|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Junski baRR
6.6.2016 23:00:37   
Mala Elena
Boli me zeludac , nijedan polozaj mi ne odgovara user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 176
6.6.2016 23:05:20   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

IZVORNA PORUKA: mila83

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Joko, ja obožavam ta brza i lagana jela, pogotovo ako su bez mesa.

Wiv, divno, malo da napuniš baterije user posted image
Užasno sam se iznervirala oko nečega a pošto nešto moram da radim kada sam besna, neplanirano sam oribala kupatilo i šporet, oprala ručno svo suđe i sad ću da uzmem da peglam user posted image bar neke koristi user posted image

ISTA ja !!! user posted image Dobro to dodje nekad user posted image

Hahahaha, nemojte da me kopirate user posted image
Ja najviše volim da "usijam" kupatilo user posted image

Ivana, ja sam prvo u kupatilo ušla, to ti sve govori user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 177
7.6.2016 6:29:21   
suzi kju
Gud morning.
Mislim da smo sve iste U pogledu nervoze i čišćenja user posted image
Joko poznat mi je taj osećaj, nema veće sreće nego kad uđem u garderobu broj manju, uh!!!

< Poruku je uredio suzi kju -- 7.6.2016 6:43:47 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 178
7.6.2016 6:39:39   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 179
7.6.2016 6:47:08   
serpica
Mis uzelela sam se tvoje kafe a nikako da svratim u kafanu user posted image
eno suzi kuva u temi mame a meni treba na jos nekom mestu... user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 180
7.6.2016 7:05:21   
wivern
Dobro jutro zene, ja danas free na poslu. Uzela slobodan dan jer moram u centar za socijalni rad da odluce da li sam podobna majka user posted image tj da li radim u interesu svoga deteta. A da sam njih cekala dete bi mi vec postalo punoletno (cekam ih 2 meseca da me pozovu da zavrsim ostavinsku, na kraju otisla sama kod njih da zavrsim pos'o).

Serpi pa gde si mi ti user posted image , bas se mimoilazimo. Kako si, kako decica?

I ja cu kafu MM user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 181
7.6.2016 7:15:17   
serpica

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Dobro jutro zene, ja danas free na poslu. Uzela slobodan dan jer moram u centar za socijalni rad da odluce da li sam podobna majka user posted image tj da li radim u interesu svoga deteta. A da sam njih cekala dete bi mi vec postalo punoletno (cekam ih 2 meseca da me pozovu da zavrsim ostavinsku, na kraju otisla sama kod njih da zavrsim pos'o).

Serpi pa gde si mi ti user posted image , bas se mimoilazimo. Kako si, kako decica?

I ja cu kafu MM user posted image

Wiv draga ne znam gde sam pravo da ti kazem,u poslednje vreme. Deca su dobro,ova mala me urnise sa ne spavanjem ali izgleda sam se vec navikla user posted image kako si ti? Kako je Maksa?user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 182
7.6.2016 7:21:02   
wivern
Ja umorno, M sjajno. Vaspitacica kaze da ga cim bude moglo dam na atletiku ili fudbal. Zovu ga brzi gonzales, stalno negde trci. A bezobrazaaaan jeeee....sve mora po njegovom, i gleda te u oci i smeje se ali ne odustaje.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 183
7.6.2016 7:33:11   
branki*
Jutro,zene i od mene!
Stavila za kafu,pa da se spremamo.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 184
7.6.2016 7:41:22   
wivern
Branki jel nam to stizete ? user posted image
Ja zasela i pijem kafu, niti sam M odvela u vrtic niti ista u radila. Sad cu sve trceci user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 185
7.6.2016 7:49:18   
emicaa
Dobro jutro,probudih se gladna kao da tri dana nisam ništa okusila.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 186
7.6.2016 8:18:39   
Mala Elena
Ja vec pojela cokoladicu user posted image
Jutro!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 187
7.6.2016 8:32:39   
vocicana
Dobro vam jutro krcmarice
Ja vec drugo pijem, samo izvoliteuser posted image
Wiv jos malo i ides da napunis baterije, neka te iscrpe jos sa tim da li si podobna majka.Kakva zemlja, kada se setim da sam isla u sud da uzmemuverenje da nisam lisena roditeljskog prava, povraca mi se. Strasnu zemlju imamo.
Gde nam je nikiteki, nema je nigde, ni u bazalnoj..

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 188
7.6.2016 9:18:43   
wivern
Voci, ma to mi je ok kad bi oni to zaista radili kako treba. Ima gomila ljudi koji nisu podobni da budu roditelji i ne bih im dala ni nacrtane ovce na cuvanje.
Ali socijalno ne radi posao kako treba, to smo imali prilike da citamo po novinama xyz puta.
Otisla sam kod njih da pitam zasto me ne zovu na razgovor kad je sudija na rocistu rekla da je dala nalog po hitnom postupku da se to resi. On gled au racunar i kaze evo, i pise po hitnom postupku...nemoguce da vas niko nije zvao dva meseca zbog ovoga?!? E onda mi referent koji je za to zaduzen kaze kako ona nije radila mesec dana, pa sad mesec dana nema advokata koji mora da prisustvuje.... ZLO! Pa sta da se nesto tesko razbolela i da nije mogla da dolazi na posao mesecima, niko me ne bi ni zvao...kod njih kad je neko slobodan niko ne preuzima zadatke?!?
More svi bi meni oni dobili otkaze. Da, imaju mnogo posla, objekat je bio pun maloletnih roma koji potrazuju nesto ali se moraju bolje organizovati. Ocigledno da nesto ne stima u organizaciji ili im nalog "hitan postupak"ne znaci nista.... Kao i sto ne znaci.

Honey, I'm Home

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 189
7.6.2016 9:31:34   
vocicana
Koliko mi je to sve poznato. Kod nas u centru je isto tako, roma koliko volis po hodnicima, bas smo jadni. Zao mi je posebno u tvojoj situaciji, jer nikada nema prioriteta za takve stvari, gde mladi ljudi imaju tragediju, gde se stvarno desava bitno zivotno resavanje i jednostavno ubrzavanje postupka. Sta ovde uopste znaci hitno?!!! Debilna posla.
Ja kao zdr radnik bi okacila na ...znas koliko ljudi. Nemam reci.
Samo budi strpljiva, sta da ti kazem, resices i to.Strasno!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 190
7.6.2016 9:49:10   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Ja umorno, M sjajno. Vaspitacica kaze da ga cim bude moglo dam na atletiku ili fudbal. Zovu ga brzi gonzales, stalno negde trci. A bezobrazaaaan jeeee....sve mora po njegovom, i gleda te u oci i smeje se ali ne odustaje.

Ah,i.moja meni to cesto radi user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 191
7.6.2016 9:58:51   
emicaa
Malo sam posklomnjala po stanu i usisalai to je to.Sad opet ležim,počelo bolit.Trebam se odvući posle do opštine da povadim papire što će mi trebati za bolnicu a kako ću pojma nemam.
Wiv moja sveki kaže "ja bih to sve uza zid i strijeljala" a ja sve češće dijelim njeno mišljenje user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 192
7.6.2016 10:07:59   
mila83
Zdravoooo! Ja se jutros uspavah,skoro do 9huser posted image nisam ni D odvela u vrtic....ali nema veze.evo doruckovali,rucak vec pristavljen,sad na usisavanje.
Lako je meni,D otisao do prodavnice po hleb,a M do obliznje mesnice,organizacija na nivou! Nocas bilo jako nevreme kod nas,jutros se sve susi...
Emice,rado bih ti pomogla da smo blize user posted image pogotovo kad me ovi moji mali Indijanci izbace iz takta !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 193
7.6.2016 11:38:41   
emicaa
Mila id sad mužu prepuštam usisicač i ribanje poda,to mi jest najgore od poslova po stanu.Gore mi je što nisam navikla da sam ovakva,da zavisim od nečije pomoći.Stalno kontam ako sam mogla u prvoj trudnoći zašto ne mogu i sada.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 194
7.6.2016 11:43:23   
mila83
Znas sta,to ne moze da ti bude merilo. svaka trudnoca je za sebe, a i starija si ipak,vec je telo proslo jednom kroz takve promene i normalno da je to sada druga prica..nemas jos puno,izdrzaces.. Bitno da ti i bebica budete dobro. user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 195
7.6.2016 21:49:16   
suzi kju
Zatišje neko, nema vas...

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 196
7.6.2016 22:39:48   
emicaa
Ja sam dosta vremena danas ležala,T bila kod sveki pa sam uživala uz seriju.Sad opet ležim spremna za spavanje user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 197
7.6.2016 23:09:14   
bubulence
Vece zene drage! Pretpostavljam da spavate...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 198
7.6.2016 23:23:06   
serpica

IZVORNA PORUKA: bubulence

Vece zene drage! Pretpostavljam da spavate...

user posted image user posted image user posted image bas sam pomislila na tebe user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 199
7.6.2016 23:34:20   
wivern
Bubi ti li si user posted image
Ja tek spremam sebi veceru...

Honey, I'm Home

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here