|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo II deo
16.10.2016 20:33:48   
Crvenokosaaa
Nuna duso srecno sutra i javi nam se sa lepim izvestajem. Navijam za user posted image user posted image
Lavice kako si, jos malo i 19 je tu user posted image

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1651
17.10.2016 9:49:57   
Lavica78
Drage moje, biće sve to super, videćete user posted image
Mene je već uhvatio neizbežno, ne znam više šta bih sama sa sobom i sa ovoliko slobodnog vremena... Do danas sam se dobro držala, ali danas mi je prestalo Idea user posted image
Obećala sam sebi da neću ranije da radim betu, tako da moram izdržati user posted image
Čekam vaše izveštaje user posted image Ljubim vas!

Your mind is a GARDEN
Your thoughts are the SEEDS
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

(odgovor članu Crvenokosaaa)
Direktna veza do poruke: 1652
17.10.2016 9:51:35   
Lavica78
Neizbežno = neizdrž
Prestalo = ponestalo ideja
user posted image

Your mind is a GARDEN
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 1653
17.10.2016 14:10:05   
Crvenokosaaa
Lavice tebe vec drmaju trudnicki hormoni user posted image
Nuna duso cekamo izvestaj user posted image
Mi sutra idemo na uz, samo da i on prodje ne znam vise sta cu od sebe...

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 1654
17.10.2016 14:36:05   
nuna78
Evo mene , imamo jednu user posted image ...srecna i zahvalna Bogu...gestaciski mesak 8mm, kaze Bane vidi se sve sto treba, za 10 tak dana na novi uz. Toliko sam mastala o ovome a i dalje deluje neverovatno. .uhh
Crvenokosa , uzivaj i srećno sutra ...Bane je i dalje lep user posted image .
Lavice , sve znam, samo napred procice i ovih par dana i radovacemo se user posted image

Direktna veza do poruke: 1655
18.10.2016 6:46:36   
Crvenokosaaa
Nuna duso cestitam divnooooooo user posted image user posted image user posted image , hahahaha jesi ti zato isla kod njih user posted image ?

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1656
18.10.2016 9:54:46   
bgdtanja
Zdravo svima.Nova sam na forumu i po prvi put se spremam za VTO.Uradila sam sve potrebne analize za prvostepenu komisiju ,čekam rezultate i i do kraja nedelje predajem papire u Nemanjinu.Izabracu Valjevo za postupak.Moze li mi neko reci kako ide dalje posle Nemanjine,koliko se ceka na drugostepenu u VIšegradskoj,a koliko posle nje na konsultacije u Valjevu?

Direktna veza do poruke: 1657
18.10.2016 13:23:14   
Crvenokosaaa
Cure moje evo i mene user posted image user posted image
Videla sam user posted image user posted image i user posted image user posted image . Neverovatno kako kuckaju srculenca, nista lepse u zivotu nisam videla...savrseni su user posted image
Za dve nedelje opet kontrolica user posted image
I da Bane je lep i divan kao i uvek user posted image user posted image user posted image , nisi Nuna samo ti uzivala u pogledu hihihihihi

(odgovor članu bgdtanja)
Direktna veza do poruke: 1658
18.10.2016 13:26:25   
Crvenokosaaa
Tanja kao prvo da ti pozelim dobrodoslicu user posted image user posted image user posted image , nadam se da cemo se druziti ovde na forumu, ako te nesto zanima tu sam. Sto se tice pitanja na njih ne znam odgovor jer sam ja drugostepenu imala u Valjevu, ali javice se neka cura koja zna kako to ide. Ja sam npr od drugostepene do konsultacija cekala oko mesec ipo.

Direktna veza do poruke: 1659
18.10.2016 13:28:40   
Crvenokosaaa
Lavice da li ti nisi mozda danas radila betu? Kad sam bila tamo vec su imali dve bete jer su mame bile nestrpljive i nisu mogle da cekaju sutra...

Direktna veza do poruke: 1660
18.10.2016 13:37:53   
bgdtanja
Hvala na dobrodošlici 😊.Malopre sam se baš smorila,podigla sam rezultate briseva za supruga i mene oba su pozitivna na Micoplazmu i Ureoplazmu.Nije mi jasno kako kad sam pre 4 meseca pred hsg ja radila i svi su bili negativni.Suprug nikada do sada nije radio briseve,njegov urolog na kliničkom centru mu je samo ispitao hormone a briseve nikada nije ni pominjao.Baš sam besna!

Direktna veza do poruke: 1661
18.10.2016 13:44:50   
Crvenokosaaa
E jbg uvek mora da ima neka zackoljica. Sad trk kod dr da vam prepisu terapiju kako bi je sto pre uklonili. Ne znam sta bih ti rekla, nisam hvala Bogu imala iskustva sa tim. Origanovo ulje je dobro za bakterije.

(odgovor članu bgdtanja)
Direktna veza do poruke: 1662
18.10.2016 13:57:23   
Lavica78
Eheheheeeej, nisam bila nestrpljiva ni ja ni one, obe su pre mene radile transfer user posted image
Prvih pet cura je imalo negativne bete, sad je krenuo pozitivan niz... Strpecu se do sutra user posted image
Tanja, i meni se jednom od 101 desilo da mi brisevi ne budu dobri... Brzo na terapiju pa u pobede... Ne čeka se dugo od prvostepene do drugostepene, svega mesec dana i još toliko do konsultacija...
Crvenokosa, Nuna, uživajte u svojoj sreći, nadam se da ću vam se i ja uskoro pridružiti user posted image

Your mind is a GARDEN
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

Direktna veza do poruke: 1663
18.10.2016 15:08:27   
Crvenokosaaa
Hoces lavice jos ukoliko sutra. Drzim fige sutra za veliku betu i javljaj nam rezultat. Bice to ogromna beta sigurna sam user posted image Za jednu betu sam cula kada su rekle i smejale se sto nije mogla da saceka, e sad dal je iz tvoje grupe ili je nesto drugo u pitanju ne znam.

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 1664
18.10.2016 15:14:57   
nuna78
Crvenokosa, divno divno...meni odmah krenu suze..Nego, sta ces ti da se preselis u Valjevo ? user posted image
Lavice drugarice...jos jednu noc prespavas i eto srece user posted image .
Tanja, dobro nam dosla. Leci bakterije, a dalje cemo te sve uputiti.

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 1665
18.10.2016 15:21:38   
Crvenokosaaa
Nuna izgleda da bi se nas dve obe preselile user posted image ja se iskreno nadam da niko od njih ovo ne cita. Pomislili bi ko zna sta user posted image , al nas dve samo iznosimo cinjenice...jedino nam Lavica nesto cuti user posted image

< Poruku je uredio Crvenokosaaa -- 18.10.2016 15:22:55 >

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1666
18.10.2016 15:24:26   
bgdtanja
Hvala svima na odgovorima.Baš sam se šokirala,nikada nisam imala bakterije a više puta sam radila briseve 🙁Sutra idem kod ginekologa pa krećem sa lečenjem.

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1667
18.10.2016 15:26:27   
nuna78
Lavica, mudra user posted image ...cuti. A stvarno nista netacno nismo rekli...lep i divni svi user posted image

Direktna veza do poruke: 1668
18.10.2016 15:29:18   
Crvenokosaaa
Tanja srecno i bice to sve ok, ponekad ne ide sve bas onako kako smo planirali. Javljaj nam sta si uradila.
Jao Nuna ala se sada izvlacis znam ja sta si ti mislila user posted image , a Lavica je mucak ona ne komentarise user posted image

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1669
18.10.2016 15:32:23   
nuna78
Psttt...ne moras sve da odas. Ja sam sledeci uz planirala u Kv, al ako ovako nastavis..možda se i predomislim.

Direktna veza do poruke: 1670
18.10.2016 15:52:14   
Crvenokosaaa
Od sada cutim k'o zalivena hihihihi user posted image

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1671
18.10.2016 17:22:34   
Bebana17
(
BgdTanja, ne moras imati sterilne briseve za prvostepenu komisiju u Nemanjinoj, barem meni nisy pravili problem. I drugostepenu mozes u Valjevu da radis, brze ces je zavrsiti nego u Visegradskoj (iz dva puta se radi u Visegradskoj). To vam je neka sveza infekcija, brzo cete je izleciti, pa odmah ponovite briseve, a ti jos jednom kroz tri nedelje od prestanka terapije, da budes sigurna da si se resila bestija.

Direktna veza do poruke: 1672
18.10.2016 17:23:57   
Bebana17
I naravno, cestitam svim novopecenim "valjevskim" mamicama, da nas bude sto vise user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1673
18.10.2016 20:57:59   
nuna78
Hvala, bebana...user posted image user posted image user posted image .
Nadam se da ces nas biti jos puno puno...

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1674
19.10.2016 10:01:47   
Lavica78
Da ne bude da mudro ćutim, sve žene su odlepile za lepim Banetom, al meni moj lepši user posted image
Sad sam ja čekaš do 2-3 pa se javim.

Your mind is a GARDEN
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here