Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 24.9.2016 20:19:15
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
E sad nemoj da se isprepadas kao ja pa da ne mozes da se potpises ili da skaces po sali hihihihihihi Bice to sve ok sigurno. Tj pozivaju tebe i supruga i tu potpisujete pristanak.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 24.9.2016 20:23:26
|
|
|
|
nuna78
|
Hvala, da se ne isprepadam odmah. Valjda cu ih izljubiti sutra.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 24.9.2016 20:26:11
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Ja sam se vala isprepadala za ceo zivot. Nisam znala kako se zovem kad sam usla u ordinaciju. Hihihihihi meni je doslo da skocim na Bana kad mi je rekao da cemo raditi et, da ga kisnem da pukne
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 24.9.2016 20:45:48
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Salu na stranu samo se ti opusti i ne razmisljaj o ishodu. Budi pozitivna i nasmejana da bebanima bude lepo kad dodju kod mame. Drzim fige
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.9.2016 13:58:46
|
|
|
|
nuna78
|
Mile moje, danas imam najlepse vesti. Pocinjem da verujem u cuda , sve su oplodile. Tri su kod mene, a jedna je ostala na posmatranju. Lepo su napredovale ova tri dana i krecemo u nove muke . Hvala na podrsci, inace nisam tako slaba i cmizdrava , al eto ... Navijam za sve nas i ljubim vas . Lavice, daj nosic
< Poruku je uredio nuna78 -- 25.9.2016 14:00:06 >
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.9.2016 14:02:18
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Super Nuna bas mi je drago , eto makar jedne lepe vesti danas. Svaka cas za tri bebana Jel znas koliko celijski su bili, kada je beta? Jesi li ih sve izljubila tamo ili si se izgubila od srece ?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.9.2016 14:07:18
|
|
|
|
cekisha
|
Bravo Nuna, mnogo mi je drago. 😀 Sad samo strpljenja, i bice sve ok. Mi cemo ipak ici po naše 🐧, beta je 0.Dala sam sebi oduska, i sad skupljam energiju za dalje. Ljubim vas
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.9.2016 14:22:49
|
|
|
|
nuna78
|
Unapred sam pocela da placem u hodniku,a muz uzdisao i tesio me jer je izgledalo kao da nas pripremaju na lose vesti i da Bane nije raspolozen. Naravno da to nije istina samo su u strahu velike oci. Kad je Bane pomenuo trasfer, samo sam pitala oce li ga biti i oduvala svu muku. Kazu da su celije bile dobre, kako smo poceli dobro smo dogurali desetocelijske i devetoceliska jedna. Cekisha, bas mi je zao , ocekivala sam dobre vesti . Drzi se, ljubim te i grlim jako. Spremi se za svoje pingvincice.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.9.2016 14:50:48
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Nuna duso to su super embrioncici E sada ces tek da vidis sta je neizvesnost i iscekivanje. Sad odmaraj, mazi stomacic...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 25.9.2016 15:07:40
|
|
|
|
zece
|
Cekisha zao mi je ali mlada si i imas nadez moj rez od hla i od trombofilijama nije gotov rekli su mi da se javim u petak to sam reklai mojoj gin da uhvati vezu za poskoro da se zavrsi sve to poskoro
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.9.2016 7:54:46
|
|
|
|
Lavica78
|
Devooojkeeee! Nuna, braaaavoooo Čekiša baš mi je žao, ali imaš svoje smrzlice Mene evo u Valjevu, čekam vađenje krvi. Inače, stalno sam u nekoj akciji da ne bih imala vremena puno da razmišljam Grlim vas i ljubim, pa pišem kad dođe do finiša 😉
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 26.9.2016 8:27:28
|
|
|
|
nuna78
|
Lavice ... sad svima kazem da je vantelesns nista, samo kad ne bi imale glavu. Zato samo akcija .
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.9.2016 9:29:07
|
|
|
|
nuna78
|
Kako ste devojcice? Crvenokosa jos malcic , ajde jedno velikooo radovanje da usledi .
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.9.2016 9:33:07
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Nuna nas tri leskarimo hihihihi...jos samo tri dana. I ja se nadam velikoj beti. Kako ste vas cetvoro ? Jao Nuna zamisli trojke
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.9.2016 10:17:02
|
|
|
|
nuna78
|
Evo i mi leskarimo, nadamo se , strahujemo, molimo se i vec znas kako to ide. Dva dana sam bila euforicna sad vec luda glava radi po svome . Ipak verujem da ce biti dobro, ovo je sastavni deo. Malo je i dosadno pa od sutra moram da malo organizujem drustveni zivot. Samo ti opusteno, one su tu i u cetvrtak samo da potvrdis
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.9.2016 11:04:11
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Samo budi opustena i bice sta bude. Na to ne mozes da utices. Ja sam pre neki dan zvala muza i pocela da placem da nismo uspeli. On kaze meni odakle ti to sad ja ne sumnjam u uspeh. A meni neka rekla kako posle 2 dana od et ima T 37 a ja je nisam imala. Ajoj kako sam plakala. Luda glava sta da ti kazem...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.9.2016 11:14:21
|
|
|
|
nuna78
|
Uff, meni su dan posle aspiracije poceli simptomi pms-a i onda sam pomislila super bar necu ih necu pratiti jer je sve od hormona. Medjutim, sad sam u velikom strahu da ne pocne ciklus i da im ne dam ni sansu da se usade. To nije bas realno, tek je 15 dan ali eto mašta može svašta.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.9.2016 11:21:34
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Znas kako u stimulisanom ciklusu je tesko pratiti simptome zbog hormona. Ipak je organizam isforsiran i to mora nekako da se manifestuje. Najbolji simptom ce nam biti pozitivan test ili jako velika beta Samo se opusti i ne razmisljaj, sada smo u situaciji da se hvatamo za slamku spasa ili bilo kakav tracak nade...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.9.2016 12:46:10
|
|
|
|
Lavica78
|
Drage moje, u najvećem broju slučajeva simptomi trudnoće i jesu kao simptomi PMS-a, ali kao što reče i Crvenokosa, puni smo hormona pa to ne može biti relevantno... Mene su npr grudi bolele od hormona, pa su polako prestajale, i prestale i onda opet počele i beta je bila pozitivna... Čim su počele manje da bole, znala sam da nešto nije u redu zato će sad da bole svih 9 meseci Nuna, draga, ta sa kratkom kosom nisam ja, sad sam upoznala grupu pa znam da si me zamenila sa drugom curom, ali to sad nije ni važno... Kod mene nešto ide traljavo, imam 5 folikula, ali su moji ubedljivo najmanji (7 i 8 mm) ali daću im šansu Dr. Bane je rekao da će proces biti malo sporiji, tj duži, ali bitno je da ima folikula. Duplirao mi je dozu merionala. Nego, ono što me brine, a pre svega čudi jeste tanak endometrium, samo 2.5. Meni je ceo život debeli endometrium pravio problem. Svaki put kada bih odlazila na UZ pred sam ciklus dr bi mi uvek govorili da sam možda trudna pošto mi je jako debeo endometrium... Godinama sam oguglala na te njihove komentare, ali s početka bi mi se oči uvek zacaklile... Elem, i kako sad mali Ali dajmo i njemu šansu Sve vas grlim i očekujem veeeliiiikeeee bete pa da me sve vučete za nosiće da mi povećate šansu
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.9.2016 12:56:53
|
|
|
|
nuna78
|
Lavice, nadam se... te proklete grudi a da su bar neke, pa da im oprostim sto prave probleme . Za endometrijum ne brini nista, folikuli su maleni cim narastu narasce i on. Meni je jedan dan bio 4,7 sutra vec 6,7 - Bane samo ceka da prece 6 posle vise ne brine. Polako, sve dodje na svoje i ko zna zasta je dobro. A mora biti dobro. Sad je kontrola u cetvrtak? E izgleda da te onda uopste nisam primetila, izvini ...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.9.2016 13:04:24
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Lavice ubucice se on ne brini se. Kreni odmah da jedes svez ananas, brazilski orah, kvas, cveklu. .meni je bio tanak pa se ubuckao od svega toga. Najvaznije je da ti dobijes kvalitetne jc i da se one oplode. Nekome ide brze nekome sporije ali je vazan krajnji rezultat.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.9.2016 13:06:20
|
|
|
|
Lavica78
|
Ma u tom stanju dobro je da ne odemo kući bez muževa Sutra je kontrola, pošto mi je duplirao merional rekao mi je da dođem sutra da vidi kako ću da reagujem... Ma ja imam puno poverenje u Dr. Baneta i znam da sam u dobrim rukama. Prirodno je da malo brinem, ali ne previše. Na kraju krajeva, prerano je za brigu. U stvari brigi i panici ne bi trebalo da ikad bude mesta. Samo pustiš, pa biće kako mora Naše je da uradimo sve što je u našoj moći i da puuustiiimooo
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.9.2016 20:09:51
|
|
|
|
cekisha
|
Zenice kako ste mi? Nuna organizuj neko društvo, glava ce sad da ti radi ko luda, bice ti lakše sigurno. Kad god sam ostala sama imala sam neviđene filmove u glavi. Lavice, sve ce to biti u redu, samo veruj doci, zna on najbolje. Sad ce to sve lepo da naraste i ide brze. Crvenooo nemoj to da čujem, ti si borac veliki. Ja verujem u tebe 💋 A ja se spremam za moje 🐧ako Bog da. Ljubim vas
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.9.2016 20:21:38
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Ceki ja verujem u moje smrzlice, znam da su na sigurnom i da im je lepo kod mame. Jos samo u petak to i da potvrdimo i da ugledam
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.9.2016 20:56:13
|
|
|
|
nuna78
|
Crveno, dugo su cekale i sad ce uzivati 9 meseci kod mamice. Cekisha, Zavicaj , ovo je godina pingvicica, lepo se pripremite Lavice, javljaj kako napredujes.
< Poruku je uredio nuna78 -- 27.9.2016 20:58:31 >
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?