Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.10.2016 17:34:04
|
|
|
|
nuna78
|
Daj Boze da tako bude . Sigurna sam da cemo sve biti srecne mame jednog dana i to cemo strpljivo cekati
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.10.2016 19:13:51
|
|
|
|
nuna78
|
Lavice, dusice, srecno sutra. Drzim palceve za lepe celijice i embrioncice.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.10.2016 19:26:15
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Lavicice srecno sutra, navijam za lepe i kvalitetne jc i embrioncice... Javi nam se sa lepim izvestajem Samo opusteno i pozitivno i sve ce biti ok. I da u cetvrtak zakazan prvi uz u Valjevuuuu
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.10.2016 19:32:56
|
|
|
|
nuna78
|
Bravo Crvenokosa, pozdravi nam Valjevce i javi se sa nalepsim vestima.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.10.2016 19:34:40
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hvala duso nadam se da hocu, taj dan sam cekala ceo zivot Da vidimo da li je ili
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.10.2016 19:37:04
|
|
|
|
nuna78
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.10.2016 19:37:31
|
|
|
|
nuna78
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.10.2016 19:42:38
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 15:30:48
|
|
|
|
Lavica78
|
Evo izveštaja izvađeno 7 jć, u četvrtak posle 12 zovem da vidim kad je transfer. Iskreno se nadam da ce ovaj put biti i eskimcica
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 15:33:53
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Super duso, drzim fige za lepe embrione i za male pingvinciceeee... Juhuuuuu i ti nam se za koji dan pridruzujes...ajde pa da te Nuna vuce za nosic
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 15:35:10
|
|
|
|
Lavica78
|
Da, da, petak je Nunin i moj dan A gde su dve, tu je i treća trudnoća
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 15:41:21
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Od srca vam zelim visoke bete i po dve Dace Bog da sve bude u redu, sad se odmori, opusti, ruckaj vitamine da bebanima bude lepo kad dodju kod mamice
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 15:44:37
|
|
|
|
Lavica78
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 16:06:21
|
|
|
|
nuna78
|
Bravo Lavice, bice to divne bebice i pingvincici. Navijamo za petak
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 16:09:37
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Nuna kako se osecas, ima li kakvih promena? Hoces li raditi test pre bete?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 19:12:54
|
|
|
|
nuna78
|
Ne usudjem se da uradim test, jedino se sad javlja ideja da betu izvadim u cetvrtak, ne znam ni to dal je pametno. Inace nisam slabic, ali sada radije bih zivela u neznanju . Simptomi nista, cice ne bole ma koliko ih nagovaram . Stomak nekad reaguje cudno pa prodje, bojim se da ne krene ciklus. Jedino ta temperatura koja je slicna mi mozda daje nadu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 19:19:03
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Mene grudi ni sada ne bole, jedino me povremeno blago zaboli stomak pa se malo strecam i jedva cekam uz da vidim jel sve ok. Na netu sam citala da su bolovi ok jer se naglo siri materica. Doduse i pojacala mi se potraznja hrane, do sad sam jela jednom dnevno a sada imam tri glavna obroka i tri uzine . Samo nek oni meni rastu, mama ce tek na leto da razmislja o kilazi.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 19:25:04
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Ja nisam mogla da izdrzim i uradila sam test 7 dan. Uradim ga stavim na ravnu podlogu i pojavi se samo kontrolna linija. Sacekam minut ono nista, ne pojavljuje se druga. Ja mislim u sebi ajd mozda je rano, mada sam bila ubedjena da cu ugledati . Ja uzmem test stavim ga u duks i odem u sobu, posle minut dva vadim ga i vidim , ja mislila da umisljam. Pogleda ga i muz i vidi lepu ali svetlu crticu. Posle dva dana sam uradila jos dva za svaki slucaj i su bile tamnije. Mene je bio strah jer su bile roze a ne bordo, bojala sam se da je mala beta. A beta sutradan 340. Bolje je ako mozes da cekas alu ja npr nisam mogla a i bila sam ubedjena da je pozitivan.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 19:25:08
|
|
|
|
nuna78
|
Ne brini za te bolove, iz iskustva trudnica, a puno ih je bilo u mojoj blizini, znam da je svaka to imala. I naravno da je sve ok, zelim da ti cetvrtak bude jedan u nizu najlepsih dana u zivotu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 19:27:34
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Nadam se Nuna, meni cetvrtak a tebi petak...samo nek se redjaju lepi i divni momenti i datumi...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 19:34:27
|
|
|
|
nuna78
|
Daj Boze da tako bude, pa da nam se pridruže Lavica i mame pingvincica.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 22:18:58
|
|
|
|
zece
|
Uzela sam rez od trombofilijama i imam mutacija na faktor v heterozigot i kombinovan mthfr c677t i a1298c heterozigot i rekli su mi da to je razlog za mojih spontani pobacaji i da u sledeca trudnoca primat cu kleksan inekcije i bitce sve ok
< Poruku je uredio zece -- 4.10.2016 22:20:49 >
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 22:26:06
|
|
|
|
nuna78
|
Zece, dobro je da si otkrila problem, sad samo strpljivo i sve ce biti ok.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 23:18:48
|
|
|
|
zece
|
Sada cu se spremati za ivf ali neznam kako ide sa kleksanima dali ihdaju nakon et ili ne
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.10.2016 9:51:32
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Zece dobro je kada si otkrila sta nije u redu. Kod nas daju fraksiparin ili fragmin i to ima trombofilije ukljucuju mu odmah posle et-a, neko pije i aspirin...Nadam se da ce sada sve biti ok...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?