|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Junski baRR
4.6.2016 8:51:06   
amelia
Jutrooo i od mene... Meni isto treba nesto da me razbudi sederi smo do kasno.. Pravila sam tortu bebcu za punih 9 meseci tek nocas oko 11 h, mm cuvao ga budnog da bi ga slikao... Tako musavog gde brcka tortu i umazuje se. Crkli smo od smeha kako je mlatarao prsticima po tortu dusica malenauser posted image

Ayan <3

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 101
4.6.2016 9:15:16   
IvanaSK RR
Amelia, cestitamo srecici devet meseci! user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 102
4.6.2016 9:26:59   
emicaa
Dobro jutro,prije pola sata sam ustala.Danas ne planiram nigdje a ne znam kako da ležim,kuk me ubija a na ledja ne mogu ali ispoštovaću to da mirujem do ponedeljka.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 103
4.6.2016 11:36:53   
suzi kju
Emice hoće to tako u trudnoći user posted image
Dobar dan drage!
Ja da se spremim, pakuje torbu za beke i odosmo malo u šetnju.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 104
4.6.2016 17:25:35   
wivern
Pa gde ste nestale.
Ja se umorih danas a ni pola stvari nisam zavrsila.
I kad ce taj godisnji vise

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 105
4.6.2016 19:38:03   
branki*
Evo mene,sela da iskuliram uz pivo i super mi je bilo,ali naravno da me zvao tata i iznervirao.covece vise,ja ne znam da li sam samo ja ovako nervozna osoba,ovde gledam sve neki kuleri,nasmejani,smireni,jbt jesu li na tabletama ili se foliraju ili sta vec!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 106
4.6.2016 19:56:50   
Mala Elena
Branki ahahaaah, to meni kaze sestra- jel si ti stvarno tako smirena ili se foliras?user posted image
Emice, izdrzi jos malo...
Mi dosli iz setnje pa sad odmaramo noge...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 107
4.6.2016 21:34:42   
amelia
Vece !!! Nigde nikog u baru,prazno sve user posted image

Mi smo se razbili od setnje !!! Izasli smo iz kuce oko 11 h vratuli se u 20 h setali i setali i setali malo u kupovini. Kupila sam bebcu prve prave patikice neke disney&adidas prelepe su, jest da su malo masne bile 47 e ali mm je insistirao da ih uzmemo, mada su imali i ok patikice za 29 e ali hajde nek ih nosi bebac i trci u hodaliciuser posted image

Sad me ceka vecera za nas, vecera za A a bas sam umorna i nemam na umu sta da pravim moram nesto na brzaka da zbuckam sad ce da se probudi pa da place ako nije gotova papa...

Ayan <3

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 108
4.6.2016 21:52:59   
suzi kju
I mi smo se našetali danas, otišli od kuće negde oko pola 1 došli oko 20h,baš nam je lepo prošao dan.
Sutra planiramo opet negde, a videćemo dal ćemo, pošto mm možda zovu na posao , nikad se ne zna.
Sad odoh pod tuš pa spavanje.

< Poruku je uredio suzi kju -- 4.6.2016 21:53:55 >

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 109
4.6.2016 22:28:55   
Mala Elena
Laku noc svima!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 110
4.6.2016 22:34:04   
mila83
Ja se javila jutros i evo sad se pozdravljam user posted image Ceo dan mi je prosao dok si rekao keks.Prepodne u poslu sa sokom od visanja,popodne oko rucka,kojekakvog drndanja...
Bar sam se lepo istusirala i oprala kosu ,kao covek,da me niko 20 minuta nije zvao dok sam bila u kupatilu,ni kvaku nisu pipnuliuser posted image
Idem i ja na spavanjac,klinci vec spavaju,T zaspala na podu igrajuci se..Jedino sto me davi neki kasalj,evo mazala sam se Fitobalmom.
Laku noc !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 111
5.6.2016 7:37:46   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 112
5.6.2016 8:40:18   
branki*
Jutro i ovde!
Stavila sam za kaficu!

branki

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 113
5.6.2016 8:53:45   
suzi kju
Jutro i oĐe!
Mini je muž skuvala kafu, sve i popila sam je do sam još bila u spavaćici.
Sad odoh da spremam doručak, ručak pa danas ponovo u neku akciju.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 114
5.6.2016 8:55:36   
branki*
Ja sam stalno cekala od mm da mi tako skuva kafu i donese u krevet i nisam jos docekala...
Pade mi na pamet big mum,je l se cuje ko s njom?

branki

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 115
5.6.2016 9:26:22   
mila83
Dobro o jutro i od mene! Kod mene akcija uveliko...dorucak obavljen,rucak se sprema,ves masina ukljucena,cvece zalila,ma divota.
A sinoc sam dobila temperaturu,ubise me sinusi...popila defrinol i bolje mi je.
Sta planirate danas?

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 116
5.6.2016 9:39:18   
emicaa
I mi smo upravo doručkovali,Dora po drugi put od jutros user posted image najedoh se i dodje mi muka.
Ovde je i danas neko šugavo vrijeme ali ja svejedno i danas ležim,žao mi zbog T ako počne kiša.Mogla je sa tajom u šetnju.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 117
5.6.2016 9:51:49   
Mala Elena
Mila user posted image , ozdravi sto pre ... i mene napale neke sline, zelene aaaah, mrzim ih.
I kod nas lepo jutro, ustali raspolozeni!user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 118
5.6.2016 11:44:06   
mila83
Hvala Me ! Ma meni to tako izgleda zadnje tri godine u ovo vreme..najverovatnije neka alergija..mada mi i tata ima problema sa sinusima,kontam da je nasledno..
Kod mene nastavak akcije,sredjujemo deciju sobu,i igracke i stvari..a T samo razbacuje po celoj kuci.

Direktna veza do poruke: 119
5.6.2016 11:51:29   
Maraj
Pozdrav ovde u baru user posted image
Lazar nas minirao od jutros. Spremili se da izadjemo napolje. Mislili da odemo da gledamo letnja kolica , a on zaspao. Evo ga spava vise od sat vremena.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 120
5.6.2016 12:24:17   
Ana RR
Hello user posted image i kod mene akcija od jutros. Obrali višnju, posle da je očistim i da kuvam džem, pristavila supicu da se kuva, za ručak samo da dodam neki prilog jer imamo mesa od juče. Pravim i kolač sa malinama. Glava mi puca, treba da dobijem, najradije bih se uvukla u krevet user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 121
5.6.2016 12:30:36   
emicaa
Ana zar opet,čuni mi se da si skoro pisala da si u pms-u.
Mi smo juče kupili trešanja i na kraju smo svi odustali previše nam bilo.Konačno smo ih dočekali user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 122
5.6.2016 13:02:54   
vocicana
Krcmo dobar dan, ja sam samo da virnem, bez posluzenja, ima se svasta za uraditi po kuci danas, ljubim vas pa pisem malo kasnije.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 123
5.6.2016 13:51:26   
Ana RR
Emice, to i moja drugarica kaže user posted image malo mi je poranilo, danas mi je 24. dan ciklusa. Mada, evo baš gledam, od novembra na ovamo uglavnom sam dobijala na 24 - 26 dana. Mislim da bih mogla proveriti hormone, a inače sam trebala još u aprilu na kontrolu kod dr i nešto nikako da zakažem.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 124
5.6.2016 15:00:35   
mila83
E Ana,i meni se zadnja tri ciklusa skratise tako,trebalo bih i ja na kontrolu...inace su mi uglavnom bili na 30 dana.
Mi smo rucali,oprala sudove,popoila Defrinol odremala skoro sat vremena( uz svu mogucu buku u kuci ! ) i evo sad treba da rasirim drugu turu vesa.
M dolaze drugarice oko 17h na igranje,a ja u 18h imam zenski tramping- mame izmedju sebe menjaju stvarcice koje vise ne koriste(tipa tasne,cipele,garderoba,bizuterija)
pa onda kupanje klinaca i psremanje za skolu i vrtic sutra....

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here