Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Roditeljski dodatak 12.2.2016 9:57:20
|
|
|
|
Anoniman
|
maraj pre 20 ne idi, jer uplate za januar jos nisu bile
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 12.2.2016 9:59:44
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Juce mi stiglo resenje . Danas pdoh do poste da vidim da l su uplacivali. Inace datum na resenju je 30.01 Dzabe ides, uplate ne idu pojedinacno vec svima isti dan. A to ce sad biti pretpostavljam bas 20.og.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 12.2.2016 10:19:29
|
|
|
|
Maraj
|
Ok. ;-) ja reko mozda su se prevarili pa uplatili 20.01. A resenje otkucali 30.01.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 19.2.2016 18:09:38
|
|
|
|
Maraj
|
Sad vidoh na tv-u da je sutra isplata roditeljskog dodatka
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 19.2.2016 18:17:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Sad vidoh na tv-u da je sutra isplata roditeljskog dodatka pisah ti malopre u razgovorima
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 8.3.2016 11:30:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da li je roditeljski dodatak ono što drzava daje za prvo, drugo, treće dete? Ako jeste, da li se dobija iako je majka zaposlena?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 8.3.2016 11:35:04
|
|
|
|
New Mom
|
Za prvo, drugo, trece i cetvrto. Za sada. Nema uslova da i je mama zaposlena ili ne, jedino da je drzavljanka Srbije.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 8.3.2016 11:37:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, i za četvrto, izvinjavam se sto nisam dodala. Hvala na informaciji. Da li neko zna koja je cifra u pitanju trenutno za drugo dete?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 8.3.2016 11:41:03
|
|
|
|
branki*
|
oko 6000 tokom 24 meseca.ne znam da li je sad nesto menjano.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 8.3.2016 11:47:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala, Branki.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 8.3.2016 12:29:13
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Nisu smanjili, tako nesto oko 6000 je.
|
|
RE: Roditeljski dodatak 8.3.2016 12:45:45
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nisu menjali, znam jer moja sestra to prima jos uvek.. Super, nisam znala da je sutra...ocekivala sam oko 20.3. A joooj, sad vidim da ste pisale u februaru
< Poruku je uredio Mala Elena -- 8.3.2016 12:46:59 >
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 8.3.2016 14:13:31
|
|
|
|
adulence
|
Zene 11.marta ce biti dva meseca kako sam predala za roditeljski,prilikom predaje rekli su rok je 2 meseca,sta ako resenje ne stigne do 11.marta da li treba da idem tamo da ih pitam o cemu se radi?
|
|
RE: Roditeljski dodatak 8.3.2016 14:15:03
|
|
|
|
Maraj
|
Adulence ja predala 18. 12. Uplatili mi sad u februaru
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 8.3.2016 14:16:41
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: adulence Zene 11.marta ce biti dva meseca kako sam predala za roditeljski,prilikom predaje rekli su rok je 2 meseca,sta ako resenje ne stigne do 11.marta da li treba da idem tamo da ih pitam o cemu se radi? Ado verovatno ce ti sad 19.og uplatiti za oba meseca. Idi u postu iako nisi dobila resenje,licna karta samo i pitaj,mada sam sigurna da ce biti.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 8.3.2016 14:20:56
|
|
|
|
adulence
|
Pa to razmisljam mozda se resenje negde izgubilo,ahahahaha...jel ce oni meni sada da uplate sve od septembra,posto sam se tada porodila ili?
|
|
RE: Roditeljski dodatak 8.3.2016 14:25:05
|
|
|
|
suzi kju
|
Da Adulence, čak dobijaš i za septembar. Ti si se negde poloviniđom beše porodila?
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 8.3.2016 14:28:01
|
|
|
|
serpica
|
Ado a sto si tek u januaru predavala? Sto nisi odmah po porodjaju cim si uzela izvod rodjenih? Trebalo bi sve da isplate,ali valjda od trenutka predaje papira ne znam mozda NM zna bolje raspitaj se da vidis. Ja sam predala odmah po rodjenju deteta ckam resenje 20 dana i sl. meseca ispalta Cek,cek imala si rok 3m cici mi se da predas dokumenta ako si preskocila rok mzda nemas pravo,ne znam pade mi na pamet
< Poruku je uredio serpica -- 8.3.2016 14:29:05 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 8.3.2016 14:34:06
|
|
|
|
adulence
|
Rok za roditeljski je sest meseci za predaju,iskreno bila sam lenja jer ovde skupiti sve papire je prava umetnost...
|
|
RE: Roditeljski dodatak 8.3.2016 14:36:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Serpice, ja citala da uplate unazad, od datuma porodjaja.
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 8.3.2016 14:38:57
|
|
|
|
serpica
|
E ako je 6m onda ok,da od datuma porodjaja bi trebalo retroaktivno da isplate,znaci Ado trebalo bi 6m x iznos za drugo dete sve odjednom,bar mislim tako,meni su isplatili dva meseca odjednom..
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 8.3.2016 16:12:11
|
|
|
|
janajana
|
I ja sam dobila resenje i uplatu posle dva meseca od predaje, ako ne stigne proveri u posti sa l.k. I obracunavaju sve od porodjaja zakljucno sa mesecom za koji se isplacuje. Meni su isplatili za 4 meseca unazad
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.3.2016 8:52:46
|
|
|
|
nikiteki
|
Meni nije jasno nesto za roditeljski dodatak kasnili su mi sa isplatom i kad sam sad isla da podignem kazu nemas vise
|
|
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.3.2016 9:31:34
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Jos nisam predala. Rok je 6 meseci od rodjenja deteta, jel tako?
|
|
RE: Roditeljski dodatak 21.3.2016 9:38:26
|
|
|
|
nikiteki
|
Mislim da jeste proveri
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?