Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 9.8.2016 10:11:23
|
|
|
|
vonavoj
|
Bitan nam je njegov posao,ali mene boli bas to sto se nije borio za odmor..samo to
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 9.8.2016 10:30:43
|
|
|
|
degu
|
Von sve te razumem, isto nam se to desilo, imali smo rezervisano u Sokobanji, toliko sam se radovala, jedva dočekala godišnji da on nije dobio ni dan slobodan, ni vikend, ništa. Radio je ceo moj godišnji posle podne, ja sam ga provela sama s detetom po ceo dan. A toliko mi je trebao odmor i promena okruženja, priroda, zelenilo i još mi treba. Da nisam trudna, spakovala bih Dodu i same bi otišle.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 9.8.2016 10:39:55
|
|
|
|
vonavoj
|
degu Sva sreca da imam kumove,i alternativu..bice mnogo tesko sama sa njih dve,ali Boze moj,i kod kuce sam 90% vremena sama..
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 9.8.2016 10:51:31
|
|
|
|
vocicana
|
Fali ti podrska, malo da predahnes, jer sve mi manje vise osetimo "olaksanje" kada zacujemo bat vrata od kuce. Razumem i njega i tebe, ali zao mi bude sto ne mozes da se kompletno opustis. Ljubimo te i ne sekiraj se, mozda je i dobro sto je tao ispalo. Ne znam vise ni sama.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 9.8.2016 11:13:54
|
|
|
|
Khaleesi
|
Nezgodno Degu, bas... Ja bih siznula da se tako desi... mozda bih i otisla sama... Ali ti si trudna pa ne mozes... Sto kaze Voci mozda i bolje... ali odmor ti treba, da se opustis malo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.8.2016 14:42:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kuda ide ovaj svet ! Tj koliko su ljudi podli! Bili u Veru i ponesem omiljenu plisanu kravicu Petri, i neki fini gospodin mi pridje da pita jesmo li izgubili igracku, gore negde je kod peciva. Mi se vratimo kad ono nigde je nema, niko nista ne zna. Bas sam se smorila. A cistacica brise i kao nije nista videla. Ahaaam. Kao. A bas nam je drag poklon iz Nemacke.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.8.2016 15:01:16
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
ME, slicno se i nama desilo sad kad smo bili na odmoru. Krenuli na plazu G nosio neke igrackice i usput ih poseje, mm se odmah vratio, ma uopste nismo otisli daleko, i nije ih nasao. Par dana nakon toga izgubim Ikin kacket koji sam obozavala, presladak, i opet se mm vrati, znaci desetak metara smo presli i nije nasao. Bas mi je bilo krivo.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.8.2016 15:01:25
|
|
|
|
Khaleesi
|
Bas uzas, kad cujem ovako nesto zgrozim se...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.8.2016 15:18:49
|
|
|
|
mali_mis
|
Pre dva dana odem u tsv, po mleko, nemaju mleka, treba da poskupi. Juce odem po jaja, nema ni jaja i ona treba da poskupe. Danas odem po filtere za cigarete, ni njih nema jer i oni treba da poskupe Za sta god se uhvatim, ono treba da poskupi
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.8.2016 15:28:50
|
|
|
|
Mala Elena
|
Joj misu... I ja se grozim toga. Ubedjena sam da je jedna radnica uzela. Ali neka ! Seljak je ko god da je.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.8.2016 15:30:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Mišu molim te, ne idi više u kupovinu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.8.2016 15:41:00
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Pre dva dana odem u tsv, po mleko, nemaju mleka, treba da poskupi. Juce odem po jaja, nema ni jaja i ona treba da poskupe. Danas odem po filtere za cigarete, ni njih nema jer i oni treba da poskupe Za sta god se uhvatim, ono treba da poskupi Misu, nasmeja me
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.8.2016 15:41:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Mišu molim te, ne idi više u kupovinu Vala bas, ne mrdaj, ako ti nesto zatreba salji nekog druogog
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 10.8.2016 22:07:20
|
|
|
|
Khaleesi
|
E misu misu... Posalji muza da kupi stvarcice da se ne nerviras :-)
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.8.2016 8:07:50
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi E misu misu... Posalji muza da kupi stvarcice da se ne nerviras :-) Na ovo bih se nacekala, ne zato sto ne zivi sa nama, vec zato sto mi nikad ne bi kupio filtere, a i za ostalo nisam bas sigurna da bi se setio
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.8.2016 9:07:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jao, Misu, bezi iz prodavnica, sve ce nam poskupeti ME, nemam komentar na takve stvari, uzas.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.8.2016 19:04:18
|
|
|
|
MishMash
|
Ne znam odakle da pocnem. Doznake za bolovanje sam predala pre tri nedelje, otisla sam na sajt da proverim da li su predate, kad ono nisu! Jedva cekam jutro da ih nazovem! Mm je poceo da sredjuje dnevnu (koja nam je i spavaca), stan u haosu, sama ceo dan sa detetom i u pazar i sve, i sad dodje i kaze mi da mora na put. Ide na tri dana, pa kad se vrati ima jos jedno pet dana posla dok ne zavrsi zapoceto. Dodje mi da vristim.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.8.2016 22:30:05
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam se po onoj kisi danas iscimala sa decom, jurili komisiju. Dok smo isli niz Pasterovu, pala sam noseci bebu, razbila oba kolena, znaci ubijaju me. Ko zna kako ce sutra da budu modra. Sve sam zavrsila, vratila se kuci, napravila rucak, kolace, za veceru proju. Okupala decu, ocistila kucu, opeglala jednu turu vesa, drugu sakupila, i onda mi on kaze pa ja sam ceo dan bio na poslu. A ja sam bila u Diznilendu... Razbila sam kolena i kada sam mu rekla da sam pala jureci po kisi sa decom na komisiju, on kao da sam rekla.... ne mogu da poredim kao da nista nisam ni rekla. Toliko ga nista ne zanima
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.8.2016 22:35:31
|
|
|
|
vocicana
|
Kao i sve muskarce! UH Danas sam se konacno resila da iz korena promenim neke stvari, ne zelim vise da gubim vreme i da se nerviram zbog gluposti, shvatila sam da uprkos svemu iam jedan zivot, da ga trebam ziveti i uzivati u njemu, jer imam uslova, sada da, a ne kao ranije, iskljucicu se jednostavno, sve sto mogu svojom suptilnoscu cu izbeci, radicuprema osecaju, a sada znam i koje moje vrline mm najvise ceni. Ne zelim da mi ista vise kvari dan!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 11.8.2016 22:40:41
|
|
|
|
Khaleesi
|
Voci razumem te sve. I ja to zelim. Sad razmisljam kakav je moj tata bio i kakav jeste, kakav je moj deda bio... I mislim, znam, mm ne zeli da bude takav i nije takav... I mnogo mi je krivo. Evo sad placem kad se setim mog mastitisa, temperature i kako sam se tresla od hladnoce a imala sam 41 ,,a on mi je rekao ajde nije ti nista ne glupiraj se.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 16.8.2016 10:13:14
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Izgubila sam kljuceve od stana! Ovako bih udarala glavom o zid J ti i vino kud sam ga pila!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 16.8.2016 11:39:28
|
|
|
|
wivern
|
Sanjalice i meni se to jednom desilo u trudnoci. Izgubila sam ih na zemunskom keju setajuci psa, po nekim livadama Vratila sam se sutradan istim putem i na srecu ga nasla. A u medjuvremenu mi je mm napravio kljuceve na privesku za oko vrata Nosim ih i dan danas kad idem u setnju ili do prodavnice.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 16.8.2016 16:33:34
|
|
|
|
branki*
|
Sanjalice,jesi ih nasla?a,da se vratis tim putem,mozda je neko nasao pa ostavim negde?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.8.2016 12:58:50
|
|
|
|
wivern
|
Ne, ne, ne, ne, ne...... Ne mogu više... Ovu zemlju treba preorati a drzavne institucije zapaliti. Opet me odbili iz APR - a, uvazili su da se upisem kao član društva a nisu me promenili kao direktora jer nisam dostavila umrlicu, i odluku o preimenovanju direktora sam potpisala ja. A mm je jedini zaposleni u toj firmi i regularno imam rešenje o ostavinskoj gde doslovce pise da je firma MOJA. A stoka me vraca jer svaka dopuna dokumentacije se placa od 2000-3000. Plus prvo podnosenje 4200. Dtzava Srbija je najveci reketas... Popi***** sam. Ali necu da im placam više. Napravicu im haos.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 18.8.2016 13:28:17
|
|
|
|
Rosita
|
Wiv . Vala trazi nekog glavnog ustolicenog i pokazi zube.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?