Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.10.2016 17:34:04
|
|
|
|
nuna78
|
Daj Boze da tako bude . Sigurna sam da cemo sve biti srecne mame jednog dana i to cemo strpljivo cekati
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.10.2016 19:13:51
|
|
|
|
nuna78
|
Lavice, dusice, srecno sutra. Drzim palceve za lepe celijice i embrioncice.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.10.2016 19:26:15
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Lavicice srecno sutra, navijam za lepe i kvalitetne jc i embrioncice... Javi nam se sa lepim izvestajem Samo opusteno i pozitivno i sve ce biti ok. I da u cetvrtak zakazan prvi uz u Valjevuuuu
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.10.2016 19:32:56
|
|
|
|
nuna78
|
Bravo Crvenokosa, pozdravi nam Valjevce i javi se sa nalepsim vestima.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.10.2016 19:34:40
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hvala duso nadam se da hocu, taj dan sam cekala ceo zivot Da vidimo da li je ili
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.10.2016 19:37:04
|
|
|
|
nuna78
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.10.2016 19:37:31
|
|
|
|
nuna78
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.10.2016 19:42:38
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 15:30:48
|
|
|
|
Lavica78
|
Evo izveštaja izvađeno 7 jć, u četvrtak posle 12 zovem da vidim kad je transfer. Iskreno se nadam da ce ovaj put biti i eskimcica
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 15:33:53
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Super duso, drzim fige za lepe embrione i za male pingvinciceeee... Juhuuuuu i ti nam se za koji dan pridruzujes...ajde pa da te Nuna vuce za nosic
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 15:35:10
|
|
|
|
Lavica78
|
Da, da, petak je Nunin i moj dan A gde su dve, tu je i treća trudnoća
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 15:41:21
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Od srca vam zelim visoke bete i po dve Dace Bog da sve bude u redu, sad se odmori, opusti, ruckaj vitamine da bebanima bude lepo kad dodju kod mamice
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 15:44:37
|
|
|
|
Lavica78
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 16:06:21
|
|
|
|
nuna78
|
Bravo Lavice, bice to divne bebice i pingvincici. Navijamo za petak
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 16:09:37
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Nuna kako se osecas, ima li kakvih promena? Hoces li raditi test pre bete?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 19:12:54
|
|
|
|
nuna78
|
Ne usudjem se da uradim test, jedino se sad javlja ideja da betu izvadim u cetvrtak, ne znam ni to dal je pametno. Inace nisam slabic, ali sada radije bih zivela u neznanju . Simptomi nista, cice ne bole ma koliko ih nagovaram . Stomak nekad reaguje cudno pa prodje, bojim se da ne krene ciklus. Jedino ta temperatura koja je slicna mi mozda daje nadu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 19:19:03
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Mene grudi ni sada ne bole, jedino me povremeno blago zaboli stomak pa se malo strecam i jedva cekam uz da vidim jel sve ok. Na netu sam citala da su bolovi ok jer se naglo siri materica. Doduse i pojacala mi se potraznja hrane, do sad sam jela jednom dnevno a sada imam tri glavna obroka i tri uzine . Samo nek oni meni rastu, mama ce tek na leto da razmislja o kilazi.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 19:25:04
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Ja nisam mogla da izdrzim i uradila sam test 7 dan. Uradim ga stavim na ravnu podlogu i pojavi se samo kontrolna linija. Sacekam minut ono nista, ne pojavljuje se druga. Ja mislim u sebi ajd mozda je rano, mada sam bila ubedjena da cu ugledati . Ja uzmem test stavim ga u duks i odem u sobu, posle minut dva vadim ga i vidim , ja mislila da umisljam. Pogleda ga i muz i vidi lepu ali svetlu crticu. Posle dva dana sam uradila jos dva za svaki slucaj i su bile tamnije. Mene je bio strah jer su bile roze a ne bordo, bojala sam se da je mala beta. A beta sutradan 340. Bolje je ako mozes da cekas alu ja npr nisam mogla a i bila sam ubedjena da je pozitivan.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 19:25:08
|
|
|
|
nuna78
|
Ne brini za te bolove, iz iskustva trudnica, a puno ih je bilo u mojoj blizini, znam da je svaka to imala. I naravno da je sve ok, zelim da ti cetvrtak bude jedan u nizu najlepsih dana u zivotu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 19:27:34
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Nadam se Nuna, meni cetvrtak a tebi petak...samo nek se redjaju lepi i divni momenti i datumi...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 19:34:27
|
|
|
|
nuna78
|
Daj Boze da tako bude, pa da nam se pridruže Lavica i mame pingvincica.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 22:18:58
|
|
|
|
zece
|
Uzela sam rez od trombofilijama i imam mutacija na faktor v heterozigot i kombinovan mthfr c677t i a1298c heterozigot i rekli su mi da to je razlog za mojih spontani pobacaji i da u sledeca trudnoca primat cu kleksan inekcije i bitce sve ok
< Poruku je uredio zece -- 4.10.2016 22:20:49 >
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 22:26:06
|
|
|
|
nuna78
|
Zece, dobro je da si otkrila problem, sad samo strpljivo i sve ce biti ok.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.10.2016 23:18:48
|
|
|
|
zece
|
Sada cu se spremati za ivf ali neznam kako ide sa kleksanima dali ihdaju nakon et ili ne
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.10.2016 9:51:32
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Zece dobro je kada si otkrila sta nije u redu. Kod nas daju fraksiparin ili fragmin i to ima trombofilije ukljucuju mu odmah posle et-a, neko pije i aspirin...Nadam se da ce sada sve biti ok...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?