I meni je ostao stomak. Mrsava sam i samo stomak strci. Kad sam u pms, izgledam trudno.
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.7.2015 13:56:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Mali mis,ovde smo culi za cudotvornu vodu sa nanom koja topi stomak Evo javljamo utiske da li stvarno radi nesto za neku nedelju.
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.7.2015 15:19:06
|
|
|
|
nata11
|
E ove vežbe su super stvar i nije lako kao što izgleda. Žene ovo je detox voda znači za izbacivanje štetnih materija ne čudnovati napitak :) Bacite se i na lagane vezbice
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.7.2015 16:23:10
|
|
|
|
veselicaa
|
Ma Nato znam da nije cudotvorna voda,to sam se samo salila Vezbe se podrazumevaju ali ja sam uvek lenja,volim setnje i trcanje,plivanje kada sam u mogucnosti i to je to.
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.7.2015 19:03:15
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja pijem detoks vodu i radim neke vežbe što sam davno nekad radila samo za butine
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.7.2015 20:56:57
|
|
|
|
emicaa
|
Mariya samo ovo,položaj daske i tako držiš,ništa spuštanje i to? Ja od kad pijem "čudesnu vodu" imam redovnu stolicu a inače ne idem i po tri dana na wc PS:uradih ja vježbu kako piše,20 sekundi,zadnjih 5 mi se tjelo počelo tresti
< Poruku je uredio emicaa -- 5.7.2015 21:02:34 >
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.7.2015 23:05:17
|
|
|
|
vikiveki
|
i meni je detoks voda pomogla oko regulisanja stolice,što mi je bilo najvažnije da postignem,jer i ja sam muku mučila oko toga
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 6.7.2015 9:15:46
|
|
|
|
nata11
|
Ja vodu i nepijem ako ne ukljucim aplikaciju da me podseca svakih sat vremena.
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 6.7.2015 13:37:21
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Mariya samo ovo,položaj daske i tako držiš,ništa spuštanje i to? PS:uradih ja vježbu kako piše,20 sekundi,zadnjih 5 mi se tjelo počelo tresti Da, samo se držiš. I ja se tresem, to je ok, znači da mišići rade. kako stičem kondiciju tako se tresem sve manje. Samo izdrži, videćeš rezultate. Ja sam prestala da vežbam kako sam bila bolesna,pa sad krećem ponovo, videću koliko mogu, 180 s, možda i više našla sam i ove vežbe, sad ću početi i sa njima, čini mi se da su dobre, a nisu preteške. https://www.youtube.com/watch?v=LebPal5gKrc
< Poruku je uredio Mariya -- 6.7.2015 13:41:03 >
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 6.7.2015 13:44:27
|
|
|
|
vikiveki
|
M vežbe su izgleda odlične...a ja vodu Nato pijem i bez podsećanja,jer vodu obožavam pa je mogu piti svaki čas
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.7.2015 16:52:21
|
|
|
|
aleksandrici
|
Laganu ishranu sa dosta vitamina,supice,corbice,puno voca.Jedite vise puta u toku dana a manje.Sezona je raznih salata,pa iskorisrite ih na pravi nacin.
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.7.2015 16:54:00
|
|
|
|
aleksandrici
|
Ma opusti se i uzivaj.Ne mozemo imati isti broj kilograma i izgledati isto sa 20,30 ili 40 godina.Sve u svoje vreme,tako svi kazu.Naravno,treba biti umeren u svemu.
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.7.2015 16:55:11
|
|
|
|
vikiveki
|
Ne znam da li je moguće, ali ja već primećujem da mi se polako stomak smanjuje,po garderobi vidim valjada je to posledica detoks vode ali i topljenja usled ove vrućine
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.7.2015 17:02:44
|
|
|
|
nata11
|
Da moguce, voda ti je pomogla da izbacis visak tecnosti. Priznaj da cesce piskis
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.7.2015 17:08:25
|
|
|
|
mali_mis
|
I ja sam pocela da je pijem, i bas mi prija. Nemam onaj grozan osecaj balona koji samo sto nije pukao u stomaku.
|
|
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.7.2015 17:10:32
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Da moguce, voda ti je pomogla da izbacis visak tecnosti. Priznaj da cesce piskis Priznajem ali to mi ne smeta,najbitnije mi je da sam počela redovno stolicu da imam, a ne na svaka dva ili tri dana
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.7.2015 21:19:00
|
|
|
|
emicaa
|
I ja imam redovnu stolicu i dalje ali mi se stomak i dalje stalno duva,dok jedem osjetim da je sve veći
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 8.7.2015 21:21:50
|
|
|
|
vikiveki
|
Čekaj polako,nije ni meni skroz spao stomak,samo osećam da mi nije više onako naduvan kao pre imala sam osećaj da u stomaku imam balon koji nikako da se izduva
|
|
RE: kako skinuti stomak?pomoc 5.11.2016 21:34:06
|
|
|
|
emicaa
|
da podignem temu koji su cajevi sve protiv duvanja(skidanja) stomaka.Pijem neki mjesavima djumbira,mente i breskve cini mi se i vec mi je malo dosadio pa bih promjenila.Jel zeleni caj dobar za to?
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?