|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo II deo
11.10.2016 16:47:53   
Crvenokosaaa
Mali lavici su na sigurnom nema brige jos samo za par dana i zvanicno da potvrdimo...
Mazi ih, pricaj im i uzivajte...
Nuna da te pitam kako se osecas, jel mirujes ili si se vratila svakodnevnim aktivnostima?

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1626
11.10.2016 17:13:34   
nuna78
Uglavnom sam dobro, povremeno cudan osecaj u stomaku i ledjima, i dalje ponekad zigne s desne strane , cice sad malo reaguju. Rekla bih nekad jako trudna pa posle nista. Na bolovanju sam i ako Bog da bicu jos dugo dugo... ne planiram da se vracam na posao. Setam, napravim rucak, ali nista teze od toga. Ne znam da li je to ispravno ali ja to tako user posted image . Jos da prodju prvi ultrazvukovi pa onda pravi uzivanjac. A ti?

(odgovor članu Crvenokosaaa)
Direktna veza do poruke: 1627
11.10.2016 17:18:13   
Crvenokosaaa
Pa i ja isto tako user posted image . Malo setam malo leskarim...ne radim nista tesko, cak ne spremam ni rucak user posted image . Ne krecem se puno u drustvu zbog virusa i prehlada...
Pravo da ti kazem strah me da se opustim kao pre trudnoce. Pre sam bila kao cigra, nonstop u pokretu nisi me mogao zaustaviti a sada sam kao bubica user posted image ... Jos losa iskustva u porodici po pitanju trudnoca...bolje je meni da leskarim. Mada ve me boli kicma kako cu jos osam meseci Boga ti pitaj.

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1628
12.10.2016 10:32:25   
Lavica78
Drage moje, najbolje ste na svetu user posted image
Samo odmarajte, ali nemojte preterivati...Setajte zbog cirkulacije, valja zbog prokrvljenosti materice... Ni dr. Bane nije pobornik ležanja, sam mi je to rekao. I ja sam inače kao čigra, sad radim sve, samo jedno 100 purta usporenije... Kuvam, pospremim tu i tamo po kući, prostrem veš, šetam, čitam, gledam filmove... Drugim rečima radim sve što mi prija... A i imam problem sa leđima pa bi mi ležanje duplo teže palo... Malo je vreme nezgodno, em je ružno i hladno, em vladaju silni virusi... Meni malkice curka nos i kijuckam, nadam se da neće da se pogorša i da utiče negativno na moje stanje user posted image
user posted image

Your mind is a GARDEN
Your thoughts are the SEEDS
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

Direktna veza do poruke: 1629
12.10.2016 11:25:07   
nuna78
Nece biti nista, ti si Lavica user posted image ...
Objavljenje bete na fb user posted image

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 1630
12.10.2016 11:29:39   
Crvenokosaaa
Negde sam citala da je bolje da je imunitet malo "slabiji" pre et-a kako ne bi odbacio plod, e sad koliko je tacno ne ulazim u to samo prenosim user posted image . Lavice mali lavici su na sigurnom i nigde oni ne mrdaju user posted image
Jao videla sam se i odusevila, divne su ima i moja Loznicanka...samo nek ih je sto vise. Koliko ce ih tek biti u Lavicinoj grupi?!

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1631
12.10.2016 11:35:08   
Lavica78
I ja sam jutros brojala da obradujem ženice iz moje grupe user posted image Osam komada je impresivno user posted image
Iz moje grupe je čak danas rađen poslednji et. Nas 10 (od 12) je ostalo u kontaktu i redovno se dopisujemo preko vibera i odbrojavamo dane user posted image

Your mind is a GARDEN
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

Direktna veza do poruke: 1632
12.10.2016 11:46:22   
Crvenokosaaa
Bice i tu lepih beta sigurno bar deset user posted image
Lavice kako se osecas, ima li kakvih promena?

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 1633
12.10.2016 11:49:36   
Lavica78
Jao ma ništa me ne pitajte, stalno se preispitujem...
Manje-više standardni PMS simptomi, tako je bilo i prošli put pa smo uboli premiju, na žalost nije se održala... Tako da ne dajem nikakve prognoze pre bete user posted image

Your mind is a GARDEN
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

Direktna veza do poruke: 1634
12.10.2016 11:53:13   
Crvenokosaaa
Samo misli pozitivno i bice sigurno. Vidis kako je sada lepo krenulo, trend se mora i ubuduce nastaviti user posted image
Samo bez tenzije i opusteno, mora biti kad-tad. Samo treba biti uporan, verovati i ne predavati se. Lavice duso ova trudnoca ce biti super sigurno i bice bar user posted image user posted image

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 1635
12.10.2016 11:54:37   
Lavica78
Hvala draga user posted image
Pozitivna i jesam... Ali i realna, svesna sam statistike... Ali pozitivizma mi svakako ne manjka user posted image

Your mind is a GARDEN
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

Direktna veza do poruke: 1636
12.10.2016 11:59:04   
Crvenokosaaa
Statistika i godine i ne igraju neku ulogu, po meni je to sve faktor srece i Bozije volje. U mojoj grupi su ostale trudne zene koje su napunile 40 a one mladje u 20-tim nisu. Samo treba verovati i nadati se, kao prvo cuda su moguca a kao drugo 1+1 u medicini retko su 2.

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 1637
12.10.2016 12:03:42   
nuna78
U mojoj grupi su bile zene od 38-40 godina, samo za par nisam sigurna mozda su mladje...tako da je stvarno sve u Bozijim rukama.

Direktna veza do poruke: 1638
12.10.2016 12:06:14   
nuna78
I da u cetvrtak cekamo jos jednu, nadam se veliku betu.

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1639
12.10.2016 12:07:57   
Crvenokosaaa
Mora biti i ona velikaaaaaaaaa...
Koliko vas je bilo u grupi, cure svaka vam cast kako ste se izborile user posted image

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1640
12.10.2016 12:10:34   
nuna78
Ne znam tacno 11-12, ispala sam brzo iz grupe, tako kazu drugarice s kojima sam u kontaktu.

Direktna veza do poruke: 1641
12.10.2016 12:35:21   
nuna78
Drage moje, da vas obavestim da je betica od 53 danas otisla u trocifrenuuuu user posted image . Bas sam se obradovala, morala sam to podeliti sa vama.

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1642
12.10.2016 12:37:27   
Crvenokosaaa
Divno samo neka rastu i nek se dupliraju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1643
13.10.2016 14:48:51   
Lavica78
Juuuupiiiii!!! user posted image user posted image user posted image

Your mind is a GARDEN
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

Direktna veza do poruke: 1644
14.10.2016 19:01:40   
nuna78
Sta radite, curice? Crvenokosa jel ides u ponedeljak?

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 1645
14.10.2016 20:36:19   
zece
I prema meni nisu toliko bitne godini sta je rekla jedna doktorka jedan put ima zena koji u 40 god imaju dobro ocuvane jajnike ja uskoro punim 32 i cekame treto ivf

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1646
15.10.2016 10:34:56   
Crvenokosaaa
Ehej Nunice, ne idem u ponedeljak. Zvala sam juce i rekli su mi da nazovem u ponedelhak pa da se dogovorimo verovatno za utorak.
Kako si ti, jesi uzbudjena?

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1647
15.10.2016 10:40:07   
nuna78
Nisam bas sigurna da se ovo zove uzbudjenje user posted image ...nervoza se pojacava...malo strah itd, al to sve ide u rok sluzbe. Bice sve ok user posted image nadam se.

Direktna veza do poruke: 1648
15.10.2016 12:17:16   
Crvenokosaaa
Razumem te u potpunosti. Sad me bas uhvatio strah. Za prvi uz nije i sada jeste. I ja se nadam da ce sve biti ok i da cu cuti user posted image user posted image .

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1649
15.10.2016 12:27:17   
nuna78
Naravno da je sve u redu, tvoji srcici kuckaju user posted image user posted image . Jos mnogo dana je pred nama, malo straha, malo radosti..Na kraju ce sve biti dobro i sve cemo zaboraviti. Ljubim vas i grlim, moje hrabre zene.

Direktna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here