|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - X...
9.8.2016 10:11:23   
vonavoj
Bitan nam je njegov posao,ali mene boli bas to sto se nije borio za odmor..samo touser posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2051
9.8.2016 10:30:43   
degu
Von sve te razumem, isto nam se to desilo, imali smo rezervisano u Sokobanji, toliko sam se radovala, jedva dočekala godišnji da on nije dobio ni dan slobodan, ni vikend, ništa. Radio je ceo moj godišnji posle podne, ja sam ga provela sama s detetom po ceo dan. A toliko mi je trebao odmor i promena okruženja, priroda, zelenilo i još mi treba. Da nisam trudna, spakovala bih Dodu i same bi otišle.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2052
9.8.2016 10:39:55   
vonavoj
deguuser posted image user posted image
Sva sreca da imam kumove,i alternativu..bice mnogo tesko sama sa njih dve,ali Boze moj,i kod kuce sam 90% vremena sama..user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2053
9.8.2016 10:51:31   
vocicana
Fali ti podrska, malo da predahnes, jer sve mi manje vise osetimo "olaksanje" kada zacujemo bat vrata od kuce. Razumem i njega i tebe, ali zao mi bude sto ne mozes da se kompletno opustis.
Ljubimo te i ne sekiraj se, mozda je i dobro sto je tao ispalo. Ne znam vise ni sama.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2054
9.8.2016 11:13:54   
Khaleesi
Nezgodno Degu, bas...
Ja bih siznula da se tako desi... mozda bih i otisla sama... Ali ti si trudna pa ne mozes... user posted image
Sto kaze Voci mozda i bolje... ali odmor ti treba, da se opustis malo

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2055
10.8.2016 14:42:07   
Mala Elena
Kuda ide ovaj svet ! Tj koliko su ljudi podli!
Bili u Veru i ponesem omiljenu plisanu kravicu Petri, i neki fini gospodin mi pridje da pita jesmo li izgubili igracku, gore negde je kod peciva. Mi se vratimo kad ono nigde je nema, niko nista ne zna. Bas sam se smorila. A cistacica brise i kao nije nista videla. Ahaaam. Kao. A bas nam je drag poklon iz Nemacke.user posted image

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 2056
10.8.2016 15:01:16   
Sanjalicaaa
ME, slicno se i nama desilo sad kad smo bili na odmoru. Krenuli na plazu G nosio neke igrackice i usput ih poseje, mm se odmah vratio, ma uopste nismo otisli daleko, i nije ih nasao. Par dana nakon toga izgubim Ikin kacket koji sam obozavala, presladak, i opet se mm vrati, znaci desetak metara smo presli i nije nasao. Bas mi je bilo krivo.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 2057
10.8.2016 15:01:25   
Khaleesi
Bas uzas, kad cujem ovako nesto zgrozim se...user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 2058
10.8.2016 15:18:49   
mali_mis
Pre dva dana odem u tsv, po mleko, nemaju mleka, treba da poskupi. Juce odem po jaja, nema ni jaja i ona treba da poskupe. Danas odem po filtere za cigarete, ni njih nema jer i oni treba da poskupe user posted image user posted image
Za sta god se uhvatim, ono treba da poskupi user posted image

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 2059
10.8.2016 15:28:50   
Mala Elena
Joj misu...
I ja se grozim toga. Ubedjena sam da je jedna radnica uzela. Ali neka ! Seljak je ko god da je.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 2060
10.8.2016 15:30:01   
Ana RR
Mišu molim te, ne idi više u kupovinu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 2061
10.8.2016 15:41:00   
Sanjalicaaa

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Pre dva dana odem u tsv, po mleko, nemaju mleka, treba da poskupi. Juce odem po jaja, nema ni jaja i ona treba da poskupe. Danas odem po filtere za cigarete, ni njih nema jer i oni treba da poskupe user posted image user posted image
Za sta god se uhvatim, ono treba da poskupi user posted image

Misu, nasmeja me user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 2062
10.8.2016 15:41:08   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mišu molim te, ne idi više u kupovinu

user posted image user posted image Vala bas, ne mrdaj, ako ti nesto zatreba salji nekog druogog user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2063
10.8.2016 22:07:20   
Khaleesi
E misu misu... Posalji muza da kupi stvarcice da se ne nerviras :-)

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 2064
11.8.2016 8:07:50   
mali_mis

IZVORNA PORUKA: Khaleesi

E misu misu... Posalji muza da kupi stvarcice da se ne nerviras :-)

Na ovo bih se nacekala, ne zato sto ne zivi sa nama, vec zato sto mi nikad ne bi kupio filtere, a i za ostalo nisam bas sigurna da bi se setio user posted image

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 2065
11.8.2016 9:07:06   
IvanaSK RR
Jao, Misu, bezi iz prodavnica, sve ce nam poskupetiuser posted image
ME, nemam komentar na takve stvari, uzas.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 2066
11.8.2016 19:04:18   
MishMash
Ne znam odakle da pocnem. Doznake za bolovanje sam predala pre tri nedelje, otisla sam na sajt da proverim da li su predate, kad ono nisu! Jedva cekam jutro da ih nazovem!user posted image
Mm je poceo da sredjuje dnevnu (koja nam je i spavaca), stan u haosu, sama ceo dan sa detetom i u pazar i sve, i sad dodje i kaze mi da mora na put. Ide na tri dana, pa kad se vrati ima jos jedno pet dana posla dok ne zavrsi zapoceto.
Dodje mi da vristim.

"Live the life you love, love the life you live"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2067
11.8.2016 22:30:05   
Khaleesi
Ja sam se po onoj kisi danas iscimala sa decom, jurili komisiju. Dok smo isli niz Pasterovu, pala sam noseci bebu, razbila oba kolena, znaci ubijaju me. Ko zna kako ce sutra da budu modra. Sve sam zavrsila, vratila se kuci, napravila rucak, kolace, za veceru proju. Okupala decu, ocistila kucu, opeglala jednu turu vesa, drugu sakupila, i onda mi on kaze pa ja sam ceo dan bio na poslu.
A ja sam bila u Diznilendu...
Razbila sam kolena i kada sam mu rekla da sam pala jureci po kisi sa decom na komisiju, on kao da sam rekla.... ne mogu da poredim kao da nista nisam ni rekla. Toliko ga nista ne zanimauser posted image

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 2068
11.8.2016 22:35:31   
vocicana
Kao i sve muskarce! UH user posted image user posted image
Danas sam se konacno resila da iz korena promenim neke stvari, ne zelim vise da gubim vreme i da se nerviram zbog gluposti, shvatila sam da uprkos svemu iam jedan zivot, da ga trebam ziveti i uzivati u njemu, jer imam uslova, sada da, a ne kao ranije, iskljucicu se jednostavno, sve sto mogu svojom suptilnoscu cu izbeci, radicuprema osecaju, a sada znam i koje moje vrline mm najvise ceni. Ne zelim da mi ista vise kvari dan!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 2069
11.8.2016 22:40:41   
Khaleesi
Voci razumem te sve. I ja to zelim.
Sad razmisljam kakav je moj tata bio i kakav jeste, kakav je moj deda bio...
I mislim, znam, mm ne zeli da bude takav i nije takav...
I mnogo mi je krivo.user posted image
Evo sad placem kad se setim mog mastitisa, temperature i kako sam se tresla od hladnoce a imala sam 41 ,,a on mi je rekao ajde nije ti nista ne glupiraj se.
user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2070
16.8.2016 10:13:14   
Sanjalicaaa
Izgubila sam kljuceve od stana! Ovako bih udarala glavom o zid user posted image user posted image user posted image Juser posted image ti i vino kud sam ga pila!

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 2071
16.8.2016 11:39:28   
wivern
Sanjalice i meni se to jednom desilo u trudnoci. Izgubila sam ih na zemunskom keju setajuci psa, po nekim livadama user posted image
Vratila sam se sutradan istim putem i na srecu ga nasla.
A u medjuvremenu mi je mm napravio kljuceve na privesku za oko vrata user posted image
Nosim ih i dan danas kad idem u setnju ili do prodavnice.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 2072
16.8.2016 16:33:34   
branki*
Sanjalice,jesi ih nasla?a,da se vratis tim putem,mozda je neko nasao pa ostavim negde?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2073
18.8.2016 12:58:50   
wivern
Ne, ne, ne, ne, ne...... Ne mogu više...
Ovu zemlju treba preorati a drzavne institucije zapaliti.
Opet me odbili iz APR - a, uvazili su da se upisem kao član društva a nisu me promenili kao direktora jer nisam dostavila umrlicu, i odluku o preimenovanju direktora sam potpisala ja. A mm je jedini zaposleni u toj firmi i regularno imam rešenje o ostavinskoj gde doslovce pise da je firma MOJA.
A stoka me vraca jer svaka dopuna dokumentacije se placa od 2000-3000. Plus prvo podnosenje 4200.
Dtzava Srbija je najveci reketas... Popi***** sam. Ali necu da im placam više. Napravicu im haos.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2074
18.8.2016 13:28:17   
Rosita
Wivuser posted image . Vala trazi nekog glavnog ustolicenog i pokazi zube.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here