Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 27.4.2016 20:50:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja da mahnem. Danas sam se osisala. Malo drugacija frizura od moje standardne bezveze frizure. Mnogo mi opada kosa. Deca spavaju. Ja cu uskoro da ucim. U nedelju za Vaskrs kod mojih. Jupijee. Prve godine da nista ne kuvam. Ljisa bas fali. Javi se Ljiso!
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 27.4.2016 20:55:38
|
|
|
|
eca89
|
Dobro veče mamine samo da vas pozdravim. Trco da te utjesim i kod nas je napadao i to pravo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 27.4.2016 21:25:24
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Teško mi je da zamislim da u ovo doba pada sneg. Ja uspavljujem decu. G opet ima T. Baš sam umorna. Sutra će mi kume doći, baš se radujem.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 27.4.2016 21:31:01
|
|
|
|
branki*
|
Sve prepisujem od sanjalice,samo bez temperature i bez kume.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 27.4.2016 22:33:57
|
|
|
|
amelia
|
Trco naravno da nemas vremena ako te po ceo dan jos uvek jase . Ja sam isto umorna a nisam jos ni vecerala jbg nikakvog reda nemam u zivotu. Malo pre uspavala A i sad cu da jedem pa onda ceka me prostiranje tone vesa, pa pod tus pa u kretet. Inace je i ovde bas hladno narocito nocu i ujutru.a sta je sa iva11 jel se neko cuo sa njom znam daje ostala trudna i vise nisam bila na forumu nisam imala net da nije otisla u ameriku?
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 28.4.2016 7:26:31
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, mi sutra ranoujutro trebamo za Bosnu, da nam je da A.prespava bar pola puta. treba da pakujem stvar, a sa njom je to nemoguća misija, ja pakujem. a ona raspakuje i tako u krug !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 28.4.2016 8:02:50
|
|
|
|
Trcosava
|
Dobro jutro! Juče je snega napadalo sigurno 10 cm. Grtal'ca je prolazila dva puta sigurno. Komšiji će sve voće da propadne. Sve je bilo u cvetu i sad sneg, tj prvo kiša, pa neki nazovi grad/ledena kiša, pa sneg. Guess what? Opet pada
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 28.4.2016 8:05:16
|
|
|
|
branki*
|
Sneg!?coveceeee! Ecka,srecan put!vi bas cesto idete za bosnu?jooj,koliko je ja volim! Mi ustali,spremam dorucak.popodne kod dr po doznake za firmu.a,mrziii me. Sanjice,kakav je friz? Mariya,ja sad kad sam procitala tvoj citat,uopste nisam shvatila sta pise,mislim se kakav sad pa kokos komisija je u pitanju. Produzava mi mkomisija,ali je 65 posto placeno.planiram da pocnem septembar,pa cu videti kako se uhodamo,ne znam ni sama.
< Poruku je uredio branki RR -- 28.4.2016 8:08:33 >
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 28.4.2016 8:15:37
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,T se opet probudila pred zoru i jedno sat nije opet zaspala. Eco blago vama,i ja bih rado opet išla.Ma biće A dobra,eto vas za čas a to pakovanje mi je poznato Trćo zar još pada oca mu poljubim.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 28.4.2016 8:44:14
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro. da vam se javim dok L jos spava. Danas idemo da primi vakcinu bsg ako se ne varam jao mariya....muz ti je bolestan... sazaljevam slucaj i moj umire kad je bolestan
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 28.4.2016 9:22:12
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro mame. Eco, srecan put. I mi cemo opet kod mojih, sutra-prekosutra. Branki, nadam se da ce ti sve ici po planu. Bzv bi bilo da se sad vracas u skolu pred kraj skolske godine.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 28.4.2016 9:39:04
|
|
|
|
branki*
|
Ma,da...a,i tako sam se odvikla od posla i skole i casova i djaka..
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 28.4.2016 9:44:12
|
|
|
|
eca89
|
Branki, draga ja ne sumnjam u tebe ni najmanje, sve ćeš ti uklopiti ! Idemo za Bosnu kad god možemo, sad ponovo krajem juna idemo, mj rođak pravi svadbu, jetrva će roditi, muževa rodica i rođakova žena ! Biće babina na izvoz !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 28.4.2016 9:59:21
|
|
|
|
emicaa
|
Eco vama je blizu pa možete,ja da sam tu išla bih svaki mjesec Brankiti ili rodi još jedno ili daj otkaz šalim se,koliko već ne eadiš.Biće ti neobično u početku ali doće to na svoje brzo
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 28.4.2016 11:41:46
|
|
|
|
branki*
|
Eco,ali ja sumnjam u sebe Emice,koji crni otkaz,ipak znaci platica ali,bas sam se odvikla. Meni bila baka iz zgrade na kafi..napravila keksice za B,uspavam boku,pa da malo pocistim.popodne moram sa mamom i do vipa omo nekog ugovora,na moje je ime.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 28.4.2016 16:44:06
|
|
|
|
vocicana
|
Zenske, niakko da uhvatimo ritam za kupanje. Momak je budan po ceo dan, sta je ovo ja ne znam. Po ceo dan su mu oci otvorene, ne plac e, ne buni se, cist, suv, nahranjen, ali gleda i cuti. Uh s nogu spadoh. Ali nista lepse od njegovog lica kada se narucka, tada bi ga pojela. Tako mi nedostajete, ne stizem cesce da se javim. Samo mogu da kazem, juce sam stigla i pitu da napravim, danas neke keksice, sa cokoladom, ako budu dobri saljem recept. Jedva cekam da malisa malo poraste, kada se okrenem, vec je proslo 19 dana kako smo dobili pojacanje u porodici. Bas super.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 28.4.2016 17:31:13
|
|
|
|
Maraj
|
Voci ni moj L nije spavao danju...al samo neka nocu spavaju mi primili hepatitis b ipak danas. Jao kako je plakao , glava me zabolela. Da l sto mu je nepoznata sredina a on go . Strasno kako se drao. Nije mogla ni da vidi da l sedi vec joj ja rekoh da sedi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 28.4.2016 18:20:36
|
|
|
|
emicaa
|
Voci ni T nije spavala danju,mislim nije ni neću nešto puno al ajd
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 28.4.2016 19:25:56
|
|
|
|
vocicana
|
Emicee, ja sam samo usmerena, gledam ga i razmisljam sta se desava sa njim. Neka ne spava, ali racunam da bebica od 19 dana, drugi posao nema No videcemo. Kako ste devojke?
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 28.4.2016 19:42:50
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Voci, pa on je divan, budan a cuti. Pa sta ces bolje Ja se razbolela opet. Ceo dan temperatura i bolovi u misicima i zglobovima. Nema dve nedelje kako samo bili svi bolesni, evo sada ponovo. Krecem da se pitam da li je ovo normalno.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 28.4.2016 20:56:29
|
|
|
|
branki*
|
Voci,sve je super dok se ne dere Sanjalice,nije normalno,glupi virusi!ili xe prvi put niste zalecili kako treba... Mi uspavljujemo decu.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 28.4.2016 20:59:36
|
|
|
|
mama krava
|
Moji okupani i spremni za krevet, ali mislim da ce ipak zaglaviti posto sutra ne idu u vrtic i kod kuce smo! Mi danas dobili knjigu KAKAGRAD od RR ...bas sam srecna! NIsam ovih dana na forumu nesto mnogo aktivna i ne stignem da sve ispratim, pa me je ovo bas iznenadilo, onako suuuuper!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 28.4.2016 21:02:06
|
|
|
|
eca89
|
Dobro veče mamike, evo i mene. Stvari spakovane u auto, evo još da A.uspavam i imam još neke sitnice. Ljudi žao mi zbog Um što je napustila forum, bas mi je krivo. Neće me biti par dan, ali javiću se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 28.4.2016 21:06:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Sto je napustila Um forum? Jel to neko sa foruma postavljao njene fotografije? I moja deca spavaju. Sutra da farbamo jaja. Kuca je cista.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 28.4.2016 21:11:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eco, srecan put. Sanjice, mislim da nije niko sa foruma. Ali zao mi, nije forum kriv za to. Sanjalice, gde sad da se razbolis kad treba da klikces?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?