Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.9.2016 15:18:39
|
|
|
|
Lavica78
|
Evo me sa još jedne kontrole. Endometrium se ubucio, prešao je 5, samo nisam sigurna da li je 5,1 ili 5,7. Folikula ima 5 i svi su oko 11-12mm. U petak opet kontrola, verujem da će mi tad ubaciti CTX i da će se znati vreme aspiracije, ali da ne nagađam. Neka nam petak donese lepe vesti
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.9.2016 15:24:20
|
|
|
|
nuna78
|
Super, Lavice, sve lepo napreduju , sad drzim palceve se tako nastavi.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.9.2016 15:25:40
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Lavice divno , ubuckace se on jos do aspiracije. Jel jedes one zezalice, vazno je da predje 7. Drzim fige u petak pa da i tebi i meni donese lepe vesti. Cure da vas pitam jel imala neka od vas problema sa probavom zbog progesterona?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.9.2016 15:42:16
|
|
|
|
nuna78
|
Meni ne utice, ali problem probave moze biti ...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.9.2016 15:46:01
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Nuna daj Boze ali pocinje da me zabrinjava, sa tim stvarima nisam nikada imala problema a sada mi je stomak tri puta veci. Vec izgledam kao trudnica Mada i dodji stomak mi se izgleda nesto ubuckao
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.9.2016 15:51:34
|
|
|
|
nuna78
|
To nije razlog za brigu, malo suvog voca, smokve/sljive i bice reseno. Nije prijatno, ali ko jos mari za to ... samo da potvrdis razlog.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.9.2016 16:08:47
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Ma ja se bojim da to ne smeta bebama A jedem sve to i pijem Donat i Mivelu, meni nek bude kako bude samo da je njima dobro da njima ne naskodi. Strasno koliko banalna stvar te uplasi.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.9.2016 16:14:08
|
|
|
|
nuna78
|
To nece skoditi bebama sigurno, ne brini. Nisi prva trudnica koja ima problem sa probavom, to je cesto na pocetku. Opusti se, molim te, one su dve mrvice koje imaju dovoljno mesta i dobijaju od mame sve sto im je potrebno da rastu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 28.9.2016 16:17:39
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Nuna hvalaaaa Nadam se posto je mama izgleda pocela da jede za troje hihihihhihi...pa pa mojih 55 kg
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.9.2016 10:04:01
|
|
|
|
Lavica78
|
Ma nek' rastu i kilogrami i beta Kupila ja odmah indijski orah, ali tek jutros pojela par komada. Ma ubuciće se meni endometrijum, ne sumnjam u to, samo malo sporije reagujem, verovatno mi se malo poremetio tj produžio ciklus zbog microgynona koji sam pila 33 dana...
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.9.2016 21:09:10
|
|
|
|
nuna78
|
Crvenokosa , lepo spavaj , zelim ti radosno jutro
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.9.2016 21:12:26
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hvala duso, nadam se da ce to biti dan koji cu pamtiti ceo zivot. Sutra se javljam sa detaljnim izvestajem sta se desavalo ovih dana... Samo da mi dodje podne
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.9.2016 21:16:57
|
|
|
|
nuna78
|
Sa nestrpljenjem cekamo potvrdu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.9.2016 21:41:14
|
|
|
|
Lavica78
|
Držimo fige i jako navijamo
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.9.2016 21:43:55
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hvala cure...dace Bog da sve bude u redu. Pa da vas sve povucem za nosice
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 29.9.2016 22:16:19
|
|
|
|
zece
|
ja u utorak idem po rez od moja hla i od trombofilijama nadam se da ce sve biti u redu i antitelama isto
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 30.9.2016 11:43:52
|
|
|
|
Lavica78
|
Zece, držim fige da rezultati budu dobri! Crveno, nestrpljivi smo! Moj današnji rezultat je: endometrium 8.1, počeo je da raste u svom stilu... 7-8 folikula veličine 12-13. Sutra kontrola, stop najverovatnije u nedelju, aspiracija u utorak.
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 30.9.2016 12:03:10
|
|
|
|
nuna78
|
Lavice, lepe vesti...bravo za endometrijum i folikule . Jel stigla jos jedna boca? Zece, navijamo da uskoro krenes u pobedu. U Crveno, cekamo, mada ne sumnjam ni malo, mora biti jos dobrih vesti.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 30.9.2016 12:07:35
|
|
|
|
Lavica78
|
Da, da, dobila i CTX.
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 30.9.2016 15:13:34
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Drage moje evo i mene , beta je 340 Sreca, sreca, radost najveca na svetuuuu
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 30.9.2016 15:17:06
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
I da jedan test sam radila posle 7 dana i pokazao je , 9 dan sam opet radila i opet samo sada tamnije. Taj dan sam uradila dva testica za svaki slucaj. Lepsu stvar u zivotu nisam videla. Prvi put u zivotu ugledala sam . Osecaj je bio i sreca i strah i zbunjenost i ne znam ni ja sama. Danas kod nasih dragih Valjevaca euforija neverovatna, tolika sreca zbog pozitivne bete neverovatno...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 30.9.2016 15:18:34
|
|
|
|
nuna78
|
Divno, divno... mala, vec si pocela da me brines sto te nema, al ko jos moze zameriti velikoj trudnici . Evo i suze su mi posle
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 30.9.2016 15:23:10
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Pa tek oko 12h Bane mi je saopstio rezultate. Pa dva sata putovanja do kuce, pa dok smo otisli da bebanima kupimo lekice...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 30.9.2016 15:26:17
|
|
|
|
nuna78
|
Pa, curice, ti si isla kod Baneta po betu ... nisam znala to
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 30.9.2016 15:29:33
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Pa daaaaaa jos smo se i izgrlili... Ajd malo da vam vadim i zazibice I na uz mi je rekao da dodjem kod njega Sreca, sreca, sreca... Ovi hormoni cudno deluju na mene. Juce sam tako bila smirena, jutros isto samo me oko 10h malo uhvatila panika ali je brzo prosla.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
SpavanjeSnelleDa li vaše dete/beba spava sa vama u krevetu tokom noći?da (
32%)
ne (
52%)
samo deo noći (
16%)
Ukupan broj glasova: 255Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!