|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat]
24.4.2016 13:28:47   
IvanaSK RR
Mislim da je Marijana mislila da je dečak a u stvari je, izgleda Una :)
Tako da, princeze sutra da nam budu dobre :))
Ja bih volela carski, namucili su me mnogo prvi put i onda mi radili hitan carski. Ovako, bolje da me seku odmah i da završim sa tim :)

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 751
24.4.2016 13:32:24   
Doroty
Niki, dobro sam sada. Imala sam krvarenje u početku, morala da ležim i tako. Ne radim, na bolovanju sam, u maju idem na amnio.
Inače, ova trudnoća potpuno različita od prve. Mučnine su me ubile. Sad mi je malo lakše, al' naiđe pa bude užas..

Ne plaši se borbe i nemoj bežati od nje. Tamo gde nema borbe, nema ni vrline

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 752
24.4.2016 13:32:55   
pngpme
Jeee, tri gospodične, moliću lijepo :). Pa dobro, vjerujem da će se računati šta ti želiš, pa će biti carski... Inače, moj muž je potpuno poblesavio, ne može da dočeka da se beba rodi itd, najvjerovatnije će da ide sa mnom na porođaj, tome se svi čude, ali bože moj, svako ima svoj izbor i mišljenje....

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 753
24.4.2016 13:33:25   
Doroty
Ivana, i ja bih ovaj put carski...još je rano , videćemo šta će biti..

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 754
24.4.2016 13:37:46   
IvanaSK RR
Doroty, takodje su me u ovoj urnisale mucnine...
Jel imas neki Razlog sto bi na carski?
Pngpme, sta se, bre, svi cude?! Sta je tu cudno???

I da, ne interesuje nikog bas sta mi zelimo,

< Poruku je uredio IvanaSK -- 24.4.2016 13:39:54 >

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 755
24.4.2016 13:41:30   
nikiteki
Doroty bas mi je drago zbog tebe, da si dobro.

Direktna veza do poruke: 756
24.4.2016 13:45:52   
pngpme
Ja nisam baš u toku, Doroti, ali drago mi je da je sve u redu sad sa trudnoćom, još malo pa će i ta amnio, posle nje trudnoća ide sasvim drugim tokom, makar je tako mojoj sestri bilo...
Čude se itekako, čak kažu zašto ga tjeram, pa da mlad dobije šećer, dijabetes jelte! To mi reče jedna trudnica, inače. Uopšte ja nisam insistirala na tome, čovjek je potpuno poludio za trudnoćom i bebom, i sam kaže da ne zna šta mu se dešava... Od kako sam ostala trudna njemu je proradio majčinski instinkt, a kod mene se ugasio od silne brige. Čovjek želi da bude tu i to je sve.

Direktna veza do poruke: 757
24.4.2016 13:51:24   
eca89
Cemu se cude? Pa, to je nesto sasvim normalno, mm je bio samnom i kaze da je to nesto najljepse!

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 758
24.4.2016 14:17:02   
emicaa
I mm je bio samnom i preponosna sam na njega kako se držao,iskreno mislila sam da će se bar jednom onesvjestit user posted image
Nešto mi je le,pritisak je dobar a meni muka i vrti mi se samo tako.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 759
24.4.2016 14:26:05   
Sandricak
hvala na odgovorima.. Znaci sutra curice haraju na pregledima user posted image
Kad sam isla na prvi porodjaj nije bilo mogucnosti da ide mm sa mnom iako je hteo, u Betaniji u NS ne praktikuju tako nesto kao nemaju uslove...
Ali svaka cast muzevima... user posted image

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 760
24.4.2016 14:26:30   
IvanaSK RR
Jaoj, bre, Pngpme, nemoj ih slusati!!!! Kreteni!
Volite se ti i tvoj muzic i pustite svakakve ljude. Radite kako vama odgovara i kako vi hocete.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 761
24.4.2016 14:28:06   
Doroty
Razmišljam o carskom, jer mi je prvi porođaj bio horor. Pupčanik je bio kratak , niko nije primetio na uz, a bila sam kod dva doktora. Sreća, pa smo preživele i beba i ja. Bila sam školski primer za carski, a porodili me prirodno, jedva.
Što se amnio tiče, čekam da se to završi, radiću privatno, jer su mi u državnoj zakazali tek za 19. nedelju.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 762
24.4.2016 14:37:07   
IvanaSK RR
Moj muz bas i nije u fazonu da prisustvuje porodjaju, mada kad bih ga nagovarala sigurno bi prisustvovao.
Pre neki dan mu dajem link da pogleda carski rez, pogledao malo i kaze "ne moram ja sve da znam" user posted image
Nije on gadljiv, ili mu je problem da izdrzi nesto tako, ( on je vojno lice), čak mislim da je jedan od najhrabrijih ljudi koje znam, ali je njemu zao da nešto tako se desava ljudima koje voli, iako zna da je to sve normalno.
Doroty, razumem te potpuno sto se tice porodjaja, i ja bih, verovatno trazila da sam na tvom mestu.

(odgovor članu Doroty)
Direktna veza do poruke: 763
24.4.2016 14:55:30   
pngpme
E baš mi je drago da ima još vas koje su dijelile to iskustvo sa mužem. Ne znam stvarno, ali ćutanje je zlato, ne mora čovjek baš sve da kaže šta misli, nego eto...
Skoro sve ste drugorotke ili trećerotke... Ja sam u blaženom nezanju i izbjegavam da mislim o porođaju. user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 764
24.4.2016 14:57:43   
IvanaSK RR
Pngpme, ni ne razmišljaj :) Ako ce muz prisustvovati, onda ti je mnogooo opustenije.

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 765
24.4.2016 15:02:51   
emicaa
Png što manje znaš bolje ti je user posted image šalim se naravno,znaš i sama da boli ali sve to prodje.A slažem se da je sve lakše kad je i muž tu.Moj je samo izlazio iz sobe da ispuši i odma se vraćao ali i na tim kratkim pauzama mi je baš falio iako je stalno i babica bila tu.Sreća bila sam jedina porodilja taj dan user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 766
24.4.2016 15:24:01   
pngpme
:) joooj... Divno.
A kad je ono tebi termin, meni je po nekim racunanjima 16, a po nekim 15. jul?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 767
24.4.2016 15:36:04   
BubaBubica
Ni moj neće da prisustvuje porođaju, jer inače prebledi na ozbiljnije rane pa što da ga traumiram još i porođajem, mada nije da ne bih želela ali ako je tako ne može se protiv toga. user posted image Ja sam danas u totalnom haosu sa raspoloženjem, čas sam potpuno ok čas potpuno prsnem, pokazivala sam mužu bambusice da želim da ih koristim, on počeo da se buni zbog cene ja u plač... user posted image i tako ne mogu sama od sebe da dođem do reči i suze su se kotile jedna za drugom, čovek se potpuno izbezumio i otišao napolje da se smirim. Stvarno ne znam šta mi je. Posle je rekao da naručim par pa kasnije još... Kažem mu da se nisam naljutila samo mi je bilo žao što je tako reagovao a nije čuo zašto želim da ih koristim. A mrzim kad mi se to desi, ne mogu ni reči da pustim samo se gušim u suzama.

Vanzemaljci nastavljaju da spopadaju forum user posted image Ne razumem kako imaju tako neki ljudi živaca da idu od teme do teme i na svakoj pišu po nešto i to samo radi nagrade. Baš me zanima da li će uspeti. user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 768
24.4.2016 15:55:35   
emicaa
Png mi smo tu jedna za drugom,meni je 12 jul mada što se mene tiče može i koji dan prije user posted image
Bubice ma hormoni divljaju,normalno je što si takva.Sredjujem dorin ormar i smorih se,a moram osloboditi mjesto za žapca user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 769
24.4.2016 16:20:54   
BubaBubica
I ja sam oslobodila dve police za bebu ali odmah i jednu zatrpala drugim stvarima user posted image ali polako počinjem da popunjavam bebećim stvarima pa ću kasnije da ih sve operem. Još 10 dana i brojim dvociferno user posted image bliži see, bolje da počnem da pripremom stvari, posle kad krene sređivanje i krečenje kuće neću da budem na 100 strana.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 770
24.4.2016 16:31:19   
Anck Su Nmaun
Cao devojkeee
Kod nas jos uvek aktuelno krecenje user posted image
Okrecili deciju sobu pre 2 nedelje, i ostalo boje pa prosle njedelje mm okrecio hodnik.
Onda ja dala predlog da bi mogao i nasu spavacu sobu i eto...coveku se svidelo da kreci user posted image mada je bas hladno danas brrrrr...a soba sirom otvorena, valjda cu veceras moci spavati u njoj user posted image

Direktna veza do poruke: 771
24.4.2016 16:33:01   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: BubaBubica

Vanzemaljci nastavljaju da spopadaju forum user posted image Ne razumem kako imaju tako neki ljudi živaca da idu od teme do teme i na svakoj pišu po nešto i to samo radi nagrade. Baš me zanima da li će uspeti. user posted image

Pa zar to ne pocinje od sutra user posted image

Direktna veza do poruke: 772
24.4.2016 16:36:26   
emicaa
Anck ja nemam pojma kad počinje ali moguće da vježba kad počne da je već uhodana user posted image
Napravila sam četiri paketića Dorinog odijela i stavila na aukciju,ma i za franak da odu briga me samo da ide user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 773
24.4.2016 16:49:41   
pngpme
Baš ste vrijedne, ja sve čekam da uđem u 9.pa da baš nagrnem da pripremam sve... Dakle 15. jun

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 774
24.4.2016 19:04:52   
IvanaSK RR
Meni je naziv "vanzemaljci" fantastičan user posted image
Uhodavaju se vanzemaljci, hahahaha
Znaci, imamo dve julske bebice, divno :)

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here