|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Junski baRR
6.6.2016 15:08:40   
suzi kju
Voci kad kažeš nešto jednostavno meni pada na pamet prženi krompir, ili pak pečeni, kajgana user posted image jes da nije za ručak al je jednostavna.
U stvari neeeee najjednostavnije za ženu je (ono što će mm danas da uradi) kupljen gotov ručak user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 151
6.6.2016 15:14:34   
vocicana
To je mnogo ok, ali kod mene je specificna situacija, zbog muzevljevog zdravstvaenog stanja, da mi je muka i od rucka i od svega vise ako mi verujete. Ja bi najradije, malo suvog msa, kajganu, imamo cak i ajvar, pa sednes i pojedes, a ovako...przene krompirice smo juce imali, sa nekim finim mesom, danas stvarno ne znam sta cu, ah, tako se nerviram!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 152
6.6.2016 15:16:16   
mila83
Voci,bas mi je zao sto se toliko nerviras,nemoj! Ma nesto cete pojesti,necete ostati gladni.I meni se to desava,kad ne stignem dobra je i kajgana za rucak.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 153
6.6.2016 16:44:15   
17 joka
Voci, nemoj se sekirati.

podsetila si me sad da imam jos koju teglu ajvara sad znam sta cu da jedem user posted image

ko ce da kuva kafu?

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 154
6.6.2016 17:21:42   
BubaBubica
Evo ja ću da skuvam i da častim sve povodom završetka krečenja jeeee user posted image

Voci najlakše je, bar meni, zbrčkati nešto u vatrostalnu i staviti da se peče. Ima varijanti koliko hoćeš, ili smućkaj sve što nađeš u kući i eto ručkaaa user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 155
6.6.2016 17:30:49   
17 joka
Bubi user posted image postavi tamo slicicu u temu da vidimo kako si sredila

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 156
6.6.2016 17:42:30   
Ana RR
Voci, grilovane tikvice sa sirom i nekom pastom, pečene paprike sa sirom i mladim krompirom, bruskete sa paradajzom, bosiljkom i belim lukom, jaja sa paradajzom i sirom iz rerne itd... meni je to sve onako letnje, brzo i lagano. Ima gomila ideja, nego mi sad slabo pada na pamet user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 157
6.6.2016 17:44:12   
Mala Elena
Mmmm gotov rucak koji ja ne spremam..user posted image volim to!
Ali nije cesta pojava.
Svima nam prvo padne na pamet krompir, sad smo ga rucali. A tog brkanja.nema kod mm, bas me nervira (ubacila sam malo tikvica i nasta` haos)...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 158
6.6.2016 18:23:41   
wivern
Jel to neko spomenuo kafu user posted image

Pu za mene, i ja cu jednu...brzinsku user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 159
6.6.2016 18:40:08   
Ana RR
Ajde Wiv, ja upravo skuvala user posted image ne bi trebalo da je pijem dok imam ciklus ali baš mi se pije.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 160
6.6.2016 19:05:14   
17 joka
user posted image

evo kafice

Anci user posted image hvala za ideje, ovih dana ,mi bas trebaju te brzinske i lagane varijante za rucak.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 161
6.6.2016 19:26:29   
wivern
E hvala, u poslednje vreme pijem baš dosta nesa.
Jao žene sledeće nedelje sam na odmoru napokon, idem tri dana na zlatibor. Jedva čekam.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 162
6.6.2016 19:41:51   
17 joka
Wiv, pa konacno malo da odmoris

ja bih volela negde na planinu ili more ali radim citavo leto

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 163
6.6.2016 19:47:29   
suzi kju
Hello drageeee!!!
Ja išla u dugu šetnju sama, mm čuvao decu. Onda išla u nabavku, pa pržila palačinke i sad sam legla da odmorim dušu.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 164
6.6.2016 20:05:22   
emicaa
Evo i mene,
Wiv uživaj za sve pare na Zlatiboru i odmori ko čovjek.
I ja sam pravila palačinke a kao šokirala se kad sam vidjela na vagi 58 kg,biće do kraja 78 user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 165
6.6.2016 20:22:59   
Ana RR
Joko, ja obožavam ta brza i lagana jela, pogotovo ako su bez mesa.

Wiv, divno, malo da napuniš baterije user posted image

Užasno sam se iznervirala oko nečega a pošto nešto moram da radim kada sam besna, neplanirano sam oribala kupatilo i šporet, oprala ručno svo suđe i sad ću da uzmem da peglam user posted image bar neke koristi user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 166
6.6.2016 20:46:51   
mila83

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Užasno sam se iznervirala oko nečega a pošto nešto moram da radim kada sam besna, neplanirano sam oribala kupatilo i šporet, oprala ručno svo suđe i sad ću da uzmem da peglam user posted image bar neke koristi user posted image

ISTA ja !!! user posted image Dobro to dodje nekad user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 167
6.6.2016 21:02:41   
Mala Elena
Wiv, uzivaj user posted image
Mi smo bile u setnji, beka i ja, nosila sam je u marami a.usput smo nabrale cvece user posted image
Sada pijem svoju prvu kafu pa da izvedem E malo u setnju...

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 168
6.6.2016 21:26:13   
Ana RR
Mila user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 169
6.6.2016 21:44:54   
Sanjica26 RR
Mala Elena u 9 izlazite u setnju?
Ja sam zene gladna, ali moram da se kontrolisem. Vec je kasno za jelo. Sela sam da ucin, pa mi je proradio apetit.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 170
6.6.2016 21:54:04   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: mila83

IZVORNA PORUKA: Ana RR

ISTA ja !!! user posted image Dobro to dodje nekad user posted image

Hahahaha, nemojte da me kopirate user posted image
Ja najviše volim da "usijam" kupatilo user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 171
6.6.2016 22:12:15   
emicaa
Vi koje od nervoze volite čistit znate da sam ja sam malo slabije pokretna i ne odbijam ničiju pomoć user posted image
Opet gledam uvod u anatomiju,još dvije epizode i gotova peta sezona@user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 172
6.6.2016 22:19:16   
vocicana
Anci, sve ja to znam i svasta bi nesto probala, ali hvala ti na refresh-ovanju ideja, ali svaka druga namirnica se kosi sa onim sto mm sme i treba da jede. Vise cu popizdeti, izv se unapred zbog recnika.
Jao a sve sam danas sredila, prasincina, podovi, usisavanje, ma nisam stala,,idem da ukljucim masinu, pa da se sredim. Dobila tacno u dan, ne mogu vam opisati kako se osecam. Kao da sam u rudniku danas radila.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 173
6.6.2016 22:41:46   
vocicana
Wiv mi smo dosli sa Zlatibora, pe tri dana, kako sam se slatko nauzivala, ne mogu ti objasniti. MM sam rekla, kako znam da sam se odmorila, imam osecaj kao da sam pre 10 meseci otisla iz Krusevca. Uzivaj! Napuni baterije

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 174
6.6.2016 22:58:26   
17 joka
Ana,Mila, i ja kad sam nervozna mogtu da okrenem kucu naopacke i da uradim svasta za kratko vremeuser posted image

Emice rado bih ti dosla u ispomoc

zene ja sam bas srecna isprobah sve pantalone koje imam i u svake sam uspela uci i zakopcati jeeej sad imam vise elana da smrsam

nego mi kasni user posted image pa bih zadnjih dana jela kao prasica i sad mi zao i jesam jela vise nego smem

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here