Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.3.2016 10:11:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: nikiteki Meni nije jasno nesto za roditeljski dodatak kasnili su mi sa isplatom i kad sam sad isla da podignem kazu nemas vise Sta nemas vise?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 30.3.2016 22:24:47
|
|
|
|
dijana1*
|
Sutra treba da predam za roditeljski dodatak. Koji ste rodni list predavali? Za Urosa i Kostu imam rodni list koji sam platila da bi ih prijavila na adresu a za Vuka imam rodni list na kom pise za zdravstvenu zastitu. Jel mogu da predam to sto imam ili da idem do opstine prvo pa da i za Vuka izvadim novi na kom nece nista pisati. Sto neko rece ovde je umetnost skupiti papire. Dve nedelje samo papire ganjam.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 30.3.2016 23:47:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Dijo, bolje idi u opštinu i kaži da ti treba za roditeljski dodatak, besplatno je, a dobijaš u roku od 1 min (na Zvezdari).
|
|
RE: Roditeljski dodatak 31.3.2016 8:15:21
|
|
|
|
nikiteki
|
Ivana roditeljski dodatak istekao
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 31.3.2016 9:08:31
|
|
|
|
dijana1*
|
Nikiteku ne vidim ti tiker pa ne znam kolika su deca. Kako istekao? Hvala Dunjci. Onda cu prvo do opstine po nove izvode pa cu prosetati do 27. marta.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 31.3.2016 9:57:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: nikiteki Ivana roditeljski dodatak istekao Kako istekao?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 31.3.2016 10:12:30
|
|
|
|
nikiteki
|
Dete napunilo dve godine ali ne znam sta je sa onim sto su oni kasnili sa isplatom navodno dali
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 31.3.2016 10:44:19
|
|
|
|
dijana1*
|
Nikiteki pa zar sa prvom uplatom nisi dobila to sto su kasnili? Izvuci izvod iz banke pa vidi.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 31.3.2016 15:04:48
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Niki, proveri to. Ja sam moje pare podigne tek posle godinu dana. Resenje mi nije stiglo, ja mislila da od toga nema nista. I posle toliko vremena svratim kao da pitam kad ono jesu odobrili i mogla sam odmah da podignem pare. A mi se u medjuvremenu vencali, promenila sam prezime pa je zbog toga ispala frka. Ali i to su uredno isti dan resili.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 31.3.2016 15:47:12
|
|
|
|
dijana1*
|
Predala sam danas. Jao sat vremena sam kruzila oko 27.marta nikako da izvadim papire iz fascikle udjem i ostavim. Kako spustim U u kolica on se rasplace , pa ga dojila... bas me je iscimao
|
|
RE: Roditeljski dodatak 31.3.2016 22:40:52
|
|
|
|
nikiteki
|
Moracu da proverim
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 1.4.2016 8:54:36
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dijana, ja predala dan pre tebe, 30. Jesu li ti mozda rekli kad ce otprilike biti?
|
|
RE: Roditeljski dodatak 1.4.2016 12:21:52
|
|
|
|
dijana1*
|
Sanjalice 2 meseca se ceka resenje za roditeljski. A od grada ce biti ranije uplata. Cisto sumnjam da ce pre 20.6. biti nesto uplaceno.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 1.4.2016 13:25:03
|
|
|
|
Animsaj9
|
ja sam resenje dobila mesec dana posle predaje papira, a pare posle resnje proslo je nekih17dana....
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 1.4.2016 13:56:11
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dijana, meni se cini da su jednoj mami sto je predavala sa mnom rekli da ce roditeljski ranije, a da pomoc nezaposlenim porodiljama za 2 meseca. Nisam sigurna. Ja nisam htela ni da pitam, ova sto mi je uzela dokumeta je bila strasno nervozna, izvikala se na neku zenu preko telefona, reko ajde da zavrsim sto pre da ne budem i ja na tapetu.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 1.4.2016 14:06:24
|
|
|
|
dijana1*
|
Sanjalice jel cim udjes sto levo???? Bila sam i ja 30-tog da nesto pitam. Jaooo al me napicila. Nije mi dozvolila da zavrsim recenicu , 10 puta me je prekinula i onda zamolim zenu sto radi kada se udje pravo ( ima frckavu kosu) da me ona saslusa do kraja.... a ova nervozna trci u hodnik i uzima one formulare i gura mi u ruku kao sve ti ovde pise reko bezi bre pusti me da kazem sta hocu aman!!! Bas bas je bila nadrndana!
|
|
RE: Roditeljski dodatak 1.4.2016 15:10:02
|
|
|
|
janajana
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Dijana, meni se cini da su jednoj mami sto je predavala sa mnom rekli da ce roditeljski ranije, a da pomoc nezaposlenim porodiljama za 2 meseca. Nisam sigurna. Ja nisam htela ni da pitam, ova sto mi je uzela dokumeta je bila strasno nervozna, izvikala se na neku zenu preko telefona, reko ajde da zavrsim sto pre da ne budem i ja na tapetu. Mora da sam ja dobro prosla, meni one sve same rekle i bile fine Cak sam i pitala za deciji dodatak ali smo se lepo iscaskale i dosle do toga da ne treba da predajem jer cu biti odbijena zbog cenzusa, ali ako hocu mogu da podnesem zahtev jer imam pravo na to Inace za nezaposlene porodilje rekli su mi za mesec dana, i tako je bilo, a za roditeljski dva mesece i isto je tako i uplaceno
|
|
RE: Roditeljski dodatak 1.4.2016 17:04:41
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Znači pogrešno sam načula. Verovatno će onda biti krajem juna.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 18.4.2016 8:39:42
|
|
|
|
adulence
|
Hej drage treba mi hitno pomoc za drugaricu,da li u sud moze da ide muz i izvadi ono uverenje,znam da u socijalno mora da se ide licno.znaci da li u sudu moze muz da izvadi uverenje?
|
|
RE: Roditeljski dodatak 18.4.2016 8:42:15
|
|
|
|
dijana1*
|
Ja sam licno vadila u sudu tako da ti ne mogu pomoci. Ali pretpostavljam da moze.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 18.4.2016 8:47:29
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Može Ado.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 18.4.2016 9:15:14
|
|
|
|
adulence
|
Hvala sanjalice,Dijo i ja sam licno pa nemam pojma...
|
|
RE: Roditeljski dodatak 4.5.2016 13:19:54
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jel kasni uplata i koliko, jer porodila sam se u januaru, 19., predali papire u februaru i jos uvek nema uplata ... i jel dobijam za januar uopste neki deo od tog mesecnog iznosa?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 4.5.2016 22:06:34
|
|
|
|
janajana
|
proveri 20-og tada su obicno uplate. I isplacuju od rodjenja deteta. Ja sam cekala dva meseca resenje, kako su mi i rekli da ce biti, predala u novembru, a prvu uplatu dobila u januaru cini mi se
|
|
RE: Roditeljski dodatak 29.5.2016 17:08:25
|
|
|
|
sonyasha
|
Ženske, jel se desilo nekome da nije stiglo rešenje tri meseca? Zvaću da pitam o čemu se radi, ali reko da vidim da li još da čekam ili da idem da larmam tamo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?