Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.10.2016 11:11:31
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Lavice ipak si ti mucak Srecnooooooo i da nam javis veliku betuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.10.2016 11:25:15
|
|
|
|
nuna78
|
Lavice ...betu kao soliter cekamo, a ovo cemo kasnije da raspravimo
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.10.2016 11:33:12
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Bice to beta velikaaaaaaaa samo tako, pa da nam Nuna drugari dobiju jos drugara ... Ja sam pricala sa muzem i kazem ja njemu kako cemo mi nasoj deci objasniti kako su nastala. Kako objasniti pa duso bili ste zaledjeni, pa su vas odledili pa vratili kod mame i rodili ste se. A sto je najbolje kad nam kazu kako ste nas napravili ja cu da kazem, jok ja vas napravili Bane i Milica ja sa tim nemam nista...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.10.2016 13:08:54
|
|
|
|
Lavica78
|
Truuudnaaaaaa, beta 160. Izgleda da ću da mu za početak rodim jedno dete E i ja sam razmišljala kako ćemo deci da objasnimo
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.10.2016 13:10:41
|
|
|
|
nuna78
|
Bravo Lavice, bravo dusice.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.10.2016 13:22:03
|
|
|
|
nuna78
|
Dobro dosla u klub iscekivanja uz-ova ... nikad se ne zna, moze biti tu i dva drugara...recice nam Bane za 7 dana. Lepe vesti, bas se radujem. Kako se osecas? Ajde sad vuci za nosic mame pingvicica da nam se uskoro pridruze.
< Poruku je uredio nuna78 -- 19.10.2016 13:23:12 >
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.10.2016 13:55:46
|
|
|
|
Lavica78
|
Vučem sve za nosiće jaaaakoooo Uh, ne znam šta da vam kažem, potpuno sam van sebe... Do bete nisam imala ni jedan simptom, sad odjednom imam Psiha je čudo...Malo sam u strahu pošto je prošli put bila biohemijska, ali lepa je beta za 12. dan pa se nadam da ce sve biti u redu.
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.10.2016 14:01:47
|
|
|
|
nuna78
|
Lavice, opstencija, beta je trocifrenaaaaa, prava si trudnicaaaaa. Nema mesta strahu. I meni su grudi pocele boleti dan posle bete, a pre toga sam ih zagledala ispipavala a one nista. . Lepo meni rece ginekolog - odsrafi glavu i sve ce biti ok.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.10.2016 15:04:22
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Lavice duso cestitam Beta je divna nista nemoj da se brines. Jao kako mi je drago ne mogu ti opisati, bas sam srecna zbog tebe... Dobili smo jos jednog ili dva drugara jupi jupi Lepo lepo sve tri smo , sad cekamo mame pingvincica pa Tanju... Divno, divno znam kako ce osecas. E pa draga bas mi je drago sto ces od danas da iskusis draz neizvesnosti cekanja uz, tj neizvesnost od jednog do drugog...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.10.2016 15:05:44
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Jel bre Lavice jel ja tebi cestita i na fb?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.10.2016 15:09:21
|
|
|
|
Lavica78
|
izgleda da jesi Taman me pozovi za frienda ako hoćeš
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.10.2016 18:58:43
|
|
|
|
zece
|
lavicee cestitam
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.10.2016 12:41:48
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Lavicice jesi ponavljala betu? Nuna trudnice kako si? Zece dokle si ti stigla?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.10.2016 12:46:24
|
|
|
|
nuna78
|
Eee...cekamo Lavicu sa ogromnom betom . Dobro sam, kao sve trudnice , malo ovako malo onako. Jel si se ti umirila od kad si cula srculeca.?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.10.2016 13:33:24
|
|
|
|
Lavica78
|
E evo mene, sa ne tako dobrim, ali ni lošim vestima. Za 48h se beta nije duplirala, tj bila je 160, sad je 293. Desilo se upravo ono čega sam se plašila, ali kako nije prošlo 72h, daću joj šansu. Verovatno cu uraditi u sutra, da se malo smirim, pa onda opet u ponedeljak, pošto su mi tako rekli Valjevčani. Nadam se da će do ponedeljka da bude bar 600. Malo sam se smorucnula...
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.10.2016 13:40:08
|
|
|
|
nuna78
|
Lavice, nije to lose...skoro da je dupla...bice to dobro na kraju. Nema predaje, samo polako. Sad ce ona da uhvati zalet i ponedeljak ce biti sigurno preko 600. Drzimo fige
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.10.2016 18:53:07
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Lavice nemoj da se brines to je opet ok beta, mozda je bio jos jedan plod pa je on npr odustao...ima tu varijacija koliko hoces. Sve dok ne pada u redu je. Jesi vadila u istom labu? Jako malo mu je falilo da se udupla. Nunice sad strepim do sledeceg uz, videcete kako je, svaki put je sve veca neizvesnost i nestrpljivost.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.10.2016 11:00:05
|
|
|
|
Lavica78
|
Ma i ja imam osećaj da će biti sve ok. Jesam, vadila sam u istom labu. Uradicu u ponedeljak, nadam se da će biti oko 600, i 72h je prihvatljivo za dupliranje Znači, Igranka bez prestanka... A što tako često idete na UZ? Moj dr je inače protiv čestih UZ, na zapadu se ide 2-3 puta, ovde kod nas svako malo...
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 22.10.2016 17:20:14
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Meni uz ne smeta, ja ga jedva cekam da vidim bebe. Pa na prvi ides da se vidi da li postoji mesak i kakav je, posle 2 nedelje da se vidi da li se formirao plod, zumancana kesa i srcana radnja, treci je opet za 2 nedelje tu se gledaju otkucaji i formiranost ploda...e vec sledeci uz je za mesec dana. Kontrole zavise i od toga kakva je trudnoca, da li je rizicna, da li postoje neke komplikacije...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 24.10.2016 9:52:52
|
|
|
|
zece
|
Mm ima zakazano za 21 novembar za hla i odkad uradi to cekatce mu rez5 nedelje i po nova god ppcinemo sa ivf
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 24.10.2016 9:54:10
|
|
|
|
zece
|
Primat cu kleksan 1 nedela pre et i nakon toga cela trudnoca radi trombofilije
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 24.10.2016 10:04:19
|
|
|
|
zece
|
I cekam vit d da bude nad 30 moji je bio 24,1 i dr mi je rekao znas li koliko neuspesnih ivf imamo zbog nedostatak na vit d i ne razmislaju pravo da mi rade ivf ako nije vit d nad 30
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 24.10.2016 13:30:24
|
|
|
|
Lavica78
|
Drage moje beta danas 678 Malo sam odahnula, ali sam i dalje malo u strahu, što je i normalno kad nešto ovako dugo iščekuješ... U stvari da li je to strah ili neverica Sledeći korak je UZ, sačekaću da se moja dr vrati sa bolovanja, pa ću ići, do tada bi trebalo i srculenca da se čuje Zece, samo polako i strpljivo, sve to ima svoje...
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 24.10.2016 13:30:26
|
|
|
|
nuna78
|
Lavice, javi nam lepe vesti
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 24.10.2016 13:33:35
|
|
|
|
nuna78
|
Bas mislim na tebe...ma bravo. Divna vest . Znamo kako ti , ja se povremeno pitam da li je ovo stvarno
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?