|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat]
24.4.2016 19:33:03   
emicaa
Pn sad me zbuni,jun ili jul user posted image
Meni je sad termin na Petrovdan a Dora je rodjena na Mitrovdan user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 776
24.4.2016 19:38:34   
BubaBubica
Ja nemam pojma ni za koju nagradnu igru se takmiči, ja učestvujem samo u onima kojima mi treba ono što se dodeljuje, inače nemam pojma šta i kako. user posted image

Ja ću sačekati opet lepo vreme da snesem sve stvari sa tavana da posortiram šta ću da koristim za devojku a šta ne da ne čuvam da mi se ne gomila. Takođe razmišljam da stavim na aukciju pa neka ode za koliko ode.
Naručila sam dve bambusice za moju dušu user posted image a i mužu da slikovito objasnim prednosti ovih pelena, vijam i po netu ako ima negde polovne, ima ali cena skoro kao nove što mi je bezveze, ali polako za tri četri meseca sakupiću koliko mi treba. Uzeću na kraju i jedno pakovanje jednokratnih za bolnicu i prvu pomoć ako neko bude čuvao bebu a ne bude se snalazio sa ovim pelenama.

Ako ponovo porani bebica kao i mlađa prošli put, evo još jedne julske bebice user posted image Termin mi je bio 15. decembar a ja se porodila 1. decembra pa vrlo lako da će i ovaj put. Zato cenim da malo ranije pripremim stvari pa kad krene user posted image

Direktna veza do poruke: 777
24.4.2016 19:59:16   
IvanaSK RR
Emice, tebi i Pngpme je termin u par dana, koliko vidim na tickerima.
Bubi, bas te drmaju hormoni user posted image
Mogu misliti tvog muza kad si se tako rasplakala :)
Ja sam dobila ove nagrade za aktivnosti, ne silazim sa foruma user posted image , ali slabo mi ide to od kad do kad traju, totalno sam zaboravna :)

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 778
24.4.2016 20:16:04   
emicaa
Ma Ivana ti si stalno aktivna na forumu pa i ako se boriš za neku nagradu ok.A ne iskačeš kao padobranac i pišeš nigdje veze samo da pišeš.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 779
24.4.2016 20:18:42   
borica
Jedva dodjoh danas do kompijutera, strasno. Koliko sam danas neraspolozena i nervozna strasno. Mada me i vreme ubija.Jedva cekam da se porodim.
Znaci sutra cekamo izvestaje od vas tri sa UZ user posted image . Kako ste vi?

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

Direktna veza do poruke: 780
24.4.2016 20:22:37   
IvanaSK RR
Borice, meni je takvo raspoloženje vec danima...
Ja ne znam sta ce mi sutra raditi user posted image
Kad su ti radili rucni pregled u trudnoći?

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 781
24.4.2016 20:29:55   
borica
Meni je radila na pocetku trudnoce jedan, i negde u osmom mesecu jedan. Ovo sad u bolnici ne racunamuser posted image . Mozda ce da te pregleda i rucno, ja sam trazila ovaj drtugi od moje dr. zato sto sam mislila da sam se otvorilauser posted image

Direktna veza do poruke: 782
24.4.2016 20:35:40   
Anck Su Nmaun
Borice, pa koliko si otvorena user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 783
24.4.2016 20:37:32   
IvanaSK RR
Meni nije radjen u osmom. Sad idem u porodiliste, nije vise dom zdravlja.
Anck, a tebi?

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 784
24.4.2016 20:44:51   
borica

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Borice, pa koliko si otvorena user posted image

Proslog utorka na dan termina po polsednjoj menstruaciji 1 mali prst. Medjutim, bveba mladja nedelju dana zbog neredovnih ciklusa.
Ja sam jos u osmom imala neki cudni osecaj, kao da ce beba da izadje pa sam se utripovala da sam otvorena. Sutra cu da jedem urme i ananas ceo dan.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 785
24.4.2016 20:47:20   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: emicaa

Ma Ivana ti si stalno aktivna na forumu pa i ako se boriš za neku nagradu ok.A ne iskačeš kao padobranac i pišeš nigdje veze samo da pišeš.

Tako je, slažem se sa Emicom. Ti komuniciraš sa nama a ne kao ovi vanzemaljci dopisuju se sami sa sobom i odgovaraju na postove iz prošlih godina user posted image

Ja sam do sad imala samo jedan pregled, na sredini trudnoće.

Ma stvarno mi je žao muža ali nervira me što ne mogu da se iskontrolišem strašno user posted image znači od reči preskupe su došao je do toga da naručim koliko želim a nisam htela to da izazvem, jednostavno krenem da se gušim u suzama i ne mogu da prestanem dok se ne isplačem. Bezveze. Moraću to da mu objasnim da ne misli da suzama pokušavam da ga nagovorim na nešto. Nisam dete.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 786
24.4.2016 20:52:21   
MishMash
Invazijaaaaa user posted image Nuxe kozmetika je izgleda vrlo primamljiva.

Meni je ok svaki vid takmičenja ako to što pišeš doprinosi radu foruma, daješ odgovore na postavljena pitanja, podeliš iskustvo, daš savet... A ova haiku poezija u zaboravljenim temama mi je haos, kao i to kada se neko dopisuje sam sa sobom, kao u temi "Šeme za heklanje i pletenje" npr. Totalno ludilo user posted image

Ja danas izludeh u 4 zida sa svojim malim anđelom, mm je kupa, pa imam pauzu dok ne završi sušilica.

Nisam imala priliku da vidim te pelene, moraću da se informišem malo.

Ivana, srećno sutra na pregledu, nadam se da nećeš puno čekati!

"Live the life you love, love the life you live"

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 787
24.4.2016 21:02:43   
IvanaSK RR
Hahaha, na glas se smejem, invazija i heklanje user posted image
Ja koristim priliku da pisem dok mogu, posle cu spavati sa mojom devojcicom user posted image
Jao, da, Nuxe kozmetika daje ono za čišćenje lica,zaboravih. E pa, sad ima da pisem jos vise. Smatram da nagrade treba da osvajaju članovi koji su tu zbog foruma, a ne zbog nagrada.
Ja idem ujutru rano, ne znam ni od koliko rade, jos samo fali da dodjem pre sestara :) Cak sam i sendvice napravila.
Bubi, uopšte ti nije losa taktika, "placi dok ne kaze da kupis sta hoces" :))

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 788
24.4.2016 21:03:45   
pngpme
Termin mi je u julu, ali u junu ulazim u 9.pa ću onda tada sve da pripremam punom parom. :) Inače, ne bih se ni ja protivila da dođe par dana ranije, voljela bih to. :) ne mora baš da čeka 15. jul da se sekiram hoće li sve biti u redu, a i da se ranije upoznamo

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 789
24.4.2016 21:27:34   
emicaa
Pn ja bih volila da se porodim 5.jula ali naravno nije do mene.Kad god odluči da krene dobro je došao user posted image
Istuširah se i sad se uhvatila čipsa,briga me.Hranom protiv nervoze user posted image

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 790
24.4.2016 21:30:01   
IvanaSK RR
Ajde, pisite vise, sad sam isla na temu o Nuxe nagradnoj igri, dobitnici se ne mogu ponavljati, tako da cu dzabe pisati onda user posted image
Pngpme, i ja se nadam da cu koji dan ranije :)

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 791
24.4.2016 21:34:09   
pngpme
Ivana, ako bude carski zakazivan, onda će biti ranije... Emice, normalno, samo da su zdravi, ali eto možemo da maštamo kad bi bilo šta bi bilo... Kad babe čuju pa kad skoče - šta pričaš, baksuziraš, ne ranije, nikako itd. :) Inače ja sam kupila kolica, a krevetac sam dobila na poklon, nov, sad su ga kupili, ali je poklon. Pošto je sve stizalo iz Srbije (mnogo je jeftinije) htjela sam da to prebrinem. Nije običaj ali šta da se radi.

Direktna veza do poruke: 792
24.4.2016 21:39:22   
IvanaSK RR
Ma, pusti babe i njihove price :)
Videcu sutra da li ce biti carski, trebalo bi. Ne znam da li ce mi odmah sutra reci koji darum moze biti ili nece...

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 793
24.4.2016 21:46:06   
emicaa
Babe odavno ne slušam,još im volim udarit kontru user posted image
Ivana zaboravih ti poželit sreću sutra.
Sad sam skontala da mi je u prošloj trudnoći u ovo doba bio veći stomak.

Direktna veza do poruke: 794
24.4.2016 21:59:47   
BubaBubica
Čovečeee, kud odoh na Aliexpress da vidim platnene pelene user posted image kako se blokira prilaz tim sajtovima moliću lepo? user posted image user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 795
24.4.2016 22:02:15   
pngpme
Koji je problem iskrsao Bubice?

Direktna veza do poruke: 796
24.4.2016 22:26:19   
marijana22
Svašta nešto vam htedoh napisati ali deca neće da spavaju, pa 10 puta sedam za komp i ustajem.

Bubice raci mužu da se pamučne pelene gledano dugoročno isplate. Na jednokratne pelene trošiš mesečno bar 4000 (uglavnom više) puta broj meseci koje beba nosi te pelene dođeš do cifre da na pelene potrošiš bar 100 000. A kod pamučnih pelena da kupiš koliko ti treba i kasnije još dokupljuješ+ prašak za veš i struja, čini mi se da je bar upola jeftinije. Nisam računala ovo sam nešto odokativno..... A da ne pominjem koliko su pamučne pelene zdravije za bebu.

Png mislim da je sjajna stvar što tm želi da prisustvuje porođaju. mnogo će ti značiti da neko bude sa tobom sve vreme, da te bodri, podržava. obavezno ga vodi

Ima li vesti od bubamariceuser posted image

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 797
24.4.2016 22:39:47   
BubaBubica
Pgnpme nikakav problem, nego izboooor user posted image ne znam koji pre da gledam!

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 798
24.4.2016 22:42:19   
pngpme
Hvala na podršci Marijana i srećno na pregledu sutra user posted image . Meni je prvo bilo svejedno hoće li ili neće prisustvovati ali što više razmišljam baš se radujem, nekako mi olakšava pomisao na to šta me čeka...

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 799
24.4.2016 22:47:26   
pngpme
Samo pažljivo ako budeš uzimala neki cover, ima tamo svega i svačega, ne da će te neko prevariti nego da ne bude lošeg kvaliteta. Ja planiram i da tetram, sa snappi kopčom... Razmisli o tome, ne znam ni je kako ću se snaći sa svim i svačim, ali imaćeš tetri, pa eto čisto da pokušaš, snappi je jeftin, dajdaj je 350din, a na ebay ima za manje od 2e tri ta dobiješ.
Meni djeluje sve kao čudo nad čudima ali eto žene koriste sve u 16, pa možda meni bude odgovaralo isto, tj. meni i bebi.

Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here