Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.5.2016 16:02:10
|
|
|
|
amelia
|
Pitu sa koprivama... i jos pileca supica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.5.2016 16:08:46
|
|
|
|
Maraj
|
Samo rucak za L. Mi se danas gostimo na krstenju
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.5.2016 17:12:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Musaku, i to mi je bilo mnogo stajanja
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.5.2016 19:02:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Pilav za ručak, bila mi mama pa smo pravile tortu za moj rođendan.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.5.2016 19:33:14
|
|
|
|
bubulence
|
Supica od povrca, pohovane tikvice, mladi krompirici
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.5.2016 20:25:04
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam danas imala pomoc u kuhinji, MM se malo aktivirao pa je spremio dorucak, virsle i barena jaja, rucak pohovao piletinu, przio krompirice, supu od kostiju sam napravila ja, i vitaminsku salatu :D posle sam napravila i brzi kolac od kokosa... svi zadovoljni
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 14.5.2016 21:26:52
|
|
|
|
17 joka
|
Supicu,mlade pecene krompirice, jagnjeci dzigu i salatu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 15.5.2016 8:49:33
|
|
|
|
nikiteki
|
Danas za doručak przenice, a za ručak tata ce napraviti roštilj
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 15.5.2016 9:17:24
|
|
|
|
branki*
|
Nervira me ovaj glupavi sporet ovde u ovom stanu i ne pravi mi se nista! Juce cor ba od kopriva i riba,a danas pojma nemam.nesto sto ce se jesti dva dana,muka mi od kuvanja.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 15.5.2016 12:44:26
|
|
|
|
mila83
|
Pileca supica i rizoto(sargarepa,mladi luk,pirinac,piletina,vegeta,kurkuma) uz to zelena salata sa rotkvicama. Desert-jagode sa slag kremom od vanile,moja vrednica M je pravila za veceru planirma neku pitu od tikvica i jogurt. Joj Branki,i meni tako cesto dodje,samo kuvanje i kuvanje...
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 15.5.2016 13:18:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas roštilj, meso sam sinoć stavila u marinadu, mm će sad da peče. Krompirići, salatica.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 15.5.2016 13:46:33
|
|
|
|
isidora88
|
Juce gulas, za danas strudla sa sirom, gulas od juce i lenja pita sa visnjama usto od juce ali ima i za danas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 15.5.2016 19:22:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Šta reče
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 15.5.2016 19:34:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Juce za rucak gulas sa sargarepom kao prilog. Za veceru kukuruzne rolnice by Torbica. Danas za rucak kupus sa mlevenim mesom ( Minjina kuhinjica). Za veceru gibanica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 15.5.2016 20:27:36
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi smo danas motali sarme... zamrzla sam nesto listica koje vise nismo mogli da pojedemo zimus, i sada super doslo, kao da nisu iz zamrzivaca
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 15.5.2016 21:00:33
|
|
|
|
17 joka
|
pire i cufte u sosu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 18.5.2016 18:19:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas domaći fast food - domaće pljeskavice u somunu sa kajmakom i kiselim krastavčićima
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 18.5.2016 18:29:43
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi amo imali krem corbu od brokolija i djuvec... sada sam videla da je neko glasao za moj kolac u C kuhinji, znaci nekome se svidja... bas sam srecna :-) inace ne znam ko je glasao i da li to moze da se vidi ;-)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 18.5.2016 19:06:52
|
|
|
|
isidora88
|
Spagete bolonjez Sutra povrcna corbica, cufte i pire krompir
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 18.5.2016 19:54:14
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Za rucak nista, za veceru hrono picu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 18.5.2016 20:18:59
|
|
|
|
vocicana
|
za rucak, suve paprike punjene socivom i integralnim pirincem, bile su preukusne. Desert kolac sa visnjama i grizom i pudingom, kao sladoled iz frizidera.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 22.5.2016 12:42:23
|
|
|
|
mila83
|
Voci,ajd napisi recept za te punjene suve paprike,bas me zanimaju ! Mi danas : bela corba sa kukuruzom Pohovani stapici (od belog mesa) u prezlama i semenkama, prilog obaren mladi krompir sa prodinstanim lukom, zelena salata popodne heljdo palacinke sa dzemom od jagoda
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 22.5.2016 15:41:39
|
|
|
|
Maraj
|
Voci meni su super te suve paprike punjene mesom retko koji kraj pravi punjene suve paprike. Samo juzna pruga ja danas spremala vrat sam ispekla u rerni , isprzila mlade krompirice i kupus salatu napravila. Bilo je njamiiii
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 22.5.2016 17:11:06
|
|
|
|
17 joka
|
Punjene paprike i pire
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 23.5.2016 13:41:40
|
|
|
|
Mariya
|
Danas špagete za danas i sutra, i mafini sa jagodama za desert.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.