Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.10.2016 20:32:23
|
|
|
|
nuna78
|
Crvenokosa, jos jednom da pozelim srecu sutra, nestrpljivo cekamo izvestaj
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.10.2016 20:42:54
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hvala dragaaaa [sm=smiley31.gif A ti draga hoces li raditi sutra betu ili cekas petak?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.10.2016 20:48:21
|
|
|
|
nuna78
|
Nisam jos odlucila danas sam nesto smirenija pa mozda docekam petak. Videcu kakvo bude jutro ...i nestrpljiva sam i strahujem
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.10.2016 21:15:23
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Sta god odlucis srecno i javi sta si uradila a ja drzim pesnice jako jako za veliku betuuuu
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.10.2016 22:11:45
|
|
|
|
zece
|
Da i ja sam primila fraksiparin sada kada sam radila drugo ivf ali dr je rekao da sad cu da priman kleksan i to pre et i sve ce biti u redu i dao mi je vit b 12 da pijem plus iakk vec uzimam neofolik meta i b kompleks na dr wolz sad treba da trazim gde mogu da nadzem vit b12 u formi na methylkobalomin ne na cijanokobalomin tu u makedoniji nema takva forma nuna srecno milicka od se srce
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.10.2016 12:11:43
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Drage moje evo i danasnjeg izvestaja, na uz vidljiva dva gestacijska meska Sreca, sreca radost
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.10.2016 15:17:05
|
|
|
|
nuna78
|
Sreca najveca . Cestitam od srca. Nisam izdrzala Moja beta 154, cudan osecaj , strah od radovanja, ne verujem , zbunjena. Lavice kad ides po bebane?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.10.2016 15:43:40
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Nuna duso pa cestitam to je divna betaaaaaa Jao kako sam srecnaaaaaaa, po beti mozda dobijemo dva drugaraaa Jao bas si me obradovala, jel letis?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.10.2016 18:14:17
|
|
|
|
nuna78
|
Joj, ne znam...bas je cudno ... sutra su biti svesnija sad nesto kao u transu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.10.2016 18:20:41
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Neces biti svesnija tj bar ja nisam. Jos uvek nisam svesna, kao najlepsi san je. Mislim da cu biti svesna tek kad stomacic pocne da raste i da me bebaci sutiraju. Bas mi je drago Nuna ne mogu ti opisati koliko.I tvoj bebac ce biti u junu Jos za dve nedelje i Lavica da nas obraduje, pa mame pingvincica... A nadam se da ce se jos zenica pridruziti na forumu...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.10.2016 18:33:10
|
|
|
|
nuna78
|
Molim se za svaku od nas...hvala vam do neba puno ste mi pomogle. Neverovatno koliko podrska znaci od vas koje bijete istu bitku.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.10.2016 18:50:59
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
samo se opusti duso i uzivaj. Sve ce biti ok, odmaraj sto vise makar prvih par nedelja i obavezno javi prekosutra betu kakva je. A bice odlicna oko 600 sigurno
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.10.2016 20:38:38
|
|
|
|
cekisha
|
Nuna duso čestitam od srca 💕 Trudniceeee Bice sl beta jos veca Crvenooo moja buduća debelice Lavice navijam Ljubim vas sve 💋
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.10.2016 20:44:59
|
|
|
|
nuna78
|
Hvala Cekisha, eto tebe uskoro...ljubim i navijam
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.10.2016 21:15:03
|
|
|
|
zece
|
Nuna cestitkiii
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.10.2016 21:25:36
|
|
|
|
nuna78
|
Hvala, draga...uskoro stize i vreme za tvoje bebane.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 7.10.2016 13:00:33
|
|
|
|
Lavica78
|
Ma bravo, bravo, bravo!!! Ja se nadam gde su dve, tu je i treća Kod mene je situacija sledeca: Svih 7 jć se oplodilo, vratili su mi 3 šestoćelijska embriona, što nije sjajno, ali nije ni presudno... Ostala 4 prate, ali je rekla Milica da ne veruje da će da "dožive" 5. dan. Kako bude, meni treba jedan od ovih što su kod mene, više ne tražim Ljubim vas i grlim
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 7.10.2016 13:05:24
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Lavice bravo za bebace Bebama ce sada biti mnogo bolje kod mame nego u labu, bice sve ok sigurno. Ja sam vukla Nunu pa sada neka ona vuce tebe... Sad se opusti i uzivaj i samo misli pozitivno. Bice sve ok, mora biti
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 7.10.2016 13:07:25
|
|
|
|
nuna78
|
Pitam se gde je nasa Lavica, vucem te za nosic i ja. Bebanima je kod mame lepse, toplije, udobnije sad ce oni fino rasti , a mi cemo ih bodriti i biti tu da podelimo radost za 10 tak dana
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 7.10.2016 13:08:10
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Ja sam napokon ugledala moju betu na fb, sad cekam Nuninu pa Lavicinu pa bete mame pingvina...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 7.10.2016 16:36:03
|
|
|
|
nuna78
|
i ja sam pratila kad ce da objave tvoju
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 7.10.2016 16:40:08
|
|
|
|
Lavica78
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 7.10.2016 16:47:14
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 7.10.2016 23:26:14
|
|
|
|
zece
|
Mnogo sam uplasena bojim se zbog te mutacije dali ce biti sve u redu imam mutacije na faktor5 i 13 heterozigoyne mutacije i na mthfrc677t i na mthfra1298c isto heterozigotne mutacije doktori du mi rekli samo dau narednoj trudnoci ja cu da primam kleksan i sve ce biti u redu ali ostaje ono ali
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 8.10.2016 8:30:13
|
|
|
|
nuna78
|
Zece, bice u redu, ne brini i veruj doktorima.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?