Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 11.10.2016 16:47:53
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Mali lavici su na sigurnom nema brige jos samo za par dana i zvanicno da potvrdimo... Mazi ih, pricaj im i uzivajte... Nuna da te pitam kako se osecas, jel mirujes ili si se vratila svakodnevnim aktivnostima?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 11.10.2016 17:13:34
|
|
|
|
nuna78
|
Uglavnom sam dobro, povremeno cudan osecaj u stomaku i ledjima, i dalje ponekad zigne s desne strane , cice sad malo reaguju. Rekla bih nekad jako trudna pa posle nista. Na bolovanju sam i ako Bog da bicu jos dugo dugo... ne planiram da se vracam na posao. Setam, napravim rucak, ali nista teze od toga. Ne znam da li je to ispravno ali ja to tako . Jos da prodju prvi ultrazvukovi pa onda pravi uzivanjac. A ti?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 11.10.2016 17:18:13
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Pa i ja isto tako . Malo setam malo leskarim...ne radim nista tesko, cak ne spremam ni rucak . Ne krecem se puno u drustvu zbog virusa i prehlada... Pravo da ti kazem strah me da se opustim kao pre trudnoce. Pre sam bila kao cigra, nonstop u pokretu nisi me mogao zaustaviti a sada sam kao bubica ... Jos losa iskustva u porodici po pitanju trudnoca...bolje je meni da leskarim. Mada ve me boli kicma kako cu jos osam meseci Boga ti pitaj.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 12.10.2016 10:32:25
|
|
|
|
Lavica78
|
Drage moje, najbolje ste na svetu Samo odmarajte, ali nemojte preterivati...Setajte zbog cirkulacije, valja zbog prokrvljenosti materice... Ni dr. Bane nije pobornik ležanja, sam mi je to rekao. I ja sam inače kao čigra, sad radim sve, samo jedno 100 purta usporenije... Kuvam, pospremim tu i tamo po kući, prostrem veš, šetam, čitam, gledam filmove... Drugim rečima radim sve što mi prija... A i imam problem sa leđima pa bi mi ležanje duplo teže palo... Malo je vreme nezgodno, em je ružno i hladno, em vladaju silni virusi... Meni malkice curka nos i kijuckam, nadam se da neće da se pogorša i da utiče negativno na moje stanje
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 12.10.2016 11:25:07
|
|
|
|
nuna78
|
Nece biti nista, ti si Lavica ... Objavljenje bete na fb
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 12.10.2016 11:29:39
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Negde sam citala da je bolje da je imunitet malo "slabiji" pre et-a kako ne bi odbacio plod, e sad koliko je tacno ne ulazim u to samo prenosim . Lavice mali lavici su na sigurnom i nigde oni ne mrdaju Jao videla sam se i odusevila, divne su ima i moja Loznicanka...samo nek ih je sto vise. Koliko ce ih tek biti u Lavicinoj grupi?!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 12.10.2016 11:35:08
|
|
|
|
Lavica78
|
I ja sam jutros brojala da obradujem ženice iz moje grupe Osam komada je impresivno Iz moje grupe je čak danas rađen poslednji et. Nas 10 (od 12) je ostalo u kontaktu i redovno se dopisujemo preko vibera i odbrojavamo dane
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 12.10.2016 11:46:22
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Bice i tu lepih beta sigurno bar deset Lavice kako se osecas, ima li kakvih promena?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 12.10.2016 11:49:36
|
|
|
|
Lavica78
|
Jao ma ništa me ne pitajte, stalno se preispitujem... Manje-više standardni PMS simptomi, tako je bilo i prošli put pa smo uboli premiju, na žalost nije se održala... Tako da ne dajem nikakve prognoze pre bete
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 12.10.2016 11:53:13
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Samo misli pozitivno i bice sigurno. Vidis kako je sada lepo krenulo, trend se mora i ubuduce nastaviti Samo bez tenzije i opusteno, mora biti kad-tad. Samo treba biti uporan, verovati i ne predavati se. Lavice duso ova trudnoca ce biti super sigurno i bice bar
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 12.10.2016 11:54:37
|
|
|
|
Lavica78
|
Hvala draga Pozitivna i jesam... Ali i realna, svesna sam statistike... Ali pozitivizma mi svakako ne manjka
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 12.10.2016 11:59:04
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Statistika i godine i ne igraju neku ulogu, po meni je to sve faktor srece i Bozije volje. U mojoj grupi su ostale trudne zene koje su napunile 40 a one mladje u 20-tim nisu. Samo treba verovati i nadati se, kao prvo cuda su moguca a kao drugo 1+1 u medicini retko su 2.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 12.10.2016 12:03:42
|
|
|
|
nuna78
|
U mojoj grupi su bile zene od 38-40 godina, samo za par nisam sigurna mozda su mladje...tako da je stvarno sve u Bozijim rukama.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 12.10.2016 12:06:14
|
|
|
|
nuna78
|
I da u cetvrtak cekamo jos jednu, nadam se veliku betu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 12.10.2016 12:07:57
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Mora biti i ona velikaaaaaaaaa... Koliko vas je bilo u grupi, cure svaka vam cast kako ste se izborile
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 12.10.2016 12:10:34
|
|
|
|
nuna78
|
Ne znam tacno 11-12, ispala sam brzo iz grupe, tako kazu drugarice s kojima sam u kontaktu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 12.10.2016 12:35:21
|
|
|
|
nuna78
|
Drage moje, da vas obavestim da je betica od 53 danas otisla u trocifrenuuuu . Bas sam se obradovala, morala sam to podeliti sa vama.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 12.10.2016 12:37:27
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Divno samo neka rastu i nek se dupliraju
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 13.10.2016 14:48:51
|
|
|
|
Lavica78
|
Juuuupiiiii!!!
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 14.10.2016 19:01:40
|
|
|
|
nuna78
|
Sta radite, curice? Crvenokosa jel ides u ponedeljak?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 14.10.2016 20:36:19
|
|
|
|
zece
|
I prema meni nisu toliko bitne godini sta je rekla jedna doktorka jedan put ima zena koji u 40 god imaju dobro ocuvane jajnike ja uskoro punim 32 i cekame treto ivf
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.10.2016 10:34:56
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Ehej Nunice, ne idem u ponedeljak. Zvala sam juce i rekli su mi da nazovem u ponedelhak pa da se dogovorimo verovatno za utorak. Kako si ti, jesi uzbudjena?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.10.2016 10:40:07
|
|
|
|
nuna78
|
Nisam bas sigurna da se ovo zove uzbudjenje ...nervoza se pojacava...malo strah itd, al to sve ide u rok sluzbe. Bice sve ok nadam se.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.10.2016 12:17:16
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Razumem te u potpunosti. Sad me bas uhvatio strah. Za prvi uz nije i sada jeste. I ja se nadam da ce sve biti ok i da cu cuti .
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.10.2016 12:27:17
|
|
|
|
nuna78
|
Naravno da je sve u redu, tvoji srcici kuckaju . Jos mnogo dana je pred nama, malo straha, malo radosti..Na kraju ce sve biti dobro i sve cemo zaboraviti. Ljubim vas i grlim, moje hrabre zene.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?