Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Roditeljski dodatak 29.5.2016 20:37:43
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja cekala tri meseca, ne brini...
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 29.5.2016 22:24:56
|
|
|
|
dijana1*
|
Sonya ja sam predala krajem marta i jos mi nije stiglo. Dobila sam samo resenje od grada za 35 000 din.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 30.5.2016 0:18:05
|
|
|
|
janajana
|
IZVORNA PORUKA: sonyasha Ženske, jel se desilo nekome da nije stiglo rešenje tri meseca? Zvaću da pitam o čemu se radi, ali reko da vidim da li još da čekam ili da idem da larmam tamo Ja sam dobila posle dva meseca, tj nisam ni znala da sam dobila resenje, sveki zaboravila da mi kaze, i isla sam u postu da pitam kad ono bila uplata Dijana1 ako si dobila resenje od grada verovatno ti je i uplata vec legla, oni nemaju tacan datum kad uplacuju, tj nije vezan za roditeljski i deciji dodatak. Bar sto se tice prve uplate od 20.000
< Poruku je uredio janajana -- 30.5.2016 0:20:56 >
|
|
RE: Roditeljski dodatak 30.5.2016 6:51:59
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ako nekoga zanima, porodila sam se 19.jan i dobila.uplatu i za taj mesec. Posto je bilo nedoumica...
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 9.6.2016 0:33:50
|
|
|
|
janajana
|
Ne znam sto bi bilo nedoumice, isplacuje se od dana kada se beba rodila
|
|
RE: Roditeljski dodatak 9.6.2016 12:42:22
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja sam pre par dana dobila resenje. Kako da yam kada uplacuju?
|
|
RE: Roditeljski dodatak 9.6.2016 16:31:50
|
|
|
|
branki*
|
Sanjalice,ukucaj na netu budzetska davanja,obicno roditeljski kao i sve bude izmedju 20. I 26. u mesecu.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 9.6.2016 17:27:33
|
|
|
|
serpica
|
Roditeljski i deciji dodatak se isplacuje zajedno do 20.og u mesecu,ako je 20.nedelja onda bude 19.og. Tako je od kad ja primam,osim ako nesto nisu menjali.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 9.6.2016 18:22:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sanjalice, vidi koji ti je datum, kad je doneto resenje...nadam se da ces uskoro dobiti uplatu! Stize li ti sms od poste inace? I za ovo stize. Jano, bilo je nedoumica kada sam pisala ranije o tome...da li dobijam nista, ili nesto srazmerno br.dana ili ceo iznos. Dobila sam ceo iznos...
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 4.7.2016 13:14:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja nemam racun u postanskoj. Da li treba da otvorim, pa da odnesem broj racuna ili mi oni sami otvaraju?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 4.7.2016 13:38:44
|
|
|
|
isidora88
|
ne treba da otvaras, oni sami otvore za tu namenu racun. meni ne stize sms o uplati
|
|
RE: Roditeljski dodatak 4.7.2016 13:40:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Sanjalice, vidi koji ti je datum, kad je doneto resenje...nadam se da ces uskoro dobiti uplatu! Stize li ti sms od poste inace? I za ovo stize. Meni nije stizalo
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 4.7.2016 13:49:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala, Isi. Treba u sredu da predam papire, pa da znam da li da otvaram racun pre nego sto odem.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 4.7.2016 14:41:30
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mislim da su meni otvorili samo za tu namenu nisam sama otvarala... posle ga i zatvore kad ga ne koristis... tako nesto
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 4.7.2016 23:27:34
|
|
|
|
marijana22
|
Ivana šta nosiš od dokumenata? Pisalo po novinama da su dosta smanjili papirologiju, pa me zanima jel istina
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 5.7.2016 9:06:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi smo bili u socijalnoj pa slikali sta treba :) Uglavnom trebaju kopije, a posle citam po netu da trebaju originali Mi cemo sutra odneti kopije pa sta bude. Pisem ti tacno samo da mi muz pošalje sliku što je slikao :)
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 5.7.2016 9:20:29
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ma kopije se nose ali da su overene u opstini, ja sam cim su izdali papire kopirala tu blizu i overila u opstini
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 5.7.2016 9:56:51
|
|
|
|
marijana22
|
Ja sam čitala da ne trena čini mi se izvod iz knjige rođenih za stariju decu, onda ona potvrda da se nisi odrekla starateljstva itd... jer sve to izdaju državne službe koje bi trebalo da budu povezane. A ne da ti juriš papire na sto strana
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 5.7.2016 11:36:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Marijana, treba izvod za starije dete, a i ta potvrda, isla sam u sud da to vadim. Pise da trebaju kopije samo, ne overene.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 5.7.2016 11:44:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 5.7.2016 11:49:50
|
|
|
|
marijana22
|
Hvala Ivana
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 5.7.2016 11:54:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sutra idem, nosicu kopije. Mislim da imam i skoro sve originale, ponecu i njih za svaki slučaj. Javljam sta sam uradila.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 5.7.2016 12:59:27
|
|
|
|
Khaleesi
|
Kada se vade izvodi, za takve stvari , vrtic, knjizicu, ne naplacuje se taksa, samo navedes razlog...
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 5.7.2016 13:13:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Znam, ali mi je opet cimanje. Kad je muz slobodan neki dan zavrsavamo milion stvari oko papirologije, doktora, pregleda...
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 6.7.2016 9:33:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Marijana, zeznula sam se... Ovo gore sto je muz slikao treba samo da bi dobila papir iz socijalnog. A treba jos papira da bi podnela... I idemo u petak, a ne danas... Izgleda da ipak nisu smanjili papire. Meni mozak ne radi nikako, kao da sam jos trudna
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?