Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 9.9.2016 7:57:21
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR U ponedeljak mm šalje socijalnom da je Luka krenuo u vrtić - da li trebamo nešto da šaljemo. Kao da, ali i obaveštavaju nas da pošto nismo do 31.8. poslali molbu za subvenciju (poslao mail 2.9.) moramo da platimo 77% od cene vrtića što je u našem slučaju 375€!!!!!!!!!!!!!!!!!! Auuuu, Trco sestro, pa kako niste znali za subvenciju vrtca? Ja sam još na početku avgusta predala i plaćamo samo 20%, hvala Bogu.
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 9.9.2016 8:01:31
|
|
|
|
eca89
|
Branki, Emice, Trco, Von !
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 9.9.2016 10:05:34
|
|
|
|
dijana1*
|
Besnaaaa Kosta je za godinu dana promenio minimum 10 teta u vrticu. Svaki mesec neka promena. Prosli mesec mi kaze teta znate od sutra dolazi nova teta Nevene vise nece biti. I tu roditelji vise pop... i posle 10-tak dana vrate tetu Nevenu. Ove nedelje kad god dovedem Kostu u vrtic primi ga neka druga teta ali i kada dodjem po njega bude druga teta. Juce pitam pa gde su njegove dve tete, a ona mi kaze pa teta Maja radi do 15 h. A gde je Nevena? E ona je u drugoj grupi ali Kosta u 15 h predje kod nje. Reko koja sada druga grupa? Pa njih su sada podelili na 3 grupe i u Kostinoj grupici ima oko 8 dece. Jutros da se raspitam sta se desava glavna teta vrtica me napici samo tako!!!! Drsko i bezobrazno mi kaze hocete li vas da zaposlimo u upravu? Molim vas ne zadrzavajte tete a na oglasnoj tabli stoji kada su informacije. Poludela sam!!!!!! Drska kravetina jedna! A to je sve videla jedna divna teta koja je otisla u penziju ali bude tu u vrticu i zena se blago receno zgrozila. Reko nema veze ja sam curka koja dovodi dete a vi radite sta hocete. Moje je da platim i da cutim. E u 13 h idem kada su informacije , ma zadavicu je... jeb... sve po spis....m Jbt ne smem za svoje dete da pitam!!!! Da naglasim da je privatni vrtic.
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 9.9.2016 10:08:21 >
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 9.9.2016 10:17:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Au Dijo, baš čudno da se tako ponašaju u privatnom. Kada sam čitala, bila sam ubeđena da pišeš od državnom...
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 9.9.2016 10:37:25
|
|
|
|
wivern
|
Dijo ne bih ja izasla pa sve neka su informacije i za 15 minuta. To nije normalno da se vaspitacice tako menjaju. Pa valjda deca treba da naviknu na nekoga a ne u toku dana da promene njih 5. Napicila bih ih ja smo tako, dosta mi je vise svacijeg izivljavanja a mi samo da cutimo.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 9.9.2016 10:48:59
|
|
|
|
bubulence
|
Ne znam sta se desava... Sve cesce cujem za takva ponasanja u privatnim vrticima i ni malo mi nije logicno. A i deci ne trebaju takve promene... Nikako.
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 9.9.2016 10:51:25
|
|
|
|
lesica
|
Dunjci, u citavoj prici, drzavni vrtici imaju falinki po pitanju mnogo cega, ali imaju red ko gde kako i takvih propusta ne sme da bude. Dijo, rasturi ih
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 9.9.2016 10:56:11
|
|
|
|
lesica
|
Nego da se istresem kad sam vec ovde... ubi me alergija, vec treci put mi menjaju terapiju, a pomaka nigde, sta vise, cini mi se da mi je i gore. Zakazala sam za popodne kod lekata pa da pokupim upute i krenem redom. Ne mogu vise, tacno imam utisak da cu se ugusiti na momente. A o tome koliko sam rascesala oci i nos i da ne pocinjem.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 9.9.2016 11:24:44
|
|
|
|
dijana1*
|
Pre mesec ipo dana sam cula na ulici od nekih zena da bi sve jaslicke grupe mogle preci u drugi objekat a da u tom vrticu u kom je sada Kosta prime skolarce posto su u skoli ukinuli produzeni boravak. U tom objektu je ranije bio vrtic i zatvorili su ga i prebacili u novu zgradu koja je preko puta moje i stvarno je lepo sredjeno. Posto su nanjusili dobru zaradu na skolarcima, smislili su da jaslice prebace u taj stari objekat u kom nema ni dvorista za decu a skolarce da stave u novi vrtic. Pitam tete sta se desava a one se prave da nisu cule za to, onda jedna mi kaze kako im je to naredilo ministarstvo i na kraju dodjem do gazdarice i kazem joj da to nije uredu i da ne mogu prebacivati decu kako je njima volja. Dosta roditelja se bunilo i odluce da u taj stari objekat stave ipak skolarce. U medjuvremenu teta Kostina odlazi pa sada dolazi pa je ima pa nema... i jutros ovo. Malopre sam saznala da je to izgleda bila gazdarica. Zato sto sam se zalila par puta sto menjaju svaki mesec tetu pretpostavljam da mi je zbog toga rekla da li hocu ja da radim u upravi. Krajnje drsko i bezobrazno! Svaki mesec nesto izmisljaju i jos ja ispadnem budala. Meni kada je dosadno ja premestam namestaj po stanu. E tako oni decu i tete Di par puta sam imala alergiju, samo su mi inekcihe pomogle
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 10.9.2016 6:31:40
|
|
|
|
branki*
|
Dijo,uzas,stvarno puno promena!a,i ponasanje i sam zgranuta! Trci,sta ispade za vrtic,ima li sanse da place te 20 posto,da se to promeni nekako?
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 10.9.2016 7:45:27
|
|
|
|
Trcosava
|
Dijo ja bi ih napičila samo tako. Da je državni pa ajde, da ćutiš. Ali privatni?! PA mamu vam vašu ja vas plaćam, ima da svirte balalajku ako mom detetu tako paše. Stoke! Nadam se da ćš ih pošteno izribti. Lesi, pojma nemam šta da ti kažem. Nadam se da ćeš otkriti šta je u pitanju. Branki, srećom plaćamo samo septembar tako, ali bre opet... to mi pola plate. Nadala sam se da ćemo u septembru malo odahnuti finansijski
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 12.9.2016 9:05:29
|
|
|
|
milicicak
|
Aaaaaaa, danas je konacno trebalo da krene u vrtic na adaptaciju, juce popodne temperatura 39,5 Celu noc je gorela A ja moram na posao... Mrzim da je ostavljam kod kuce bolesnu
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 12.9.2016 9:39:10
|
|
|
|
wivern
|
Mili to kao da deca po komandi dobiju T pred vrtić. A za ostavljanje kuci sa T te potpuno razumem, i ne bih znala ni kako da te utesim i šta da ti kažem
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 12.9.2016 13:59:48
|
|
|
|
vonavoj
|
uh,milicicak,ne znam sta da ti kazem,osim da budes srecna sto ima i nekog kod kuce da je pricuva...jezim se od pomisli na bolesti...sama sam na poslu,mm nije ni godisnji dobio,a kamoli bolovanje da moze...a babe "ne mogu"!
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 12.9.2016 14:35:14
|
|
|
|
milicicak
|
Wiw Von, mini bubu cuvaju babe, na jedvite jade smo je ove godine upisali u vrtic, valjda sam se zato i toliko smorila sto nakon svih peripetija ona nikako da krene... Dosla sam kuci u 12, zvali me imala je 39,5. Srecom pa sam uspela sve na poslu da zavrsim. Meni su sefovi divni, niko nikad nijr pravio problem za ostajanje kod kuce kad je dete bolesno, ali je moj posao takav da ima stvari koje samo ja i niko drugi osim mene me moze da uradi za mene u tom trenutku. A kolege uskacu uvek kad moze. Sto se toga tice bas bas imam srece. A o temp sam kukala na odgovarajucoj temi
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 12.9.2016 14:50:37
|
|
|
|
degu
|
Mico samo da te zagrlim gore nam je kad su deca bolesna nego ksd smo mi, jos kad moras da ih ostavis :( uh, da brzo prodje
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 12.9.2016 15:43:27
|
|
|
|
branki*
|
Milicicak,da li je to ne po samo pravilo neko!?meni boka isto pocela da kaslje jos prvi dan!nadam se da ce brzo ozdraviti,ljubni je😘
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 12.9.2016 15:47:26
|
|
|
|
vocicana
|
Milicicak
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 14.9.2016 15:43:31
|
|
|
|
mali_mis
|
Pre 2 dana mi konacno stigne mail od lilly da mi je ona njihova kartica stigla u radnju tu kod mene u blizini. I kao u prilogu imam barkod koji treba da pokazem. Kao kreten sam blejala u onaj mail narednih pola sata trazeci taj barkod. Kad eto novi mail, opet od njih, izvinjavaju se barkod mi nije potreban jer sam online popunila pristupnicu, i da mogu bez njega po karticu. Reko, super. Malopre, odem do prodavnice, ona disacica za vrat mi odvali "Ne mozete tek tako da banete i trazite svoju karticu, kako ja da znam da je to bas vasa kartica". Pa, mislim se kozo jedna nisam banula vec sam sasvim normalno usla, nisam te spopala, vec sam sasvim fino prisla i ljubazno te pitala. A onda je pocela kako je taj barkod jako bitan podatak, i da ni jedan podatak cak ni jmbg nije bitan kao taj, kako ne moze ona meni dati bilo koju karticu, pa mi pokazuje kako izgleda barkod, kao da sam juce opizdila sa Marsa pa nemam pojma. Sto me nerviraju takve osobe Ako je problem izmedju njih u doticnoj prodavnici i onih koji izdaju kartice, onda nek ga resava sa njima, a ne da mi pametuje, nije mi prvi put da sam u nekoj radnji uzimala bilo kakvu karticu, svuda su bili ljubazni i fini. Ugl. sibnula sam im mail, fino i ljubazno, takva sam ja
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 14.9.2016 15:46:43
|
|
|
|
emicaa
|
Misu izvini ali ja sam se posteno ismijala sad
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 15.9.2016 10:41:53
|
|
|
|
Milena18
|
Aaaaa meni opet došli nepozvani i nenajavljeni gosti! Ja ih oterah Ne mogu više...
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 15.9.2016 16:30:04
|
|
|
|
Trcosava
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 15.9.2016 17:03:09
|
|
|
|
NadaR
|
Jako sam tužna i ljuta u isti mah .. Ugašen je jedan mladi život , jedan četvorogodišnjak je ostao bez mame ... Zašto ?? Zato , jer žena nema pravo da bude srećna. Nema pravo da okonča lošu vezu i krene sama dalje. Idiot dođe i baci bombu na nju.
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 15.9.2016 17:20:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj Nado videla sam to u novinama danas...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istreanje negativne energije - XI... 17.9.2016 8:16:50
|
|
|
|
branki*
|
Evo,ja upravo procitala u novinama.tuga,jadno detence,ostade bez mame
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?