|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
18.8.2016 14:31:30   
lesica
I bolesti, i nase zdravstvo, i sve skupa....
Ne mogu više, umorna sam kao nikada do sad user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 2076
18.8.2016 14:44:28   
vonavoj
u bre lesice,sta se desava!?
Wiv,ebi im sve po spisku,da li neko odgovoran moze sve tacno da kaze...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2077
18.8.2016 15:20:22   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Ne, ne, ne, ne, ne...... Ne mogu više...
Ovu zemlju treba preorati a drzavne institucije zapaliti.
Opet me odbili iz APR - a, uvazili su da se upisem kao član društva a nisu me promenili kao direktora jer nisam dostavila umrlicu, i odluku o preimenovanju direktora sam potpisala ja. A mm je jedini zaposleni u toj firmi i regularno imam rešenje o ostavinskoj gde doslovce pise da je firma MOJA.
A stoka me vraca jer svaka dopuna dokumentacije se placa od 2000-3000. Plus prvo podnosenje 4200.
Dtzava Srbija je najveci reketas... Popi***** sam. Ali necu da im placam više. Napravicu im haos.

Wiv, oni to svima rade!

Tako su mene vraćali 5 puta.

Slušaj me, ovako sam ja_

napiši ručno žalbu, na 5 strana, hemijskom, sve do detalja, kao da pišeš sastav za 7 radzred osnovne, molim te. Mene je tako knjigovođa posetovala i uspelo je.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2078
18.8.2016 20:38:23   
Trcosava
Joj Lesice drži se, verujem da ne znaš gde udaraš

Wiki seme im i pleme. Poslušaj Dunju i sve im po spisku. Stoke!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2079
18.8.2016 21:25:23   
Milena18
Ja više ne znam kako da se izborim sa nezvanim gostima. Ima 10 dana kako smo izašle iz porodilišta i još se nije desilo da imamo miran dan nas troje, da nas niko ne uznemirava. A kako živimo u prizemlju kuće, dolaze čak i preko terase, samo tako banu user posted image Osećam se kao da smo u zoološkom vrtu. Nemamo ni mira, ni privatnosti.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2080
18.8.2016 21:33:26   
eca89
Joj, Milena draga, pa kako da niko nema obzirauser posted image !

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 2081
18.8.2016 21:54:16   
IvanaSK RR
Milena, bez komentara! Stvarno su ljudi bezobzirni!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 2082
19.8.2016 0:30:10   
Milena18
Ma ima ih koji su ok i pažljivi, ali ovi bezobzirni su baš preterali, posebno danas. Uh, dobro... sad dođoh sebi malo, znači ovo istresanjeuser posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2083
19.8.2016 11:15:42   
Torbica
Milena, zakljucaj se i ne otvaraj, najozbiljnije, pa ne mogu da udju kroz zakljucana vrata. Nema tu druge, nazalost.
Umorna sam kao pas, da prezivim jos danasnju drugu smenu, nadam se da cu zavrsiti u dogledno vreme.... Juce mi mm slao poruku, imas li ti kucu.... bilo proslo 22.
Sutra spavam do podne.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 2084
26.8.2016 8:07:39   
mali_mis
Juce tatinoj zeni posaljem sms i pitam je kako je tata, jer se covek pati sa prostatom. I vec unapred znam da necu dobiti sms, vec ce me nazvati i smoriti.
I naravno, nazove me Udav. Covece, ona je meni vise od pola sata, pa minimalno 3 puta, rekla kako su njemu radili biopsiju koja je jaaaaaaaako bolna, sa naglaskom da to ide preko debelog creva, i da se iz prostate uzima 12 isecaka. I onda krene, o tome kako su mu jos pre 7 meseci zeznuli terapiju, pa se opet vrati na bolnu biopsiju i debelo crevo, prostata, 12.... i tako u kruguser posted image Pocne jedno, al se vrati na debelo crevo...
Nakon razgovora, uzmem da gledam predavanja na courseri, ali cvrc, meni u glavi odzvanja Udav i "jako boli, debelo crevo, prostata, 12" user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 2085
26.8.2016 13:35:45   
choopa choops
Nos mi curi vecmjesec dana, luda sa i jedva cekam da prestane! Cijelu zimu sve super, ali čim dođe ljeto, klima, ja u haosu user posted image Probala kafetin cold ne pomaže, svaki dan pijem vit c i opet ništa. Sad sam uzela čaj od rastavića da probam ...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 2086
26.8.2016 14:15:18   
Khaleesi
Meni uvek pomaze kada 4 tabl obicnog vit c stavim u mlak caj i otope se. Tako popijem dva tri puta dnevno i za koji dan ko nova... Mozda tri table popijem.. probajuser posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2087
   RE: Tema za istreanje negativne energije - XI...
2.9.2016 23:44:01   
wivern
Sad bih ga zadavila koliko sam besna. Trebalo je da večeras pošaljem izveštaj neki regionalnoj i M me zeza celo veče neće da zaspi. Na kraju ga ostavim samog u sobi i odem da radim izveštaj jer ne mogu da nocim za racunarom, sutra radim ceo dan a on se više od pola sata dere i urla. Odlepila sam. Svega mi je preko glave, ne mogu se posteno ni naspavati, ni odmoriti. Smucio mi se vise ovakav život.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2088
4.9.2016 19:21:56   
nata11
Sto me Bog ne napravi lepo kao i sve namiguse pa odes na pumpu cvrkuces a radnici ti peru kola. Neeee ja moram sve da znam, sve da mogu epa onda peri sama kola Natasa user posted image I jos cekaj u redu 10 min dok one iskoketiraju i zavrse predstavu

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2089
8.9.2016 19:49:34   
emicaa
jebem li ti baksuza,pa ima li ista da me u zadnje vrijeme zaobidje user posted image user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2090
8.9.2016 20:05:08   
eca89
Sta je bilo, Emice?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2091
8.9.2016 20:24:17   
branki*
Emice,sta se desilo?
Ja sam toliko pod stresno,negativom,tenzijom,da ne mogu opisati.od kako sam pocela da radim,to je toliki turbo tempo da samo cekam kad cu do ziveti kolaps!apsolutno je sve na meni i apsolutno mi je muka od obaveza i svega!zelim odmor i zelim da sam sama,sama,sama!!!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 2092
8.9.2016 20:34:58   
emicaa
Ujela me pčela,u sred prodavnice.a ja alergičar bez tableta,naravno doktor ne radi.Sreća pa su mi mogli u apoteci dati set tableta za prvu pomoć.
Branki apsolutno te razumijem

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2093
8.9.2016 20:35:27   
NadaR
Branki user posted image
Moj muž ostavio pivo na čas da se ohladi u zamrzivaču . Sinoć user posted image . Flaše pukle .
Samo da mi dođe, ubiću ga svega mi!

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2094
8.9.2016 22:47:50   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: branki RR

Emice,sta se desilo?
Ja sam toliko pod stresno,negativom,tenzijom,da ne mogu opisati.od kako sam pocela da radim,to je toliki turbo tempo da samo cekam kad cu do ziveti kolaps!apsolutno je sve na meni i apsolutno mi je muka od obaveza i svega!zelim odmor i zelim da sam sama,sama,sama!!!

Branki.sve te razumem..danas sam rekla.mm da zelim pre da bydem samohrana majka.nego ovako..imam.muza,a nemam ga,i svima sam sluga..e pa nece moci.. 10 dana sam bila sama sa decom.evo vec 5 dana se nije udostojio da nam se posveti..puno posla ima..muka mi je od posla njegovog..user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2095
9.9.2016 7:28:34   
Trcosava
Joj da li da počnem da pišem....

U ponedeljak mm šalje socijalnom da je Luka krenuo u vrtić - da li trebamo nešto da šaljemo. Kao da, ali i obaveštavaju nas da pošto nismo do 31.8. poslali molbu za subvenciju (poslao mail 2.9.) moramo da platimo 77% od cene vrtića što je u našem slučaju 375€!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Žna koja je pazila Luku, zadnjih 10 dana avgusta je bila na moru, do tad ga i tako možda pazila 10 dana sve ukupno - nije manje i za avgust 200€.

NA poslu polako kreće haos. Manjak ljudi, ok kapiram studenata će sad sve manje da bude, ali su krenuli da menjaju rasporede kako im se ćefne. Juče sam popizdela. Inače ok ceo mesec sam 6-14. Sa dva tri izuzetka. Sutra sam svakako bila pisana da radim od 12.20. Ok. Juče bacim pogled radi reda na rapored i vidim da danas radim i to opet 12-20. Nije problem rad, već što onda imam kompletnu organizaciju oko vrtića. Zovem juče odmah posle na posao javi mi se upravnik, kažem nije problem ali ja moram da znam to makar dan ranije. Zbog vrtića. Ja jednostavno nemam nikog da mi pokupi dete. Ili mm ili ja. Kao pa visi tri dana gore. Mislim se da - napravljen kad sam ja već otišla, prethodni dan sam bila free i juče sam videla. user posted image user posted image user posted image

Von, Branki - šta da vam kažem. Ustajem ovaj mesec u 4:20. Na posao. Radim do 14, čekam bus do 15, pa po dete u vrtić pa čekam sa njim sledeći bus koji je u 16:20 i dolazim kući u 17. Put od posla do kuće mi je sve ukupno 15 minuta. Toliko.

Emiceuser posted image izvini što se smejem, ali momentalno sam se setila piva i bazena. Nadam se da si ok user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2096
9.9.2016 7:36:51   
vocicana
Uh,uh,a da se pozalim za cigarete mm vec duze vremena cuti???!!!
Pa da li me ti duvanis? A danas dolazi,bas je bilo cool, jedva sam cekala da dodje, sada ce biti rasprave!!!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2097
9.9.2016 7:43:04   
mali_mis

IZVORNA PORUKA: emicaa

Ujela me pčela,u sred prodavnice.a ja alergičar bez tableta,naravno doktor ne radi.Sreća pa su mi mogli u apoteci dati set tableta za prvu pomoć.
Branki apsolutno te razumijem

user posted image

Stavljaj oblog natopljen sirceetom.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2098
9.9.2016 7:43:47   
emicaa
Trćo ok sam sad,samo se ti smij user posted image Ja mislim da Mek zato tako često i mjenja radnike što rade kako im volja...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2099
9.9.2016 7:51:53   
Trcosava
Nije zato Emice, problem je što ljudi neće da rade!!! Svi bi da rade kao državni službenici. dođeš, sedneš turpijaš nokte, i ideš kući. Imaju i probleme sa autoritetima. Jbt ako meni ovako matoroj nije problem autoritet, zašto je onda njima?? Kažem, razumem - nema radnika, studenti i školarci kreću sa školom/faxom. Sve razumem. I razumem da sam eto miljenica te koja pravi raspored i da sam imala super duper sreću da mi je dala takve smene. E sad što i ona ima dušu, pa je otišla na odmor, a raspored prave šef i zamenik - to je drugo user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here