Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.6.2016 8:25:54
|
|
|
|
Trcosava
|
Ko nije videona FB, d se pohvalim i ovde da sam već na 58.7kg Posao radi svoje, a i to da na žalost skoro da uopšte nemam vremena da jedem Dok pre podne poobavljam sve što treba, ne stignem da jedem, a u 12 već moram iz kuće da ovdedem malog. Jedem tek na poslu. Dva dana stižem kući u pola 1 noću i tad naravno ne jedem Sve će biti bolje kad Luka krene u vrtić
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.6.2016 10:28:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Zemunka, koliko si visoka? Meni nešto u glavi da si visoka, pa razmišljam, nisi daleko od želejne težine. Ili grešim za visinu? Trco bravo! Veseli kolačiću, samo napred! IZVORNA PORUKA: Zemunka85 Trco ziausta, ali zaaaista ti svaka cast. Secam se kada sam komentarisala tvoj post da su nam iste putanej kilaze pre i posle trudnoce i sada i tako to .. ja i dalje nisam ni blizu zeljenog, a vidim da si ti pala ispod 60. Bravo bravo ... Ja sam 63,8 sad ..
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 23.6.2016 21:28:25
|
|
|
|
Zemunka85
|
Dunja, pa jesam, oko 173cm mozda i 175cm .. ali sam ceo zivot jezivo mrsava i kao kostur i to je nekako moje prirodno stanje u kom se dobro osecam i psihicki i fizicki. Do skoro sam imala 70, sto je npr za 48kg od pre par god ogromna razlika. Ok 48kg je ziv les na moju visinu ali zatrudnela sam sa 58 to mi je saaaaaaasvim ok. Sa ovih preko 65 se osecam bas tromo i naduveno, tesko .. kako padaju kile bas sam fizicki bolje sada sam na oko 63.Da doguram do 60, pa cu i ova 2 lako .. taman za koji mesec bih i bebu ako uspem da udjem u tu trudnocu kao u proslu, supeer!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 27.6.2016 10:55:34
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Kao što sam obećala 1.2. Struk (kod pupka) 93 cm Bokovi 111 cm Butine 62,5 cm Da se malo divim samoj sebi 27.06. Struk 77.5 Bokovi 98 Butine 52.5 Kilaža 57
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.7.2016 12:31:15
|
|
|
|
Modessty
|
JA se ne javljah ovde, al eto da napišem da vežbam redovno već nekoliko meseci! Ne držim neku dijetu. Poslednja tri meseca ne pijem kafu i ne koristim šećer. Pojedem po nekad neki kolač ili parče torte. Već se oseća razlika. Za sada je 7 kg otišlo dole. Idemo dalje...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.7.2016 13:39:16
|
|
|
|
branki*
|
Bravo,bravo,mod Ja necu da se hvalim batalila vezbanje,pocela i radila nedto malo i mrzi me..joooj,koliko mrzim da vezbam,uh!a,volim da sam zategnuta
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 2.9.2016 22:06:59
|
|
|
|
Peace*
|
Vežbala ja, vežbala sa tetka Jilian (nemam pojma dal se tako piše, a i baš me briga)... kad sam počela, najveći boli je bio u listovima, i u leđima, čak sam i pisala ovde o tome, osećaj kao upala bubrega recimo. To je trajalo nedeljama, lagano prestajalo, i vraćalo se... posle nekog vremena, taj bol se javljao ako preskočim vežbanje nekoliko dana za redom. Početakom avgusta na moru, i jedan dan stojim na plaži, ne radim ništa (bukvalno!!!) i više se nisam mogla pomeriti - tako me ušinulo u leđima, kroz guzicu, i kroz list. Jedva sam se vratila iz Grčke. Dr reče da sam nizala grešku na grešku... od divljanja biciklom nakon što godinama ništa nisam radila, pa još i divljanje sa tetom Jilian. Kaže da takve vežbe nikako nisu preporučljive posle 30te (napričala mi je svašta o pršljenovima, i kojekavim vezivima među njima, ali ja ne bih lupetala javno). Završih na magnetu, struji i laseru, i vežbam svako jutro vežbe za kičmu. Kaže da sam sad ok, mogu sve sem tenisa, i menjam navike saginjanja i istezanja, a od svega mi veš mašina zadaje najveće probleme. Takođe, terapija strujom i magnetom će biti ponovljena u decembru pred skijanje, naravno, vežbati moram svaki dan. Oprezno sa vežbanjem, nije Jilian za svakoga!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.9.2016 6:20:47
|
|
|
|
Trcosava
|
Peace ne znam šta da ti kažem. Ja nikakav problem nemam ni dan danas. Ona doduše naglasi da nisu sve vežbe za svakoga. Meni je dosta pomoglo to što sam ihahaj godina unazad išla na vežbe i gde je bio tip koji nas je ispravljao da li pravilno radimo i od toga kreće sve. Možda si se i forsirala previše, od starta radila težu varijantu... Žao mi što si tako završila. Ja ne vežbam već mesecima. Jednostavno nemam kad. Planiram da vežbam kad radim popodne, ali to je ovaj mesec nemoguće.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.9.2016 12:59:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja nisam vežbala 2.5 meseca, nadam se da ću opet početi uskoro. Ovih dana sam plivala dosta, tako da mi to znači i prija, a i pešačim puno, ponekada uradim trbušnjake.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 3.9.2016 17:27:24
|
|
|
|
emicaa
|
koliko posle poroda se smije poceti sa vjezbanjem ili da pitam svoju doktoricu rado bih malo zategla stomacic
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 1.10.2016 23:09:56
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja nisam vežbala 2.5 meseca, nadam se da ću opet početi uskoro. Ovih dana sam plivala dosta, tako da mi to znači i prija, a i pešačim puno, ponekada uradim trbušnjake. Sada već 3,5 meseca Počeh prekjuče sa trbušnjacima (onih od 8 minuta), pa sam danas ponovila, jao kako je bolelo. Nisam osećala upalu dok nisam počela da vežbam. Radiću par dana trbušnjake, pa krećem sa Jilian.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 10.10.2016 21:55:39
|
|
|
|
emicaa
|
planiram ovih dana poceti sa vjezbicama,ali ja bih samo da se zategnem i da skinem stomak,ne bih da izgledam jos mrsavije jer imam 48 kg tako da nemam sta vise skinuti.Dal je Julian dobra za mene
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 10.10.2016 22:20:07
|
|
|
|
eca89
|
Emice, ja mislim da je ona super za zatezanje, a za stomak su super ove vjezbice sto ih Dunja pominje!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.10.2016 11:57:11
|
|
|
|
emicaa
|
odgledah sad ovaj Dunjin video,mislim da cu definitivno poceti sa tim ali ako pocnem i sa drugim da mi nece biti previse. Dunja kako si ti radila,jesi li kombinovala ili prvo jedne pa druge
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.10.2016 12:29:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Emice, ne znam tačno na koje misliš? One za stomak uradim tako po redu, kako i na videu za 8 minuta, i jako brzo se skida stomak. Na koje druge si mislila?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.10.2016 13:13:07
|
|
|
|
emicaa
|
one sto je TRca radila,ne znam u stvari ni dal su mi potrebne i one
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.10.2016 13:22:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Baš sam juče razmišljala, hm, možda, ali ne da radiš level 3 i teže, jer tebi ne treba skidanje kilaže, možda da radiš lagano, level 1, enentualno level 2. Neka i Trca kaže šta misli.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.10.2016 15:00:41
|
|
|
|
emicaa
|
Hvala ti,idoh sad u Trcu ganjati
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.10.2016 15:16:45
|
|
|
|
mama krava
|
Ja sam pre mesec dana ponovo počela i prvih tri dana nisam ni u wc mogla da idem...tj bolelao me je sve kada bih pokušala da sednema na šolju ... Sad sam i yogu ubacila i opet me boli svaka kpščica, ali svidja mi se...
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.10.2016 20:19:09
|
|
|
|
emicaa
|
odradih trbusnjake,sutra ce vjerovatno bolit i kad udahnem mozda cu kad prodje upala misica na stomaku poceti sa ovim vjezbama za noge od 8 minuta
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.10.2016 15:22:45
|
|
|
|
emicaa
|
halo ostale aktivirajte se malo,nemojte samo ja da ovde pisem i da sama vjezbam uglavnom odradih i drugi dan,stomacni misici jos ne bole ali zato bole ovi na vratu mislim da cu od sutra vece poceti sa ovim od Jilian,prva dva nivoa i tako cu se vrtit u krug dok ne budem maca
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.10.2016 15:40:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, ja ti pruzam moralnu podrsku :) Za mesec dana ce biti sest meseci od porodjaja pa cu i ja tada polako da se aktiviram.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.10.2016 15:57:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Realno ja imam vremena za vezbanje dok ne odem na casove, ali iskreno me sad mrzi.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.10.2016 16:16:03
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR halo ostale aktivirajte se malo,nemojte samo ja da ovde pisem i da sama vjezbam uglavnom odradih i drugi dan,stomacni misici jos ne bole ali zato bole ovi na vratu mislim da cu od sutra vece poceti sa ovim od Jilian,prva dva nivoa i tako cu se vrtit u krug dok ne budem maca Trudi se da što manje vučeš vrat na gore kada radiš trbušnjake. Ruke ti služe samo da pridrže vrat, a najveći teret da bude na trbušnjacima, nikako na vratu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.10.2016 9:55:47
|
|
|
|
isidora88
|
ja nikako da se aktiviram, jos makar 10 kg moram da skinem, uzas
|
Anketa
Minavb vs. Verolino eni26Minavb vs. Verolino
Ko je pametniji ? :))) Minavb (
30%)
Verolino (
70%)
Ukupan broj glasova: 385Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!