|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Junski baRR
9.6.2016 21:47:30   
vocicana
E i ja sam imala na hematologiji puno toga, strasno i tuzno, ti i ja se odlicno razumemo..
Moje dete voli da bude napolju ali voli i nas stan, ovde bas uziva, cim oseti miris, kada je kuci, svojje na svome i tu mu je lepo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 251
10.6.2016 7:46:09   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 252
10.6.2016 7:49:18   
suzi kju
Dobro jutro dRRugarice...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 253
10.6.2016 7:50:41   
Mala Elena
Jutrooo! Mene ukocio vrat...user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 254
10.6.2016 7:51:24   
vocicana
jUtric ...ko kuva kaficu???
Danas moram babu kod kardiologa da odvedem, a tetka mi dolazi prvi put od kako sam se porodila, imacu goscu posle podne znaci. Jedva cekam da je vidim.
Kako ste ostale?

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 255
10.6.2016 7:52:23   
emicaa
Dobro jutro,jeste se naspavale?Zamislite,konačno sunce sija user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 256
10.6.2016 8:58:48   
mila83
Dobro jutro ! Emice,kod nas vreme uvek kontra ! Sad je kod mene oblacno i malo svezije,kao da ce kisa.Mm eno kosi travu a T i ja pristavljamo rucak...

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 257
10.6.2016 9:16:23   
IvanaSK RR
Dobro jutro. Ovde oblacno, pih, bas me nervira.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 258
10.6.2016 9:31:34   
suzi kju
Oblačno ali nije hladno, meni odgovara user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 259
10.6.2016 9:37:02   
emicaa
Pa dosta je bilo kod vas sunca,vrijeme je da se malo promjeni user posted image nisam ni vidjela sunca kako treba ove godine.
Nas dvije doručkovale,T sad liječi mede a ja oet idem pospremati o stanu.Ne družim se više sa usisivačem i ne fali mi upšte jest da mm nikad ne usisa kako treba

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 260
10.6.2016 9:40:50   
superm
Duplu kafu, molimuser posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 261
10.6.2016 9:45:36   
IvanaSK RR
Stize dupla :)
Suzi, meni je hladnjikavo user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 262
10.6.2016 16:23:33   
emicaa
Nema vas user posted image nas dvije prošetale do oštine i proključale,nevjerovatno koliko se temperatura promjenila od juče i sutra oet kiša.Pih bem ti više ovo vrijeme.Mogla bih jedan-dva sladoleda user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 263
10.6.2016 16:31:15   
branki*
Evo da se javim dok boka visi na sisi,sama sam opet s njima,svekrva ode.bogme,trebace mi i kafa i alkohol,ko izdrzi,pricace!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 264
10.6.2016 16:50:06   
suzi kju
Hello drageeee... Meni je tek sad vreme za drugu kafu, danas veoma dan tamo - 'vamo. Mm slobodan dana s i vikend, pa od utorka godišnji, tri nedelje, malina, odoh iz Beograda!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 265
10.6.2016 19:11:41   
emicaa
Suzi gdje ideš,negdje na pravi odmor ili u okolinu?

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 266
10.6.2016 20:22:51   
mila83
Jel neko za hlaaaadan sok od visnje ?

user posted image

Meni bas prija,posle setnje sa klincima. T evo sedi na noni,vice kaki,a od kake ni k user posted image ali ajd,imamo mi vremena user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 267
10.6.2016 20:23:57   
Mala Elena
Cao drustvo! Mi iz setnje...mala izdrzala bez sike tri sata...jupi jej!
Sada je okupala pa idem da je uspavam...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 268
10.6.2016 21:46:15   
suzi kju
Idem pod planinu user posted image pa malo na planini. Šalim še, i ja iz muž smo iz istog mesta, pa ćemo malo kod mojih malo kod njegovih.
Ala smo se dana s našetali uh... Ja se istuširala i sad sledi masaža stopala user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 269
11.6.2016 6:20:34   
mali_mis
Jutro user posted image
Jedva da sam nesto spavala. Najela sam se (prezderala) cokoladnih bombonica, pa mi je bilo muka do 3 user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 270
11.6.2016 6:46:31   
branki*
Jutro i od mene!

branki

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 271
11.6.2016 6:59:24   
emicaa
Dobro jutro,probudila sam se sa glavoboljom a i gladna.Ne znam koje je gore čim otvorim oči.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 272
11.6.2016 7:33:56   
wivern
Evo i ja da se zapljunem.
Danas sam freee
Jos sutra pa na godisnji. Jedva cekam, bas sam nesto preumorna. Poslednjih 7 meseci samo u nekom trku i jurnjavi. Mislila sam da cu moci da se organizujem i odem na more ali tesko. Jedva skockah i 2 nocenja na zlatiboru :( .
Pas me probudio u 7, sad pijem kafu a M i dalje spava.

Branki, kako si mi, kako tata?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 273
11.6.2016 7:55:59   
branki*
Wiv,ne idete na more?user posted image
Ok sam,guram,nekad se uznerviram,puknem,izbace me iz takta,onda mi bude zao,guramo...
Tata kao ok,dolazi na kontrolu sad za neki dan,ceka se nalaz,pa cemo videti.sta da se radi,tako je.nervira me sto i dalje pusi i nista od svojih navika promenio nijeuser posted image

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 274
11.6.2016 8:27:05   
Mala Elena
Branki sta ti je sa ocem ?
Suzi, samo se setkas...sama ili imas drustvo ? I reci mi ko ti to masira stopala ?user posted image i meni treba...
Ja nosam P da ne bi kenjkala i razbudila ostatak ..

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here