|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo
13.4.2016 16:14:47   
superm
Mi danas klopali supicu, šargarepz, tikvicu, mlad krompir, blitvu.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 626
13.4.2016 16:38:15   
amelia
Super m kada si uvela blitvu? Kako je pripremas ili samo je dodajes u ostalo povrce?

< Poruku je uredio amelia -- 13.4.2016 16:39:52 >

Ayan <3

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 627
13.4.2016 16:48:29   
superm
Blitvu i zelje sam uvela od prošle nedelje. Dodam je ostalom povrću pred kraj kucanja i kuvam dok ne smekša.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 628
13.4.2016 16:59:03   
amelia
Hvala superm racunam i ja da mu uvedem blitvu ovih dana pa bolje da pitam. cura rucka dobro jel se privikla na hranu?

Ayan <3

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 629
13.4.2016 17:08:30   
superm
Jeste, konačno je prihvatila i raduje se hraniuser posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 630
13.4.2016 22:46:58   
Valerie
bili juce an kontroli i bila neka druga dr, na zameni. pitam ja za hranu, sta ona preporucuje, kad mlecne proizvode, kad gluten, jaja i bas se iznenadim koliko spor tempo preporucuje. bukvalno kaze - bolje ne gluten u prvoj godini, mlecne od oko 9 meseci, kad vec imam mleka da je to bolje. ako i budem davala, bolje kiselo mleko nego jogurt. a za sam pocetak kaze vrlo sporo jednu po jednu stvar i nedeljama, da bi se organizam lagano pripremao. samo prenosim.
mi smo i onako usporeni pa se utesih, tek je danas lepo jela oba obroka. tako da cemo vezbati ono sto joj je poznato.
ada, bas kao da je prvo, na srecu nije, hahaha, nisam bas sve zaboravila
malo me iznanadjuje taj paradajz, moja mama stalno prica da je meni paradajz bio prvi, sa mislim oko 4 meseca. bas se sve menja...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 631
14.4.2016 0:12:23   
superm
Valerie, ja se u potpunosti slažem sa tom dr. Ko mene da si pitalauser posted image

Paradajz se daje u 2.godini zbog mogućih alergijskih reakcija.

Da, kiselo mleko je najzdravije od svih mlečnih proizvoda. To sam naučila u hrono ishrani.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 632
14.4.2016 7:17:27   
Maraj
Vlerie i meni je to skroz ok. Ne treba zuriti. Pa i do sad su pili samo mleko nece im smetati "jednolicna" ishrana neko vreme. Mislim da treba dopustiti njihovom organizmu da se navikne

< Poruku je uredio Maraj -- 14.4.2016 7:18:09 >

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 633
14.4.2016 10:58:23   
adulence
100 pedijatarai 100razlicitoh misljenja,a na kraju svaka mama zna za njeno dete sta je najbolje...sto rece jedna clanica davno mislim da je tasha gajimo decu od kongresa do kongresa....ahahah...i jeste tako...hocu reci pedihatri tako menjaju misljenje,ja Relji uvodim sve kao i Ivi jer je sve bilo kako treba kada sam Ivki uvodila ...i ne moze me neko ubediti da je pre tri godine bilo ok davati gluten ,sa 7 meseci a sada ne pre godinu dana i ako cemo iskreno,do skoro ljudi nisu ni znali sta je gluten dok Djokovic nije poceo bezglutenski da se hrani...ali ovde smo da svaka iznese svoje misljenje,a na kraju ce svaka uraditi onako kako misli da treba...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 634
14.4.2016 11:04:19   
Maraj
Adulence svaka ti je na mestu user posted image
svaka od nas posmatra svoje dete i radi ono sto misli da je najbolje za njega.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 635
14.4.2016 11:07:05   
adulence
Pa ne majke mi,ali sad nesto potpuno nevezano za ishranu dece najjaci su mi oni sto verovatno iz marketinskih razloga na jogurtu napisu bez glutena,e pa to je da se prevrnes od smeha...
Ejjj ljudi a gde nam je bebilule?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 636
14.4.2016 11:11:18   
Maraj
Pa da. I na onoj palenti sto dajem L , ona zelena sa decakom , pise da moze da sadrzi tragove glutena i soje.

ne znam , nema je. Da l se "bacila" na sredjivanje baste za Milosa user posted image . Rece da ce da sadi povrce

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 637
14.4.2016 11:46:59   
suzi kju
Ada svaka ti je ka'Njegoševa user posted image . Šalu na stranu, sve ja tako kao što si napisala. Baš sad kad sam bila kod mojih u gostima pričam sa mamom i starijom komšinicom o tome i ona me pita "a šta je to gluten, kako to izgleda", i razumem da ne zna.

I meni je skroz normalno da majka radi onako kako misli da treba. Što kažete, tu smo da damo savet, predlog ali opet će svaka raditi po svome, i tako i treba.
Smatram da ne grešim što svojoj deci uvodim raznovrsnu hranu, između ostalog i gluten. Ja prva ne volim jednoličnu hranu. Znma sada će mnogi reći ili pomisliti da su do pre mesec dana pile samo mleko, ok jeste, ali sada ne moraju da piju samo mleko.

A Bebilule sigurno uzgaja baštu pa nena vremenauser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 638
14.4.2016 12:52:48   
adulence
Ahahahha...bebi ,ahahahahahh,sigurno se bavi proucavanjem kinoe i kako da je uzgaja...ahahha...vrati se bebi!!!ma naravno inace ni ja se nisam pohvalila nama je danas treci dan glutena,iskreno prvo sam hela zumance ,pa onda gluten,ali jedan dan u nedostatku voca kod kuce koje bi dodala palenti,setim se da sam kupila jednu kasicu sa glutenom vocnu kao kad mu budem uvodila i tako sam pocela da dodajem,prvi dan kasicicu u palentu ,drugi dan dve,a danas tri kasike to je inace neka hippova marelice u jabui sa ovsom...tako da eto mogu da kazem da smo i mi uveli gluten...i mislim da cu sada kad smo ga vec uveli za jedno 10 dana da uvedem i veceru u vidu mlecno zotnih kasi...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 639
14.4.2016 13:31:58   
suzi kju
Ada bravo za glutenuser posted image user posted image
Šta imate danas za ručak? Mi cveklu piletinu i bundevu, mislila sam s tikvicom al nisam...
A meni je ne kako monotono za večeru samo mlečne žitarice... Ja imam milupa ovas i jabuka i Nestlé 8. Koje još mogu?

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 640
14.4.2016 13:46:21   
Maraj
Mi smo za doručak imali jabuku i palentu.
za rucak sargarepu , tikvicu , karfiol i ubacih kockicu bundeve

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 641
14.4.2016 16:14:28   
bebilule
Ejjjj zene, majke, kraljice, kuharice! Tu sam. O da, u pravu ste. Uzgajam bastu, pa smo malo vise i skitali. I prekuce sam jos nesto malo ceprkala. Do sada sam posijala kinou, amarant, avokado i banane.
Salu na stranu, uspjela sam naci mjesta za luk, salatu, blitvu, mrkvu, cveklu, tikvice i bundevu. Bice paradajza i krastavaca jos. Posijala sam i persun, ali danas naletih na kesicu iz koje sam ga sijala. Nije persun, vec paskanat user posted image .
Bili smo kod dr. Moram uvoditi zumance i junetinu, hemoglobin mu je 119. Kuvamo standardno isto. Nista novo jos nisam uvodila. Sada cu to zumance i mesinu. Cekam da mi baba posalje domaca jaja.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 642
14.4.2016 16:51:00   
suzi kju
Bebi blago tebi za baštu, i ja bih rado sadila svašta nešto . Pogotovo sada kad inam njih dve. Ja većinu namirnica dobijam domaće, od mame ili tetke ali bih i ja rado sadila nešto.
A nije hgb mnogo nizak, ne brini, a hranom se to da regulisati.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 643
14.4.2016 17:42:19   
bebilule
Suzi, pitanje je koliko ce me drzati ovaj trip, ali za sada uzivam. Nema tu mnogo, svacega po malo. Valjda cu znati, guglacu user posted image . Ja necu tretirati nicim, pa sta uspije, uspije. Zato i sijem, da ima nesto normalno pojesti.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 644
14.4.2016 17:54:11   
suzi kju
Držaće te, uživaćeš videćeš...
Komšije ovde uzgajaju začinsko bilje na terasi, meni je sunčana strana toliko, da samo kaktusi uspevaju user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 645
14.4.2016 18:54:02   
bebilule
Boli te uvo, pravi tekilu user posted image

Odosmo u off, sad ce po prstima!

< Poruku je uredio bebilule -- 14.4.2016 18:55:06 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 646
14.4.2016 19:35:44   
suzi kju
Hahha to si u pravu user posted image
Nećemo više off... Biti ćemo fine user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 647
14.4.2016 19:48:46   
adulence
Suzi griz,sutlijas,mkci ce i popara,palenta sa sirom,kase,za sada je malo suzen izbor ,ali tako nam je...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 648
14.4.2016 19:56:25   
suzi kju
Sir, kada sme i koji?
Jogurt bi im dala al ne znam koji, Ada?
Griz i sutlijaš sa vodom pa eventualno dodati malo mleka?

< Poruku je uredio suzi kju -- 14.4.2016 19:57:08 >

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 649
14.4.2016 22:20:01   
Maraj
Suzi sir koliko znam ide mladi. Mozes i sama da usiris ako zelis user posted image samo kupi siriste i ono mleko u kesici.
Jogurt , valjda onaj sa najvecim procentom masnoce

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...
Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here