|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Junski baRR
8.6.2016 16:53:43   
branki*
Suzi,kako ste vi romanticniuser posted image bas mi je milo kad vidim da ima tako primera lepih kako se supruznici postuju i vole i dalje i pazeuser posted image srecno vam bilo!
Mene deca izbacise iz takta ,prosuli neku vodu po krevetu,odlepila sam.sad spavaju oboje,ja pijem kafu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 226
8.6.2016 20:12:51   
suzi kju
Hvalaa draga puno user posted image
Ja i jesam romantična a on je duduk teški što se toga tiče user posted image al danas me baš iznenadio.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 227
9.6.2016 5:06:23   
mali_mis
Jutro user posted image
Ne spava mi se vise user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 228
9.6.2016 7:09:37   
suzi kju
Jutroo, meni se spava.. I sve mi se čini da kad bi me pustili da spavam da bih spavala dva dana i dve noći user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 229
9.6.2016 7:54:32   
emicaa
Dobro jutro.
Suzi i ja bih mogla tako,još samo da mogu leći i na stomak ubila bih se od spavanja.
Danas opet čuvam zaovinu djecu a jedva se borim i sa svojom.Sreća pa samo sat i po čuvam.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 230
9.6.2016 8:00:30   
Mala Elena
Jutro user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 231
9.6.2016 11:55:07   
Kata90
Dobar dan zenskeuser posted image nisam vas zaboravilauser posted image
kod mene sve po starom.Dobro smo.
Ogiju rastu zubici i to naglo,pa ga boli,manje jede kao obico.
Za vikend,ga vodimo na prvo sisanje,bice cupavouser posted image
jos malo pa na posao se spremam,sad sam se vec navikla.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 232
9.6.2016 12:25:57   
mila83
Zdravo Kato,bas te dugo nije bilo !
Suzi,srecna godisnjica veze,sa zakasnjenjem !
Kod nas se obavio rucak ranije,T evo sedi na noni,M se sprema za skolu..svako svoje user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 233
9.6.2016 12:28:15   
amelia
Dan zenske. Ja ne vidim na oci oko 6 h se probudio ranoranilac i nikako da se uspava ,do sada smo igrali jeli presvacili se menjali pelenu i sad sikio i zaspao. Ja sam kasno legla oko 1:30 pa nije ni cudo sto sam ovakva. Sad bih malo dremnula ali kako ne mogu sad u podne da se uspavam tako lako..
Suzi srecna godisnjicauser posted image

Ayan <3

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 234
9.6.2016 13:00:55   
vocicana
Dobar dan, tolio sam besna zbog dispanzera za decu da cu puci. A ovde ti treba kupaci kostim pa da se izadje van kolika je vrucincina. Samo se setamo bez veze i potrebe.user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 235
9.6.2016 15:04:49   
branki*
Cai,zenske!neki koktel moze za mene!
Kato,dugo te nije bilo,cesce nam pisi!voci,verujem da si besna ,no pusti idiote,ne nerviraj se,cuvaj lepotu😘
A,meni izasla jefna dzudza pored nosa,boli,bas me nervira.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 236
9.6.2016 16:05:20   
Mala Elena
Hej Katooo, dobrodosla user posted image
Voci, nemoj mnogo da se nerviras ..user posted image
Ja danas u speedu, bas sam se umorila. Cekam da muz stigne da bar smutim nes...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 237
9.6.2016 17:23:27   
vocicana
Danas sam posebno umorna, zasto ne znam, mada nas je spicila i ova sparna vrucincina, pa sam valjda kljoknula.
Vececu zaokruziti nekim lepim vinom, obecavam sebi samoj!!!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 238
9.6.2016 17:36:26   
suzi kju
Mi smo šetale od 10-13h,sad od odosmo opet, napolju je najbolje i njima i meni... Voci ne vredi se nervirati. Ja mrzim domove zdravlja i osoblje koje radi, pogotovo šalteruše!!!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 239
9.6.2016 18:14:31   
vocicana
Suzi ovde je i salterusa posle podne bila ok, jer kada se namrstim, retko ko se usudi da me pita bilo sta. Danas je tako bilo, ali posle podne smo drugaciji bili. Uglavnom dete mi je napredno izdravo, to je najvaznije, za njihovu neljubazznost me bas briga jer ce svi kod mene doci kad tad, makar zbog povisenog pritiska.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 240
9.6.2016 18:17:46   
Mala Elena
Voci, ti si doktorka, kardiolog?
Suzi, moram da ti kazem da je i mm danas bio romantican, pravio jagode u cokoladi na stapicu user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 241
9.6.2016 18:21:49   
vocicana
Nisam lekar na moju veliku zalost bas zbog preskromnih uslova odrastanja, ja sam kao i Suzi med sestra, radim u urgentnom prijemu na internom odeljenju u Krusevcu, pokrivam najvise kardiologiju, a ostale grane takodje....diabettes...ciroze jetre....leukemije...crna hronika....

Direktna veza do poruke: 242
9.6.2016 18:28:50   
Mala Elena
user posted image isto odrastanje kao moje, bez poznanstava i veza, i gradjenja karijere od strane roditelja. Pa neka, ja sam srecna ovako user posted image
Suzi, kako uspes toliko dugo biti sa njima napolju? Jel ti se nekad u isto vreme zaplacu?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 243
9.6.2016 19:03:32   
vocicana
Ovo mi se odavno nije desilo, naime, od kako sam citala temu Krstenje. kada je makedonka spomenula "pozlatene serpe" za daruser posted image user posted image user posted image
Sada sam obisla temu Hrkanje u trudnoci, vristala sam od smeha sama sa sobom, suze su mi posle, pa toliko iskrenosti nisam nigde videla. Jadne zene, ali stavrno strasne "nuspojave" su trudnicke. Zadnja je bila najjaca, tri godine prodjose od porodjaja a ja jos hrcem. Suze mi idu.

Direktna veza do poruke: 244
9.6.2016 19:14:45   
lesica
Drage, no no da se sekirate!

Rekoh vam ja koja cu se ovako usput raspasti od bolestina sto svoje sto decjih.

Sta ima novo?
Cituckam ja ali i propustam dosta user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 245
9.6.2016 19:15:23   
Mala Elena
user posted image i smesno i tuzno hahaaah

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 246
9.6.2016 20:30:54   
suzi kju
Jao Voci i moje i tvoje radno mesto je užas user posted image
ME ja jedva sa njima uspem da izađem, e kad izađem ne vraćam se unutra. Nosimo, hranu, sokiće, duplu garderobicu, portikle, ma sve štoo mogu da ponesem. E kad su napolju ne plaču uopšte, plaču kao smo u stanu, i plaču često istovremeno user posted image al smirim ih ja nekako, nije to neki ne znam kakav plač, više kmekanje onako bzvz...

Direktna veza do poruke: 247
9.6.2016 21:19:30   
emicaa
Evo i mene,preživila sam čuvanje djece nekako user posted image
Odoh odgledati epizosu serije pa na spavanje.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 248
9.6.2016 21:38:02   
vocicana
Najruznije na svetu, ne znam gde radis Suzi, ali svasta sam do sada videla, svasta! Za ovih 11 i po godina
Znaci plakanje u duetu bude kada ste u stanuuser posted image
Moj sin se posle 90 ml mleka tako zakucao u dandolini, ja sam morala da ga probudim, dala 60 pa kupanje, vrlo ekspresno, pa jos 90 m pa Moja mama divno prica dva i po puta i cao, koma je! On danas za vise od 12 sati oka nije sklopio sat vremena ukupno. Ne znam odakle mu snage, ja sam pokosenauser posted image . Sada ce Voci i drugu casu vina, toliko mi prija, tako me je opustilo..

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 249
9.6.2016 21:45:22   
suzi kju
Voci radim na onkologiji, odeljenje za primenu hemioterapije, zamisli onda čega sam se ja sve nagledala...

Samo ti popij taj drinkić, opusti se i uživaj!!!

A da, kad smo u stanu budu dobre neko vreme a onda duJet kreće user posted image navikli su čini mi se da su napolju.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here